- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guszty81
tag
Ma átvettem az üzletben a "javított" terméket... autóig eljutottam vele, és fordultam is vissza, hogy fussunk még 1 kört (lehetőleg csak fél kört, vissza már a pénz jöhetne). Akksit, töltőcsatit cseréltek, meg visszarakták elvileg a 4.0-s SW-t, de ez már nem derült ki, mert be sem kapcsolt, gondoltam már le is merült az akksi. Boltba visszamenve kértem, hogy próbáljuk meg tőltőre dugva, hogy megnézzem legalább a SW verziót. 1 perc után sem volt semmi reakció, na akkor csomagoljuk is vissza, és írjuk az új munkalapot.
Úgyhogy újabb kb. 5 hét várokazás, és reménykedés következik. -
Guszty81
tag
válasz
ung.mario #3635 üzenetére
OOooooo... én sajnos nem nyertem.
Ma telefonáltak az üzletből, hogy meghozta a futár a táblagépemet, szervíz megjavította.
Szerintem átvételkor egyből indítom is vissza még 1 körre, nem lesz nehéz kitalálni még 1-2 hibát.
Bár az zavaró volt, hogy 5 hetet kellett várnom rá! Jún. 7-én adtam le az átvételi ponton, 3 hét után telefonáltam, akkor azt mondák, hogy 22-én érkezett be hozzájuk! Nem sietett a futár, az tuti! -
Guszty81
tag
Én a mai szép délelőttön adtam le javításra a tabot (bár reményeim szerint pénz lesz belőle), de a tatabányai szervízponton is mondták, hogy kb. annyi myaudio terméket visznek vissza, amennyit eladnak, hasonló hibákkal, mint amiket én soroltam (sípol, merül, sd-t dobál, töltő csati).
És ez nem csak a tabra vonatkozik!!! (telefon, mp3 lejátszó... stb.)
Én szerintem galaxy tab 2 10.1 (P5110)-re cserélem, ismerős 7 colos galaxy tab-ja volt nálam 1 hétig, tényleg ég és föld a kettő! Árban is, tudásban is nagyon hasonló (picit gyengébb proci, de van GPS), minimális ráfizetésem lesz... már csak vissza kell kapni a pénzem, és remélni, hogy addig nem fogy el a készlet, mivel hamarosan jön a Galaxy tab 3!
-
-
Guszty81
tag
válasz
XDModesty #3459 üzenetére
Ha tippelnem kell, akkor az a 73e-s cucc az szürke importból van, ezért csak 1 év garancia van rá, ami persze nem hivatalos, hanem saját szervizben történik. Samura 2 év gyári garancia van. De van ott a listában olyan is, amihez jár a 2 év gyári garancia, persze azok sem a 73e-s kategóriákban vannak már, de a korábban általad írt "80-90ezres" árba belefér.
Ennyiért pedig márkásat semmi mást nem kapsz 10.1-es méretben. -
Guszty81
tag
válasz
XDModesty #3456 üzenetére
Én a Samsung Galaxy Tab 2 10.1-et tudnám javasolni neked. (most kifutó, ezért lejjebb ment az ára)
http://tablet-pc.arukereso.hu/samsung/galaxy-tab-2-10-1-wi-fi-p5110-16gb-p85502936/
Picit soványabb processzorban (de teljesen jól használható), cserébe van benne GPS.
Nekem a 7.0-s verzió volt korábban, csak a kijelzőméret miatt cseréltem le a 1016DCC-re. Maximálisan meg voltam vele elégedve.Ha garanciális gondom lenne, és visszakapnám a befizetett összeget, ezt venném az összegből.
-
Guszty81
tag
Szerintem ezt érdemes kitölteni, hátha tesznek valamit a SW-es gondok érdekében.
http://myaudioworld.com/kerdoiv/
11, ill 15-ös ponthoz bátran lehet írogatni.
-
Guszty81
tag
válasz
Gyulus1990 #2754 üzenetére
Nekem is ilyen "szettem" van (1016DCC + Finless 1.8), kb. 3 hete telepítettem a ROM-ot, de még egyetlen alkalommal sem tapasztaltam vele ilyen hibát!
-
-
Guszty81
tag
válasz
ung.mario #2554 üzenetére
Ahogy indítom a progit, már sír, hogy nem fog menni root nélkül. Csak valami áttekintést mutat a memóriákról, és ennyi.
Egyébként meg ha lehet is rootolni a gyári ROM-ot, nincs kedvem szenvedni vele (bár nem tudom, mennyi idő), ha úgyis új ROM-ot fogok feltenni. (ami ráadásul alapból rootolt) -
Guszty81
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, kipróbálom én is a Finless ROM-ot, de előtte szeretnék lementeni pár programot adatokkal együtt! Van tippetek, milyen progival tudnám ezt megcsinálni? Telón Titanium backup-ot használok erre, de ahhoz root jogok kellenek, ami a tabon nincs.
Köszi: Gus
-
-
Guszty81
tag
válasz
pacman789 #2236 üzenetére
Én már próbáltam, lehet vele tölteni, viszont mivel a Nokia-s töltő dugója kisebb, így folyamatosan enyhén oldalra kell feszíteni a csatlakozót... ami szerintem hosszú távon nem tesz jót a tab csatalakozójának, meg nincs is kedvem ott állni mellette, és tartani, amíg fel nem tölti teljesen!
Ja, és a Nokia-s töltő csak 800mA-rel tölt (legalábbis az enyém), a gyári viszont 2000-rel, tehát 2.5-szer tovább tart a töltés a Nokia-ssal.
-
Guszty81
tag
válasz
Mbazsika #2035 üzenetére
Nagyon ritkán előfordul velem is, hogy töltőre dugva nézek valami filmet, és magától állít a hangerőn, vagy felugrik a vezérlőpanel, mintha a képre kattintottam volna... de szerencsére az elmúlt 1 hónapban talán 2-3 alkalommal találkoztam ezzel, szóval különösebben nem zavar. (akksiról még ilyet nem tapasztaltam)
-
Guszty81
tag
válasz
papamaci791 #2018 üzenetére
A beharangozott 32.990 helyett!!!
-
Guszty81
tag
Azért csodát nem kell várni ettől a 4 magos Freescale procitól... Tesztek alapján (Antutu, Quadrant) max. 15-20%-kal gyorsabb csak a 2 magos Rockhip RK3066-nál, így pedig szerintem nem igazán éri meg a többletköltséget... Úgyhogy erre tuti nem cserélem le a 1016DCC-met!
(habár másra sem akarom
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest