- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leone510es2
csendes tag
válasz
ung.mario #2373 üzenetére
Most írtam az Overmaxos fórumba éppen, hogy sikerült megoldanom a YouTube-os problémát. Cak ezt kellett felraknom: [link]
Ez egy valamivel régebbi verzió, de tökéletesen működik benne minden. Nem kell se root, semmilyen bűvészkedés. Valamiért a legfrissebbet nem akarta elindítani.
Egyébként én csak azért írtam az előbb azokat a dolgokat, hogy reagáljak egy olyan hozzászólásra, amit nem tartottam igazságosnak. Én eddig sem akartam bizonygatni semmit, elismertem hogy az Overmax sem tökéletes tablet. Egyébként én meg azért nem vettem MyAudio tabot, mert sok panasz volt rá és nem akartam kockáztatni. Lehet hogy nincs mindenkinél probléma, azt is elhiszem, de nekem akkor is jobbnak tűnt inkább kipróbálni egy másik tabot. Eddig úgy néz ki jó választás volt, nem rosszabb kicsit sem a MyAudio-nál, és még olcsóbb is volt. De ezeket nem akarom senki orra alá dörgölni, pusztán tapasztalatból mondom. De ha valakinek mégis kedve támad igazságtalanul írni valamit, akkor csak megtehetem hogy reagálokNa de én itt ezt be is fejeztem, nem akarok többet ezzel a "melyik tab jobb és miért" témával foglalkozni, szerintem sokkal jobb lenne, ha olyan dolgokat osztanánk meg egymással, ami esetleg mások életét megkönnyíti azzal hogy tippeket adunk, segítünk és megosztjuk a tapasztalatainkat.
-
leone510es2
csendes tag
válasz
Hobbbyt #2350 üzenetére
Na jó, nem akartam megint ilyen dolgokra válaszolni, de akkor is szerintem nem lehet azt mondani egy ilyen hibára, hogy "epicfail", miközben a felhasználók szerint a MyAudio sípol, meg SD kártyát dobál, meg durván merül és hasonlók. Ha ezek nem tartoznak az "epicfail" kategóriába akkor nem tudom mi. De igazad van annyiban amit írtál, hogy ilyen téren a 1016 hibátlan.......ilyen téren elhiszem, de a többi dologban már annyira nem, mivel az Overmax aksi ideje rohadt jó, készenléti módban nagyon lassan merül (most reggel 8-kor húztam le a töltőről, megnéztem 2 emailt amit kaptam és felraktam a BSplayert amit kipróbáltam annyira, hogy 30 másodpercig ment egy videó, utána kiléptem, azóta kikapcsolt állapotban van a kijelző, most 11:46 van és 99%-os az aksi), nem dobál sd kártyát, nem sípol.....soha! Szóval pont ezért írtam pár hozzászólással ezelőtt, hogy nem kéne ujjal mutogatni, meg ócsárolni a másikat. El kell ismerni a másik előnyeit és hátrányait is egyaránt, és belátni hogy ha valami jobb valamiben vagy rosszabb, ennyi! De ehhez úgy látszik fel kell még nőni bizonyos embereknek. Könnyű azt mondani a másiknak, hogy "mit tudsz te erről nincs is ilyen tableted". De akkor ha már itt tartunk, neked hány darab Overmax SteelCore tableted van?
-
leone510es2
csendes tag
Szerintem teljesen felesleges ujjal mutogatni és azt bizonygatni, hogy ez vagy az jobb. Alapból ha azt nézzük, hogy az Overmax még csak most jelent meg, a MyAudio meg valamivel régebben (ok, nem sokkal, ha jól tudom), nem telt még el annyi idő, hogy teljes képet kapjunk róla. Most egyenlőre úgy néz ki, hogy a MyAudio-nak több problémája van, mint az Overmax-nak és még idegesítőbbek is. Szerintem ebben megegyezhetünk.
Az, hogy ezek a problémák meddig lesznek, azt megint nem tudjuk, de én bízom benne hogy mindkét oldalon hamar javítani fogják.
Én biztosan nem fogom azt mondani, hogy márpedig sokkal jobb az Overmax. Én ezt választottam, mert ez szimpatikus volt, valamint a MyAudio hibái is kicsit elriasztottak. Legalább egyel nőtt az ismert tabletek száma amiről tapasztalatunk van, így a jövőben ha valaki szeretne venni, több szempont és több tab is segít majd a választásban.
Az Overmax sem tökéletes tablet és a MyAudio sem. Viszont szerintem kategóriájukon belül mindkettő nagyon jó és kiszolgálja az igényeket és az áruk is elég baráti. A 120 és 130 ezres tabletek nem jobbak kétszer, csak azért mert kétszer annyiba kerülnek. -
leone510es2
csendes tag
Most már jó lenne tisztázni ezt a képarány meg felbontás dolgot. Valahol úgy írják a tablet felbontását (nem tudom miért, csak jól összezavarja az embert), hogy levonják belőle az alsó fekete sáv (itt vannak azt OS-t kezelő gombok, idő, stb...) magasságát. Az arány pedig egyszerű, csak el kell osztani a felbontást egymással, mármint így: 1280x800 esetében 1280/800 = 1,6
Vagyis az arány 16:10 (mert ugye 16/10 az is 1,6)A laptopom felbontása 1600x900, vagyis ez már 16:9 arányú. Vannak ugye az iPad-ek, azoknak mind 4:3 az aránya.
1024x768 (1024/768 = 1,33333)
4/3 = 1,3333 -
leone510es2
csendes tag
Az Overmaxnak nyitottam új topicot, oda fogom irkálni a tapasztalatokat, ugyanis ma hozza nekem a futár este 6 körül. Csinálok videót is róla, hogy látványosabb legyen
Remélem annak nem lesznek komoly hibái, ha mégis, akkor kiderítemJa és a "hülye azért nem vagyok" áruházban most van 0 %-os THM-el elég sok minden, köztük tablet is. (ma jött a reklámújság)
-
leone510es2
csendes tag
válasz
#79335424 #2268 üzenetére
Hmmm......hát igen, ez szerintem is így van. Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki kinéz egy tabletet és azt találja róla a neten, hogy 16:9, majd elmegy csórikám egy üzletbe, ahol meg is tudja nézni élőben és ott már látszik hogy ez bizony 16:10 és erre felkiált, hogy "óóóó b*meg ez így már nem is kell!!'....
-
leone510es2
csendes tag
Csináltam is egy új topicot az Overmax SteelCore-nak. Remélem másnak is lesznek tapasztalatai, amiket szívesen megosztanak majd.
-
leone510es2
csendes tag
válasz
Hobbbyt #2254 üzenetére
Ez nem tudom elírás-e, de a paraméterei alapján gyengébb is mint az Overmax. Az ICOO iCou10-ben csak Mali-400 van nem pedig Mali-400 MP. A proci is gyengébb, nem sokkal, de gyengébb. De szerintem az lesz a legjobb, ha nyitok egy Overmax topicot és oda irkálom a vele kapcsolatos dolgokat.
-
leone510es2
csendes tag
válasz
Hobbbyt #2247 üzenetére
Ez annyira érdekes, mert én sehol sem találok semmilyen utalást ilyesmire. Mindenhol csak annyit írnak, hogy best of the best.....és hasonlók. Nem akarom teleszemetelni a MyAudio-s fórumot, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy konkrétan hol és mit írnak. Én már szerintem az összes létező oldalt megnéztem a tablettal kapcsolatban, mivel én is rendeltem egyet, holnap érkezik.
Ez mit jelent hogy az Overmax "hivatalos" facebook oldala? Mert ott aztán végképp nem találni ilyen infót. Sem magyar, sem lengyel oldalon. Lehet én voltam figyelmetlen.....? -
leone510es2
csendes tag
Tud amúgy valaki valamit erről az Overmax-ról? Bocsi, hogy itt írok, de mivel itt lett említve ezért gondoltam itt kérdezem meg. Az hogy ez az új SteelCore tab 55 ezer HUF-ért vihető mennyire riaszt el benneteket? "Túl jó hogy igaz legyen?" Mármint van annyira jó hogy érdemes legyen foglalkozni vele? A Conflix oldalán lehet megrendelni, na őket sem ismerem. Support tapasztalat valakinek régebbi tabokkal?
Azt nem írták sehol, hogy képes-e ez az új tab az OTG-re. Van rajta ugyan micro USB, de nem biztos hogy egyenlő azzal hogy tudja. -
leone510es2
csendes tag
4:3 és 16:9
Az alkalmazásoknál amiket letöltünk mennyire számít ez? Mármint a felbontás? Ok hogy filmeknél jobb a 16:9, de ugye nem csak filmeket akarunk nézni egy tableten. Szóval kell aggódni a képarány miatt vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest