- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
prnservices
tag
válasz
zorall11 #2173 üzenetére
Teljesen jól használható ahogy írtad is Apple meg ilyen magas szintű gépekhez hasonlítják ... illetve mint akármelyik gyártónál itt is vannak gyári hibásak, de persze cserélik egyből. Teljesen jól használható amire kitalálták(játék,net,olvasás stb). Az általad írt másik 2 tablet is ilyen... Nagyjából egy és ugyan az mind... nagy különbségek nincsenek.
-
prnservices
tag
válasz
ung.mario #2053 üzenetére
Általában a játék kalibrálja be a sensort az auktiális helyzet szerint(hogy tartod a játék indulásakor) legalábbis a speedx illetve a radio ball 3d nél így volt. Nekem 808DCC-n jobra balra ugrál g-sensor os irányításnál és azért mert az pontatlan benne ... Nem játékra van hanem képforgatás stb
-
prnservices
tag
válasz
Hobbbyt #1956 üzenetére
válasz a kérdésre hogy miért vagyok ennyire otthon a témában: [link]
volt már rengeteg androidos telefon a kezemben pl samsung galaxy sorozatból szinte mind...
én megakasztom az s2-őt gyári rommal csak a playben ha már tölt le 2 -3 appot és telepít akad...iOS-be nem lehet belenyulni? látszik hogy nem értesz az iOS-hez JB is már egy combos módosítás onnan tól szabad a pálya minden fele... (android nyelvén meg ott a root)
lényeg a lényeg kinek mi jön be nekem nem nyerő és megbízhatatlan az android...
gondolom találkoztál már azzal hogy az alkalmazás nem válaszol és 2 gomb: bezárás,várakozás
-
prnservices
tag
válasz
Hobbbyt #1953 üzenetére
szerintem nem erős... instabil a rendszer nagyon(ios hez hasonlítom) azért gyakran van gyári alkalmazásnál hogy nem válaszol megfagy a komplett rendszer és rebootol stb stb... nyüzsög a hibától szerintem de persze sok akkor jön ki ha mélyebben beleásol az OS-be
mert átlag felhasználóknak persze nem mindig fordulnak elő. illetve akármiylen erős vasat raksz alá mindig meg tudod pikk pakk akasztani... értelem szerűen hogy nincs jól optimalizálva és nem is lehet tökéletesen optimalizálni sajnos :\
-
prnservices
tag
válasz
pusihusi #1949 üzenetére
Persze nagyon jó vasak vannak benne és lényegében az van az apple cuccokban is arm procik vannak picit átalakítva... az androidot ujra kéne gondolni és felépíteni a nulláról mert a kernel részen nagyon elvan cseszve. meg sok kínai gyártó meg tesz a különféle noname gagyi chippekkel érte h ne legyen jó :\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest