- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
ja bocsi... ezt benéztem
A választ pedig köszi! Ha nem lenne ennyi gond a 1016 al már vettem volna. Viszont ha nem lesz változás be kell érnem a 808 DCCvel mert drágábbra és jobbra nincs keretem. 70-80 körül meg nincs ips paneles csak a 1016...
Yoli: : Hát igen, nálam is ez lesz a mérvadó!
-
tomi5244
őstag
Chaser Pont kérdezni akartam, hogy mi van veled, nagyon eltűntél, neked, hogy szuperál a tabod? Vannak jelentkező problémák?
Továbbá a nagyérdeműt kérdezném, akik már több tabot is nyomkodtak, hogy az ips és a tn panel között mennyi különbség van? Ha nem javul a 1016 népítélete a következő hetekben akkor el kell pártolnom a 808 DCC hez.... aminek ugye tn panelje van. Szerintetek megbánnám? Ami a tn penelt illeti.
-
pusihusi
addikt
Kijelző nem vészes, nekem a másodikat küldték, nem én választottam, és semmi baj vele! Hangszórókkal nálam nem volt gond! SD kártya fent áll! Merülés volt készenlétben, de ez szerintem az sd dobálással van összefüggésben! Másról nem tudok. Ennyi, nekem!
S a VonDroiddal használom, szerintem (Tobika szerint is) legjobb rom egyelőre hozzá!
-
zseko
veterán
ha a 4.1.1 a JB-t jelenti, akkor igen.De hangsúlyozom, nem tudom, csak mikor csütörtökön kicserélték a tabomat olyanra ami a keddi szállítással jött, akkor ott rá is tették a legújabb fw-t. Bár így belegondolva akkor ez azt jelenti, hogy nem a legújabbal jön mert akkor nem cserélték volna nekem se, meg gondolom nem egyenként fogják cserélgetni minden egyes darabon amit a boltokba kiszállítanak... szóval ezek szerint nem a legújabbal jönnek.
-
fulopr
csendes tag
67.990Ft kapsz billentyűzetes tokkal CC 9.7 IPS plus-t egy év garival házhoz szállítva... olcsóbb mint az MM-ben a MyAudio.
http://hardverapro.hu/apro/concorde_tab_9_7_ips_plus_tablet_67990_ft-ert_hazh/friss.htmlnekem azzal csak az a bajom hogy nem vmi jó az előlapi kamera és nekem a skype az egyik fontos funkció ami kéne...
-
tomi5244
őstag
-
fulopr
csendes tag
egy kicsit elszámolod szerintem
a vámolt árhoz add hozzá a szállítási költséget, és arra jön még rá a 27% magyar áfa... nincs ezen akkora haszon mint azt itt mindenki gondolja... de erről a témáról topik folyót lehetne rekeszteni. mindenki azt hiszi hogy kínából importálni cégszerűen irtózatosan nagy üzlet. nyilván üzlet mert különben nem csinálnák, de nem akkora mint hiszed...
-
Loituma69
őstag
Amíg jól működött kb 24-48 óra addig dicsértem, de kb 48 óra eltelte után jöttek elő sorba a gondok, 2 db-nál pedig azonnal gond volt képernyő panel! Itt arra hivatkoznak, hogy csak szoftveres hiba, könyörgöm akkor miért hozták forgalomba vagy miért nem elérhető a weboldalukon a javítás, ha csak szoftver hiba???
-
Loituma69
őstag
-
hdman
őstag
Nem teljes méretű az usb, csak otg vel tudod használni. Én vettem bele egy 32 gb samsung cl10 es karit, szóval most az a ~ 40 giga hely bőven elég
Tobika1: ez megint relativ, szerintem nem gyenge. legalábbis ott ahol az sII-n 1 jel van, ott a tabon is van 1 jel, és rendesen lehet netezni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- VR topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest