- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ung.mario
tag
Nekem is volt ilyen problémám. Mintha nyomkodna össze vissza a gép. Beállítottam, hogy mutassa az ujjam helyét a képernyőn és a vissza gombra néha néha rábökött. Amikor megzakkant akkor a bal szélétől kb 1,5cm-re folyamatosan nyomkodott. Olyan gyakran, hogy a nyomásjelző csak egy vonalat mutatott. Újraindítottam, aztán néhány perc múlva újra csinálta. Egy idő múlva elgyengült a jelenség, akkor kapott egy másik romot, és abbahagyta, de szerintem a romhoz semmi köze sem volt. Csak úgy előjött, és ugyanolyan fokozatosan eltűnt. Sajnos s silány minőségű anyagok és összeszerelés következménye lehet. Szerintem előbb utóbb visszafizetik az árát, vagy próbálkoznak panelcserével, stb. Lehet, hogy megpróbálják elhúzni az időt a garancia végéig, úgyhogy ne hagyd magad.
Sajnos tapasztalat, hogy ezeket a kínai, japán, stb. vackokat nem szabad megvenni, inkább egy gyengébb teljesítményű márkásat. Az enyémet megjárta nem kevés rom, de igazi javulást nem ért el. Vettem Asus-t és itt nincs szükség root-ra vagy rom cserélgetésre. Ugyan ez volt a telefonomnál. Alcatel-t telenyomtam romokkal, hogy legyen valami, most meg áttértem Sony-ra és nincs vele semmi bajom. Próbáld meg visszakérni a pénzed és fektess be egy kicsit drágább vagy gyengébb márkásba. -
ung.mario
tag
Olvastam egy ilyet a telefonom cm10.1-es romjával kapcsolatban:
-"battery drain" gyors akku merülés megszüntetve (8órás készenlétben 1%-t esett az akku szint)
Lehet, hogy a készenléti merülés is csak szoftveres gond? -
ung.mario
tag
válasz
csababarca #3602 üzenetére
Néhány 1016-os asus memopad 10-re cserélődött, persze ráfizetéssel. Jónak tűnik, csak lehetne ebben is 7000-es akksi
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3590 üzenetére
Még jó, hogy neked szólnak, hogy az eredeti számla is kell. Nekem ez plusz 80km autókázásba került. Pedig engem a drága ügyfélszolgálat felhívott. Csak mert nekik rá kell pecsételni az eredeti számlára, hogy visszavásárolva. Azt persze nem tudták elmagyarázni, hogy minek.
-
ung.mario
tag
mm-be vittem, mivel ott vettem és elsőre visszafizetést kaptam. Végül is gondolj bele, szerintem ők nem tudják kijavítani minden hibáját,elkezdik javítani, cserélgetni a drága alkatrészeket, de nem lesz jobb és csak viszi a pénzüket. Sajnálom, hogy így alakult, már nem a tabletet hanem a magyar céget. Tanultam a hibámból marad a márkás cucc. Mennyivel egyszerűbb lett volna a dolgunk és az övék is, ha lehetne usb-ről tölteni... vissza sem vittem volna.
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3580 üzenetére
Ésszerű választásnak tűnik
2 hét +1 nap.
(#3581) erikö3
Töltőcsati, sípolás, sd dobálás, készenléti merülés, néha csak töltő rádugással akart bekapcsolni és hibás csatlakozóval ez még problémásabb, volt, hogy nem akart kikapcsolni, nagyon gyenge wifi meg még 1-2 dolog. Felsoroltam mindent amit javítani kellene, hogy egy 70 ezerhez méltó tab legyen.
-
ung.mario
tag
Most jött el a pillanat, én is elköszönök a tabletemtől, de a fórumtól nem.
Átköltözök a memopad oldalára. Nem tudták javítani a 1016-ot, úgyhogy már egy új masina töltődik mellettem. Kicsit azért sajnálom, jó kis masina volt, csak azok a bosszantó hibák ne lettek volna.
-
ung.mario
tag
válasz
katarn111 #3571 üzenetére
Szerintem alapból ugrott a garancia, mert rá foghatják, hogy x-y hiba a leejtésből származik...
Mással kellett volna bevitetni lcd cserére, hogy más név alatt fusson, és utána a te neveden, a garanciával. Így kikerülted volna a beazonosítást. Most ha bevinnéd garival, névegyezés miatt nem menne. Bár még mindig ott a veszélye, hogy megjelölték e a javítást. -
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3569 üzenetére
Ahogy elnéztem mások is írták a sípolást, sd dobálást, készenléti merülést. Erre visszarakják a 4.0 romot és visszadobják, hogy kész. Készenléti merüléssel nem is foglalkoznak, ők is tudják, hogy gyárilag szar. Legalább kiadnának egy közleményt, hogy a vondroid romokat engedélyezik garanciavesztés nélkül. Rögtön szimpatikusabb lenne a dolog. Gondolkozom, hogy én is beviszem a töltőcsatlakozó miatt, és odaírom, hogy ezt legalább engedélyezzék, hogy használhatóbb legyen.
-
ung.mario
tag
Mi történt itt? Mindenkinek szervizben van a tabja?
-
ung.mario
tag
válasz
Tobika1 #3553 üzenetére
Ez igaz, de amilyen lassan kapcsol be vondroidos rommal, nem szívesen kapcsolgatom. Megoldhatnák ezt a készenléti merülést, akkor tényleg egy nagyon jó gépünk lenne. Meg persze a töltőcsatlakozót, vagy legalább lehetne usb-n tölteni, de neeem... minek is... A szomorú, hogy nem a myaudio hibája hanem a kínaiaké. Concorde 9.7 ips-nél is töltőcsatlakozó hibával találkoztam, de ott van usb-s töltési lehetőség.
-
ung.mario
tag
válasz
#83057152 #3506 üzenetére
Főzött rom miatt alapból azt fogják mondani, hogy garancia ugrott. Dugd be a töltő és ékeld ki, pl egy személyi tokkal. Az a lényeg, hogy feszüljön a hdmi vagy az usb csatlakozó felé, DE ne nagyon, nehogy megrepedjen a műanyag. Fel fog tölteni, romcsere és viheted be.
-
ung.mario
tag
válasz
pacman789 #3497 üzenetére
Semmi gond
Nálam is jelentkezik rendszeresen a kép szétesése, főleg a kijelző alsó felében, de csak friss rom esetén, aztán eltűnik. Pattogást nem tapasztaltam.
(#3498) erikö3
Szeritem adsz a sz.rnak egy pofont. Szvsz ugyanaz a bele, csak ips nélkül. Én is szemeztem vele.
-
ung.mario
tag
Nekem is megvan még. Töltőcsati halott, de nem érdekel
. 4.3 vondroid van rajta. néha eldobja a wifit, és az értesítési sáv érzéketlen. Pontosabban rányomok felvillan de nem jön fel a menü. Egyébként minden rendben.
-
ung.mario
tag
Sziasztok. Van egy hdmi képes lg tévém. Vettem hozzá highspeed hdmi kábelt. A tv érzékeli, hogy van rajta valami, de nincs jel. Vondroid 4.2 rom van a tableten, hdmi- bekapcsoltam.
-
ung.mario
tag
válasz
XDModesty #3406 üzenetére
Amikor megkérdeztem, azt mondták legalább 2 hét, ha bepostázom Miskolcra. Nyomják le a torkukon a garanciát. Ha én ilyen lassan dolgoznék nem lenne munkám. Kibontok becsövezek egy komplett fürdőszobát 2 nap alatt, ők meg 5 forrasztást 2 hét alatt csinálnak meg. Szánalmas.
-
ung.mario
tag
Igen, többször is. A töltőcsatlakozód nem érintkezik rendesen. Fogyasztásmérőre kapcsolva láthatod, hogy 0-1-1.5-3-4w-ot vesz fel váltakozva. Bizonyos állásban 10-11w ez a normális töltésnél mérhető(kb 30% alatt. Ahogy nő a töltöttség csökken az áramfelvétel.) A test érintkezők elfáradnak. Javítják és ugyanazt a gagyit rakják bele.
-
ung.mario
tag
válasz
csababarca #3348 üzenetére
Igen, de csak 4GB-os változat van.
Vondroid 4.3 4GB -
ung.mario
tag
válasz
Tobika1 #3305 üzenetére
Kösz, akkor ezzel fogom magam meglepni. Aki vállalkozó kedvű, és ért egy kicsit az elektronikához (és persze nics garanciája vagy már nem is foglalkozik vele) annak találtam egy kis buherálni valót. A töltő csatlakozó a végtelenségig gagyi végül is egy U-alakú foglalat amibe úgy kóvályog a töltő ahogy éppen jól esik neki. Találtam egy hasonlót méretre ugyanez, de szét kell szednem, hogy megbizonyosodjak róla. ASUS eeepc töltő csati. Reményeim szerint komolyabb anyag, és az elején van egy karika megerősítésnek. Remélhetőleg nem olyan gagyi anyag, ami 2 hónap alatt elfárad.
Tudom garancia, meg idegesítő, hogy használhatatlan, de én lusta vagyok gariztatni. Esetemben 3 havonta lenne esedékes a töltő miatt.
Egyébkén kapható a csati Magyarországon isItthon egyanez
929 postával vagy 7112+posta
-
ung.mario
tag
Sziasztok! Szemezekk ezzel a rommal: CFW VonDroid N101 v4.2.0 De nem tudom, hogy melyik kernellel a legjobb. 118-120-128-ok vannak. Van amelyiknél nincs össze vissza kattintgatás? Ki melyiket használja?
-
ung.mario
tag
válasz
Tobika1 #3289 üzenetére
Kiszemeltem magamnak a Galaxy note 10.1-et, az lessz a csere csak gyűjteni kell.
Nekem is összevissza kattintgat fineless .18-al. bekapcsoltam az érintés megjelenítését és a vissza gomb oldalán függőlegesen végigszórja. elkezdi, nyomkodja egy ideig 1perc kb aztán abbahagyja szép lassan. melyik a legjobb rom jelenleg? Screen filter mit csinál?
-
ung.mario
tag
válasz
csababarca #3280 üzenetére
Például ITT vagy ITT. Ugyan azt kapod mindenhol. Vagy ha ugyanolyat akarsz mint a gyári: N101 charger
-
ung.mario
tag
-
ung.mario
tag
Tud valaki segíteni nekem? USB kamerát szeretnék használni a tableten. Goole-ben nézelődtem, de semmi használhatót nem találtam. Esetleg valami ötlet?
-
ung.mario
tag
válasz
Cannahuana #3253 üzenetére
Nekem az NFS MW csinálta a vondroid rommal. Jelenleg Fineless1.8-at használok ezzel megy. Ordert nem próbáltam.
-
ung.mario
tag
válasz
mandras81 #3248 üzenetére
Ugyanezzel a hibával hívtam fel őket. Azt mondták, hogy postán küldjem el Miskolcra. Cetlire írjam rá a hibát és a címemet. Javítják és küldik vissza. Állítólag így a leggyorsabb.
Nem éltem vele saját hatáskörben javítottamTöltőt fogyasztásmérőbe dugtam és figyeltem, hogy tölt vagy sem. Amikor meguntam fogtam egy csavarhúzót és barbár módom "megigazítottam" a pozitív érintkezőt. (Fülhallgató csati felé hajtottam egy kicsit.)
A fülhallgató felől és az usb felől van 1-1 rugalmas negatív érintkező. Szétszedtem méregettem, de nem kontakthibás a csati. A töltőre tippelek, de lusta voltam másikat venni. Most tölt minden állásban, de már nem használom töltés közben. -
ung.mario
tag
Szerintem nem az x86/x64-es változatra gondolt hanem az ARM kiadásra. Arra talán lehet esély, ha valaki megírja rá
De a wifi, akku hiba megmaradna. -
ung.mario
tag
válasz
Vikihegy87 #3211 üzenetére
T-mobile-os ZTE modemmel gyári rommal felugrotta térerő ikon aztán eltűnt és ennyibe is maradt. Nálam nem ment, más rommal nem próbáltam mert már nincs modem.
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3155 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. 1 Kérdezniük kellett volna, hogy javítsák e. 2 Mi az, hogy egyértelmű??? Nekem meg egyértelmű lehúzás! Milyen jogon cserélték az alaplapot?? Gyári rom frissítés közben adta meg magát. A gyártótól beszerzett rom miatt történt. Nem tudom mit képzelnek. Verd ki a balhét, fenyegesd meg a fogyasztóvédelemmel, és ha erre sem reagálnak menj és tegyél feljelentést. Ne hagyd magad semmiképpen. (Mellékesen már nem forgalmazzák a 1016dcc-t lehet nincs is cserealkatrészük. Ők is vondroidról csinálták.)
Egy ismerősömnek a skoda márkaszervíz cserélte ki a riasztóban a hibás "főelemet" 18 ezerért.. Itt gyakorlatilag a kezébe nyomtak egy relét! 80-500ft??
-
ung.mario
tag
Elnézést az újért, de már nem szerkeszthetek.
Kicsit belenéztem a fórumokba. 916QI felejtős, sorban viszik/vitték vissza hibákkal. Töltő bezavar a kijelzőbe, kotyog az alaplap, Nem megy a hdmi, hdmi-n csúnya a kép, nincs rom stb
916dcc ránézésre ugyanott vagy vele mint ezzel, de a gyenge support mellé jön, hogy fórumja sem mozog.
Végeredménybe szvsz maradj 1016dcc-nél ha nem muszály ne cseréld másik myaudio-s cuccra. Itt legalább fórum van és romokat is találnak a srácok. "Szerencsénk van". Ahogy elnézem nem is lesz már ez a tab a myaudio kínálatában, úgy hogy akinek behal az ragaszkodjon a pénzéhez, mert a többivel pórul járhatunk.
Részemről a tudása oké, úgyhogy használom amíg megy. A töltögondal meg visszaviszem gari lejárta előtt, és ha nem csinálják meg, akkor pénz vissza vagy vegyenek nekem note10.1-etEsetleg nézz föl a fogyasztóvédelem honlapjára, ha nem megy a dolog.
-
ung.mario
tag
válasz
XDModesty #3147 üzenetére
Megéri e? Árban talán. 5000-el olcsóbb, de új. Aksiban jobb. Felbontásban majdnem ugyanaz, csak nem szélesvásznú. 10.1 inkább filmezéshez, 9-es meg netezéshez, ha torrentre menne ez talán jobb. Torrent szerintem ugyan olyan lenne mint ezen. Ugyan az a hardver, csak más "monitorral".Nem vagyok benne biztos, de ha belenéznék egy ilyenbe ugyan úgy 2 hangszóró kimenet lenne a lapkán. Így a vagy 1 hangszóró, vagy 2 egymás mellett(kétlem az pénz
). Ha visszavinném a 1016-ost akkor vagy ugyan ilyet adjanak vagy a pénzemet vissza. 916QI jó lenne, de az akksi egy vicc ahoz a hardverhez. De ha választani kell inkább rádobok kicsit, és azt (916QI). Ennél van esély, hogy nem áll fenn a merülés, hátha jobban kidolgozták. Nézz utána a fórumjaikban is mielőtt döntesz, mert lehet hogy ugyan oda lyukadsz ki.
(Szívesen kipróbálnék egy prestigo-t is, de az csak mvp és nem ips panel. De +10k és 3g-s.)
-
ung.mario
tag
Hanggal tuti nincs rendben valami. Próbáljátok ki: Fülhallgató be, és hallgassatok meg egy üres számot, vagy valamit indítsatok ami bekapcsolja a hangkártyát, de nem ad túl hangos hangot. Sercegő ciripelő hangot fogtok hallani. Pont mint a kínai mp4-emnél. A proci bezavar. MP4-nél amikor kép váltás volt, vagy mozgókép stb mindig más szólamban zúgott/sípolt halkan. Ha már szól valami nem zavaró, csak piszkál kicsit. Mindegy melyik rom.
-
ung.mario
tag
Ámen
Viccet meg Loitumát félretéve, megy vissza a tabletem garanciába. Töltőcsati megadta magát, elfáradt az anyag. Nem korai egy kicsit?
Házilag nem lehet belepiszkálni a romba? Mármint nemhozzáértőként megadni, hogy 512MB helyett 2048GB legyen a belső tár? -
ung.mario
tag
válasz
Loituma69 #3100 üzenetére
Galaxy ace, Motorola defy plus, Alcatel ot995. Hányszor is cseréltem romot? 4-5x/készülék. Ebből gyári rom 0. Gyári mindig gyengébb. Minek is szenvedjünk a gyárival. Samsungra várva a galaxymon még mindig a 2.3-as rendszer futna a 4.2 helyett. Akinek nem tetszik vehet Samsung, Sony, Asus stb. tabot. Vagy nexus 7-est. Van támogatás és csak 30-40 ezerrel több.
-
ung.mario
tag
Tegnap reggel elkezdte drága tabletem, hogy nem nagyon akar tölteni. Végül feltöltött. Este felraktam töltőre, reggel lehúztam 10 perc játék után töltőt kért.(Nem néztem lehúzáskor az akksit.) Töltő rendben adja a feszt, nincs megtörve. Tabletben a csati rendben ellenőriztem. Romot nem cseréltem a közelmúltban. Valakinek ötlet?
Úgy mellékesen észrevettem egy elkószált cindarabot, az egyik ragasztólapra ragadva. Nyáron egy kis terhelés és képpel lefelé leteszem olyan zárlatot csinál, hogy mehet a szervízbe
-
ung.mario
tag
válasz
csababarca #3052 üzenetére
Készenléttel van a bajunk. Xperia tablet S 3g-s napokig áll és nem szívja le így az akksit.
-
ung.mario
tag
Új Galaxy tab p7500 tok eladó. 1016-os-hoz használom, de ki kell vágni a csatlakozóknak a helyeit. Akit érdekel PM.
Ilyen csak FEKETE -
ung.mario
tag
Itt van néhány kép a lemezről és a hátlapról! Látszanak a fülek.
Gombok oldala
Egész hátlap(teteje és az alja megegyezik.
Lemezről képVannak még:
Így fért be
Lemezről:
Ezzel a kis kontárkodással még további 1-2 dBm nyerhető.
Nem más mint az antennára kötött vezetékdarab ami elmegy a nyákig. Ne csináljunk zárlatot!
Másik irány jelromlást okozott nálam.Igen, lusta voltam kikelni és tenni 3 lépést az asztalig, az ágyon kaptam szét.
-
ung.mario
tag
Minden sarkon kb 1.5cm-re utána elosztva ha jól emlékszem még 2. Oldalanként 3 vagy 4 összesen. Az alján vagy a tetején kezd meg középen. Én a csatlakozós oldalt hagytam utoljára, nehogy megsérüljön valami. Tabletra merőlegesen toltam be a fém és a műanyag közé egy bankkártyát. Óvatosan, ésszel és nem lesz gond. Valamikor még szétszedem átforrasztom a mikrofont, és mókolok még az antennával, de nem tudom mikor. Lesznek képek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest