- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
A gyári lejátszó nekem sem tökéletes, egy-két videó megviccelte olykor. Én az MX Player-t és a BSplayer-t használom, mindkettő tökéletesen teszi a dolgát. (A gyári böngészőt is érdemes cserélni, mondjuk a Dolphin-ra, érezhetően gyorsabb.)
Szerintem a tablet jó, ha más lejátszóval nem jelentkezik a probléma. Ez csak valami szoftveres anomália lehet. (Ami sajnos jellemző a Myaudio tabletekre.)
Nekem ugyan 1016-os táblám van, de - ha jól tévedek - ennél a típusnál is volt olyan aki a töltés közben ugráló képre panaszkodott. Az enyém nem csinálja, bár töltés közben nem nagyon szoktam használni. Ha zavar, akkor szerintem nyugodtan vidd vissza és cserélik.
-
:AMF:
senior tag
jé, egy másik m4/3 topiklakó!
én egy ilyen bd rip-el találkoztam, de az csak 4-5-ször csinált ilyet a film alatt, nem szabályos időközönként. gondolom ez kódolási hiba lehetett.
kipróbáltad többféle lejátszóval is? ha mindegyiknél jelentkezik a hiba, akkor én megpróbálkoznék egy gyári rom visszaállítással, végül egy firm frissítéssel. ha egyik sem segít, akkor csere.#2302: az a masina sem tökéletes, bár tény, hogy az Asus supportja kicsit más világ, mint a Myaudio tetűlassúsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest