- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
válasz
Krystal_s #2329 üzenetére
Így érthető. Én is a lakásban használom, ezért nem zavar a 10". Szaladgálósnak viszont biztos kisebbet választanék. (Sőt, pár hónapnyi használat után azt mondom, hogy ha újra tabot vennék, akkor az biztos 4:3-os lenne. Többet netezek rajta, mint filmezek. Netre viszont nem az igazi a 16:9.)
-
nyúlkoma
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Krystal_s #2322 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a 16:9 -hez, akkor sztem nézz körül Concorde -éknál. Most jött ki a Novum. Ugyanez az RK3066 -os alap, tehát sebességben, grafikus teljesítményben nincs különbség. Annyira új a cucc, hogy most futnak be az első tapasztalatok. Ha nincs vele katasztrófális baj, akkor érdemes megfontolni, mert sok dolog Magyar fejlesztés benne, így a supportja is "hatékonyabb", mint a MyAudioé.
( Nem, nem én fedeztem fel! ) -
törölt tag
válasz
Krystal_s #2322 üzenetére
Elvileg persze lehetne, de valami gebasz van vele és fc -zik a Youtube. A rendszer valamelyik része még úgy tudja, hogy Honeycomb van rajta, nem ICS. Próbáljuk "odaát" megfejteni, mi lehet vele.
Nyúlkoma! Én igyekszem előítéletektől mentesen, tárgyilagosan vizsgálni a dolgokat, de a stílusod öhöm...hogy is fejezzem ki magam... elég gyenge. -
zseko
veterán
válasz
Krystal_s #2301 üzenetére
Szia, Igen, ezek a hibák tapasztalhatóak. Ha feltöltöd, bekapcsolva hagyod, nem nyúlsz hozzá semmit, akkor kb. 2 nap alatt lemerül. Zavaró az igaz, tudva, hogy egyes tabok akár 2 hetet is elmennek készenlétben. Viszont, én legalábbis, belegondolva, ha dolgozni vagyok és nem vagyok itthon 11 órát, akkor tulajdonképpen mi értelme van ha készenlétben hagyom? Így olyankor kikapcsolom. Este megint kikapcsolom, alvás közben úgyse használom
Használat közben normális ütemben merül.
SD kártyát még nem nagyon használok benne így nem érint, de ez is igaz.
A sípolás a legzavaróbb, igaz teljes fényerőnél megszűnik, na de mégis.. Úgy rossz is használni este, még a minimum is sok, meg jobban is merül. Viszont ha csak böngészésre használom akkor nincs sípolás, csak akkor ha valami ténylegesen használja is a hangot.
Kétlem hogy javították volna még ezeket, kérdéses hogy mikor fogják.
Egy másik fórumon összefoglaltam a jellemzőket:
Előnye:
- qrva gyors, mindent visz,
- minőségi kinézet,
- fém hátlap.Hátránya:
- fém hátlap... leárnyékolja a wifit, még az S2-től is gyengébb vétel,
- a szoftver gyermeteg hibákkal küzd. Ezek az alábbiak:
1. Az megjelenéskori ICS (4.0.4 Ice Cream Sandwich) hibásan jelezte az akkuidőt ezt javították.
2. A javított sw-vel kb 5-10-15 mp-ként akadt, dadogott a hang.
3. Kiadták a JB-t (4.1.1 Jelly Bean), amivel a dadogás megszűnt, cserébe folyamatosan sípol _bármilyen_ hang alatt (a billentyűzethang is ideértendő, ha be van kapcsolva) Fullra húzva a fényerőt ez megszűnik, csak épp kiég az ember szeme néha nappal is, nemhogy este. (SW hiba.)
4. JB alatt némely videó hangereje konvergál a nullához, ICS alatt nem volt velük gond. (SW hiba.)
5. Pár app nem kompatibilis a JB-vel, pl. az Asphalt 7 sem volt az pár hete (azóta nem szedtem le mégegyszer)
6. A használati idő jó, 7 óra simán megvan, akár 8-9 is lehet, ám készenlétben kurvára merül, kb. 50% / 24h, szóval célszerűbb teljesen kikapcsolni. (SW hiba.)
7. Ha SD kártya van betéve még jobban merül, mert folyton felébreszti a tabot DeepSleep-ből, ez szintén -> SW hiba.Reményeink szerint javítják, ígéretet kaptunk, de majd akkor hiszem el ha már a tabon lesz a jó szoftver.
Töltéshez nem a mikrousb-s csatlakozó van, hanem kb. mint a nokiának volt régen töltő.
Összességében jó. A hibák viszont dühítőek.
Szóval használható, de kell hozzá egy adag kompromisszumkészség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest