Új hozzászólás Aktív témák
-
dennis1
csendes tag
válasz
#83057152 #3514 üzenetére
Csak akkor tudod feltölteni, ha valamilyen fogyasztásmérős aljzatba dugod a töltőt, és azt figyelve igazgatod a tabletben a töltőcsatlakozót, mert másként -ebben az állapotában - reményed sincs eltalálni, hogy mikor áll jól.
Ha ilyen nincs a közeledben, csak a töltő melegedését figyelve sejtheted, hogy tölt-e. -
ung.mario
tag
válasz
#83057152 #3506 üzenetére
Főzött rom miatt alapból azt fogják mondani, hogy garancia ugrott. Dugd be a töltő és ékeld ki, pl egy személyi tokkal. Az a lényeg, hogy feszüljön a hdmi vagy az usb csatlakozó felé, DE ne nagyon, nehogy megrepedjen a műanyag. Fel fog tölteni, romcsere és viheted be.
-
zseko
veterán
válasz
#83057152 #3125 üzenetére
Én már annyira nem szeretek romolni
Utálom mindig újra belakni a telefont vagy a tabot. Persze én is lecseréltem már jópárszor, és ha jön ki újabb verzió akkor újra le fogom cserélni, de nem heti szinten
A telefon egy macerás menet lesz mikor nemsokára kijön rá a JB, az elmúlt több mint félév alatt igencsak belaktam már. Huh..
-
:AMF:
senior tag
válasz
#83057152 #3125 üzenetére
a MA Facebook oldalán valaki arra panaszkodott, hogy a series7 tabletje nem akar tölteni. de mivel két tabja volt, így kipróbálta a másik töltőjével is. azzal működött, tehát a töltő volt a hibás.
ha van lehetőséged kipróbálni más töltővel és azzal működik, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot a MA-val, hogy cseréljék a töltőt. így nem kell hetekre lemondani a tabról, ha mondjuk a neten vetted és nem Miskolc környékén laksz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest