- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
dennis1
csendes tag
válasz
#83057152 #3514 üzenetére
Csak akkor tudod feltölteni, ha valamilyen fogyasztásmérős aljzatba dugod a töltőt, és azt figyelve igazgatod a tabletben a töltőcsatlakozót, mert másként -ebben az állapotában - reményed sincs eltalálni, hogy mikor áll jól.
Ha ilyen nincs a közeledben, csak a töltő melegedését figyelve sejtheted, hogy tölt-e. -
dennis1
csendes tag
válasz
Tobika1 #3476 üzenetére
Én akkor vettem, amikor ez a 4.3 vondroid kijött, ezzel kezdtem el használni, megelégedéssel.
Ha ez előbb kijött volna, a topic is nyúlfarknyi lett volna.
Külhoni N101-es topicok is behalnak lassan, mert kevesebb a probléma.
Egyszer majd megint jön egy orosz, és a 0.5% per óra merülést is megoldja. -
-
dennis1
csendes tag
válasz
ung.mario #3413 üzenetére
Talán Írtak már appokat Pl. Display Brightness Adjustment, a színpiszkálásra, nem próbáltam, Pc-n sem szoktam erős színeket beállítani, se TV-n, mert nem szeretem.
A note amoledjére gondolsz? Eltekintve a kék felbontás furcsaságára, ami a kétszeres méretű blue ledek miatt fele az általános felbontásnak, sajnálatosan hamar sárgulnak be a displayek, pedig éppen emiatt duplázták meg, hogy az öregedésüket egy szintre hozzák a másik két színével.
Gondold el, hogy egy tabon, amit sokkal hosszasabban használnak, milyen gyalázatos fejleményekkel járna ez a folyamat. -
dennis1
csendes tag
válasz
ung.mario #3411 üzenetére
Per ma az IPS a vezető színhűségben, feketében, betekintési szőgben.
Csak az a baj vele, hogy az LG a fejlesztő, mármint a samunak ez a baja.
A Samu nem fogja licencelni, fejleszt magának VA alapon. Ezek sem rosszak, de van néhány problémájuk.
Pl. oldalról elszineződnek. Az IPS monitorokat régóta használják grafikus munkákhoz, jó néhány év előnyük van a többihez képest.
Gond az, hogy az IPS publikusan 3x8 bites színkezelést használ, ami 16.7 milla szín. A TN panel 3x6 bites, 256 ezer színű. A Samu nem publikál adatokat, csak rizsát.
Sokáig kínlódtak az amoleddel is, hogy ne szoruljanak az LG-re, de befürödtek vele.
Lehet, hogy jó lesz a samu panel is egyszer, de most még alaposan meg kell nézni, hogy mennyire sikerült nekik.Másik téma:
Ez a szervíz nem fog elküldeni a tápcsatival, de nézd meg máshol, milyen kifogásokkal hajtják el a kedves garis ügyfeleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest