Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz demars #67611 üzenetére

    Megfogtam kézzel és lehúztam. A ragacs 80%-a lejött a paddal együtt, bár elvileg ez is gyári pad volt, de egy részből nem sokat védett (pici volt) és azok a rovátkák sem tetszettek rajta. A többi ragasztót meg simán ujjal ledörzsöltem. Nem az a bika 3M ragaccsal volt ez rögzítve, hanem ilyen zselés, nyúlós, vastagabb ragasztóval. Könnyen lejött, meg is lepődtem, végül ablaktisztítóval zsírtalanítottam.

    Apropó, a mostani nagynak még annyi előnye van, h az utas tud rajta támaszkodni, így valamelyest stabliabb a fogás, plusz cserébe nem tapizza össze tankot.

    Archer

    Van már Lidl féle Powerfix szerszámom, tényleg jó minőség, meglepően jó, ezért is linkeltem.
    Azért ne mond.. nincsenek ebben túl spéci szerszámok, tulajdonképpen bitek, dugókulcsok, meg villáskulcsok több méretben. A motorok oldaható rögzítéseik 99%-ban ezekből állnak.

    Gabor, kösz!
    Kb. mindenre elég, igen, ( persze olajszűrő leszedőt nem tartalmaz.. :) ) Jól felszerelt, jól tárolható, még hobby célon túl is használható.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák