Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erikö3
tag
válasz
doczyus #3209 üzenetére
igen nekem is ez a gondom hogy mostmár nem működik a vondroidos rommal,sajna én a mobilomról nem tudok netezni mert nincs előfizetve,ezért vettem féléve laptophoz mobilnetet,és reméltem hogmajd tabon is működik mert neten láttam hogy lehet,a gyári romon 2 hónapig ment is,amíg nem raktam fel a 4.1et
-
mandras81
senior tag
-
doczyus
csendes tag
válasz
doczyus #2848 üzenetére
Halleluja!!!
SIKERÜLT!!!!
Köszönöm a segítséget!
Megoldás,ami nálam működött:
1. Oprendszer tableten betöltve
2. RKBatch tools elindít.
3. img-tkiválasztottam
4. Alul a Switch gombra katt,ami átállította abba a másik üzemmódba a tabletet.
5. ezután eszközkezelőben megjelent, mint ismeretlen eszköz, és erre raktam rá a drivert... -
jedis
senior tag
birom mikor a vadi új cuccot, minden féle szedett-vedett progikkal szét krekkelik, hekkelik meg root -olják, stb. stb. aztán ha elkezd szarakodni, akkor szar az egész
. Furcsamód nekem már lassan 1 hónapja megvan ( ha minden igaz én kaptam meg elsők között az országban, mivel a topikot is én nyitottam ) , és furcsa mód az enyémnek q.ára nincs baja
. Igaz az aksi, és az SD kártya "hiba" nálam is meg van, de ezek nem olyan hibák, hogy ne lehetne használni tőle 100%-osan a cuccot, csak idegesítő ( lehet hogy a JB megoldja, de még az sem biztos hogy felrakom ). Én pl. kikapcsolom a tabot, ha nem használom, mert nekem totál mindegy, hogy 3 sec. alatt, vagy 15 sec. alatt áll startra készen, ha használni akarom, és nekem így több mint 8 órát ment el vegyes használat közben ( net+game ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest