Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Az a telefon nem rossz, de azért Aliról EU raktárból ennél jóval olcsóbban is meglehet ezt a tudást venni, ha a gari nem fontos. Bár a GSM boltokban az úgysem egy komolyanvehető dolog

Nekem a Rockbros-tól van Aliexpresses telefontartó, az összecsavarható (telefnra rája', kétirányú menetes szárral), műanyagból. Teljesen jónak tűnik egyelőre. És van annyira nemmasszív, hogy a telefont ne rázza úgy talán.
-
runner 125
nagyúr
válasz
jacis
üzenetére
Hejj,
Na, hasonló gondom van nekem is. Megjött az aliexpress-es aluból mart tartó. Maga a konzol qrva jó, masszív. Nem bánom, h elenegedtem a quadlock-ot.
Fel is dobtam tegnap:
[kép]
Egy hátránya van. Ha nincs benne teló be kell fullra csavarni, mert kotyog, zörög.
De a lényeg, h az ájfont nem merem belerakni.
Illetve, leginkább attól tartok amit te is írtál, én is találtam hasonló bejegyzéseket yt videók alatt, miszerint az extrém rezonancia tönkreteszi a képstabikat.
Ezért arra jutottam, h életemben először lesz egy Android-os telóm, abból is valami kínai strapafón.
Milyen telefont vegyekbe tojtak rám, nem vágom ezeknek a hardverét (azt tudom, h droid kell a vas h ne akadjon..
), szóval kinéztem ezt a csodát: Ulefone Armor 7E
Kizárólag navigálásra (hotspot netkapcsolattal), maps-re, háttérben futó adatokat rögzítő appokhoz elég ez a hardver ugye? Esetleg használt már valaki ilyen brand-et? Azért remélem, h ez nem az a kínai telefon, ami 1 évig elmegy, aztán dobhatom a kukába.
Kösz! -
baboss
őstag
Ma gurultam egyet Kakucson, egész jó volt, aztán elkezdett esni és egy kőr alatt mindenki eldobta valamelyik kanyarban a motorját. Törtek az idomok, potyogtak az alkatrészek, hajolt a kormány, szakadt a bőrruha.
-
Somatom
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Ebben az esetben, ha a határait szeretné kitolni, akkor rossz eszközt választott hozzá. Amíg nem billensz át rajta, addig sosem tudhatod biztosan, hogy hol lett volna a határ. Tehát olyan eszköz kell, amivel nem félsz átbillenni. Sztem ez minden technikai sportra érvényes.
-
Somatom
veterán
válasz
zgospel
üzenetére
Én nem vagyok egy pályázós kanyarvadász, de abból, amit leírtál (400 -as gépek 2,05 -körül, Talma egy széria géppel) nekem az jön le, hogy ez kevésbé a motoron múlik. Sztem ha Talma a tieddel menne, akkor fékolaj forrásponttól függetlenül is legyalázná a GSXR -eket, pedig nem is ebben a kategóriában lett világbajnok.
-
zgospel
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Mert az úgy néz ki, hogy a MAMI kijön egy bazinagy nyergessel, befoglal 2 boxot, ahol ránézésre 15-20 elsősorban fiatal srác végzi a szerelést és a mérnöki feladatokat, a versenyzőik meg kb általános iskolás korú gyerekek, akik úgy kanyarodnak, hogy még a sisakjukra is koptató kéne. Szóval a motor is be van lőve, meg motorozni is elég jól tudnak velem ellentétben
Egyébként most hirtelen abban sem vagyok biztos, hogy 300-as vagy 400-as Ninják azok. Mondjuk tökmindegy
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azt mondta, hogy a Triumph egy szar, helyette vegyek egy 30 éves GSXR-t, mert azzal megbaszok bárkit oda-vissza.
Holnap rakom is fel a hahura a hirdetést.
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
köszönöm.Most ugyanezeket megkérdezem Tasitól is azért, az a biztos
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Enlekeim szerint cink tartalom mas volt a regebbi betetben, es hamarabb korrodalhat bizonyos nedves korulmenyek kozott.
Ugyanugy kinezo gyari brembo betet a hatuljan levo szam alapjan akar tobbfajta keverekkel jon ki, hiaba nez ki igyanugy. Egyes ugyanazzal a fekrendszerrel rendelkezo motortipusokba ugyanolyan nyereggel ugyanugy kinezo betetettel mas kevereket raknak.
Szoval a nyikorgas keverektol lehet, sztm ne foglalkozz vele. Lehet nyikorgasgatlo lapot a betet moge tenni, de nem hiszem hogy jot tesz mas tulajdonsagnak, mittomen hoelvezetes. -
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Köszönöm.
Lenne még egy kérdésem ha már úgyis a fékek a téma
2 hete kedden visszahívás keretében cserélték a fékbetéteket, mert bizonyos ritka esetekben a gyárilag szerelt fékbetét leszakadhat a helyéről. Pontosan nem emlékszem a megfogalmazásra, de mindegy, a lényeg hogy cserélték. Nem kérdeztem meg, hogy mi megy a helyére, mert gondoltam, hogy ugyanolyan, csak javított széria.
Viszont ez az új betét enyhe és félig húzott fékezéskor hangosan nyikorog. Erős fékezésre nincs hangja. Az előző betét full néma volt mindig.Ez mitől lehet? Gyengébb minőségű az új betét? Jelent / számít bármit?
Zavaró, mert elég ciki, hogy gurulok a lámpához, és mindenki bámul hogy mit nyikorog ez a bontószökevény
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Nem tudom, de ha fading-el, akkor valami megse klappol. Fofekhengernel is lehet valami, karmantyu, vagy ebben meg muanyag a dugattyu? munkahengernel (nyereg) is, fekfolyadeknal is, fekcsonel is ha atengedi a levegot, de a fekfolyadekot nem (Nem vicc, brembo fekcsonel bizonyos szerianal)
Most csak nehany dolgot soroltam fel, ahol valami egy kicsit nem stimmel, mar megerzed.Dot4 folyadek, barmibe beletoltheted.
Az allito alatt ezt ertem:
[link]
Ezzel tudod menet kozben a nyomaspontot allitani. -
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Melyik komponensből kéne ezek közül jobb? Brembo M50 nyereg, Brembo MCS munkahenger, Brembo tárcsák, fém fékcsövek vannak rajta gyárilag.
A munkahengernél egy olyan tekerő van, hogy milyen hamar fogjon max fékerőt, szóval az útja állítható. 19-20-21 értékek vannak, a 19-nél a leghosszabb úton keményedik fel, 21-nél pedig már kis behúzásra is koppra befékez, 20 meg a kettő között.Az RBF600 meg 660 az mehet utcai használathoz is? Sokat nem tudok róla, kb semmit, de valami félmondatot egyszer hallottam, hogy azt gyakrabban kell cserélni ezeket.
A dot számos témánál igazából nem a racsing folyadékokra gondoltam, vagy mi a különbség az utcaikhoz képest? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Fekfolyadek forraspontja nem kizarolag a dot szamtol fugg. Pl dot4 rbf660 asnak magasabb a forraspontja egy dot 5 osnel is. Ha nem esik be a fekkar, csak maszik a nyomaspont, azzal nem sokat lehet kezdeni, az olyan marad, ha valoban nem levegosodessel kapcsolatos a problema, amit nehez megallapitani. Erre lenne ugye baloldali kormanycsutkan a tekeroje az elso fofekhengernek, ami altalaban a versenymotorokon van. Vagy megoldas valamelyik komponenset, vagy az egesz fekrendszert cserelni jobbra.
-
c4bB
csendes tag
sziasztok.
van itt valakinek (rajtam kívül) 20 év körüli gpz 500s típusú fenevadja?
esetleg maradék idomok, kipuffok, hátsó lámpatest nem kallódik valakinél?
-
zgospel
őstag
Elég csonka szezonom volt, max 1000 km, abból is csak minimális volt az élménymotorozás, de itt az októberi jóidőben azt hiszem sikerült méltóan lezárni az idényt.
Múlt szombaton sikerült kijutnom a Hungaroringre végre, de mire megtanultam a pályát és visszaszoktam a motorra is, addigra el is fáradtam
2:12:7-es kört sikerült összebénázni akkor. Egyrészt örültem, mert a bronzból átraktak emiatt az ezüstbe, és nem tudtam előre hogy milyen időkre számíthatok. Másrészt bosszús voltam, mert azért éreztem, hogy 2-3 kanyart nagyon szarul csinálok.
Aztán mára megint hirdettek egy pályanapot, megnéztem Lövey videóját aki a Street Triple R-rel ment itt 2:04-et, nekem meg az RS van, úgyhogy papíron az lenne a szint amit tudnom kéne
Hát, a kijelölt szintet nem értem el, csak 2:07:4-ig sikerült javulni, és azt is még délelőtt. Akkor még azt hittem, hogy javulni fogok, mert úgy éreztem hogy maradt benne több kanyarban is. Ennek ellenére délután már nem tudtam 2:08 alá bemenni, viszont a 08-09-es körök stabilan megvoltak, ha tiszta volt.Nem olyan egyszerű tiszta kört menni, mert amikor utolértem egy ezrest mondjuk, akkor az ugye egyenesben felveri nekem a kúpot, a csiki-csuki részekben meg ahol utolérem, ott elég para bevetődni valaki mellé, szóval előfordult kétszer is, hogy 2 körre beragadtam egy ilyen mögé, aztán inkább átgurultam a boxon. A kisebb sportmotorok mellé legalább féktávon be tudok menni.
Viszont hiába a track mód, meg track ABS, a keményebb féktávokon végig kattogott
Kikapcsolni nem merem, nehogy azért essek pofára. Na meg 3-4 kör után elkezd puhulni a fékkar. Beesni természetesen nem esik, meg a fékhatás is marad, csak jóval puhább mint előtte. Nem tudom hogy gyárilag milyen DOT van benne, de jövőre úgyis esedékes a csere, mindenképp 5.1-et rakatok bele.Ami a durva, hogy Talma ment ma egy 1:51:5-ös kört
Hihetetlen. Ha jól tudom gyári S1000RR, van rajta egy szett slick gumi és annyi, de javítsatok ki ha tévedek és van még rajta tuning 
kívülről is őt nézni az olyan, hogy ledobom a láncot. Ahogy ő gyorsít ki a célegyenesre az külön szint. Pedig az arany csoportban azért elég jókat mennek páran, sőt, igazából aki ott megy az már mind elég jó. 1:54-es köröket többen is rendre futottak, de senki nem jön ki az utolsó kanyarból úgy ahogy Talmácsi. Meg az utolsó előtti kanyarban is olyan szép íven megy és annyira lágyan fordul a motorral, hogy az művészet.Ami még "poén" az a HRE team, 300 köbcentis SSP szintű Kawasakikkal, végig az arany csoportban, szóval 2:05 alatt. Pontos időket nem tudok, de azért egy olyannal megelőzni egy ezrest azért elég menő érzés lehet
-
mAtech
aktív tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Köszi
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Szerintem az egy full kihagyható lépcső talán csak a közlekedési kultúrába való beszoktatás miatt lenne értelme. Az ötvenessel csak azt érnéd el, hogy kb kisatírozod a biciklis időszakot majd.
Én is addig szerettem 15-16 évesen a montit amíg nem jött a házhoz az első saját váltós motorom.Egyébként ha már Duke a héten sikerült a 790-et is kipróbálni sulis haverom faterja vett egy nem egész másfél éveset természetesen összegyűlt megnézni papa - fiú baráti köre(Egy - ketten ki is próbálhattuk.). Huuh azért nagyon baba egy dög azzal a blokkal, olyat tol már lentről is mint a disznó, suli után a CB lehet melóba járós lesz és még egy "szarosztrák" is játszik.
A minősége össze sem hasonlítható a régebbi KTM-ekkel.
-
Micsurin
nagyúr
A só által megmart festést a deknin kell csiszolás után bármivel kezelni? Vagy a festéken és a közvetlen felületen kívül nem sérül az anyag mélyebben?
Van egy kis felmarás a generátor deknin (éljenek a németek és a sózás) télen leakarom venni most és felcsiszolni az egészet kijavítani a festést és lelakkozni újra.
Airbox is jön ki egy újrafújásra ha már tél és állás. -
Geresics
addikt
Na, a 7 éves lányom lába már a KTM-en is leér a lábtartóig, szóval ma voltunk egy jó kis pécsi szezonzáró guruláson! A szokásos 30-40 közötti tempó volt, viszont a jó időnek köszönhetően tuti több, mint 800 motor volt! A gyűlekezőnél ettünk egy-egy hot dogot, a főtéren a megállónál meg fagyiztunk egyet, miközben apa nézegette a motorokat. Irdatlan jó érzés volt!
-
mAtech
aktív tag
Üdv!
Esetleg megvan valakinek az augusztusi Motor Revü? Abban volt teszt erről: link
Érdekelt volna mit írnak benne, de lemaradtam az újság megvásárlásáról
Köszi, A. -
csongi
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez kapja a fordulatot. :) [link]
India a szabad alkotas Mekkaja.
-
HoaryFox
őstag
Én is akartam gurulni egyet tegnap délután, de a kis bestia alig akart beindulni, alapjárat nulla, karbi túlfolyón jött ki egy kis benzin, valamint fehér benzin szagú füstjelekkel kommunikált...
Idei eladás sztornó, szerelőhöz kerül, megcsinálja, megy a téli pihenőjére...
-
Xero
nagyúr
Ha mar hideg. Mivel ugy nez ki elegge kitolodik a jogsiszerzo project es az alaoltozo borrel kombinalva nem tuti hogy eleg lesz(most is meg vagyok fazva, nem nem corona
) valami otlet hogyan hidalhato at ez a problema?
Ha nem muszaj nem vennek masik dzsekit de a bor ala az alaoltozon es gerincprotektoron tul nem sok semmi fer be. -
norbert1998
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Én is gurultam. Délután még teljesen jó idő volt. 8 felé már kezdett hűs lenni az ujjaimnak. Bar a gelyertyaval vetekedő fényerő miatt csak 75-85-el jöttem már haza.
Nekem mondjuk csak ~100-120 km volt, de abban volt azért jó pár kilométer földút is. Egyszer sikerült is elcsúszni. Ketten voltunk, és semmit nem láttam a plexitol.
-
Ma reggel a 7 fokban azért már nem volt melegem. Ti hogy bírjátok?
-
csongi
veterán
válasz
jacis
üzenetére
Nem vitázom. Tényként írom, nem lehet megállapítani egy kipufogó színéből mennyi a benne lévő km. Ez Kb akkora jóslási tudás, mint a gumi dotszám alapján megállapítani a futott km mennyiséget

A tesóm RT-jébe 145ezer km volt.
Ha te megállapításod szerint néztük volna, akkor garantált, hogy vissza tekert.
Miután letakarítottuk a kipufogót, az lett volna gyanús, hogy hogy lehet ennyi km ebbe a motorba?
Hát fénylik a kipufogó. Biztos több van benne, lecserélték és vissza tekerték.Az általad linkelt képekről nem derül ki a használat- tárolás módja és földrajzi helyzete sem.
És bizony egy Párás Német vidékről szarosabb rozsdásabb tud lenni a cucc jóval kevesebb km és idő alatt, mint a Dzsigoló térségből. És ez csak egy morzsányi része, milyen lehet a kipufogó színe x km után.A belső állapotáról már hamarabb lehetne saccolni, vagy a használati módot lehetne betájolni.
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Na jó is hogy Tasi szóba került, mert már rég néztem, meg is látogattam az oldalt, hát rögtön az aktuális videó egy jó kis kirohanás
[link]
Az epizód gondolatmenete:
jó motor a BMW - hőcserélő - az okos kommentelők - a Honda máshogy csinálja - 500 ezer évente a BMW szervize - Orbán Viktor - elmúltnyolcév - hobbiból szerelek - a kamionosok miatt meghalsz a 700 kilós Kiában - Soros György - Brüsszel
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Jah, ismerem ezt a tipusu embert, tobb ilyen is jelentkezett a motoromert, meg eladtam ezt-azt hozza, akkor is talalkoztam ezzel a tipusu szakertovel, egy kurvanagy idorablas az ilyenekkel szoba allni, szoval azota en minel elobb lerakom a telefont, ha ez van, hogy a batyamnak elfolyt a magzatvize, le kell raknunk, hagyj mar beken.
a lenyeg, hogy nem akarok litaniat irni, de az lesz belole. erdeklodott egy ilyen "hozzaerto" a motorom irant, felhivott, es azonnal leszogezte, hogy ne csopogjon belole az olaj, es ne legyen az, hogy mire oder, hogy megnezze, tonkremegy a motor, mert ugy szokott nala lenni. Mondom ez nem olyan fajta, ezektol a simson betegsegektol kb harom polccal feljebb van. Erre ratertunk a kuplungra, hogy ne legyen hangos. Mondom neki japan motor 30e km felul. Hangos lesz. De az neki nem jo, meg ha rateszi a kezet a deklire, akkor ne razza a kezet. Nah itt kellett volna azonnal bontanom a vonalat, de elkezdtem neki a jelensegrol magyarazni, hogy ugy tunik nem hallott rola, de ez a tipus bizony hajlamos nehany dologra a kuplunggal kapcsolatban, pl chatteringel a betet, ami nem hiba. Mintha a falnak beszelnek, hajtogatja tovabb, ezt a keleti jarmuveken szocializalodott otthoni barkacs szerelo mondokat, hogy a kuplung ha hangos, az nem jo. Akkor mar azt mondtam utoljara, hogy a kuplung hangos lesz, dontsd el, hogy eljossz, amugy hibatlan, mert vasarlas utan szetszedtem, minden patent, amugy meg foallasban szerelo vagyok, szoval akkor dontsd el, hogy mi legyen, de inkabb maradj otthon.
A kovetkezo embernek vezlancfeszt adtam el, mondta, hogy fura a kuplung. Mondom, igen, ez ilyen. Nagy a holtjateka. (Pl tasner videokban latni, ahogy mutatja, es uj kuplungot akar vetetni a pacienssel, holott ez japan motorokon total gyari jelenseg)
Erre beszelgetunk tovabb, hogy a feszitojevel baj van, es vennie kell kuplungot. Mondom, nem kell venned, ez ilyen. En is szetszedtem az enyemet, minden tokeletes rajta, es hangos, meg chatteringel. Ez ilyen. A vegen ugy koszontunk el, hogy gondolkodik honnan szerezzen kuplungot.
Tenyleg vannak emberek, akiknek szuksege van az elektromos jarmuvekre, mert hulyek ezekhez a belsoegesu motorokhoz, ami nem baj, csak az a hatalmas magabiztossag, ami a tajekozatlansag melle tarsul. Azzal van a baj. -
pakfong
tag
válasz
Vityaa
üzenetére
Ja, hát Magyarországtól nyugatabbra kicsit máshogy állnak a vevőhöz.
Nekem pl a bukósisakban csesződött el a pumpa asszem fél év után. Majdnem 200€-s bukó volt. Mondom az eladónak mivan; ja, azt mondja tudnak a hibáról, válasszak egy újat. Mondom mindegy melyik márka? Más is lehet? Ja, azt mondja tökmind1, ha drágább rá kell fizetni. Akkor vettem a Nolan-t 20-30€ ráfizetéssel. -
Pocee
senior tag
egy sisak felületén hol képződik a legkevesebb turbolencia szerintetek, hol kellene a külső mikrofont felragasztani? krossz, szóval nem lesz nagy a tempó, de a sisak tetején a kamera talibe kapja a szelet ott élvezhetetlen zaj keletkezik. sisak hátsó nyaki rész jó lehet?
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Kb 3 éve volt egy egy éves Tuono V4 a hahun eladó néhány ezer km-rel, és az eladás indoka az volt, hogy 3 ezres fordulat alatt túlságosan ráz a motor

Ezt nem a hirdetésben írta, hanem külön kérdésre derült ki.Ennek persze semmi köze a kipufogóhoz, csak a 3 ezerről jutott eszembe
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
jacis
üzenetére
Nem, arra nem tudok sajnos valaszolni, mert sosem csinalok olyat, amitol elszinezodhet a kipu, mert utana kevesebbert tudom eladni a motoromat. :D
Nade arra, amit nem kerdezel, mindenkepp fogok, miszerint irrealis elvarasaid vannak egy hasznaltmotorral szemben, es nagyon eltulzod azt, hogy milyen jelekbol lehet, es milyen pontossaggal valamilyen futasteljesitmenyre kovetkeztetni.
-
jacis
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Tehát nem tudsz válaszolni rá csak flegmázni.
-
Agostino
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
ó, igen, az ordibálás. az nekem is nagyon sokat segített az első forgalmi órák alatt. egyből összállt a fejemben minden! nem. mondjuk később nagyon jó fej oktató jött velünk aki tényszerűen elmondta mire kell figyelni, de azt is elmondta mit csináltunk jól. persze vizsgán az ordibálós tag jött velünk aki dafke elkezdett baszogatni, hogy hova sietek és ne menjek annyira előre, pedig isten látja lelkem ott játszotta meg ahol 30-as zóna volt és konkrétan 4-5 méterrel voltak mögöttünk. csak arra tudok gondolni, hogy szar napja volt és befolyásolni próbálta a vizsgabiztost, de szerencsére az korrekt volt és hibapontot sem kaptam.
-
jacis
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"Egyszer huzatod ki a motorodat rendesen, es a tied is ilyen szinu lesz." - ez mit takar? Hogy kell kihúzatni a motort?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
...4 ezret futott dob és összekötő is megbarnult enyhén, főleg a hegesztések mentén a dob éppen csak enyhén kapott egy színt.
Így is szép csak na nem hittem, hogy a rozsdamentes szett fog színeződni. -
pakfong
tag
válasz
etnies
üzenetére
Azt gondolná az ember, hogy az Alpinestars cuccai az ára alapján már az a kategória, hogy csak jó lehet. De sajnos egyre gyatrább a minőség.
Épp a héten mesélte a főnököm, hogy a majdnem 300€-s kesztyűjét már 3x kicseréltette...és most megint kiszakadt. A csizmája meg egy 1500km-es túrán nyílt szét. Én a Vanuccival meg már 2 éve nyomom, meg szerintem jövőre se veszek másikat
.
De ami rejtély, hogy az Alpinestars kulcsszóra ezt hogy dobta be a google.
-
Geresics
addikt
válasz
jacis
üzenetére
Mindjárt megkapom, hogy megint csak spammelem a sz@rom, de kérlek engedd meg, hogy megosszam Veled (és másokkal is) egy videóm. Meg sem kell nézni, elég a végén az előtte/utána részhez tekerni!

DarázsGarázs kipufogó leömlő tisztító VALÓDI TESZT -
Lesz ez még rosszabb is. Ne feledd, ezekkel a gépekkel fogsz forgalmoba menni
Nekem a GS500-al szimplán halálfélelmem volt, annyira nem fogott a fék rajta. Meg imbolygott. Minden baja volt. Aztán az Fz6-al lefulladtam egy kereszteződésben és nem bírtam újraindítani a motort. Néztem a vészkapcsolót, meg minden. Közben az oktató ordított velem a fülesen, hogy MIAFASZÉRNEMMÉSZMÁR', meg MIÉRTITTKELLLEFULLADNI és hasonlók. Ugye válaszolni nem tudtam, mert mikrofont azt nem ad, csak hallgathatod amit mond. Végül félregurultam, kiszállt, odajött, leszállított, megrugdosta a gépet, kicsit tologatta és beindult. Állítólag megszorult a szénkefe az önindítóban. -
csongi
veterán
válasz
hugi0
üzenetére
Ameddig le nem kopik a kis lamella rendben van.Utana borzalmas egy valami lesz. 150 Scara alatt megcsuszik.
Jacis:
Ha letaritom patyolat tisztara, es megyek vele 1500km-t akkor hihetobb a km ami benne van?
Nem a szine fogja igazolni a km-t.
Ez egy kulso felulet, amit takaritassal modosithato. -
hugi0
őstag
-
Xero
nagyúr
válasz
Agostino
üzenetére
Eddig nekem is 4-bol 2. Az elso CG Honda meg csak csak elment. A masodik horneten nem emelt ki a kuplung, nem fogott rendesen a hatso fek es a futomu is halott volt. A Kawa Zr7 teljesen rendben volt, a mostani 500-as Hondat pedig mar vazoltam bar a vicc kedveert azt meg hozzatennem, hogy a kormany is akadt. Igy kihivas a lassu U es 8-as.

Remenyeim szerint legalabb rabokhetek valamire ami normalis gep utolso napon, szepen megszokom aztan azzal gyorsan letudom a vizsgat. -
Agostino
addikt
(#121784) BloodyEddie : köszi, ez lehet nyertes megoldás. sajnos melóhely nem igazán felkészült egy komplett átöltözésre, mosdóban meg eh...
(#121818) Xero: nekem órán kifogyott a motorból a benzin, tegyem át tartalékra. ok. rutin alatt valamelyik motor elfosta magát és telement a pálya olajjal. kerüljétek ki. ok. forgalomban olyan motoron ültem, hogy szétrázta a vállam, már a fejem is belefájdult. pihentessem a pirosnál a kezeimet. ok. szóval vannak dolgok : D
-
Xero
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Arra is 3 hetet vartam. Azt hittem ezt tenyleg le fogom tudni egy het alatt. Tevedtem.
-
Xero
nagyúr
Na ennyit a 10-ei vizsgarol. Ma odaertem utolso orara es kozoltek hogy bocs mar nem fertem be igy 17. Fasza... kb itt el is engedem, hogy iden meglegyen a jogsi. A vicc kedveert harmadjara vegigszophattam az elmeletet, majd volt fel oram egy 500-as hondan ami vegig dadogott majd a vegen ugy dontott hogy o nem megy tovabb es be sem indul tobbet.
Nincs valami jo kedvem...
Cserebe “bepotoljuk” a ma elmaradt lehetoseget meg vizsga elott. Hurra... -
csongi
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Azt kerüld szerintem

-
BloodyEddie
őstag
válasz
gergobaby
üzenetére
gergobaby, persuader köszi mindkettőtöknek.
Van olyan kereskedés itthon, akikben nyugodtan meg lehet bízni, tényleg átnézett és jó gép amit adnak? Pl. a Red Baronnál látom írva, hogy minden motort átnézve és útra készen adnak át, mondjuk az áraik is ehhez vannak igazítva. De nincs velük tapasztalatom.
Szerk.: közben visszaolvastam pár Red Baron sztorit, ez nem túl biztató

-
fattyu
veterán
-
gergobaby
aktív tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Azért vannak olyan nepperek, akik nem tekergetik. Gyerekkori barátom apja is hoz olaszból, néha megrendelésre is, persze nem 20e km van a 10 éves motorokban, inkább 50+... De ettől még nem lepusztult a többség, sőt
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Ha bizonyithato a km allas, az osszes elvegzett szerviz szamlakkal, TUV papirral, az altalaban nem szokott rossz vetel lenni. Vannak ilyen behozott motorok mo-on, de sajnos eleg ritkak. Szoval a legnagyobb kerdojel a futasteljesitmeny es igy az allapot. Kellene talalni egy megbizhato kereskedot, akinel ezek az opciok megvannak. Ha van egyaltalan ilyen.
Ami honositott, azzal sem vagy beljebb, mert az is vissza van tekerve vastagon, csak mar jo regen csinaltak. Magyarorszagi elso forgalombahelyezes ezert szimpatikusabb, de ez is csak szamlakkal, szervizfuzettel. Mashogy nem bizonyithato semmi. -
BloodyEddie
őstag
-
F1DO
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Pályára én már 360 fokos kamerát vennék, ha már....
-
-
palfitom
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
-
jacis
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Persze igen igazad van.
-
törölt tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Egyetértve a többiekkel az alábbi kiegészítéssel:
ezek általában nem a nepper nevén vannak, tehát igazából a külföldi eladótól fogod megvenni, ami azért gáz, mert egy esetleges jogérvényesítésnél a nepper széttárja a kezét, hogy nem tőle vetted....
Ismered a mondást? Az alábbi 3 feltételből egyszerre mindig csak 2 érvényesülhet:
-olcsó
-kevés km
-rendezett előéletAmúgy én, ha külföldről vennék, akkor magam mennék ki érte.
-
Azért lehet venni jókat is, nekem 4 et is sikerült( jó ez mind itthoni vásárlás):
- 3500km el egy sv1000s 4 éves full idomost
- fzs1000 5000km el egy öreg chopertől 6 évesen
- fz6 havernak 5000km el (ha emlékeim nem csalnak az is ilyen 4-5 éves volt)
-dl1000 2001 es egy havernak vettük 9000km el több mint 10 évesen tankja be volt rohadva
Persu szerelte. Le van fotózva , hogy a benzinpumpa 10cm-ren rozsdában áll . -
jacis
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem. Nem a lila kipu a baj hanem az hogy 7ekm alatt nem ég így meg. Messziről ordít a motorról hogy vissza van pörgetve.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
BloodyEddie
üzenetére
nem lehet megmondani, csak korbeloni az allapotot az alapjan, amit kivulrol latsz. logikus kovetkeztetesekkel, pl egy nyugodt tempoban hasznalt motoron az elso fekbetetek, fektarcsak es lancszett tipustol fuggoen akar 30-40e km-ig gyari tud lenni. Mivel barmilyen gyari alkatresz borsos aru, ezert ha valami elkopik, utangyartottra cserelik, ha ezen a futasteljesitmenyen belul tehat mar cserelve van valami, annak vagy nagyon nyomtak a szemet, vagy nem annyi benne a km.
Ha nemet, osztrak motorrol van szo, a tulajok nagy altalanossagban elrakjak az osszes szamlat es szervizfuzetet a motorhoz, akarhany eves legyen. Ha ezekkel a szamlakkal, szervizkonyvvel nem lehet bizonyitani semmit, tehat nem all rendelkezesre, akkor azt eldobtak az importorok, a visszatekeres miatt.
Amugy vannak jo vetelek, de ahhoz szemelyesen neked kell intezned a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), szóval kinéztem ezt a csodát:
Hátha csodaszer és jöhet újra a csutka kormányos fa nyerges HD.
köszönöm.
Kikapcsolni nem merem, nehogy azért essek pofára. Na meg 3-4 kör után elkezd puhulni a fékkar. Beesni természetesen nem esik, meg a fékhatás is marad, csak jóval puhább mint előtte. Nem tudom hogy gyárilag milyen DOT van benne, de jövőre úgyis esedékes a csere, mindenképp 5.1-et rakatok bele.
Hihetetlen. Ha jól tudom gyári S1000RR, van rajta egy szett slick gumi és annyi, de javítsatok ki ha tévedek és van még rajta tuning

Így is szép csak na nem hittem, hogy a rozsdamentes szett fog színeződni.