- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
LvFord
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy régebben írtam Yuandao N101 -et akartunk venni, de itt az üzletben nem lehet kapni, csak magán importból, és a kínai gari elég hosszadalmas dolog, ha gond lenne vele. Még szóba jöhetett a Trekstor 9.7 (ami a myaudio majdnem testvére), de ennél 4:3-as a képernyő.
Ekkor láttam meg a Lenovo A2109-et, ez már Tegra3, 9 inch, GPS-szel, a képernyő nem IPS, mindez 250 Euro -ért.
Meg is vettük, de az orig. csomagolás kibontása, majd a gép bekacsolása után rögtön képernyővibrálás fogadott. Gyári hiba.(Érdekes, hogy az 1.1 inch, ami nem sok, de mégis mennyire érezhető.)
Másnap visszavittük, a szervizes mondta, hogy ez az első példány amivel eddig bármilyen gond volt, de ez már nem vígasztalt.
Közben jött áru és megláttam a Trekstor 10.1-est, ami szinte mindenben azonos a Myaudio 1610 -zel, 200 Euro -ért. Ez nagyon jó ár és legalább a MM -ban van a garancia, helyben.
Minimum1 órán keresztül nézegettem, próbálgattam a tableteket, már majdnem megőrültem, hogy mit tegyek, nézegettem minden félét. Végül a Lenovo-ra fizettünk rá még 150 Euro-t és vettünk egy Acer A700 -ast, 400 Euro -ért.
Aki azt mondja, hogy ennyit nem ér annak igaza van, nekem is ez a véleményem, még 200 Euro sem kevés, de ezen az áron tényleg jó egy Myaudio vagy a hasonmásai, ár és szolgáltatás szempontjából is jobb választás.
De a telefonom is régi, a PC sem mai gyerek, évek óta nem vettem semmi új cuccot magamnak, úgyhogy nem érdekel, beleszerettem a Full HD képernyőbe.Köszönöm az eddigi kedvességeteket és a segítséget!
Búcsúzom a topikról.
Üdv.
-
LvFord
csendes tag
válasz
Hobbbyt #2447 üzenetére
Nekem SP3 van, de nem megy rá a driver, mindegy majd a rack-re felteszem a 7-est.
Egyébként nem véletlenül hosszabította meg az MS az XP supportot, elég sokan használják még. Amire nekem kell, arra bőven elég az is.
Már kinőttem a nagy installálásokból, a kezdet kezdetén még a PC-XT-ben 10 MB-os MFM HDD volt, ha játszani akartam, akkor előtte le kellet szedni a Corel 2-t, ha végeztem, a jatékkal akkor vissza, 5,25 -ös floppy-ról, az akkor még igen sokáig tartott. Megszállott koromban a WIN95 a hivatalos MO.-i megjelenése előtti estén már fent figyelt a gépen.
Ennyit a nosztalgiáról, na mindegy, akkor majd megpróbálom a Win7-en. -
LvFord
csendes tag
Szia Silent82!
Az N101 -nél az eredeti rom-nál neked is voltak gondok az akkukijelzéssel, hangszóróval és az SD dobálással?
Engem ezek a problémák nem igazán zavarnak, mert biztosan orvosolhatóak a későbbiekben, csak érdekelne.
A másik dolog, mindenkitől kérdezném, hogy a rockchip driver-t próbálta valaki XP alatt, mert nekem az írja, hogy a driver nincs aláírva és nem enged tovább menni.
Hiába állítottam be, hogy az aláírást ne vegye figyelembe, akkor sem engedte.
Esetleg Win7 alatt más a helyzet, vagy ugyanaz?Köszi.
-
LvFord
csendes tag
Sziasztok!
Most voltam a MM-ban és láttam egy tabletet aminek az ára elég jó. A belseje ugyanaz, mint a Myaudioé, dualcore, Mali400 stb., de a képaránya 4:3 -as. Ez egy Trekstor 95140 azaz "kínai nyelven" MOMO 11.
Azt szeretném kérdezni, hogy a játékok vagy egyéb alkalmazások íródnak -e kimondottan 16:9-re?
Pl. egy 16:9 -es játék, (ha van olyan) elfut a 4:3 -ason?
Vagy inkább felejtős a 4:3 -as képarány az Android tabletnél?
Bocs, ha hülye a kérdés, de tablet témában nem igazán vagyok informált.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv. -
LvFord
csendes tag
Mindenképpen az 1-est.
A 2-est valamelyik agyament kínai jól elrontotta.
Az 1 -es kasznija megegyezik a myaudio-éval, a hangszóró elől és a csatlakozók az oldalában szabadon.
A 2-es hangszórója 1 db lett és a tablet hátulján van. Gratulálok....
Valamint az USB és egyéb csatlakozók egy kihajtható ajtó mögött vannak. Ha ezt kihajtod, mert valamit bele akarsz dugni és az asztalra teszed, akkor a tablet szépen felfekszik rajta. Noooormáááális?
Az 1-es töltőfeszültsége 5V, a kettesé 12, na ennyit tudtak igazán előrehaladni a fejlesztésben.
Úgyhogy az 1-es lesz 32 GB-tal, ami teljesen úgy néz ki, mint a Myaudio, az teljesen jó úgy, ahogy van. -
LvFord
csendes tag
Sziasztok!
Kb. fél éve barátkozom a tabletekkel és rábukkantam a Myaudio-ra, majd erre a fórumra.
Az apró hibáit kárpótolja a kapott hardver és a gép ára, ezzel simán együtt lehet élni.
Nyilván nem lehet pl. egy Apple-höz hasonlítani, de az árát sem.
Szerintem ennyiért ez így jó, ahogy van.
Ezt a fórumot az elejétől a végéig elolvastam, bele is telt egy pár napba, tehát nagyjából képben vagyok a géppel kapcsolatban. Viszont ahol jelenleg élünk ez a gyártmány nem kapható.
Regisztráltam a flashmyandroid-ra és találtam egy pár szinte teljesen azonos gépeket, ezt abból gondolom, mert a rom-ok letöltésénél, több gyártmánynál is ugyanarra a linkre mutatnak, pl.: Cube U30GT, Pipo U1, Yuandao N101 és még ki tudja mennyi lehet ami a Myaudio-val megegyezik.
Az egyezést nem 100%-ban értem, mivel a nyák vagy egyéb technikai megoldás nyilván különbözhet, de ahogy láttam igencsak hasonlóak még kinézetre is.
Én jelenleg az N101 -est néztem ki, amit a jövő héten talán meg is veszünk.
Már le is töltöttem hozzá a rom-ot és egyebeket.
A kérdésem az lenne, hogy zavarna- e Titeket, ha néha írnék ide?
Mivel az N101 mégsem Myaudio, még akkor sem, ha "testvérek" ezért lehet, hogy ez valakit esetleg zavar.
Ha ez így van, akkor természetesen nem irkálok ide.
Szívesen nyitnék akár egy N101-es topikot, de nagy valószínűséggel a gép, magyarországi ritkasága miatt, igen csak egyedül lennék ott.Köszi a válaszokat!
Üdv Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest