Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
Gyári extraként nincs a gépedhez való? Én még anno rizoman gondolkodtam, drága lett volna az is, de a minőségére nem nagyon van panasz.
Ebayesnél is vannak jobb és silányabb minőségűek, jól meg kell válogatni. Leginkább a mocidhoz tartozó külföldi fórumot bujnám ez esetben. -
Horvi
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Igen ezeket a rémhíreket, hogy nem elég a fényereje én is hallottam ezért gondoltam, hogy megkérdezem az ajánlott helyeket ahonnan érdemes lehet megpróbálni beszerezni.
-
StoneBridge
senior tag
Bekötés nem egy nagy macera, legtöbbször még leírás is van. Ahhoz, hogy a villogás sebessége megfelelő legyen, vagy ellenállást kell bekötni index páronként (ezt is adnak a jobb fajtákhoz), vagy egy a mocidhoz alkalmas relével lehet őket szabályozni.
Ami még probléma lehet, hogy a gyári index helyére a kisebb led-es indexnek valamilyen más felfogatás kell, vagy egy toldattal kell kiegészíteni.
A dizájnon kívül sokkal láthatóbb, erősebb egy normális led-es index fényereje. De láttam már olyan kínai gagyit is, ami nem hogy a gyári index fényerejét nem érte el, de konkrétan alig volt látható, hogy indexel a pilóta. Szóval jobb erre is figyelni. -
Horvi
őstag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata az indexek LED-esre cserélésével kapcsolatban? Mennyire macerás a dolog? Meg honnan érdemes rendelni LED-es áttetsző indexet? Ha van valami bevált hely akkor megosztanátok? A vizsgán nem lehet vele gond?
Igazából azért gondolkodtam a cserén mert jobban nézne ki aztán annyi.
Előre is köszi!Üdv,
Horvi -
BoB
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Adott országtól függ hogy van-e ideiglenes rendszám. Pl olaszország: nincs.
Magyar rendszám ideiglenes: importra nincs.
-
Grillo
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Kis adalék hozzá, bár nem konkrétan a kérdéseidre.
[link] -
runner 125
nagyúr
Srácok, külföldi motor vásárlásban nincs valaki otthon, vagy nem tud kontaktot? Egy barátom végső elkeseredettségében már kintről venne magának motort, mert a hazai használt Z1000SX kínálat hónapok óta 1 csúszott motort jelent.
A legfőbb kérdés, h motorra is lehet kinti ideiglenes rendszámot váltani (mint az autókra) amivel haza tudja hozni akár lábon? Vagy marad a kiautózás, utánfutózás?Köszi!
-
baboss
őstag
Le a kalappal a WayteQ Europe márkaszerviz előtt. 10:30- ra vittem be javításra a kamerát, (SJCAM 4000 WIFI, USB ajzat cserére) gondoltam 1-2 hétig nem is fogom látni, Nagy meglepetésemre 15:50 kor kaptam egy sms- t, hogy kész van, mehetek érte.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Grillo
üzenetére
Magam is meglepődtem, de jól. Vártam, hogy tapasztalok-e felúszást, mert olyan zuhé volt egy ideig,hogy szó szerint a pálya felezővonalát se lehetett látni. Nem mintha amúgy sokat láttam volna, mert ugye a pára miatt résnyire a plexit is nyitva kellett hagyni. De nem úszott fel. Igazából amikor már alig esett, a nedves aszfalton, kanyarban nagyobb gáznál éreztem, hogy nem oké. De az se a gumi miatt, hanem a hideg aszfalt miatt lehetett. Azért ma megrendeltem az új abroncsot.

Kroni1: Sőt, nekem a hőérzetnek jót tett,mert kezdtem fázni , de az úgy leszigetelt, hogy öröm volt benne lenni. Csak ne lenne olyan rusnya.
Plusz még rendeltem a pár eurós csizma védőt, az is nagyon jól bevált. Kivéve, hogy egy helyen a kipufogó kiégette, mikor hülyén tarthattam a lábam, vagy tornáztattam a fáradtság miatt.A markolatfűtésen még gondolkodom...nem tudom mennyire lesz jó az a vastagabb cucc. Bár lehet, hogy még jót is tenne, mert az átlagnál nagyobb a tenyerem.
Egyenlőre most biztos nem... sok a kiadás... gumicsere, olajcsere... fényezés, króm ápoló cuccok... ebben a hónapban is beleszaladok egy 60k-ba.

SymbianOS: Nekem a Louis-os tanktáskám van. A 6 mágnes úgy fogja, mint az állat. Szándékosan sem tudtam odébb cibálni menet közben. Ráadásul ilyen gumis az alja, egy dekát nem karcol. Mostanság nem kell. Ha gondolod kölcsön adom,hogy kipróbáld.
-
p87
senior tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Köszi, de itt sincsenek elvileg raktáron, de holnap felhívom őket.
Nem tudom, hogy milyen nagykerből rendelgetnek ezek a boltok, de ha csak egy van az országban akkor ők sem tudnak szerezni.Ma Pinkmotors-t, Motoroázist, motoroswebáruházat, és itt miskolcon 2 boltot hívtam.
-
p87
senior tag
Nincs véletlen valakinek DID 525VX lánchoz arany színű nittelőszeme?
Sürgősen kellene, ma végigtelefonálgattam sok boltot, de sehol nincs, ahol ígérték, hogy nagykerből beszerzik, nemrég hívott hogy onnan se tud csak simát adni -
Kroni1
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Hasonlóképp jártam multkor én is: Egész turát végignyomtam a vizálló béléssel, ugy hogy egy csepp nem esett. Hazafelé megálltam egy cukiba kajálni, mondom itt le is vetkőzöm mert szétsülök. Na persze ahogy kell jött is a hatalmas zuhé, első gondolatom az volt, hogy hazáig már kibirom azt a 20-30km-t, de aztán pár km után ugy rázenditett, hogy félreálltam egy árkád alatt, és visszaöltöztem.
Nem is ez a lényeg, hanem hogy legyen nálad mindig esőcucc, még a legkisebb túrán is, mert annál nagyobb szivás nincs ha elkap és nem tudsz védekezni. Ha viszont van esőruha akkor teljesen átszellemülten lehet nyomni abban is, volt hogy münchenből ausztiába vissza a glocknerig végig hatalmas esőben nyomtuk az asszonnyal, az esőruha nélkül megfagytunk volna, de igy igazából semmi gond nem volt!
-
Kroni1
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Esőruha helye a dobozban vagy a hátizsákban van, vagy ha befér akkor az ülés alatt! Még pár olyan eső amire nem számítasz, és te is keresel neki egy állandó helyet a motoron! Nekem évek óta nem hagyta el a motor 1 méteres körzetét..

Grillo: Leesett állal néztem végig ezt is! Szerintem a hegyi kecskék elbújnak a sziklák közt mikor hallják, hogy ez a srác jön felfelé!

-
válasz
Grillo
üzenetére
Ez egy összetett szitu volt, mert reggel nem mondott esőt úgy készültem. A délutánira meg már nem lett volna gáz, arra készültem. Arra nem, hogy reggel is esni fog.
Nem baj 1x elég volt.
A doboz olyan távoli téma mint ide a mars. Ahhoz új ponyva is kell, egy vagyon, a tartó egy vagyok, a doboz egy vagyon. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Akkor én halkan jegyzem meg, hogy tegnap mikor jöttem Erdélyből , 200km-en vert az eső. Az elején az autópályán egy felüljáró alá húzódtam be felvenni az esőruhát. A kamionosok meg röhögtek rajtam.

Szó szerint úszott a pálya. Az előttem menő autó által csinált vízfájúban próbáltam haladni, hogy valamelyest stabilan tudjam tartani legalább a 110-et. Igazából rá se b@sztam... esik esik... ez van. Amúgy kösz a csere kesztyűre rábeszélésért.

Odafele 3-szor vert meg az eső... elkezd esni, mondom, csak eláll...nem állt el... az anyád, akkor félrehúzodtam, felszenvedtem az esőruhát, mire felvettem, elállt...azanyád...30km múlva levettem... egy órát mentem, megint esni kezdett...megint felvettem...10 perc múlva kimentem belőle... és ezt még egyszer eljátszottam.
Oda se neki... k.rva jót motoroztam.Hazafele kicsit szedtem magam, mert siettem haza..beteg a gyerek...a 798km-ert 8:55 alatt lezavartam megállásokkal, tankolással együtt.
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Engem inkább a nem alvás meg az öltözet zavart a dologban. Tudod milyen a munkásruha? Tudod olyan kantáros valami amiben az ember két kezi munkát végez, de beszélgethetünk, régen aludtam, ugrok mindenre.
Tudod milyen jó pöccentgetni a váltót munkavédelmi acélbetétes bakancsban? Próbáld ki. 
Sztem a dolgon csak én nem nevettem a pirosnál állva. A sok birka ott gubbasztott a buszon. Papírkutyák! Fűtött BMW? Papírkutyák!
Jó húzok aludni lasssan!
-
-Mosquito-
őstag
Mit tudtok nyafogni egy kis eső miatt..
-
HSM
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Sorba? Mármint hogy eláztam-e? Szerencsére csak alig kaptam ma esőt, éppen annyit, hogy kis túlzással kicsit megráztam magam és jó is voltam.

Felúszás, csúszkálás nekem nem volt a sokat szidott gumijaimmal sem ma a 20km alatt, amit megtettem. Vagy csak hozzászoktam, nem tudom. Egyszer viccelt meg jobban, az első utunkon évekkel ezelőtt, szakadó esőben, egy körforgó után, mikor kicsit bővebb gázzal jöttem ki, mint kellett volna, na akkor erősen szögben hagytam el a kijáratot, de abszolút maradt az irányításom alatt a moci, szerencsére.
-
-
Mindig vannak leg-ek meg ennél jobban még sohák. 65km szakadó nagy kopogó esőben. 3x álltam úgy keresztbe a motorral, hogy a hátulja meg akart előzni és még csak nem is csináltam semmit csak áthajtottam pl a zebrák előtti sárga felfestésen ami mutatja közeledik a zebra. A kabát át ugyan nem ázott, de olyan 6 kilós lett és csöpög belőle a víz. Wax? Krómtisztító? Ide magasnyomás kell most, az ülést kivéve nincs egy tiszta sár mentes része.. Kint ázik most is hát ha letakarom a puha bélésű tiszta ponyvával annyi annak is.
Viszont nem úszik fel úgy a vízen mint a GS csinálta. -
-
canniball
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Hatalmas fazon. De a piát nem bírja. Ezért természetesen mindíg megpróbálunk beletölteni egy-két Jager -t, mert ami azután jön, attól szem nem marad szárazon. Egyszer leugrott a klubházba az új barátnőjével. Persze, e nemes alkalomból innunk kellett. Nyár volt, épp volt egy hatalmas dinnyénk behűtve. Kerestük a nagykést, amivel felszeletelhetjük. Csabi közölte, hogy felesleges, mert kellő erőt és lendületet alkalmazva a tenyér éle is tulképp egy penge. Ezt bizonyítván, erős rákészülést és koncentrációt követően hatalmas lendülettel hasított bele a dinnyébe. A hatás leírhatatlan volt. Még az ablakról is dinnyemaradványok csorogtak lefelé, de akkor mi már térdeltünk a röhögéstől. Hát lehet egy ilyen arcot nem szeretni?
-
Kroni1
veterán
válasz
üzenetére
Hát nem feltétlenül. Én biztos nem fogok ezzel a motorommal vad terepezésbe kezdeni, de csomó olyan hely van, ahová nem vezet rendes aszfaltút, azokat szivesen megjárom vele, és nem kell azért bevállalósnak lenni nagyon, hogy normál tempóval elmotorozzunk rajtuk. Meglepően jól lehet motorozni földúton, fűben is a GS-el, és valahogy nem érzem mégsem annyira rizikósnak. Voltam vele enduropályán ahol homokban lehet csapatni, ugratni, stb. na ott amikor már direkt rátettem a tempóra, hogy ne féljek a sebességtől sem ott párszor előfordult, hogy dőltem vele, de lekopogom, eddig még egy karcolás se lett a gépen, a bukócső és a puha földes homokos talaj találkozása azért nem olyan (főleg az én 20-40km/h-s tempómnál) mintha aszfalton karistolnék egyet, az indexek és tükrök is elég masszív darabok, azoknak is kutya bajuk.
Személy szerint én a közúton sokkal nagyobb veszélyben érzem magam mint akár a dzsinzsásban, akár egy pályázás közben! Holott elvileg az utóbbi kettőnek kéne veszélyesebbnek lenni, de valahogy mégis közúton jellemző inkább a figyelmetlen autós, az átfutó állatok, na és a váratlan úthibák, kavicsok, olajfoltok, stb..
geresics: Persze, láttam a videót, ha lesz időm majd el is megyek, de egyenlőre marad a BikeR féle csapattal történő önfejlesztés, most megyünk egy 3 napos földutas offroad túrára ausztriába. Amúgy ők egy nagyon segítőkész, szimpatikus csapat, sokat lehet tőlük is tanulni közös motorozások alatt..
-
törölt tag
válasz
Geresics
üzenetére
Most mobilneten vagyok, nem tudom megnézni, de ha nem tudod, akkor nem ő tartja. Erdős Csabi nem "csak" egy ember, hanem egy jelenség. Aki ismeri, az sztem egyetért ebben. Elég, ha bepötyögöd a nevét a Google -be. Amikben eddig láttam versenyezni, bemutatózni:
enduro/krossz
streetfighter
dragster (autó, motor)
box
kaszkadőrködés
bűvészkedés
és mindegyikben jó. Fogalmam sincs, hogy hány órából állhat neki egy nap.
-
Geresics
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudom, pocsék a névmemóriám

Ezen a linken Kovács Birkás Róbert szerepel, de szerintem nem ő volt...
Ezen a videón párszor látszik az arca, de bukóban nehéz megmondani. Ha ismered, Te biztos felismered!
-
Geresics
addikt
válasz
Kroni1
üzenetére
Neked mindenképp javaslom a hungaroringi enduro-s tréningek egyikét!

Kis sz@r 125-ös Yamahákkal oktatnak (ők adják a motort!), de nagyon (NAGYON!) sokat lehet belőle tanulni!
A videómat az első oktatásról (ahol sz@rul volt beállítva a kamera is és a mikrofon is) már láttad szerintem.
Mi jövő hét vasárnap megyünk az egész naposra (29eFt), de létezik fél napos is (14eFt)! Legalább az utóbbit tényleg mindenkinek egyszer ki kell(ene) próbálnia!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Azt hiszem - bár nagyon szívesen nézegetem a terepes videókat - maradok kirándulós "aszfalthuszár". Ez nem az én világom.

szerk: a bukócsövem viszont már egy hetes korában behozta az árát, amikor - bárgyú módon, előre lejtő terepen - oldaltámaszról sikerült előre legurítanom a motort, miközben a hátsó dobozomat nyitogattam. (Mert miért is nem raktam legalább sebességbe...
) A bukócsövön lett egy ecsetvonásnyi karc, slussz-passz. 
-
Kroni1
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Hát nyilván nem többmillás motorral érdemes kezdeni a terepezést, de amúgy ha homokban- földúton mész és van egy rendes bukócső a gépen akkor azért még esés esetén sem igen tudsz kárt tenni benne, amig épp ésszel és értelmes sebességekkel közlekedsz.. Persze ha fizikailag is vannak már korlátok, az más tészta.
-
Something_
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Eddig meg voltam nélküle, várok még egy kicsit, míg fizet a biztosító. Így is megy a della most másra, plusz motort lábra állítani sem olcsó.
Tegnap jött a mail, hogy feladták EMS postával az idomszettet, elvileg 21 nap és itt van.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Kroni1
üzenetére
Én egy reumás csiga vagyok, porckorongsérvvel, némi szívbajjal "megáldva", az első taknyolás után soha többé nem bírnék lábra állni szerintem.
szerk: ha jobb egészséggel bírnám is csinálni esetleg, a szívem szakadna meg, hogy a milliókért vett gépemen egy-egy délután több százezer forintnyit "értékcsökkentek" Nem szegény ember hobbija.
.Más: valaki nemrégen keresett olcsón jó bukót. Most nagyon akcijós a NOLAN!
-
Kroni1
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Egyszer próbáld ki, de ne a GS500-al!

Én nagyon irigykedek rájuk, rohadt jó dolog leküzdeni ezeket a természet által állított akadályokat. Még csak 3-4 alkalommal voltam terepen, de nagyon rákaptam az ízére, persze azért a jelenlegi tudásommal, és az inkább utcainak mondható gumimmal nem ilyen helyeken, de egy egyszerűbb földutas, homokos, füves terepezést is iszonyatosan lehet élvezni! Terepen minden másodpercben koncentrálni kell, hogy ne legyen esés belőle, itt aztán tényleg elfelejted a mindennapok gondjait! Kicsit az első rafting élményemre emlékeztet, nem tudsz másra koncentrálni, csak arra h elkerüld a következő sziklát! Edzésnek sem utolsó mert megizzaszt rendesen, a lábakat is rendesen megdolgoztatja a kiállva motorozás, és kondinak se volt rossz a 250kg-os GS-emet emelgetni amikor párszor eldobtam, de szerencsére nem vagyok egy gyenge legény..

Közutakon amúgy már nekem kezdtek unalmassá válni az elmúlt 10-15 évben annyiszor bejárt (és nekem Bp-ről könnyedén elérhető) dobogókő - visegrád - esztergom - szlovákia - mátra - bükk - bakony-on át vezető népszerű útvonalak. Ahhoz, hogy közúton új ingerek érjenek elég messzire el kell mennem, arra meg egy évben max. 2-3x van csak elegendő időm, hogy hosszabb külföldi túrára menjek. A legutóbbi csepel szigetes Off-road túrán viszont olyan helyeken barangoltunk, ahová közúton esély sincs eljutni, szóval ez is nagy érték. Olyan tök király helyeken motoroztunk, amikről nem is tudtam, és mind itt van egy köpésre!
-
Kroni1
veterán
Ezt a vidit geresics-nek küldeném: [link]
Azért ezt a 230kg-os csodát is lehet úgy dobálni, mint ha egy 400-as enduró lenne, csak tudás kérdése az egész!

-
TommyGun
őstag
Az ilyen megjegyzésekre amúgy mi szükség van, de most komolyan? Lehet kicsit élhetőbb lenne a topik ha nem ugrana rá mindenki minden csontra? Amelett hogy én megválaszoltam a kérdését urambocsá szóvá tettem hogy nem kéne 220al döngetni, ne hajon már meg ha nem muszály, biztos rosszindulatból írtam, akkor kijavítom há degeljé meg eccsém, ez az elfogadott? ...meg aztán egy szóval sem említette senki, hogy krúzoljon a sportmotorjával, sőt fogalmam sincs milyen motorja van, felőle bosshossa is lehetne...
-
mm89
őstag
Lánc téma:
Mint mindig, most is túlmisztifikáljátok
Nálunk sokkal okosabb emberek kiszámolták, én meg hiszek nekik.
Azért az sem mindegy, hogy egy csere kerül mondjuk 60k-ba, és elmegy 25e km-t, vagy kerül 35-be és elmegy 20e km-t.
Persze mindenki azt vesz amit akar.Andrew
Ha leszeded a gyári tartót, azt ne vágd, törd, szereld szét szerintem. A motor eladásánál még jól jöhet, bizonyítja, hogy nem törés miatt alakítottad át.
Oda csak egy megfelelő szögben hajlított fémlemez kell, arra rácsavarozod a táblát, a két oldalán meg legyen két fül hajlítva amibe az indexeket rakod és kész. Rajtad múlik, hogy ezt a lemezt magad készíted, vagy veszed valahol. Olyan anyagot válassz ami nem törik, reped könnyen
Shadow
Én meg azt mondom, húzzad neki nyugodtan, csak ne törd össze magad!
Azért van a motor, hogy élvezd! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A motorokra különben is más sebességkorlátozás vonatkozik csak nem mindenki tudja
KÉP
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Horvi
őstag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Szerintem nem kéne berezonálnia. A gyári is mekkora ormótlan valami aztán annak sincs semmi baja, jó persze jobban oda van rögzítve de akkor a cucc hogy ölni lehet vele
ennek a kis vacaknak meg csak a táblát kell tartania meg az indexet.A gyári világítást szerintem rá tudod szerelni a simára is. Max fúrnod kell 2 lyukat a csavarnak, meg esetleg a kábelnek de az nem 100% mert így képről mintha lenne már rajta egy amin át tudod vezetni.
-
AndrewTdi
addikt
Úgy összedobáljátok sárral szegényt azért mert mert menni 200 fölött, mintha anyagyilkos lenne.
-
Geresics
addikt
válasz
TommyGun
üzenetére
Az, hogy ki hogy szeret motorozni, az egy más kérdés. Szerintem (szinte) mindenki kipróbálta már közúton, hogy mennyit megy a vasa. Csak remélni tudom, hogy mindenki üres úton tette.
Ettől függetlenül ez a sebesség már versenypályára való, tessék ott próbálgatni! Nem csak biztonságosabb, sokkal olcsóbb is!
-
TommyGun
őstag
válasz
Shad0w
üzenetére
Nem leszólni akartalak, de 225el szerintem ne mennyé, még ha senki sincs, elcsúszol azt viszlát...elég egy szutykos úthiba, mondjuk én könnyen ugatok 110 felett még nem mentem az új géppel, engem nem vonzz a sebesség, én akkor vigyorgok a bukó alatt amikor 100nál 3500őt forog alattam a gép és krúzolok/nézelődök

-
AndrewTdi
addikt
Nem tudom van-e valakinek tapasztalata az alábbiakkal kapcsolatban.
Lecserélném a Z-n a gyári hátsó rendszámtáblatartót, mert orbitálisan nagy és esztétikailag nem tetszik a szememnek.
Néztem ezt a sokkal kisebb és egyszerűbb megoldást. Az indexekkel nem lenne gond, vajon a gyári rendszámvilágítást is át lehet szerelni?
Akad olyan is amiben már van rendszámvilágítás, de ha átszerelhető lenne, nem venném meg azt ha nem feltétlenül muszáj.
Továbbá attól, hogy ilyen keskeny é 2 felfogatási pontja van a kasztnihoz, nem rezonálna be? -
AndrewTdi
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
-
Lomha 8V
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Ú, de szép fehérben ez a VFR, nagyon csinos.
-
runner 125
nagyúr
válasz
demars
üzenetére
Megfogtam kézzel és lehúztam. A ragacs 80%-a lejött a paddal együtt, bár elvileg ez is gyári pad volt, de egy részből nem sokat védett (pici volt) és azok a rovátkák sem tetszettek rajta. A többi ragasztót meg simán ujjal ledörzsöltem. Nem az a bika 3M ragaccsal volt ez rögzítve, hanem ilyen zselés, nyúlós, vastagabb ragasztóval. Könnyen lejött, meg is lepődtem, végül ablaktisztítóval zsírtalanítottam.
Apropó, a mostani nagynak még annyi előnye van, h az utas tud rajta támaszkodni, így valamelyest stabliabb a fogás, plusz cserébe nem tapizza össze tankot.
Archer
Van már Lidl féle Powerfix szerszámom, tényleg jó minőség, meglepően jó, ezért is linkeltem.
Azért ne mond.. nincsenek ebben túl spéci szerszámok, tulajdonképpen bitek, dugókulcsok, meg villáskulcsok több méretben. A motorok oldaható rögzítéseik 99%-ban ezekből állnak.Gabor, kösz!
Kb. mindenre elég, igen, ( persze olajszűrő leszedőt nem tartalmaz..
) Jól felszerelt, jól tárolható, még hobby célon túl is használható. -
Something_
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Motor szokás szerint szép

Régóta akarok itthonra ilyesmi készletet. Ez alapnak jó? Ha pl motort nézzük, ezekkel ellennék, ha esetleg hozzá akarnék nyúlni valamihez?
-
Archer
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Jó ez, de az átlag ember kb. a 2/3-át sosem fogja használni. Bár ennyiért tényleg megéri, ha nem nagyon gagyik a racsnik.
-
demars
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
A régi tankpad leszedését mivel csináltad?
A ragasztó maradékot mivel szedted le?? -
runner 125
nagyúr
Hja, a cikk-cakk, műgyantás számomra ízléstelen, más részből VFR-re nem való.
Ez viszont gyári Honda, egyszerű, nagy és tökéletesen ellátja a funkcióját.SymbianOS
Tavaly úgy 5500km-t raktam bele, május végétől. Használom persze, csak az átlagnál kényesebben ügyelek arra, h tiszta legyen.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Neked olyan a motoros mint a mesékben. Semmi kosz semmi olaj. Mész te vele?
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Na igen, ilyen egzotikumokra nem gondoltam.

(#67590) Lomha 8V: Pedig nem releváns a főtengely forgatónyomaték adata, mivel a láncig mire elér, az a nyomaték átmegy egy primer áttételen és egy váltón is. Ezért kell a lóerőt nézni, nem a nyomatékot.
(#67593) Burt1793: Viszont a teljesítményben már valamennyire benne van a motor karakterisztikája, ami már valószínűsít sokmindent a meghajtás, váltó terén. Azért relevánsabb sokkal.

-
baboss
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Egy háttámlás Chopper- re volt kötözve, és még napszemüvege is volt rajta.
-
BoB
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Huj de randa az a tankpad

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Szívem szerint megvenném,de amennyit használnám,pénzkidobás

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Oda se neki... k.rva jót motoroztam.

.