- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silent82
csendes tag
Akku kijelzéssel nincsen gondom, viszont ahogy a myaudio verzió, ez is az elvártál gyorsabban merül alvó módban, akkor is, ha azt állítom be, hogy olyankor kapcsolja ki a wifit.
SD problémáról nincsen tapasztalatom, nem használok külön kártyát benne, mert 32GB-s belső tárhelye van és az nekem bőven elég egyelőre.
A hangszórókkal semmi bajom, tökéletesen működnek, nincs olyan sípolás sem, amiről itt többen beszámoltak.
Nekem a legnagyobb bajom vele, hogy a wifi antennája elég gyenge (gondolom a fém hátlap miatt), a telefonomhoz vagy a notebookomhoz képest jelentősen rosszabb a jelerősség rajta. Otthon ezt megoldottam annyival, hogy átraktam a routert máshová, szóval nem halok bele, de az én listámon ez a legnagyobb gyengéje. -
:AMF:
senior tag
Több tablet is van, ami erre az alapra épül. Egy az egyben azonban csak a Yuandao N101, Visture V10 és Aussiepad firmware-ét lehet ráhúzni a 1016-osra. (Némi barkácsolással nekem sikerült a Cube u30gt-ét is.)
Nyitottak nemrég egy Yuandao topikot, egyszer hozzászóltam és azóta kihalt.Szóval szerintem is irkálj ide nyugodtan. Melyik N101-es veszed, az 1-est vagy a 2-est?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest