- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyúlkoma
csendes tag
válasz
leone510es2 #2374 üzenetére
Ügyes vagy. Én azért kimondom: a 1016 75 ezerért nagy égés . Az Overmax 49-ért nem az.
-
ung.mario
tag
válasz
leone510es2 #2368 üzenetére
Nekem nem sípol. Nem dobál sd-t, mert nincs rá szükségem. Készenléti módban nem használom, minek menjen? Pillanatok alatt bekapcsol. Ezen kívül minden megy rajta hibátlanul. Nem kell azon agyalnom, hogy most böngészőben keresgessek youtube videókat...lassabban. Nálatok is van rom hiba nálunk is. Ki mivel tud megbékélni az megint más kérdés. Ahogy látom a legtöbb 1016-os tulaj meg van elégedve a gépével, és nem kérte vissza az árát. Például én, ha nem menne a youtube biztos meg sem vettem volna.
-
Tobika1
senior tag
válasz
leone510es2 #2368 üzenetére
A 1016 hoz kiadtak egy béta állapotú JB-t és csak azzal sípol! a többi rommal nem! Nem kellene mindig ezt a sípolást felhozni, gyárilag sem a bétás jb-vel adják ki a készüléket.
-
törölt tag
válasz
leone510es2 #2347 üzenetére
Teccik ez a hozzáállás. Sokkal jobb és a fórum szempontjából sokkal célravezetőbb, mint az érzelmi alapú. Mindkét oldalról. Ha valakinek a stílusa nem felel meg az általános elvárásoknak, akkor vele nem kell kommunikálni. A készülék nem tudja kiválasztani, hogy ki fedezze fel.
-
nyúlkoma
csendes tag
válasz
leone510es2 #2279 üzenetére
megérkezett a géped?
-
Hobbbyt
őstag
válasz
leone510es2 #2257 üzenetére
Kicsit még olvasgass a témában.
Az a gép egy és ugyan az. Ugyan az SoC (Amlogic 8726-MX)
Ez a SoC 1512Mhz-ig skálázódik és egy MALI-400MP2 van benne.. Amúgy se nagyon van MP2 nél kissebb kiszerelésben. -
T-bag
tag
válasz
leone510es2 #2248 üzenetére
Remélem elfogulatlanul fogod leírni az általad tapasztaltakat. Egyébként tényleg gyanúsan olcsó hogy IPS legyen.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Keressetek rá az igazi gépre.
ICOO iCou10 -nek hívják. És itthon is kapni a 16gigás verzióját 46e FT-ért..
-
nyúlkoma
csendes tag
válasz
Egy valaki nyekergett a betekintési szöge miatt....nem igaz...jó IPS kijelzője van!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
leone510es2 #2246 üzenetére
Igen, az Overmaxról.
Lengyel fórum, meg a forgalmazó "hivatalos" facebook oldalán.. -
nyúlkoma
csendes tag
válasz
leone510es2 #2209 üzenetére
Az Overmax veri a 1016-ot szerintem. Megbízhatóságban, és főleg árban. Szép gyors. Mt2s formátumot hibátlanul viszi. Készenlétben nem merül, sípol, nem dobálja az SD kártyát. A többit privátban küldöm. Nyugodtan vedd meg!
-
Hanks77
csendes tag
válasz
leone510es2 #2200 üzenetére
Eddig semmi problémám a 4:3-as képaránnyal, elég sokféle alkalmazással próbáltam, eddig minden ment rendesen, sőt böngészni még jobb is mint a 16:9.
-
ung.mario
tag
válasz
leone510es2 #2200 üzenetére
Filmezésen kívül internetre, játékra is használom. Semmi gondom nem volt vele, minden belefér a képbe aminek kell. Olvasgatásnál talán többet kell görgetned, de megszokható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest