Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
Gondoltam megosztom a 916DDC, MM-os történet végét. Múlt héten felhívtam a szervizt, hogy mi van a géppel, majd közölte a jóember, hogy alaplaphibás, nem tudnak időpontot mondani, egy hét, vagy egy hónap is lehet mire kész lesz. Jóvan. Pénteken bementem a MM-be, visszakérni a pénzt. Odajött valamilyen manager (vagymi) és jól megígérte, hogy utána néz. Ez volt pénteken. Kedden jött az sms, hogy mehetek érte. Elképedtem mikor megláttam tegnap este, hogy alaplapcsere helyett, sw frissítés ( 4.2.2-ről 4.1.1-re frissít, érted) történt, ráadásul visszadátumozva a mukavégzés 14-re, mikor a nyomtatás 15-én készült, a vállalt határidő meg 13-a. Ez egyértelmű összedobott fusi meló miután beszéltek a MM managerével. Agyam eldobom ettől a hazug mocskos bandától. Jelenleg viszont a gép megy. Jelenleg. Rátettem három képernyő tesztelőt, touchscreen tesztelőt, mindenfélét. Eddig ennyi.
Őszintén remélem olvassák ezeket a sorokat, mert biztos vagyok benne, hogy nem végeztünk(még 11 hó garancia van a gépre). Leszarom már a gépet, a pénz se érdekel(már elkönyveltem tanulópénznek), de az a sok szomorúság amit a páromnak okoztak remélem visszakapják az élettől.
Végezetül senkinek, senkinek nem ajánlom a Media Markt üzleteket, sem a Myaudio termékeket. Ha a géped a Frangepán utcán található szervizbe kerül, akkor arrogáns ügyfélszolgálatost, és amatőr kókler "szakembereket" kapsz.
-
:AMF:
senior tag
miért hagyod, hogy sokadjára is visszaküldjék garanciába? kérd a cseréjét, vagy a pénzed, hiszen hibás a termék. én csak kétszer vittem vissza a 1016-ot. másodjára felsoroltam az összes létező hibát (van bőven), ami ennél a típusnál előfordul. pár nap múlva felhívtak a MA-tól, hogy mi legyen. kértem a pénzem és asszem már másnap a számlámon volt a teljes vételár.
célszerű azokat a szoftveres hibákat felsorolni, amiről tudod, hogy nincs javítva. és mivel a kínaiak valószínűleg nem is fogják már ezeket javítani, a szervizben sem tudnak kezdeni vele semmit. (1016-nál ilyen volt a JB-sípolás, készenlétben ébredezés, töltőre dugva bekapcsolás, gyors készenléti merülés, stb.) mivel nincs olyan firmware, ami orvosolná ezeket a hibákat, el kell ismerjék, hogy hibás a cucc.próbáld meg bevinni a MA Arénába. ha beveszik gariba, talán pár napot nyersz a mm-hoz képest. (miskolcra viszik szervizelni, azé' ilyen tetű lassú a gariztatás.)
szerk: ung.mario: "Lehet, hogy megpróbálják elhúzni az időt a garancia végéig"
A garancia időtartama azzal az idővel hosszabbodik, amíg szervizben volt a cucc. Ha átvétel után rögtön kipróbálja és visszaadja, mert még mindig hibás, akkor szinte ki sem tud csúszni belőle. -
zseko
veterán
-
ung.mario
tag
Nekem is volt ilyen problémám. Mintha nyomkodna össze vissza a gép. Beállítottam, hogy mutassa az ujjam helyét a képernyőn és a vissza gombra néha néha rábökött. Amikor megzakkant akkor a bal szélétől kb 1,5cm-re folyamatosan nyomkodott. Olyan gyakran, hogy a nyomásjelző csak egy vonalat mutatott. Újraindítottam, aztán néhány perc múlva újra csinálta. Egy idő múlva elgyengült a jelenség, akkor kapott egy másik romot, és abbahagyta, de szerintem a romhoz semmi köze sem volt. Csak úgy előjött, és ugyanolyan fokozatosan eltűnt. Sajnos s silány minőségű anyagok és összeszerelés következménye lehet. Szerintem előbb utóbb visszafizetik az árát, vagy próbálkoznak panelcserével, stb. Lehet, hogy megpróbálják elhúzni az időt a garancia végéig, úgyhogy ne hagyd magad.
Sajnos tapasztalat, hogy ezeket a kínai, japán, stb. vackokat nem szabad megvenni, inkább egy gyengébb teljesítményű márkásat. Az enyémet megjárta nem kevés rom, de igazi javulást nem ért el. Vettem Asus-t és itt nincs szükség root-ra vagy rom cserélgetésre. Ugyan ez volt a telefonomnál. Alcatel-t telenyomtam romokkal, hogy legyen valami, most meg áttértem Sony-ra és nincs vele semmi bajom. Próbáld meg visszakérni a pénzed és fektess be egy kicsit drágább vagy gyengébb márkásba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest