- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
Tobika1 #2722 üzenetére
Én már az elejétől fogva nyomon követem a topicot, de végül 1hete iPad4 mellett döntöttem
Azt sajnálom a legjobban, hogy végül nem lett stabil JB mert akkor még lehet elgondolkodtam volna a 1016-on. Bár azóta rájöttem, hogy a 4:3 sokkal kézenfekvőbb, én annyit nem filmezek.
Azért szurkolok egy jó JB!!
-
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
Bár még nincs tabletem de akárhány felhasználói véleményt/topikot olvasok mindenhol a 4:3-as képarányt részesítik előnyben a netezéshez. Egyszóval a netes tartalomfogyasztásra a 4:3 a jó!
Pedig eleinte óckodtam tőle. Nem akarom az apple-t ajnározni de nem véletlen, hogy az ipad még a 4. generációnál is azt alkalmazza.
-
tomi5244
őstag
A 0%-os THM-es hitelekkel vigyázni kell!!
Mert lehet, hogy tényleg "ingyen hitellel" meg tudod venni de sok esetben ezt megspékelik 20 akár 30 ezres kezelési költséggel. Hallottam már, olyanról is, hogy hitelkártyát is adnak aminek megint csak lehetnek vonzatai!!
-
tomi5244
őstag
válasz
Hobbbyt #2220 üzenetére
Meg látjuk, hogy alakulnak a dolgok dec. közepéig, addig mindenképpen várok, az idő nekem dolgozik.
Jó lenne ha szürke importos boltok addigra beszereznének belőle és meg lehetne nyomkodni valahol. Az usb OTG a nexuson ugyan elérhető, de alapból ott sem. Root szükséges hozzá(ugyanúgy min n7-nél), ami persze megoldható majd később de azért idegesítő, hogy alapból nem támogatja.
Ami az árat illeti az ipad 4 nél tényleg 150 a kezdő ár. De nekem tökéletesen elég a 3-as modell is, ami lényegesen olcsóbb most - 120 környéke -.
-
tomi5244
őstag
válasz
Hobbbyt #2210 üzenetére
Nexusba még nem merültem bele annyira, úgy értem, hogy tudtommal nálunk még egy darabig nem lesz kapható (aztán lehet én tudom rosszul) külföldről meg nem vásárolnék. Másik meg, hogy a nexus formavilága nekem nem nagyon jön be, ez a túlzóan lekerekített sarkok és a vastag káva nem nyerte el a tetszésem. Bár jó lenne látni élőben.
A felbontás ott is brutális ha az ipaddel nézem össze. Majd meg látom.
Jelen állás szerint az ipad a favorit nálam, meg nyomkodtam élőben és hát mit tagadjam magával ragadt.
124-125 körül mennek most a 3-as 16 GB-osak ennél szerintem csak drágább lesz a nexus, eleinte biztos.
De ha te többet tudsz nálam a nexus terén, akkor ne kímélj!!
Szerinted idén kapható lesz már nálunk is?
Na de nem offolom tovább a topikot.
-
tomi5244
őstag
Legalább annyi concord tabot vittek vissza a vásárlók mint myaudiot, annyi különbséggel, hogy a concord supportja valóban jobb. De attól még nem lesz jobb maga a tab
Hetekig követtem nyomon a hivatalos concord fórumát és azzal is legalább annyi gond van mint a kérdéses 1016-al. Én már rég el döntöttem, hogy karácsonyra veszek magamnak egy ipadet mégse járok ide osztani az észt vagy fikázni a leendő/meglévő tulajokat.
-
tomi5244
őstag
válasz
Hobbbyt #1934 üzenetére
Anélkül, hogy megkérdeznének nem hinném, hogy költségekkel terhelhetnének. Főleg, hogy van rá még garancia, ha pedig látták volna, hogy szét volt már szedve akkor ugyan ugrik a garancia, amiről megint csak értesíteniük kellett volna téged. Én azt mondom próbáld meg felhívni őket, hátha tudnak mondani valamilyen időpontot mikor érkezik meg.
Egy kis off valaki segítsen!!
Az normális, hogy telenoros mobilnet (laptopon win7) állandó 15-20kbps es adatforgalmat produkál? Már minden lényeges programot átnéztem, kilőttem a frissítéseket is de állandóan van némi adatforgalom.... Sajna nem az én gépem és nem tudom pontosan milyen program vagy beállítás kérné a netet állandóan. Fel tettem a DU Meter figyelő programot de az csak a sebességeket figyeli, azt nem mutatja, hogy konkrétan mi is használja netet.. :\ Esetleg vmi ötlet? Vagy ez így normális?
Köszönöm!!
-
tomi5244
őstag
Hobbbyt: Hogy áll a garanciális ügyintézésed? Vissza kéred a pénzed, vagy kicserélteted?
Loituma69: Köszi az infót, eddig erősen az ipad felé hajlom. Tisztában vagyok a hátrányaival és a korlátozottságával, de ugyanennyi előny is szól mellette. A retina kivitelt már 115-120 körül elérhető tudom, hogy ez elég húzós összeg de ha már költök egy deszkára, akkor biztosra szeretnék menni. Atom biztos szoftver, versenyképes hardver, a supportról nem is beszélve. Most még mindenképp várok, karácsony közelettéig, aztán meglátom. Az unokabátyámék a családban a 2 es és 3 as modellt is nyomkodják és csak ajánlani tudják idézem: "mindkettő remekül működik és kb az egyik legjobb dolog, amire idáig pénzt költöttünk". Majd kiderül mit hoz a jövő!
-
tomi5244
őstag
válasz
Loituma69 #1899 üzenetére
Nem reménykednék a helyedben...
Pedig nagyon jó deszkái lennének a myaudionak ha oda figyelnének rá....na de ezt már kitárgyaltuk.
Tudom senkit nem érdekel de azért elmondom, hogy én inkább várok még egy kicsit, mondjuk karácsonyig és veszek egy ipad-et.
Még nem döntöttem el, hogy 2es vagy a retinás kivitelt. De a lényeg, hogy ha már költök egy táblára akkor hozzáteszek még pluszban és biztosra megyek. 95 körül van már 2-es, 20-25 el drágábban pedig a retina kivitel.
húú mit fogok én ezért kapni
-
tomi5244
őstag
A 916 DCC hez jött ki JB pár napja de a vicc az, hogy senki nem ír róla semmi tapasztalatot. Se itt se az sgfórumon.
-
tomi5244
őstag
ja bocsi... ezt benéztem
A választ pedig köszi! Ha nem lenne ennyi gond a 1016 al már vettem volna. Viszont ha nem lesz változás be kell érnem a 808 DCCvel mert drágábbra és jobbra nincs keretem. 70-80 körül meg nincs ips paneles csak a 1016...
Yoli: : Hát igen, nálam is ez lesz a mérvadó!
-
tomi5244
őstag
Chaser Pont kérdezni akartam, hogy mi van veled, nagyon eltűntél, neked, hogy szuperál a tabod? Vannak jelentkező problémák?
Továbbá a nagyérdeműt kérdezném, akik már több tabot is nyomkodtak, hogy az ips és a tn panel között mennyi különbség van? Ha nem javul a 1016 népítélete a következő hetekben akkor el kell pártolnom a 808 DCC hez.... aminek ugye tn panelje van. Szerintetek megbánnám? Ami a tn penelt illeti.
-
tomi5244
őstag
Úgy látszik a hétfők nem kedveznek a 1016-osoknak...
pusihusinak meg Hobbbytnak is múlt hét hétfőn adta meg magát a technika.
Hobbbyt: Úgy tudom a Samsung GALAXY Tab 7.7 MO.-on nem kapható. Vagy szürke importból igen?
-
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
Bár nem mai a cikk de ahogy olvasom, tényleg sok újítással rendelkezik a JB az ICS-hez képest. Aki használ(t) a 1016-on JB-t a sípolásos hibán kívül tényleg dinamikusabb és jobb a JB??
-
tomi5244
őstag
válasz
Tobika1 #1723 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. A kikapcsoló képernyőt arra értettem, hogy kikapcsol és csak többszöri resetre tudod életre kelteni a tabot (már ha sikerül). pusihusi és hobbbyt is ezért küldte vissza ha jól olvastam. Bár Hobbbyt előtte elég rendesen szét szedte
Egyébként te az első példányodat mért küldted vissza?
-
tomi5244
őstag
válasz
Tobika1 #1721 üzenetére
Akkor te kifogtad a tutit!
Egyébként a vicc az egészben az, ha jobban belegondolok, engem az SD dobálás nem nagyon hatna meg, ugyanis max akkor használnám az SD.-t ha filmet tennék fel, minden egyébre nekem elég lenne a belső tárhely.
Inkább az ilyen hirtelen kikapcsoló képernyő, és fagyásoktól tartok. Ezek tántorítanak el a vásárlástól, nem beszélve ha megdöglik a gép akkor futkározhat meg várhat az ember a kicserélt példányra.
-
tomi5244
őstag
Szerintem 6x annyi 1016 ost el tudnának adni a MyAudiosok ha rendbe tennék/tetetnék a szoftveres gondjait. (Már én is megvettem volna)
Tudom, hogy ez nem csak rajtuk múlik mert az a gyártó feladata lenne, de azért ők nyilván közelebb vannak a tűzhöz mint mi felhasználók....
Kár érte, ugyanis ennyiért ilyen hardveres képességű deszka nincs a piacon. Remélem a karácsonyi időszak közeledtével jobb lesz a felhozatal. Bár én már a 808 DCC vel is szemezek
Tobika1: Ha már itt tartunk neked, hogy szuperál a deszka? SD dobáláson kívül müxik minden ahogy kell, merülés??
-
tomi5244
őstag
Köszi Hobbbyt!!
Sajnálom, hogy pórul jártál...
Továbbá egy kis off, mivel már kissé családias lett a légkör gondoltam megosztom veletek!
04:05-nél kissé lefagytam....
Bár lehet csak nekem meglepő ez a gyorsaság!
T
-
tomi5244
őstag
válasz
waterphone #1455 üzenetére
"közeledik az év vége, lassan a cégek kedvet kapnak az árcsökkentésre."
Ezért várok még!
-
tomi5244
őstag
válasz
waterphone #1448 üzenetére
hmmm... 45k ért teljesen jó ár...
De a 908A az csak 1 magos ha jól tudom, igaz?
Neten lévő tesco katalógus még csak 04.-ig van fent, frissíthetnék már!!
-
tomi5244
őstag
Nagy a csend!
Hobbbyt: Megelőztél!
-
-
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
Nem jó ilyet olvasni! Ha az ember hasonló terméket szeretne venni
-
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
Nos, Betértem az MM-be és megtapicskoltam egy 1016-ost.
Azt sokan írták már, hogy az anyaghasználat és az összeszerelés ehhez az árhoz képest nagyon korrekt, de hogy ennyire azt nem gondoltam volna!!
Nem akarok ódákat zengeni róla és nem is azt mondom, hogy egy Apple szint de nagyon kevés választja el tőle!!
Volt ott még egy rakás tab és a felbontások terén úgy gondolom, hogy a 1016 os a legjobb, pl.: ugyanolyan méretben a Navon 1024x600 as felbontása igen trére sikeredett, mondjuk az "csak" 50k.
Nem is akarok tovább szót csépelni, én úgy gondolom, hogy meg tudok birkózni a ROM telepítéssel és a láttotak alapján 70k igen is korrekt ár a 1016 ért. 2-3 hét és be is ruházok egyre.
-
tomi5244
őstag
válasz
Hobbbyt #1080 üzenetére
Én bízom a jóslatodban Hobbbyt!! Figyelni kell az eseményeket, biztos lesz javított JB akár házilag, akár hivatalosan.
Én ma lehet betérek a Székesfehérvári MM-be megnyomkodni egyet, vásárlás még nem lesz az biztos, de ha már 2 hete erről a kütyüről olvasok ideje megnézni élőben is. Csak kár, hogy azon még a régi ROM lesz....
-
tomi5244
őstag
MyAudio fórumán olvasva, egy lelkes JB tesztelő, csak tudnám, hogy hogy lehet ezen verzió birtokába jutni, és egyáltalán igaznak mondható e ez az infó. Kitudja! Gondoltam megosztom veletek is, bár sokan olvassák a másik topicot is biztos.
"2 napi tapasztalatom a nem végleges JB-ről:
(Lehet, hogy néhányan ennek nem örülnek.)- A bootolás és a kikapcsolás gyorsabb lett.
- Az op. rendszer kezelése ésszerűbb, programok gyorsabban elérhetőek. Sok ikonnal teleszórt "oldalak" lapozgatásánál nincs akadozás.
- Javult az akku kezelés. Az én beállításaimmal alvó állapotban több, mint 2 napot kibírna.
- Még több hasznos progi van benne.(pl.: Movie Studio, Gestures Builder,Hangalapú keresés,Palmebook,tb.)
- Könnyen elérhető programmal memóriát szabadít6unk fel.
- Sokkal jobb személyre szab6óság.
- Hangakadozás nincs.
- Skype tökéletes (eddig is az volt) Jó kép- és hangminőség. (tehát nem problémás a mikrofon sem.)
- Feltelepített Firefox gyors.
- Naptár OK.
- Az ICS-nél néha lefagyó 1-2 program most OK.(Ebből is látszik, hogy nem a hardver tré.)
- Screenshot. Lehet, hogy néhányan feleslegesnek tartják, de ha esetleg valami probléma van, akkor az ezzel készített képernyőmentéssel talán gyorsabban megold6ó a dolog egy szakértővel.Negatívumok (már akinek): néhány helyen még angol a felirat. "
-
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
válasz
Loituma69 #1011 üzenetére
"Teljesen egyetértünk, aki csak használni akarja a 1016 DCC és nem romolgatni minden héten az valóban ne vegye meg!"
Nagyon remélem, hogy ez az álláspont a tabot illetően október vége fele meg fog változni!!
Nem mondom, hogy nem tudnék meg birkózni a feladattal, de abszolút nincs gyakorlatom a dologban.
agabe (#996): Amikor megláttam a Samunál a TN panelt azon nyomban le tettem a dologról.
-
tomi5244
őstag
Akkor most már a kártyaolvasós mizérián kívül, tulajdonképpen ki simíthatók a szoftveres hibák?
-
tomi5244
őstag
válasz
Loituma69 #937 üzenetére
Ha nem nagy gond én is ajánlanék figyelmedbe.
Nem tudom Samu téren, hogy vélekedsz de nézelődtem és találtam egy jó árat egy P7510-es példánynál. Tudom nem azonosak a tulajdonságai a 1016-al, de azért mégis csak Samsungról beszélünk, ráadásul méret szempontból, felbontás terén is elég azonos a termék.
A Samsung supportja gondolom termék-támogatottabb és nem hiszem, hogy a 4.1.0. androidot ne lehetne feltolni rá. Bár ennek még nem olvastam utána pontosan.
Mindenesetre ha a következő bő egy hónapban nem fog változni a 1016 népítélete a mostanihoz képest, legyen szó hardver vagy szoftver részről, akkor bizony én el fogok gondolkodni a Samsung termékein, kb 15 ezres a különbség ami még tűrhető.... Mert 70 ezret nem nagyon szándékozom kiadni olyan termékért amivel csak szív az ember.
Na de van még remény, én még hiszek a MyAudioban is
-
tomi5244
őstag
Ahogy nézem itt megy a mocskolódás rendesen...
Remélem azért ez a topic nem jut erre a sorsa.
-
tomi5244
őstag
Hu... hát látom nem lazsáltok! Ha már a supportnak nem áll módjában összeszednie magát ti azért ki tesztek magatokért.
Jó lenne ha én is értenék az ilyen rom cserékhez és egyéb kernel frissítésekhez. A mostani Galaxy Ace-em is full gyári, nem is csoda, hogy néha az őrületbe kerget.
Mindenesetre mire eljutok a vásárlásig, remélem nekem nem kell eszközölnöm ilyen megoldásokat mert nagy lenne az esély, hogy kinyírom a gépet
Na jó a root-ot még össze hoznám valahogy!
Sok sikert a tesztelésekhez, én szurkolok nektek!
T
-
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
Még mindig szinte semmi videós teszt nincs a neten a kütyüről "csak" amit Loituma69 tett fel.
-
tomi5244
őstag
Én valami Ilyesmit Tudnék elképzelni persze 1016 pontos méreteivel. Ugyanis használat közben is a tokban tudható a cucc.
Bár még nem tartok ott, hogy ilyeneken gondolkodjak.
-
tomi5244
őstag
Én még ugyan nem vagyok 1016 tulaj, de hasonlóképp várom a JB frissítést mint ti, na jó ti nyilván jobban
De az biztos, hogy nagyban befolyásolja majd a döntésem a vételt illetően, hogy jól sikerül e a frissítés vagy sem....
T
-
tomi5244
őstag
A "szűz" rendszer mennyit vesz el a 16 GB belső tárhelyből? Szóval az androidon kívöl kb mennyi helyem marad az appokra, filmekre, zenékre stb??
Köszi!
T -
tomi5244
őstag
Hát igen... a 2-3 hét az tényleg durva, mondjuk nyilván a nagy keresletre is rá róható a dolog de azért tényleg gördülékenyebben kéne menni ezeknek a dolgoknak.
Én Székesfehérvár mellett lakom, több mint valószínű ha a vásárlás mellett döntök akkor a MM-ben fogom meg venni, már olvastam itt pár helyen, hogy ott rugalmasak voltak ami a garanciát és cserét illeti. Bár remélem nem lesz rá szükség!
Ami a MM-et illeti, ott is jár hozzá felhős tárhely, netTV, és 3G stick ajándékba? Vagy az csak a myaudiosok opciója?
T
-
tomi5244
őstag
Ahogy olvasom elég megosztottak a tapasztalatok a 1016-al, valakinek hibátlan és áradozik róla, valaki viszont szív vele rendesen
Remélem mire eljutok a vásárlásig kibuknak a hibás szériák. Vagy csak a myaudios szerviz szolgálat a ratyi??
-
tomi5244
őstag
Boot időről tudna nekem valaki infót adni, másodpercben.
Köszi!T
-
tomi5244
őstag
válasz
Loituma69 #394 üzenetére
Meg lesz a tőkém be is ruházok egyre, azért majd figyelem az eseményeket hátha akad majd vetélytársa ár/érték és tudás szinten. Az elmúlt hetekben nagyon sok tesztet és hsz.-t elolvastam de eddig ez a legmegnyerőbb!!
kb másfél két hónap múlva tudnám megvenni szerinted van arra esély, hogy addigra már a frissített rommal jönne ki gyárilag? Vagy ezeket továbbra is a felhasználónak kell elvégezni?
Csak mert android téren nem vagyok toppon nem mernék hozzányúlni
A mostani galaxy ace-em is teljesen gyári!
T
-
tomi5244
őstag
Köszönöm a tanácsokat most még jobban elbizonytalanodtam
Na jó, nem!
Természetesen van asztali gépem is, szóval ha bármi másra kell a gép akkor meg tudom oldani. A mostani netbookomat nyilván a mobilitása miatt használom. De ahogy írtam zene és neten kívül nagy ritkán még driverek letöltésében segédkezik a netbook. Talán azt is meg tudom oldani a tabal. (?)
hdman: a 600 grammot én a tabra értettem, ugyanis a mostani netbookom közel 1,2 kg, szóval a tab a fele lenne a mostani súlynak és ha beleszámolom a töltőt egeret és a táskát már kb 2 kg nál járunk (a netbook esetén). Nálam nagyon fontos a súly nem akarok bele menni miért de lényeges az fix.
Mindenesetre még nem döntöttem. Nézegettem a neten nem nagyon van érdemleges videó a masináról
Tudom, hogy még új típus de a tulajokat kérdezem, aki esetleg vágyat érez magában és szánna az érdeklődőkre egy kis időt biztos sokan megköszönnének egy kis júzer élmény videót
Menü dinamikájáról, weboldal betöltés, pdf. és egyéb finomságok.
T
-
tomi5244
őstag
Üdv, némi dilemmában vagyok. Szerintetek eladjam az MSI Wind U100-asomat (fennmaradó összeget kipótolva) és beruházzak egy ilyen tabra??
Én a laptopot csak nettezésre és zenehallgatásra használom főképp. Ezeket pedig ha jobban belegondolunk egy tab is tudja nyújtani.
Nálam első a súly azért is vettem 10" os laptopot a 600 grammos súly a tab esetében pedig még kecsegtetőbb.
Viszont ami még fontosabb talán az a wifi, elég nagy a házunk, több fal is közrefogja a wifi routert és az udvar is számításba jön a netezés terén. Most a laptoppal 2 es a telómmal pedig nagy átlagban 1-2 es körül szokott lenni a jel (G-s wifivel rebdelkezem egy 8dbi antennával megspékelve).
Az első 180 hsz.-t elolvastam de elég kevés infót találtam, hogy ez a masina mennyire veszi jól a wifi jelet. Tudtok nekem pár infóval szolgálni??
Maga a Tab megfogott
szóval inkább arról adjatok némi tanácsot meg váljak e a laptopomtól??
Köszi előre is!!
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest