- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Még nem járt le a gari, mert augusztus 13-án rendeltem meg, és minimum egy, de lehet két hét is volt mire megkaptuk.
Na, megnéztem, én 2012.08.17-én kaptam meg, ez van az eladás dáumaként megjelölve a jótálláson. Plusz volt 3 hetet szervízben.
És ma az enyém is elkezdett szórakozni...
-
XDModesty
aktív tag
-
:AMF:
senior tag
a képernyő most is feléled. nekem 10 perc után villant fel (kikapcsolt wifi-vel).
de mivel a JB-ben egyedül a sípolás zavart, így számomra már teljesen használható lett.#2470: Elb*sztam a program nevét. Szóval a firmware-ek szétrobbantásához nem az RKBatch Tool kell, hanem az RK29 Image rom tool. Sorry.
-
Hobbbyt
őstag
Az alvó módot tedd fel 10-15 percre, és máris nincs gond..
Nekem csak egy meglévő 8 gigás van benne, de nem is tervezem a bővítést.. mivel hülye fat32 miatt úgyse fér rá nagy file.. inkább majd veszek egy méretes pendrive-ot ami jó lesz a Nexus 10-hez is..
Elvileg otg-n megeszi az ntfs-t is.
Sok filmet néztem már meg rajta, én nem tapasztam ilyet.. nyilván a más felhasználói szokások miatt. -
Hobbbyt
őstag
Igazából milyen hátrányod van az sd dobálásból?
Mivel kártya nélkül is baromira merül a cucc készenlétben,.. így igazából, csak a 15-20 percenként felvillanó képernyő van. Én is kártyával használom, de már rá álltam, hogy ha tudom h 25-30 percnél többet fog pihenni, inkább kikapcsolom.. hogy ne merüljön
A torrentezés engem is zavar.. de az S2-őn is volt olyan rom ami úgy belassult tőle, hogy csak na.. -
XDModesty
aktív tag
Tekintve hogy az sd dobálás bootloader ? probléma, nem hinném hogy egy főzött romban ez javítva lesz. Engem a készenléti merülés zavar igazán, ha az nem lenne (meg az hogy nem lehet torrentezni, talán ez idegesít a legjobban) akkor tökéletes lenne. SD-t én nem nagyon használok, elég a 16 giga.
-
zseko
veterán
nem, +4
(#1911) sony1962, két, 1016DCC készüléked van? Ha igen, van jogod ide írni, ha nincs, akkor nincs. Én sem írkálom tele trollkodással sem az SGS1 sem az SGS3 topikot csak azért mert SGS2-esem van, bazz...
Ha használod és van tapasztalatod akkor írkáljál, bánom is én, de tab nélkül ne.
-
Hobbbyt
őstag
-
:AMF:
senior tag
gyorsan felszaladt rá (a leírás kicsit hosszúnak tűnik, de csak azért mert a flashtool nem egy kattintásos, mint a többi frissítésnél), viszont ez is sípol. úgyhogy nem is próbálgattam tovább, megy vissza a vondroid 4.0.4.
ja, és szerintem idegesítő a JB-nél, hogy kikapcsolni nem "kikapcs gomb + ok", hanem "kikapcs gomb + kikapcsolás + ok" bökdöséssel lehet. -
Chaser
legenda
Amiatt vennék én is inkább azt. De jelenlegi formájában nekem nem alternatíva, csak egy érdekes "félkarú óriás", mint pl az N7. Na mondjuk az teljesen más okok miatt
tomi5244: Jelenleg is 15" 4:3 kijelzős IPS T60-ról írok. Szóval nekem jó lenne.
fulopr: Köszi a tippet már mondta más is
De magam részéről ha bármilyen tabot veszek itthonról akkor csak egy nagy multiban, esetleges gond esetén tudjam kinél verni az asztalt és ne kelljen pk-t fizetnem. De még valószínűbb hogy ismerőstől ennél olcsóbban. Én mindig belekalkulálom az árba az esetleges garos gondokat és ilyen pár ezressel bolti ár alatti cuccok emiatt nem hoznak lázba.
szerk: Természetesen nem mindenkinek van ilyen jó boltos ismerőse
, ezért mindig az átlagos kiskerárat mondom, ezért is mondtam a 75k-t a CC-re. / Más kérdés hogy nekem 65k-ban se lenne/
Tobika1: Neked opció ki-be pakolgatni az SD-t, másnak meg nem, nekem se, ennyi.
-
Chaser
legenda
Az idő nekem dolgozik
Pár hét alatt magyar kínálatban nem lesz egy jobb v gyorsabb sajnos. Másik alternatíva a CC 9.7 +, az a 916DCC-nek felel meg. Ott is voltak gondok de már szinte mind orvosolva van, ennyit tesz hogy a CC már egy ideje nyomul a tablet iparban. És nem véletlenül adják drágábban mint a 10" myaudiot. Nekem nem sürgős. Olyat nem fogok venni amivel oboa van, ha olyat akarok akkor rendelek from China egy 7" IPS-t 25-30k-ért. Jelenleg ez utóbbi megoldás tűnik reálisnak, legalább megtudom mire képes a SoC. Aztán lehet kifogok egy problémamentes verziót, amiket kinéztem sajnos azt kell mondjam jóval kevesebb rossz tapasztalat van mint ennél a myaudionál.
szerk: tomi5244: Erről beszélek. Ha most azonnal kéne gép akkor CC 9.7 + lenne a befutó 75k-ért.
-
sony1962
csendes tag
Bocsánat...de azért álljon meg már a menet...Igenis egy firmware helye elsősorban a gyártó, forgalmazó honlapján van! Nem userek küldik egymásnak szájbarágósan.. Ez nem elfogadható a My Audio részéről. MÁS. Ma voltam a West end MM-jében. Szerettem volna megnézni a kiállított darabot. Még bekapcsolni sem tudtuk.Több vásárlóval együtt. Az a vásárló sem tudta, aki a 3. ilyen készüléket hozta vissza. Nem Lótiuma itt az egyedüli, aki szív.
-
-
pusihusi
addikt
"Az drága Nekem jó a 10 dodós" Az melyik kérhetek egy linket! " ha nem használod, miért nem kapcsolod ki?" egyelőre próbálgatom, megpróbálom újra telepíteni, melyik a legjobb rom szerintetek? N101-4,04-VonDroid_N101_V3.2.1 2G.zip
(192,76 MiB) Letöltve 220 alkalommalV3.2.1 4GB kernel # 70
N101-4,04-VonDroid_N101_V3.2.1 4G.zip
(192,76 MiB) Letöltve 355 alkalommalV3.2.1 2GB kernel # 26
N101-4,04-VonDroid_N101_V3.2.1 2G_K26.zip
(192,76 MiB) Letöltve 22 alkalommalV3.2.1 4GB kernel # 26
N101-4,04-VonDroid_N101_V3.2.1 4G_K26.zip -
zseko
veterán
Oké, mondjuk tök mindegy, vagy pénteken vagy jövőhét hétfőn úgyis visszaviszem, a hang, a giroszkóp, és most már immár az sd kártya olvasó miatt is
Az a helyzet, még ha vissza is adnám, akkor is vennék egy másikat és az egyetlen reális olcsó alternatíva az a CC, viszont nekem a 4:3 arány nem tetszik. Amit vártam már régóta, és persze azután jött ki hogy ezt megvettem, a Galaxy Tab Note, de az meg qrva drága. Sima Tab 2 meg nem fogad microsd-t, meg egyedi csatlakozója is van ha jól tudom, és amúgysem szánok ettől a 75e-től többet egy tabra, én reálisnak egyébként is a kb 50e forintot tartanám egy ilyen tabért.
Végeredményben nem bánom, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, azt nem mondom hogy 'keserű a szám íze', de azért na, érthető egy kicsi rossz érzés
Vittem már vissza 80e forintos Panasonic kamerát is, ami kifogástalanul működött viszont a felvétel minősége nem felelt meg számomra, ami ugyebár teljesen szubjektív, mert hibája egyébként nem volt a készüléknek. Na, az nem volt egyszerű, de visszakaptam a pénzem..
-
zseko
veterán
Tehát múlt hét csütörtökön hoztam el, az jövőhét keddet jelent. Így faja, akkor még tesztelhetem.
[] ( #909 ) Tobika1 [/] javíttatni igen. Nekem féloldalasan szól a hang, vagy ennyire rossz a fülem
, de a jobb oldalt le kellett ragasztani 75%-ban, így hallom középről. Meg aztán a giroszkóp ferde, autós játéknál ez jól ki is jön.
Egyébként JB alatt nincs hang pattogás, de az sd kártya dobálás még megvan...[/pdf]
-
Hobbbyt
őstag
Hát ez az, Furcsa mód nekem az összes tesztprogram jól ismerte fel
Nem gondoltál még arra, hogy az ICS miatt a "menű sáv" vagy bánom is én mi annak a neve. Sosem szerepel az eredményekben?De próbáld ki te is. Antutu-t mindenki ismeri, és elfogadja.
Indítsd el fektetve, és nézd az infókat.. 1280*752 lesz a felbontás.
Ugyan ezt tedd meg, állva, és woala.. 800*1232-t fog ki írni
Nem varázslat..(ebből könnyen kiszámítható, hogy az alsó sáv 48pixel magas..
)
-
Hobbbyt
őstag
Mióta van a 1016DCC-nek 1280*768-as felbontása? o.O (most azon a 0.1colon nem érdemes vacakolni, hol kiírják, hol nem.. vagy elírás. de bizony ez 10,1 col és 1280*800!)
De ezek szerint nem volt MA 1016DCC-nek a doboza még a kezedben.. esetleg nem nézted meg a hátulján a kis ábrácskákat..ott 10,1" és 1280*800 IPS áll..
Valaki be tud lépni a Recovery menübe? :/
-
Hobbbyt
őstag
Igen a u30GT is ugyan ez
De bakker.. miben más a kijelző? 1280*800, IPS, 10.1"
Az, hogy csak 16 Gb több okból sem lényeg. Példának okáért vegyük szemügyre a ZTE Blade esetét, ahol kezdetben csak 256mb rammal nyomták az eggyes régiókban, majd egy frissítés hatására 512 mb Ram lett a cuccban. És ez Ram, nem Nand Flash háttértár.
Másrészről az a +16gb a Artisjus adó miatt kb. + 5e Ft-ba kerülne.
A proci sebessége kernerfüggő, nem hardver.. és inkább tekintem elírásnakMert mindenhol 1,6ghz-et Írnak.
Most Rootolom, mindjárt teszem fel a főzött romot.
-
Tobika1
senior tag
Amit itt [link] találtam leírást az müxik, az sd-vel most már nem kapcsolgat be a kijelző
a wifi beállításoknál át kellett állítani hogy mindig ébren és jó lesz. nekem már fél órája nem kapcsolt be, eddig ha bent volt az sd 5 percenként felvillant a kijelző.
ja és ha rootolva van a készülék akkor ezt írjátok bele a build.prop ba
pm.sleep_mode=1
ezzel engedélyezi a deep sleep módot amivel nem merül annyira készenlétben.
-
Chaser
legenda
Miről? Az sd chip típusát kimutatja valami? Elmondom én már láttam olyan samsung desktop ramot ami nanya chipes volt, ez külsőre nem látszik. A samu tőlük is vesz chipet és rárakja a matricáját. Még örültem is neki, mert a samu asztali ramban elég ótvar, nanya viszont annál jobb.
szerk: zseko: Valszeg úgy mint a tabok nagy többségére, sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest