Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
ebben azért biztos vagyok, hogy az nem kell neki, ez csak kapcsoló üzemű táp lehet ekkora méretben, az nem érzékeny, azaz a bemenő jelnek nem kell szinuszosnak legyen.
Szerintem szét offoltuk, 3. kerületben megnézheted ha érdekel még valami, vagy privátban még segítek.
-
-
bacus
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
képes rövid ideig 600A -t leadni
. Igen, valószínűleg a töltés vezérlő nem tudja. Azt ne felejtsük el, hogy ez egy 18Ah- s akku, és van egy olyan gyanum, hogy ezt is nem 12V-ra adják meg, hanem az eredeti cella feszültségre, ami 3,7 V körüli. Ebből van szerintem 3 sorba kötve.De még nem szedtem szét
, egyelőre nem is fogom.A kicsi js-8, az pl 12V körül tölthető volt, ahhoz van szivargyujtó adapterem, azaz indítasz és ha jó a generátor, akkor vissza töltheted az akkut, ez a nagy meg nem. Több indítást bír, extra kimenetek vannak a kicsihez képest, de tölteni csak a hálózati adapterrel.
-
bacus
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
van 12V kimenete, 19.5V kimenete, USB kimenete, a nagy áramú (indításra is alkalmas) kimenete. De feltölteni az akkut azt egy dugasztáppal lehet 15V 1000mA, azaz ez egy 15W.os táp.
Ha engedi is a töltés melletti használatot, akkor is merülne 15W-nál nagyobb terhelésre, ezért szerintem ez erre nem alkalmas, amire szeretnéd.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Polemius
üzenetére
Pont a múltkori motor revuben tesztelték ezeket a kuytuket.
Tulajdonképpen mindegyik jó volt, motorral egyiknek sem volt gondja, talán 1-2 volt köztük, ami az autót csak 1x bírta bebikazni.
Érdemes lehet elolvasni, ha másért nem, akkor azért, hogy melyiknek milyen extra szolgáltatása van, mire lehet szükséged. -
bacus
őstag
válasz
Polemius
üzenetére
Évek óta használok egy einhell js8-t, nem adnak hozzá, de lehet venni szivargyújtó aljzatot, amit beledugsz a csipeszek helyett... (de nincs biztosíték, szóval itt a rövidzár végzetes).
A két nagyobb tesóját is csak ajánlani tudom einhelll js12 és js18, ezeknek van 12V és 19,5V.os kimenetük is, akár laptophoz is. A js 18 (az én laptopom) üzemidejét, max performance !! állásban (hiszen a laptop azt hiszi, hogy töltőn van), 3h20 perccel tolja ki..
-
Polemius
senior tag
Zsebbikát (jumper) tud valaki tapasztalat alapján ajánlani?
Olyat, amivel a kocsit is tudom indítani, ha szükséges. Szóval tudjon legalább 400A indítóáramot.Előny, ha lehet simán 12V áramforrásként is használni, pl szivargyújtó aljzattal, vagy valami normális csatlakozással.
-
odipapa
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Jó lenne annyira húzni, de sajnálnám magam meg a motort is, ha véletlenül túltolnám. Csak ilyen tavaszi átmozgatás jelleggel szoktam pályázni egy keveset.
-
yodamastah
őstag
válasz
odipapa
üzenetére
Teljesen normális. Az aszfaltról felszedi a gumi galacsinokat, az kenődik ki a szélére. A oldalán szélén a ragyás rész azért van, mert nem húzod neki lapon. Ha majd húzodn neki rendesen, akkor sima lesz ott is. A szélén a galacsinok mindig ott lesznek.
Húzzad kanyarban anyira hogy elkezdjen csuszkálni. Amíg nem mocorog alattad a motor kanyarban, lassan mész
Ha van tempó, csúszik eleje hátulja. (persze azért csak óvatosan
) -
tboy93
nagyúr
Reggel majdnem zakóztam egyet. 3 utcára otthonról átmentem egy fellocsolt aszfaltos részen, majd 20 méterrel később a kereszteződésben kis ívben jobbra megpróbáltam gyorsiba kifordulni még egy autó elé. Mondanom sem kell, hogy a gumi nem tapadt, rendesen kivágta magát a hátsó kerék a gép alól, alig bírtam összeszedni. Kurva nagy mákom volt hogy nem taknyoltam el.
Nem is értem, még az eszembe is volt, hogy pocsolya -> okosan kéne menni, de a vizes rész után a féktávon nem volt semmi gond, így magabiztosan kanyarodtam ki 
-
parijani
tag
válasz
Somatom
üzenetére
Ez volt a baj, borult is az egész. Bekötöttük (motoron ülve a jobb a tompított, mint ahogy írták a fórumokon, de lehet angolok voltak így utólag). Este egy próbaúton ránk sötétedett, de nem láttunk közelre semmit, a szembejövők villogtak. Refit felkapcsolva látszott, hogy hopp már látunk magunk elé is. Na akkor fordítva van bekötve, de akkor meg nem a jobb, hanem a bal a tompított. Megcseréltük a bekötést és jobb lett, láttunk magunk elé a reflektor meg szintén teszi a dolgát. Végülis mostmár logikusabbnak tűnik, csak biztosra akartunk menni. Megnéztük balra vagy jobbra emelkedik-e a fény, hogy legalább ez tiszta legyen és úgy tűnik, hogy jobbra emelkedik, vagyis EU-snak látszik (nyílván a körülményekhez képest nem tudtunk olyan képet produkálni, mint amit linkeltél, lehet a falhoz közelebb tolva a motort már azért szebb lenne a kép, nem szóródna annyit a fény és nem lenne más zavaró tényező). Már csak be kell jól állíttatni, de addig nem akartuk elvinni, amíg nem tudjuk, hogy EU-nak megfelelő-e a lámpa. Egyre bíztatóbb a dolog, hogy nem kell másik lámpa után vadászni.
-
parijani
tag
válasz
Somatom
üzenetére
Értem, nyílván nem teljesen függőleges volt a motor és közel sem biztos, hogy merőleges a falra (ami megint nem bitos, hogy sík). Viszont a képen azért annyi látszik, hogy jobbra felfelé megy a fény. Gondolom ha Uk verzió lenne, akkor ez balra menne felfelé, vagy tévedek? Egyelőre a cél az volt, hogy kiderüljön UK vagy EU a lámpa.
-
Somatom
veterán
válasz
parijani
üzenetére
Ezt nem értem. Maga a lámpa asszimetrikus. Az üvege, illetve síküveg esetén a foncsora. Azt hiába kötöd be fordítva, maga a lámpa más a jobbos, illetve balos közlekedéshez. Amit mutatsz, annak semmi köze a szabályos tompított fényvetüléséhez. Jobbra, 15 fokban kéne felfelé törjön a fény, miközben a bal oldala vízszintes. Valahogy ÍGY.
-
parijani
tag
válasz
JóGéza
üzenetére
Bekötöttük fordítva, este megnéztem a vetítési képét és szerintem jó ez, már csak be kell állítani. Kicsit fura egyébként, hogy az angol hirdetésekben és ebay-en is pont olyanok vannak amelyekben a jobb oldali a tompított (motoron ülve), vagyis lehet eleve nálunk a balos a tompított
Mindegy elvileg ma el tudom vinni egy műszeres beállításra ott megmondják a tutit, de azért szerintem jó lesz. Este végig gondoltam nekem logikusabb is, hogy a felezővonal felőli a tompított, mert így tudja a szembejövő, hogy ott van valami, míg ha a jobb oldali világítana, akkor az elférek még mellette gondolat okozhat meglepetést.
Itt a tegnap esti kép, a motoron ültem, azaz elvileg függőlegesen állt, a vetítési képen látszik, hogy jobbra emelkedik a fény, vagyis az út jobb szélét világítja jobban:
-
-
parijani
tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
Messze jobb lett nem vicc mintha másik motort kaptam volna vissza.
Nem megy többet nem lett +2 hengere
de nagyon érezhető, hogy messze jobban veszi a lapot gázra.
Kawa még gondozás alatt, alkatrészekre vár. Nem sürgeti az idő az öreget csinálja csak meg és legyen egyben a kék is!
-
vlevi
nagyúr
-
parijani
tag
Sziasztok!
Kawasaki ER6-F (2006-os) melyik oldalon van a tompított ha a motoron ülök jobb vagy bal?
Vagy létezik UK és EU változat is a lámpatestből (a búra E jeles). A foncsor nem egyforma a két oldalon. Szemből nézve a jobb oldali középen meg van törve és a helyzetjelző is ehhez van "fogva", vagyis mintha ez lenne a tompított, de videókat nézve pont fordítva van. Vagy lehetnek évjáratbeli eltérések is, azaz van amelyike a jobb a másikon meg a bal, vagy lehet a lámpatest UK?
Köszi! -
lali81
tag
okés srácok, köszi. Most még olvastam egy totalbike népítéletes értékelést, ahol panaszkodtak a hátsó kerékcsapágyról, hogy az hajlamos beállni. Nah majd élőben gyűjtöm a tapasztalatokat, aztán meglátjuk. Mivel nagy nyomatékú, a motorrevüsök szerint alacsony sebességnél rángatásra hajlamos ez a rotax eredetű 2 hengeres. Mindegy, sor4-et vagy sor3-t nem akarok, nem vágyom visításra.
-
lali81
tag
sziasztok, BMW F800 S/ST-n (is) gondolkozom, következő motornak. Van valakinek ilyen, vagy ha volt ilyenje, leírná a tapasztalatát? A szíjhajtás érdekelne főleg, hogy ez tényleg gondozásmentes, illetve a blokkja mennyire megbízható? ABS probléma szokott-e lenni vele? Mindenképp ABS-es mocit keresek a 600-800-as kategóriában: 1-1,3m közt. Thx.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
CB-nél kiderült ki vannak kopva a súber tű fészkek. Sétált is a fogyasztása de nem tulajdonítottam neki soha nagy jelentőséget.
Kapott egy jó állapotú bontottat, egy felújító szettet és most érezhetően jobb a gáz reakció is.(lehet placebo idk)Kawa még ott van, azért azon gyújtás karbi is problémás. Arra annyit mondott az öreg, hogy majd jön.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére

Jobban ment ma már sokkal a rutin. A jobbraforgás multkor egyszer sem ment, ma csak az első alkalommal nem sikerült, és akkor is visszafordultam újracsinálni.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
-
Xero
nagyúr
Ma mar szepen fel lehetett melegiteni a gumikat es voltak is mar paran delutan Bajna-Heregen. Alakul a tavasz.

-
bigdady
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Simán elhiszem, hogy van sima is, csak azt mondom, én ilyenre gondoltam. Bigdady majd megmondja, milyen a gyári

-
csongi
veterán
válasz
Digital
üzenetére
Kb nem is fogsz.
Ha hekkelt szoftvert huzol ra, kb porba fingas lesz.
Mire azt rendesen megirja valaki es fel is tudja tenni ra, kb vehetsz egy erosebbet.
A teljesitmeny elvetele mar nem szimplan a beomlok szukitesen mulik.
Az eloiras mist mar, modositas mentes megoldast ker.
Karbis verziokban kb 57Le koruli a realis tartos uzembe.
Lehet tobbet is kihozni belole, de az gyors halal lesz.Erosebb kell? Vegyel erosebbett.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Igazad van, valami kiskobos alatetjevel kevertem, meg egy gyarto csinal mindenfelet, szoval hulyeseget irtam.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Akkor az hogy biztosít, vagy hogy néz ki? Tudsz mutatni egy olyat?
Én ilyet találtam csak yamaha néven -
Topiccsendőr
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Yamahanal nem bordazott az alatet. Es ra sem hajtogatod a jelenlegi anyara.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A gyári biztosító alátét az rámegy a bordázásra a tengelyen, mint nálam a honda esetén is? Úgy érthető, csak nem rémlik, hogy linkelve lett volna a biztosító.
Illetve a korábi opcó ugye a hegesztés volt, ahhoz képest ez mindenhogy istenes

Somatom: Ha ez fentmarad most, akkor is ráér ősszel bontogatni, és tud menni motorozni a mai 20 fokban

Amúgy van olyan menetragasztó, ami a menettel együtt jön csak le kis híján

-
bacus
őstag
válasz
bigdady
üzenetére
A hegesztett változatnál ez szerintem is jobb. Igazából a korrekt anya biztosítás az ami nem jó, a menetrögzítő szerintem nem elégséges ide, illetve ez a tengely megpontozás nem megoldotta csak elódázta a tengely cserét.
De ha neked megfelel így, akkor az első 1000 km-en minden tankolás után ellenőrizd az állapotokat (tréleres telefonszámok a telefonba..
), ha addig rendben van, akkor utána elegendő minden 1000-2000 km után megnézned. A következő lánckerék szett és lánc cserénél pedig visszatérhetsz a bevált letekeredés gátló módszerekhez.. -
Digital
addikt
Urak!
Kezdő motorosként bőven elegendő a 48 lóerő számomra.
Tudtam hogy az általam is megvásárolt CB500X 48 lóerőt tud, ezért is furcsálltam a 60-at.
De mint kezdő motoros gondoltam megkérdezem az itteni kollégákat mivel a neten sem találtam semmit a teljesítménye növeléséről. -
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ne felejtsük hogy hegesztés volt a korábbi verzió... Azért na
-
Somatom
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ugyan, mennyiből tart azt az anyát "gallértalanítani"? A tengely pontozása gáz, mert az anya letekerése közben roncsolhatja a menetet.
-
dellfanboy
őstag
válasz
Digital
üzenetére
HA-HA

most komolyan egy eladonak hiszel? foleg magyarorszagon? altalaban az ilyen okosok azt se tudjak mi van a segguk alatt.
vicc
de amugy ha tetszik vidd el allapotfelmeresre ahol lecsekkoljak de kizartnak tartom hogy 35kw-nal tobbet tudna... foleg a rapakolt bukocso, szivargyujto anyamkinja miatt max a sulya nott, nem pedig a teljeseitmeny
nonszensz, hogy nemely felnott ember mekkora idiota
2022-ben 
madarak gyulekezete bammegilyen szazalekos KW novekedest semmilyen kipu nem tud hozni meg egy ezres gepen sem.. nemhogy egy budget blokkos 500-ason, raadasul az extrak miatt novekedett a sulya/legellenalasa, sztem a katalogusadatokat se tudja hozni ez a gep...
gondolkozni kellene, van az a cucc a nyakad utan (jobb esetben) -
Topiccsendőr
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Azzal lett volna jobb, hogy nem egy galleros kettefureszelt anyat lattunk volna a kepen, amit biztosito alatettel lehetett volna rogziteni, es nem lenne a tengely vege pontozassal szelesitve, ami sztm nagyon paraszt.
-
Digital
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Javaslom nézd meg ezt [link] a hirdetést! Én is azt vallom hogy ez egy A2-es blokk.
Néztem én is kerek szemekkel. -
dellfanboy
őstag
-
Digital
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
A monitoromon!

A hahu-n hirdetnek így egy gépet, úgy tudom ezek nincsenek fojtva, azért is csodálkoztam rajta. -
norbert1998
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
A legjobb kezdő mozor a Turbo Busa!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az esztergályos mivel lett volna jobb? Gondolom a szerelő sem a hagyományos fél méter széles valamivel tette rá a menetet a tengelyre. Az esztergályos tudott volna anyát leszúrni vagy leoldalazni, yes.
De ahogy nézem, ez se sima anya, hanem valami szoknyája van, ami beveszi azt a lépcsőt, amire a hüvelyt kellett volna esztergálni, ha jól rémlik. Szóval valamit biztosan csinált az ember.Nem szóltam, nem kellett oda semmilyen hüvely, az csak egy sima alátétes anya, bár ha valami bordázat van azon a felületen (martalátétes anya), akár az is szolgálhat némi "menet" rögzítő segítséggel. Leszúrva persze valóban szebb (vagy oldalazva).
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Olvasom hogy a CB500X fojtva van 48 lóerőre de annak eltávolításával fel lehet tornázni a teljesítményét 60-ra
Szoftveresen vagy mechanikusan van fojtva a blokk? Hirtelen nem találtam róla leírást sehol. -
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem gyárit vettem hanem 16-ost amit vágott.
Azért kérdeztem a nyomatékot mert azt mondta 50-el tudta meghúzni és érdekelt az közel van-e -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Mindketto beszerezve???
Az autoszerelo ravagott egy menetet, ami mar mas, mint a gyari. Hogyan rakod ra a gyari anyat???
Az atmerojet es menetemelkedeset sem tudod, tehat a gyari nyomatekadat erre mar nem ervenyes.
Illetve korabban emlitettem, kepek alapjan osszepontozta a tengelyt ezzel az eszkabalt anyaval.
Ezt mar ne bontsd meg, inkabb imadkozz, hogy ez a kettefureszelt anya vegezze a dolgat, meg a tengelybe utott random pontozasok.
En eszetrgalyost ajanlottam... -
Xero
nagyúr
válasz
Digital
üzenetére
Ennyiert van Alpinestars is, igaz ez nem full halo, de ez is tobb retegu. Ha full halo kell, akkor pedig fele ennyiert van Dainese Bora. Ez utobbi sima halos kabat extra retegek nelkul, de nekem bevalt. Ma is tekeregtem benne egy melegebb alaoltozovel es tokeletes volt.
szerk: Mugenbol bor ketreszesem van, az bevalt.
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Az új motor mellé kellene bukósisak, egy kabát, vékonyabb kesztyű.
Sisakból kb 70-80 ropi környékén gondolkodtam, kabát, kesztyű fronton tanácstalan vagyok.
Kabátból ez a [link] Mugen teszik.
Szívesen fogadnék ajánlatokat, kinek mi vált be.
-
duni84
aktív tag
válasz
bigdady
üzenetére
vagy yamaha szervíz vagy pl itt is van rálapolható alátét, de ezt a fotón szereplő anyára tényleg nem lehet, szóval abból is kell majd egy
-
tboy93
nagyúr
Ma végre szép idő volt, be is jöttem motorral dolgozni. Baromira hiányzott már
Hétvégén egy mosást be kell iktatnom, tavaly óta nem volt letakarítva rendesen és télen azért mentem vele pár kört. -
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Persze. Az egész fazer volt a satuban
-
A Zéé
addikt
válasz
bacus
üzenetére
Kuplungba nem szabad belenyúlni. Hülye érzés volt, amikor az első két alkalommal mást se csináltunk, csak köröztünk jobbra-balra, de ha egyszer ráéreztél a technikájára, akkor nagyon könnyen ment.
Nekünk is pontosan ezt tanították, amit te is írsz, hogy a közepét kell nézni, stabil gázállással (ez nekem a Kawán olyan 3000 körüli fordulatnál volt meg), hátsó fékkel megfogva a motort. A motort nyomni lefelé, a kör közepe felé, a felsőtesttel meg törekedni a függőleges tartásra. Ha ment 5-6 kör mindkét irányba, akkor lehetett felmenni a pályára. Az elején lehetetlen küldetésének tűnt, de a végére simán rajzoltam az Er-6-al a szükségesnél szűkebb köröket én is. -
bacus
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Ha seprű kell, hogy tiszta legyen, akkor kérj vagy vigyél. Én novemberben rutinoztam, jó taknyos faleveles volt a pálya. Fél órával előbb mentem, letakarítottam.
Ez nem körforgalom szimulátor ! Nincs ilyen kis körforgalom

Nem akarok beleszólni, de két trükk van
1. tekintet, a kör közepét nézd
2. nagyobb sebesség kell, hogy dönthesd, esetleg próbálj ellen oldalra mozogni, a motor dőljön az a lényeg, lehetőleg stabil gázon,
- emelt fordulat és hátsó fék
- esetleg bele kuplungolvaNos ez az elmélet
, gyakorlatban nálam ez úgy néz ki, hogy amikor nem figyelek oda, pl. megyek vki után, akkor észre se veszem ezeket a forgókat, viszont ha be kéne mutatnom, rákészülve, akkor jobbra nekem se megy rendesen
(és a 90%-nak jobbra nem megy).
Ezért is tartom nehezebbnek az új rutint.A vizsgakörök helyett én elvonultam egyszer és csak 8-asoztam, amíg le nem üvöltötték a fejem
Mert régen sem csak balra kellett, volt abban ott két 8-as. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Meg tudod rendelni vagy markakereskedesbol, vagy neten, valamelyik oem alkatreszeket arusito oldalrol, a problema az, hogy milyen alatetet akarsz rahajtani a csavarra, ugy, hogy kerek az alapja? Olyat nem tudsz. Es itt az anya alapja kerek.
Egyebkent megpontozta a tengelyt es az anyat is pluszban, hogy tartson. -
Somatom
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére

-
Somatom
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Mi ez a forgás gyakorlat? Max-kör streetfighter stílusban, lábtartón állva?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
bacus
üzenetére
Úgy tudom, mindenki a Yuasa aksira esküszik, az 18+posta lett volna, míg az Exide 9+posta. A JP meg helyben délutánra meglett 9-ből, haver kedvezményével a Bárdiban. Szerdára kell az aksi, mert a rutin nem áll le.
Kimentem ma forogni jobbrabalra a hondával. Még mindig sok kell a jobbra forgásban, bár kicsit para, mert az egyetlen ehly, amit találtam, az tele van kaviccsal és csúszik. Lehet kéne seprűt vinnem

martonx: Szerintem a szezonod egy jelentős része megmarad örömködésre, ez az én tippem
Jobbulást!bigdady: Tényleg szép lett, gratula a szerelőnek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konteó topic
- Crimson Desert
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Igen, valószínűleg a töltés vezérlő nem tudja. Azt ne felejtsük el, hogy ez egy 18Ah- s akku, és van egy olyan gyanum, hogy ezt is nem 12V-ra adják meg, hanem az eredeti cella feszültségre, ami 3,7 V körüli. Ebből van szerintem 3 sorba kötve.
, egyelőre nem is fogom.
Nem is értem, még az eszembe is volt, hogy pocsolya -> okosan kéne menni, de a vizes rész után a féktávon nem volt semmi gond, így magabiztosan kanyarodtam ki 
de nagyon érezhető, hogy messze jobban veszi a lapot gázra.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(és a 90%-nak jobbra nem megy).