- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silent82
csendes tag
Akku kijelzéssel nincsen gondom, viszont ahogy a myaudio verzió, ez is az elvártál gyorsabban merül alvó módban, akkor is, ha azt állítom be, hogy olyankor kapcsolja ki a wifit.
SD problémáról nincsen tapasztalatom, nem használok külön kártyát benne, mert 32GB-s belső tárhelye van és az nekem bőven elég egyelőre.
A hangszórókkal semmi bajom, tökéletesen működnek, nincs olyan sípolás sem, amiről itt többen beszámoltak.
Nekem a legnagyobb bajom vele, hogy a wifi antennája elég gyenge (gondolom a fém hátlap miatt), a telefonomhoz vagy a notebookomhoz képest jelentősen rosszabb a jelerősség rajta. Otthon ezt megoldottam annyival, hogy átraktam a routert máshová, szóval nem halok bele, de az én listámon ez a legnagyobb gyengéje. -
:AMF:
senior tag
Több tablet is van, ami erre az alapra épül. Egy az egyben azonban csak a Yuandao N101, Visture V10 és Aussiepad firmware-ét lehet ráhúzni a 1016-osra. (Némi barkácsolással nekem sikerült a Cube u30gt-ét is.)
Nyitottak nemrég egy Yuandao topikot, egyszer hozzászóltam és azóta kihalt.Szóval szerintem is irkálj ide nyugodtan. Melyik N101-es veszed, az 1-est vagy a 2-est?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest