Új hozzászólás Aktív témák
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3590 üzenetére
Még jó, hogy neked szólnak, hogy az eredeti számla is kell. Nekem ez plusz 80km autókázásba került. Pedig engem a drága ügyfélszolgálat felhívott. Csak mert nekik rá kell pecsételni az eredeti számlára, hogy visszavásárolva. Azt persze nem tudták elmagyarázni, hogy minek.
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3580 üzenetére
Ésszerű választásnak tűnik
2 hét +1 nap.
(#3581) erikö3
Töltőcsati, sípolás, sd dobálás, készenléti merülés, néha csak töltő rádugással akart bekapcsolni és hibás csatlakozóval ez még problémásabb, volt, hogy nem akart kikapcsolni, nagyon gyenge wifi meg még 1-2 dolog. Felsoroltam mindent amit javítani kellene, hogy egy 70 ezerhez méltó tab legyen.
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3569 üzenetére
Ahogy elnéztem mások is írták a sípolást, sd dobálást, készenléti merülést. Erre visszarakják a 4.0 romot és visszadobják, hogy kész. Készenléti merüléssel nem is foglalkoznak, ők is tudják, hogy gyárilag szar. Legalább kiadnának egy közleményt, hogy a vondroid romokat engedélyezik garanciavesztés nélkül. Rögtön szimpatikusabb lenne a dolog. Gondolkozom, hogy én is beviszem a töltőcsatlakozó miatt, és odaírom, hogy ezt legalább engedélyezzék, hogy használhatóbb legyen.
-
mandras81
senior tag
válasz
b.daniel #3446 üzenetére
Nekem már kétszer volt szervízben töltőcsatival, másodjára alaplapot cseréltek. Most nem kontaktos, cserében az amúgy sem acélos wifi térerő most botrány szar, a router mellett is 3-4 Mbps-t produkál 25 Mbps-os nettel. A telefonom simán hozza a vele elérhető maximum 16, vagy hány Mbps-et...
Szóval, küldöm vissza megint, most már talán megtámogatom egy kis fogyasztóvédelem emlegetéssel.
-
PC Éden Kft
csendes tag
válasz
b.daniel #3155 üzenetére
Kedves Dani!
Szeretnék reagálni az Általad említett problémára.
Amikor a géped behoztad, Te említetted meg nekem (és itt is leírtad), miszerint a gép root-olva van és nem gyári romot próbáltál meg rátenni, ezzel saját bevallásod szerint is elveszítetted a garanciát. Tökéletesen kiütötted a gép eredeti software-ét elérve vele azt, hogy már sem tölteni nem lehetett, sem USB-re dugva számítógéppel felismertetni. Magyarul, tökéletes féltégla volt. Ha Te innen ebből PDA-t tudsz csinálni, megemelem a kalapom. Illetve ha állítod, hogy meg tudod csinálni, nem értem, hogy miért hoztad be?
Abban tökéletesen igazad van, hogy a javítás áráról és módjáról nem egyeztettem Veled, ebben tényleg hibáztam. Mentségemre legyen mondva, hogy nem gondoltam, hogy egy ilyen drága készüléket nem akarsz megcsináltatni. Viszont van lehetőség az eredeti állapot helyreállítására, ezzel elejét vehetjük a problémáknak. Ha igényled, úgy a készüléket átveheted tőlünk nem javított formában, az eredeti alaplappal. Ekkor természetesen semmilyen költséget nem számítunk fel.üdvözlettel:
PC Éden Kft -
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3155 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. 1 Kérdezniük kellett volna, hogy javítsák e. 2 Mi az, hogy egyértelmű??? Nekem meg egyértelmű lehúzás! Milyen jogon cserélték az alaplapot?? Gyári rom frissítés közben adta meg magát. A gyártótól beszerzett rom miatt történt. Nem tudom mit képzelnek. Verd ki a balhét, fenyegesd meg a fogyasztóvédelemmel, és ha erre sem reagálnak menj és tegyél feljelentést. Ne hagyd magad semmiképpen. (Mellékesen már nem forgalmazzák a 1016dcc-t lehet nincs is cserealkatrészük. Ők is vondroidról csinálták.)
Egy ismerősömnek a skoda márkaszervíz cserélte ki a riasztóban a hibás "főelemet" 18 ezerért.. Itt gyakorlatilag a kezébe nyomtak egy relét! 80-500ft??
-
mandras81
senior tag
válasz
b.daniel #3155 üzenetére
Semmiképpen ne fizess, ha nincs nyoma, hogy előzőleg elfogadtad a fizetéses javítást.
Ha erősködnek, akkor írd meg, hogy a következő megy a fogyasztóvédelemhez, ha nem rendezik.
Nyugi, egyszerűen nem fizettethetik ki, ha nem egyeztetek meg róla előzőleg.
Ja, és kérdezd meg, hogy ugyan fejtse már ki, hogy mi az, hogy "egyértelmű volt a szervíz számára, hogy mi történt a készülékkel". És ragaszkodj a saját verziódhoz, hogy a hivatalos szoftver-t akartad felrakni.
-
Tobika1
senior tag
válasz
b.daniel #3151 üzenetére
Kíváncsi lennék arra hogy tényleg cseréltek e benne valamit vagy csak felrakták rá a gyári romot... szerintem tuti nem cseréltek mert ezeket a készülékeket egyből cserélik és a hibásakat viszik vissza kínába a gyártóhoz... Jó egy mocskos cég ez... így lehúzzák az embert.
-
:AMF:
senior tag
válasz
b.daniel #2893 üzenetére
ilyen probléma nálam is jelentkezett egy-két elszabott frissítés után. nem reagált semmire, az rkbatchtool nem ismerte fel, stb. nálam megoldotta az, hogy átdugtam egy másik usb portra. utána újra lehetett próbálkozni a frissítéssel. próbáld meg, hátha segít. (frissítésnél pedig ne upgrade-t nyomj, hanem restore-t.)
szerk: amíg a megfelelő bootloadert próbálod a frissítés során feltolni a tab-ra, addig - elvileg - nem tudod hazavágni.
-
-
Gemil
tag
válasz
b.daniel #2697 üzenetére
Ezért írtam, hogy szerintem még mindig a Finless rom a legjobb, szvsz még mindig abban van a legkevesebb bug. Nem azért, hogy fikázzam Tuen-t dehát még egy sd kártyája sincs, hiába kértem, hogy legyenek nightly-k, nem akar folyamatos fejlesztést, csak kidobja, miután a teszterek megnézték. Hiába teszteli 3 gyerek egy hétig, mikor 40-50 ember akarja majd használni. Egy csomó bugról írnak.
-
Gemil
tag
válasz
b.daniel #2544 üzenetére
Olyanról nem tudok, ami nem lenne kompatibilis. Ha jól emlékszem a flash tartalmak nem mennek elvileg 4.1 alatt, de ha dolphin-t használsz elvileg kiküszöbölhető, némi turkálást igényel. Nekem a több felhasználó miatt kellett nagyon a 4.1, illetve nekem most nem merül olyan gyorsan...
Project butterről nem tudok nyilatkozni, de én csináltam még egy felhasználót Finless Rom alatt:
-Root jog kell
-telepítani kell a Terminal Emulatort
-Megnyitod, beírod ezeket:
SU
CREATE-USER felhasználónévA kikapcsoló gombbal tudsz felhasználónevet váltani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- BestBuy topik
- Google Chrome
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest