- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
A gyári lejátszó nekem sem tökéletes, egy-két videó megviccelte olykor. Én az MX Player-t és a BSplayer-t használom, mindkettő tökéletesen teszi a dolgát. (A gyári böngészőt is érdemes cserélni, mondjuk a Dolphin-ra, érezhetően gyorsabb.)
Szerintem a tablet jó, ha más lejátszóval nem jelentkezik a probléma. Ez csak valami szoftveres anomália lehet. (Ami sajnos jellemző a Myaudio tabletekre.)
Nekem ugyan 1016-os táblám van, de - ha jól tévedek - ennél a típusnál is volt olyan aki a töltés közben ugráló képre panaszkodott. Az enyém nem csinálja, bár töltés közben nem nagyon szoktam használni. Ha zavar, akkor szerintem nyugodtan vidd vissza és cserélik.
-
:AMF:
senior tag
jé, egy másik m4/3 topiklakó!
én egy ilyen bd rip-el találkoztam, de az csak 4-5-ször csinált ilyet a film alatt, nem szabályos időközönként. gondolom ez kódolási hiba lehetett.
kipróbáltad többféle lejátszóval is? ha mindegyiknél jelentkezik a hiba, akkor én megpróbálkoznék egy gyári rom visszaállítással, végül egy firm frissítéssel. ha egyik sem segít, akkor csere.#2302: az a masina sem tökéletes, bár tény, hogy az Asus supportja kicsit más világ, mint a Myaudio tetűlassúsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest