- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
A gyári lejátszó nekem sem tökéletes, egy-két videó megviccelte olykor. Én az MX Player-t és a BSplayer-t használom, mindkettő tökéletesen teszi a dolgát. (A gyári böngészőt is érdemes cserélni, mondjuk a Dolphin-ra, érezhetően gyorsabb.)
Szerintem a tablet jó, ha más lejátszóval nem jelentkezik a probléma. Ez csak valami szoftveres anomália lehet. (Ami sajnos jellemző a Myaudio tabletekre.)
Nekem ugyan 1016-os táblám van, de - ha jól tévedek - ennél a típusnál is volt olyan aki a töltés közben ugráló képre panaszkodott. Az enyém nem csinálja, bár töltés közben nem nagyon szoktam használni. Ha zavar, akkor szerintem nyugodtan vidd vissza és cserélik.
-
:AMF:
senior tag
jé, egy másik m4/3 topiklakó!
én egy ilyen bd rip-el találkoztam, de az csak 4-5-ször csinált ilyet a film alatt, nem szabályos időközönként. gondolom ez kódolási hiba lehetett.
kipróbáltad többféle lejátszóval is? ha mindegyiknél jelentkezik a hiba, akkor én megpróbálkoznék egy gyári rom visszaállítással, végül egy firm frissítéssel. ha egyik sem segít, akkor csere.#2302: az a masina sem tökéletes, bár tény, hogy az Asus supportja kicsit más világ, mint a Myaudio tetűlassúsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest