Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zseko
veterán
Nálam kb. szabályos 45 fok
És mindegy hogy használom vagy sem, ugyanúgy merül, vagyis ha mondjuk hétfő reggel lehúzom töltőről 100%-nál, akkor kedd estére lemerül. Vagy talán szerda reggelre, de szerda estére már tutifix hogy lemerült. Jó ha kb. ~50 órát tud készenlétben. Óránként olyan 5-7% körüli lehet a merülése.
-
ung.mario
tag
mm-be vittem, mivel ott vettem és elsőre visszafizetést kaptam. Végül is gondolj bele, szerintem ők nem tudják kijavítani minden hibáját,elkezdik javítani, cserélgetni a drága alkatrészeket, de nem lesz jobb és csak viszi a pénzüket. Sajnálom, hogy így alakult, már nem a tabletet hanem a magyar céget. Tanultam a hibámból marad a márkás cucc. Mennyivel egyszerűbb lett volna a dolgunk és az övék is, ha lehetne usb-ről tölteni... vissza sem vittem volna.
-
mandras81
senior tag
-
mandras81
senior tag
Sziasztok,
na, nekem harmadjára volt szervízben (első két alkalommal a töltőaljzat lett kontakthibás, ezért második alkalommal cserélték az alaplapot, viszont így meg az amúgy sem acélos wifi lett olyan gyenge, hogy már a konyhában sem tudtam netezni, pedig előtte gyengécskén ment), és két napja szóltak, hogy visszakapom ajándékutalványban (MM-ban vettem), de persze ideadják a kp-ban is, ha kérem.
Fenti okokból (tudom, hogy nem itt kell hirdetni, de gondoltam, titeket kérdezlek meg először) eladóvá vált egy Sandisk Class10-es 32 gigás microsd kártya, és egy Case logic univerzális tablet tok egyben 7000 Ft-ért. A kártya kb. 4 hónapos, ebay-ről vettem, de úgy háromszor használhattam, mert vártam egy olyan ROM-ra, ami nem dobálja az sd-t, persze az nem érkezett meg azóta sem. A tok Ipon-os, kb. 3 hónapos. Ha valakit érdekel, jelezze priviben.
-
pacman789
aktív tag
És erre ők mit mondtak? Én is gondolkozok ilyenen és egy samsung galaxy 2-őt helyette. Ha az aksi nem merülne ilyen gyorsan jó kis tab lenne...
Amúgy, most h megnéztem a garilevelet, hát elmehetnek az anyjukba... Mindenhol nagy betűkkel, hogy 2 év gari, miközben a második évben a szerelésért nem kell fizetni, de az alkatrészért igen... hát kapják be...
Valahogy, ezt meg kell oldalni, mert ha 1 év után megy tönkre a töltő csatlakozó én hülyét kapok...
lehet ma be is megyek -
törölt tag
Screencast Video Recorder Demo
Root kell neki (sztem mindegyiknek). Nem tudom, mennyibe kerül a pro, mert nekem már nem mutatja az árat. De megéri, feltéve, hogy a demo fut a vason, mert ilyen tabon még nem teszteltem. -
doczyus
csendes tag
Szia!
Én a Kingsoft Office -ot használom.
Ha Access fájlokat is akarsz birizgálni, akkor a Database nevű appal tudod.
Ha használod a Windows-os Office-ból a OneNote-ot, akkor ahhoz is van androidos app, ami össze is szinkronizál az asztali verzióval oda-vissza.Illetve én használom még a Contacts+ appot, amivel meg tudom jeleníteni az Exchange címjegyzékemet :-)
-
pacman789
aktív tag
ha nagyon nem fog összejönni, de szerintem valaki itt írta is a fórumban, hogy valamelyik rommal megy. keress rá.
szóval, ha nem fog menni, lehet kapni mobil wifi hotspotokat is, ezek annyira nem bírják 4-5 óra, de ez is valamimeg lehet hogy azóta vannak bikább készülékek is.
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
Persze hogy nem azért veszel, nem is azért írtam. Csak hogy lásd mennyire elcsesztek valahol valamit.
A másik meg, hogy tegyük fel 46%-on áll az aksi, elmegyek dolgozni de elfelejtem kikapcsolni. Hazaérek ~12 óra múlva és nem egy 45%-os aksi vár, hanem egy ~ 15%-os ami azonnal megzuhan amint használni kezdem, így tehetem rögtön töltőre használat helyett. -
-
zseko
veterán
Ebben sajna nem tudok segíteni
Egyébként szerintem sem ér meg 10e-et a gyári, én jobban örültem volna ha inkább a tabletet adják olcsóbban egy tízessel.
Az hogy végre nem sípol az egy megváltás, az hogy még mindig qrvára merül az nem. Eléggé macerás mindig ki-be kapcsolgatni, legtöbbször nem tudom előre hogy most csak 5 percre teszem-e le vagy épp 5 órára.
-
csababarca
őstag
Amúgy ezen a merülés témán nem tudom mit vagytok kiakadva, a mi gyári rommal szerelt gépünk tök jól bírja. nem tudom mit vártok tőle, gondoljatok bele,hogy egy androidos kis telefon is alig bír ki 1-másfél napot,ha használva van.
akkor ez a nagy, energiaigényes gép,miért bírna ki annyit?Nekünk éjszaka fel van téve töltőre, reggel levesszük,net-játék,fb...aztán délután-estefelé megy le 20 % körülre. ez meg bőven jó egy táblagéptől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest