Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
amennyi tankslapper perec videót láttam egykerékről letéve én részemről az egykerék mint olyan gyakorlatilag a pofonfa cibálásával egyenértékű.
és amugy a te kategóriád vagyok. 2000es évek eljén kezdtem, nyél gáz mindenhol speedekkel. utazó 230-270.
én annyira ki se nőttem. csak lejöttem a 300 végsebességű vasakról. 200at megy a husky 701 is. de nem kínzom.
én továbbra is a huligán kategóriába esek. záróvonal engem nem zavar, de megnézem mikor mit hol, és amugy meg: ami nem látszik a videón sem amit feltettem. minden rühes sávváltást előzést bújást indexelek.
a srác a videón, nekem azért nem tetszett mert én sem éreztem azt hogy ura a vasnak és a mozdulatoknak, ott és akkor felvenni kerékre is felesleges butaság volt.
alapvetően az előzés és hogy haladni akar nem gond, sosem zavar. sem ha gyorsabb motoros van nálam. figyelek hátra mert nekem is az a berögződés hogy menni húzni és az enyém nem a leggyorsabb vas meg én sem vagyok messze nem a leginkább Fogarty az utakon. sem autóban. én is figyelek hátra húzódok le hagyok helyet.
csak látok ilyeneket élőben is, hogy azt látom nem ő vezeti motort hanem momentán még egy fele mennek amíg a motor meg bokrosodik. na amikor egy ilyen még erőlteti a tempót meg a manővereket akkor azért én is úgy vagyok vele hogy nem kéne.
nem azért mert gyors vagy huligán, hanem mert nem látszik mögötte a tudás és a magabiztosság.
mondom ezt úgy hog nemrég ugye rendesen összetörtem a kezem. ott kihagyott a figyelem és elkalandoztam. bosszult.
-
Somatom
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
1990 -ben adtam el az ETZ -t. Az volt az utolsó olyan motorom, amivel egyáltalán lehetett egykerekezni. Utána ezek jöttek:
Honda CBX 1000
Suzuki GSX 1100 (chopper átépítés)
Yamaha XV 750
Suzuki VL 1500
HD Dyna
HD Dyna Sport
Sztem ezekkel kaszkadőrmutatvány lenne az egykerekezés. -
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Az vesse rá az első követ, aki nem előzött így valaha. Nincs olyan, biztosra veszem. Ráadásul vonalon belül volt, az autós lehúzódott, ezzel jelezve, hogy mehet nyugodtan.
Nem sérült meg senki, veszély sem volt a közelben sem. Semmi kivetni valót nem látok a videón.
Csak a videóra reagálva írom ezt.
De nem érdekel tovább a téma, mert úgy érzem, megy a képmutatás. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Annak semmi baja, csak az, hogy 4T
-
Madwe
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Szerintem bármilyen mutatvány - egykerekezéssel az élen - elfogadhatatlan közúton forgalmi helyzetekben. Ha egy üres útszakaszon csinálod, lelked rajta, max összetöröd a motorod és magad, de ha más is van az utakon, akkor elfogadhatatlan, mert a virtuskodásod nem csak magadat hanem másokat is veszélyeztethet. Még akkor is, ha az adott mutatványt 1 millióból 1 milliószor biztonságosan megteszed, az út közlekedésre való, amit közlekedésre használ a többség, őket veszélyeztetni azért, hogy te jól szórakozz s legyen egy kis adrenalin pumpa elfogadhatatlan.
-
válasz
norbert1998
üzenetére
Wiki 120 ír top speednek [link]
-
tboy93
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Semmi baja nincs annak a motornak, ezek ennyit tudnak. Öcsémnek ott a vacsi új 125-ös Keeway TX, az 11 ló, max kb 100km/h, szembeszélben kevesebb. Azért a Te motorod sem új már, az évek alatt kihal belőle pár paci.
-
csongi
veterán
válasz
gaster
üzenetére
Jol megtudjatok vaditani :).
"Olcso" mindenhova jo legyen.
Vannak, de koros vasak.
XJ900 diversion, vagy Bandit 1200.
Kisebbeknel Deauville650. Transalp 650, TDM850.
Vagy az egyhengeres rotakapak.
Minden amit felsoroltal, pont keves lesz a ketszemelyhez.
Illetve a 195 magassagal az osszesen el fogod magad ulni. Nem 500 km, hanem a 300km en lezsibbadsz roluk. Az emberek zomenek hamar teli lesz a zokni egy 6-7 oras menetszel szaggatastol
Vagy a turakat fogod redukalni, vagy az utassal motorozast.
Lehet 650Burgman lesz egy lehetoseg.
:). -
tboy93
nagyúr
válasz
gaster
üzenetére
Szia! Ugyan ebben a cipőben járok én is, B kat 10 éve, motoros tapasztalat nulla. Májusban kezdtem az A korlátlant, most tartok a forgalmi rész közepénél. 181 centi magas vagyok, nekem a GS500 már nem volt kifejezetten kényelmes, az ER-5 pedig ugyan ez a méret. Végül CBF500-at vettem, az egy picit nagyobb ezeknél, de neked szinte biztosan ez is kicsi lenne. Enduro/túra motorok között nézelődnék ilyen méretekkel
Pl. ilyesmi, bár picit drágább. -
gaster
csendes tag
Sziasztok!
Nemsokára szeretnék A korlátlan jogsit letenni (előtte még sosem motoroztam, B-s jogsim viszont már sok éve van, aktívan vezetek is már 2 éve), munkába járós, de akár 500 km-es túrákon két főnek is alkalmas motort keresnék. 195 centi vagyok (cserébe csak 85 kiló), ezért nem vagyok biztos a dolgomban. Max ilyen 6-700 körül keresnék paripát. Amiket néztem:
Suzuki GS500, GSF600, Honda CB-1, CB750, Kawasaki ZR550B, ER-5.
Ezekről a típusokról van esetleg valakinek véleménye, hogy mennyire kényelmes egy magas embernek (és persze, hogy mennyire lenne vizuálisan megfelelő az összkép rajtuk)?Előre is köszönöm!
F -
palfitom
félisten
válasz
Geresics
üzenetére
"versenyezni a kijelölt helyen" - Pontosan!
Én majd' 8 évig raliztam, szeretem a sebességet, és van némi fogalmam az autóval gyorsan haladásról, mégsem megyek közúton úgy, mint az állat. Egyrészt nem arra való, másrészt a többi halandó körülöttem nincs rá felkészülve, hogy mit csinálnék közöttük... -
Somatom
veterán
válasz
Geresics
üzenetére
+1
Kész csoda volt, hogy megértük a 25. szülinapunkat. De, ma már másképp működnek a dolgok. Többen is lettünk az utakon. Nem mondom, hogy nem hiányzik a tombolás. Néha le kell vezetni a gőzt. Pár napja órákig gyakoroltam az egykerekezést egy elhagyott helyen. Biciklivel.
-
Geresics
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Ezzel kapcsolatban kicsit olyan érzésem van, mint a dohányzással. (Én is dohányoztam, napi 2 doboz barna szopcsival igazán nem voltam kocabagós, aztán leszoktam.) Egy időben mindenhol szabad volt, még a csecsemőosztályon is cigivel a szájukban vették fel a gyereket a nővérek, mert ez egy időben elfogadott volt. Ettől függetlenül páros lábbal rugnám szájba azt a nővért ma, aki ezt megtenné a gyerekemmel. Régen munkahelyen, irodában, iskolában, tényleg mindenhol normális volt a cigizés, ma már a bejárati ajtóktól 5m, különböző intézményektől pedig sok-tíz(-száz?) méterre sem szabad. És én ennek örülök. Örülök, hogy ha elmegyek valahova a haverokkal, akkor nem leszek tök cigifüst úgy, hogy a társaságból senki sem dohányzik.
Hogy jön ez ide? Úgy, hogy attól, hogy régen a motorosok olyan módon motoroztak, ahogy leírod, attól az egyrészt nem lesz normális, másrészt mára az emberek már egyre sűrűbben gondolnak arra, hogy mi volna, ha inkább nem akarnának meghalni, vagy épp másokat kicsinálni. És én ennek örülök.
Attól, hogy régen én is a Mecsekben illegálban nyomtam a turista utakon a terepezést, ma már ez tökre elfogadhatatlan magatartás. És én ennek örülök.
Mindenre van megoldás. Dohányozni a kijelölt helyen, versenyezni a kijelölt helyen, terepezni a kijelölt helyen kell. Cigire ott a tábla (és jobb esetben szagelszívó), versenyzésre ott vannak a versenypályák, terepezésre a krosszpályák, lájtos terepezésre pedig a földesutak 90%-a (ahol nincs tiltva)... -
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Lehet rossz közegben nevelkedtem.
Én a 2000es évek elején kezdtem motorozni, amikor még a motorland fórum pörgött a legjobban, a Dodor a superbike magazint írta, mindenki sportmotort vett, egykerekezni tanult meg térden akart fordulni a hungaroringen. Volt a gsxr fórumban egy Érdi srác, aki panaszkodott hogy elmelegszik a gixxer hátsó féke. Rendszeresen úgy járt haza, hogy az osztyapenkónál felvette kerékre az ezres gixxert, és az m3ason az érdi lehajtónál lerakta az elejét. Bp-n nem telt el egy nap hogy nem láttál egykerekező motorost. Közúton mindenki száguldozott mint állat. Autópályán 200+ tök alap volt.
Engem olyan srácok tanítottak motorozni, akiknek max 2000km bírt a hátsó gumi a sok egykerekezéstől. Mindenhol nyélen mentünk, rendesen odaraktuk a vasakat. Amikor közösen motoroztunk, olyan volt mindig mint egy ghost rider videó
Na ezek a dolgok nem valók közútra szerintem sem. Ha körülnézel most, ez a viselkedés 99%ban kikopott. Nagyon kevesen állatkodnak közúton. Én is azért tmaxal járok mert semmi kedvem már vadállató mód közlekedni közúton. Nem akarok egykerekezni, meg 200+ száguldozni.
De a fentiek miatt a videón látottak számomra nem ütik meg a közúti állatkodás szintjét. Semmi hű de nagyon veszélyest nem látok rajta. Ja igen szabálytalan... hát szerintem ennyit szabálytalankodik mindenki naponta kb 5x. Én biztos!
-
tboy93
nagyúr
Amikor undorítóan bogaras lesz a kabátotok Ti nekiálltok valamivel letörölgetni vagy instant megy a mosógépbe? (Cordura)
-
tboy93
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Milyen géped van?
-
norbert1998
nagyúr
Viseltem otthon is azért, de nem sokat. Éreztem, hogy jó lesz.

Egy 50 km-t mentem este, jó volt, nem nyom, stb.De a motort tényleg meg kell nezetni. Egyszerűen jóval gyengébb, mint kéne... Csak szombat helyen nem tudok olyan szervizrol, amiben meg is lehet bízni...
Majd ha időm engedi, akkor megpróbálok én is tenni venni rajta, de ha eltolom a karbi szinkront, akkor lesz ám nevetés

-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Leírtam yoda, h ezzel az utcai öltözékkel, ez a mutatvány, ilyen ívű útszakaszon (ráadásul ez egy "elátkozott" útszakasz, itt nincs olyan hónap, h ne halna meg valaki kb.), ilyen forgalmi helyzetben (saját sávan több autó, szemből is érkezett..) szerintem retardált mutatvány, és rendkívül alacsony értelmi szintet tükröz.
Semmi más célt nem szolgált, mint arcozni, lazázni. Na az ilyenek verik nálam.
Elhiszem, h üres szakaszon ezen 2 kilóval végig lehet söpörni, de attól még hordozott magában kockázatot az egykerekező előzése a fenti körülmények mellett.
..és a másik, amiről még nem esett szó. Pontosan az ilyen motorosok miatt van az emberekben fejében a negatív megítélés... Nulla öltözék, veretés, tolakodás, ahol csak lehet egykerekezve előzés..Más részből, az 1 kerekezést a KRESZ mióta engedélyezi?
Nyilván nem véletlenül akarta a rendőrség kikérni a 112press-től a rendszámot.
Nemá, ennyire ne szemellenzővel pls.
Ha csak a mostani záróvonalas, tempós előzéses balesetére vetítjük a példát, 1 méteren múlt h nem nyírta ki a Suzuki-st. De eldobhatta volna a kerekezős előzése közben is. 200kg-s motor a szélvédőn át a szemből érkező autó összes utasát ki tudja akár nyírni.
Tehát, lehet én öregszem, én követek el egyre kevesebb combos gyorshajtást, vagy többet motorozok mostanság terepen, de bármilyen oldalról próbálom értelmezni a videót, a véleményem nem változik.
Micsurin
CBR volt, de a lényegen nem változtat.
Komoly! Nem copyzom be ide a yoda-nak írt fenti részt, válaszként neked is ugynaazt szánom.

De szerencsére azért látom a többség egyetért az álláspontommal.
-
Chris0321
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Kolléganőm autóval állt a balra kanyarodó sávban (záróvonal meg minden ami ilyenkor kell) , majd elkezdett kanyarodni mikor is kanyarodni kezdett összeütközött egy mögüle érkező és őt balról előző autóval. Igen, a kanyarodó sávot előzte valaki. Őt is hibásnak találták mert nem győződött még róla, hogy nem előzi senki! Mikor elmondta, azt hittem dobok egy hátast!
-
Somatom
veterán
-
Geresics
addikt
válasz
The.Biker
üzenetére
Hát, ahogy én a múltkor Fattyú videójára azt mondtam, hogy szerintem tök okés, ez töre nem az. ott látszott végig, hogy tudja mit csinál, ezen a videón meg tökre látszik, hogy a srác egy balf@sz. Jampizik, teszi magát, de már az előzés előtt, a visszaváltásnál is látszik, hogy nem ura a gépnek, az az erőltetett egykerekezés-szerűség előzésnél meg hab a tortán. Eddig szerencséje volt, és a forgalom többi résztvevője vigyázott rá. Eddgi.
Sok ilyen motorost és autóst ismerek, akik csak azért balesetmentesek még, mert a környezetük vigyáz rájuk. Biztos innen a fórumról más is előzött már meg balesetet úgy, hogy az nem az ő hibájából, hanem egy másik menőző miatt következett volna be, ha ő nem figyel. Rengeteg ilyet látni nap-mint-nap... -
csongi
veterán
Ne bohockodjatok mar. Ezeknek a viselkedesnek semmi keresnivaloja nincs kozuton. Jampeckodas semmi mas.
Igaza van runnernek. Egy ilyen elozes kozben vagy azt kovetoen nekicsapodik az automnak, biztos nyakon vagom mint az uregi nyulat. :).
Akkor elment a dolog. Kesobb mar nem jott ossze
Hol volt az 20 meter egykereken? :).
Talan 4 meter volt.A zarovonalos helyzetben, ahol az autos lehuzodva engedte el a motorost , az valoban elofordulo forgalmi helyzet.
Hozzateszem, csak akkor megyek el mellette, ha latom a tukorebe, hogy ram figyel, es van kontakt. Ha nincs megsem probalom.:). Illetve eldontom,ennyit nyerek egy ilyen szituba. Egy csekket, vagy 8 metert?
Van olyan utszakasz, ahol elfogadnam a gesztust, mert km-es zarovonal feszit. :).Mucsirin.
Azert egy olajszurot fel lehet huzni kezzel kellokepen.
Tul nem huzod az biztos. Illetve kend meg az O gyurut olajjal. Szarazon elgyuri, es ereszteni fog barmennyire huzod meg.
Talan segit a kovon a brigeciol. Allni kell hagyni rajta. Aztan nagynyomasu. Egy kis szerencsevel jol ki lehet szedni. -
Chris0321
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Az a baj, hogy megint az autóst fogják megrángatni amiért nem számított rá, hogy valaki záróvizsgáknál fog előzni az ütközés erejéből úgy néz ki a sebességhatárok be nem tartva.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Szörnyű! OMG!
Hát mit művel?Na neeee. Ez most komoly?

Mit kell nézni ezen a videón valójában, amitől kinyílik a bicska a zsebedben?

Mert én nem látom...
Gyerekek! Kicsit már túlzásba esnek néhányan, hogy már a nagy semmit hájpolják.
Ezt aztán sok értelme volt felvenni és feltölteni a YT-ra.
De hát valaki ezzel elégíti ki magát, ha már ingerszegény az élete.
Nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, de a “videjó“ feltöltőjére, hogy ráklikkeltem a nagy semmire. -
bajnokpityu
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
Nah, ezt így nem akartam leirni, de pont ezt gondolom.
-
Micsurin
nagyúr
Rohadjon el az összes gumitömítés ahol van. Meg az én kezem is.

Rátekertem a szűrőt majd amennyit engedett kézzel szépen még, na az a 3 deci ami volt a szűrőben olaj hülés közben kifolyt és hova... Szépen le a friss térkőre.

Fél négykor kibotorkálva a csillogást látni és feleszmélni mi a f*szt is látsz priceless.
Ráhúztam a lemez feszítős leszedővel nyakig amíg értelmesen lehetett. Van ezekhez rendes krova fej? Mert igen csak szabvány méretűnek tűnnek a szűrők fejei így kézbe véve. Holnap kéne szereznem egyet a jövőbeni morgolodásokat megelőzvén.
Már nem azért de ha ez a srác a fehér gixivel az aki legutóbb kerekezve előzőt, sajnálatos dolog de őszintén. Kereste a pofont.
Valahogy kanyaríven soha nem jutna eszembe előzni még Esztergom előtt se pedig van egy vagy bő kilométeres jobbos ív. Mindig kivárjuk inkább a srácokkal...Nyomorult 112 portál megint milyen politikusan hozta le, igazán kíváncsi lennék arra aki szerkezeti ba posztjaikat.
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
" mondjuk ilyen szakaszon, kanyarban, szerintem is bicskanyitogató"
Milyen kanyarban? Ez neked kanyar?
ez baszki 200al is egyenes. Itt meg mennek 70el. Motoros szemszögből nyíl egyenes úton ment 1 keréken 20 métert. Ha indexelt, szerintem semmilyen kresz szabályt nem szegett meg. Életemben nem láttam ilyen szabályosan egykerekező motorost
Nem akarom védeni a fickót, nem tudom mit csinált hogy lekukázta magát, de ezen a videón kevesebb állatkodást látok mint amit minden nap melóba járás közben összehozok bp belvárosban 15+ éve. És még nem öltem meg senkit....
-
Somatom
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Csomószor kiadja a jampizás. Most nem adta ki. Ennyi.
-
Somatom
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Ezt úgy érted, hogy létezik olyan ostoba, béna balf.., aki egy ilyen szituban direkt elkezd egykerekezni? Akkor nem értem, hogy mi a kérdés. Aki ennyire balf..., annak csak idő kérdése egy baleset.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
What?!
Ugye ez csak írónia? Véletlen egykerék? 
Azért rakja vissza kb 2 -be, amikor előzni készül?
Ne viccelj már. Ez tök egyértelmű arcozás volt, direkt húzta fel az elejét előzésnél.bajnokpityu
Biztos vagyok benne, h ő nem szándékosan várta meg a záróvonal végét.
A piros XC60 lószállítóval pont akkor ment el mellettük, tehát korábban nem tudott volna előzni. De utána rögtön ment is. Ha az nem jön szembe, hamarabb megy, a záróvonalon át. Ide a rozsdás bökőt! -
Somatom
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A motoros rutin teljes hiánya. Kiment előzni és amikor látta, hogy jönnek szemből, ijedtében olyan kövéret húzott, hogy a motor felemelte az elejét. Nem csodálom, hogy az autós feltöltötte a Youtube -ra a bénázását. Tök ciki. Aki ilyen ilyedős és ennyire rutintalan, annak csak idő kérdése egy baleset.
-
jacis
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Valami biztos indokolta mert most a kórházban fekszik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Értem, de ugyanakkor meg várnak a zarovonal végére, pl. Nem látom, ez alapján mi indokolja azt, hogy baleset érje.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A türelmetlen, tolakodó, minden másodpercben arcozó, feltűnni akaró magatartás.
Most őszintén, úgy h egyértelműen jöttek még szembe, kanyarodott is a főút, a sávjában is ment jó néhány autó, feltétlen fel kell bszni egykerékre a motort arra a 4,5 méterre? Nincs gondom az egykerékkel, megvan annak is a maga útszakasza, környezete, de szerintem a videón látható pont nem az volt. Főleg ilyen ruciban nem. -
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Ruhazattal egyetértek, de mi ebben annyira necces?
-
jacis
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Idő kérdése volt csak hogy utoléri a sorsa.
-
gergo5991
őstag
válasz
baboss
üzenetére
Szia, mivel eleg sokszor latom, szeretsz nalunk SKban motorzgatni, szeretnem megkerdezni, [link] Ezen az utvonalon voltal-e mar. Ma voltam erre kocsival, kva nagy dombra kell itt felmenni, alig birt menni a kocsi, de a szep táj mindenért kárpotolt, nalam ez eddig a legjobb / legszebb utszakasz SK-n belul.
-
runner 125
nagyúr
Ez a baleset ma történt, itt történt tőlünk nem messze. Ez pedig egy korábbi videója, a most balesetező user-nek....
Az első videó kapcsán sokan az egykeréken voltak kiakadva, mondjuk ilyen szakaszon, kanyarban, szerintem is bicskanyitogató, de nekem rögtön a faxa utcai szerkója tűnt fel... Sportcipőben, sima gatyában, talán egy aláöltőzőben, kesztyű nélkül balfaxkodni... A videónak nincs hangja, de azért a "motorkezelése" is érdekes. Visszagangolt vagy 2-t tuti, mert rendesen blokkolt a hátulja, kicsit meg is csúszott...
Természetesen a mai balesetnél is ugyanígy volt felöltözve.
Persze aztán volt a másik tábor, akik védték. Sőt, még Dodor is postolt egy videót az első anyag kapcsán, h mifaxt rikácsol itt mindenki, ez egy normális közlekedési forma volt. -
jacis
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Meglepő lett volna ha nem ezt írod.
-
Somatom
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Az már lényegtelen, mert legfeljebb lezárt pályán, vagy Németországban kerülhet rá sor.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Igen, egy sportmotoron kisebb a szel, mint egy sportturan, vagy ahol egyenesebben ulsz, kiveve, ha van egy hokotro nagysagu plexid

Amugy ez tenyleg jo nagy hulyeseg
-
Geresics
addikt
válasz
palfitom
üzenetére
ha zsibbad, akkor támaszkodsz a kormányon, ami nem jó. Tankot combbal szorítani, és lábból+törzsből kell tartani. Állítólag. Nem tudom, nekem csak olyan motorom volt eddig, amin ilyen gond nincs

(#119328) norbert1998
Az a dolga, hogy szorítson, de azért annyira ne, hogy fájjon. Ahogy baboss írta, otthon célszerű legalább egy sorozatepizódnyi időt benne eltölteni.szerk.:
(#119335) yodamastah beelőzött
-
yodamastah
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Ezt a tart a menetszel hulyeseget ki talalta ki? 130 felett bujsz a plexi moge mert levisz a szel. Meg hangos is.
Sportmotoron ugy kell ulni hogy a csuklodon nincs suly. Tartod magad combbal hattal. Kormanyt sosem terhelni. Legyen az versenypalya lapon a kanyarban, vagy a dugoban a kocsik kozt. Ha jol csinalod nem faj 700km utan se semmi. Faraszto az biztos. Nem puhanyoknak valo.

-
Somatom
veterán
válasz
jacis
üzenetére
Ennyi. Olyan kormány kell, ami normális testtartást biztosít.

-
baboss
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Ha motoron használod akkor nem fogják cserélni ,ha észreveszik, ajánlott otthon felvenni és megnézni benne egy jó hosszú filmet. Ha szorít és fáj a fejed tőle akkor kicserélik.
-
norbert1998
nagyúr
Na megjött a sityak is, Caberg Duke II lett végül. Igen, neten vettem, nem próbáltam sosem. Jónak tűnik. Bár csak 3 percet volt rajtam még. Jó passzos, az arcomon kissé túlzó talán, de úgyis ez a dolga az első 1-2 hétben, nemde? Szerintem jó lesz. Lehet megyek egy karikát estefelé aztán meglátom, hogy szuperál.
-
LógaGéza
veterán
válasz
JoinR
üzenetére
KTM Kecskemétnél vettem, hallottam pár véleményt a Centrumról (hasonlókat mint a tied), és inkább elengedtem.
Igaz, hogy messzebb van, de remélem ennyi bajom lesz velük
Steven
Akkor neked ennyivel gyorsabb volt - kb ennyit jelenthet ez...
Ebben az országban semmi se megy könnyen és gyorsan, ha papírozásról van szó... -
JoinR
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Ha a KTM Centrumnál vetted, szerintem simán kitöltik a 5 hetet
Nálam (is?) Duke került az Adventure helyett a forgalmiba, azóta is hívnak, hogy értejönnek, hogy kicseréljék. Anno persze megbeszéltünk egy időpontot (vagyis kértem, hogy mondjanak egy bármilyen időpontot, amikor biztos jó nekik, és én viszem), amikor 1 nap alatt megoldják, de mikor reggel vittem, mondták, hogy jah ma mégse jó nekik. Aztán mondták, majd hívnak, hogy házhoz jönnek érte, ennek kb. 2 hónapja). -
LógaGéza
veterán
válasz
Geresics
üzenetére
Egy KTM Duke 390-ről van szó, biztos vagyok benne, hogy nem az első.
A kereskedés azt mondta, hogy maga az, hogy a KPM-hez egyáltalán eljussanak forgalomba helyeztetni az a sok idő. Múlt pénteken érkeztek be az országba, még a kisérőokmányokat várják. Gondolom a vírushelyzet ennek se kedvezett...
Akkor lehet csak azért mondtak 5 hetet, hogy magukat biztosítsák. Ha korábban elkészül, annak csak örül az ügyfél
Steven
Külföldről jött neked is? -
jacis
nagyúr
Srácok, Gondolkodom a quad lock wireless tartó+töltő szettben. Szerintetek mennyire vízálló a töltő része? Nekem ugye naked gépre kerül ami miatt telibe kapja a legkisebb esőnél is a vizet. Esetleg van olyan aki használ ilyen összeállítást ebből a termékből?
-
Geresics
addikt
válasz
LógaGéza
üzenetére
5 hét talán akkor lehet indokolt, ha a motornak még nincs idehaza típusengedélye (értsd, az első eladott darab a típusból), mert akkor van extra macera, ami nem is mindig sikerül jól (pl. KTM Adventure Duke néven kerül a forgalmiba, stb). Más esetben az 5 hét nagyon sok!
-
LógaGéza
veterán
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni a rengeteg infót amit a topiklakók itt összegyűjtöttek az évek során, rengeteg mindent tudtam meg a kereső által. Főleg az itt leírtak alapján engedtem el a B125-ös kategóriát, és mentem el A-ra, amire jövő hét hétfőn megyek forgalmi vizsgára. Rengeteg segítséget kaptam ruha- és motorválasztásban is, valamint... Hát úgy mindenben ami a motorozáshoz kapcsolódik.
Szóval, köszönöm
Viszont most lenne egy kérdésem: egy dologban szembe mentem a véleményekkel, és inkább új motort vettem elsőnek. Ez meg is érkezett 1 hónappal a foglaló befizetése után a kereskedésbe múlt pénteken, viszont 5 hetet mondtak még az átadásra. Ezt kicsit sokallom.
Mostanában vásárolt valaki új motort? Mennyire reális ez, hogy ennyi idő amíg elintéznek mindent? -
baboss
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Csak úgy jött az ötlet, nálam így megy, gondolok egyet és indulás. Nem fáradtam el ami meg is lepett, csak a hátsóm fájt. Első körben 2 naposra volt szervezve, úgy volt, hogy jön a gyerek is, de a végén lemondta. A szállás 17 k lett volna, kihagytam, így lett 1 napos karika belőle. Azért vittem hálózsákot, hátha buszmegállóban kell aludnom megint.
Nem bántam meg jó móka volt.
Steven
Volt benn elég sok autópálya, meg autó út, ott csapattam rendesen. Pálya nélkül nem tudtam volna lemotorozni a távot. -
jacis
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
Mi legutóbb a Balatont kerültük meg. Kicsivel több mint 500km volt de időben 12 órára sikeredett az út. Megálltunk ebédelni fagyizni stb.. a végére én is éreztem hogy elég lett volna kevesebb időt ülni is a motoron. Főleg úgy hogy a gixeren a csuklom úgy elzsibbadt néha hogy nem voltam abban biztos hogy ha gyorsan kell féket húzni össze is jön majd.

-
csongi
veterán
Egyszer mentem 750-et és 650-et egy nap.
Kb többet sem
. Valóban elegendő 350-500 közötti etap nekem. -
runner 125
nagyúr
válasz
baboss
üzenetére
Amúgy én azt hittem csak poénkodsz, tényleg lenyomtad 1 napba az 1000km-t?
Ez valami kihívás volt, bakancslista, vagy mi?
Tényleg, mi az értelme? Azon kívül h elfáradsz. De 1000-et letolni, főleg motorral, ilyen melegben, még az ember saját maga érdekében is kockázatos mutatvány. Amellett h alig marad idő még wc-re is menni, enni, vagy szimplán nézelődni. -
-
Geresics
addikt
válasz
fodin
üzenetére
igen, az 1000km/nap egy szép teljesítmény, de több napos túránál kb. tarthatatlan. Mi is nemzetközi túrákon 350-450km/nap távokat szoktunk menni, és akkor van idő nézelődni is, helyi kajákat keresni is, este szállást keresni is, és még egy jót sörözni is. 10 napos túra esetén ez is bőven elég (igaz, mi hazafelé eddig mindig felszívtuk magunk, és az utolsó két napot összevonva siettünk inkább haza).
-
fodin
tag
válasz
baboss
üzenetére
Ez neked jólesik, vagy kihívásként fogtad fel, hogy meg tudod csinálni? Csak azért kérdezem, mert a tavalyi túrámon napi 3-500 km-t mentem, csodálatos élmény volt, de azért esténként jól esett leszállni a motorról, és másnap reggel nem minden esetben vágytam vissza. Nyilván nem vagyunk egyformák, de nekem a napi 300 km az, ami élvezetes és van időm nézelődni, megállni is, ahol szeretnék.
-
Geresics
addikt
Terjednek a motoros légzsákok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez valami kihívás volt, bakancslista, vagy mi?