Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
margithid #59025 üzenetére
Nekem is ismerős helybéli szaki rakott fel AUX Gamma 2-t szereléssel 300ezerért, ez nem kedvezményes ár, ő ennyiért rakja. Ez a 390k nagyon kemény, még akkor is, ha a Deltáról beszélünk, azt 320-ért mondta (már megbántam, hogy nem azt választottam, de egy barátom is 2 db Gammával fűtötte ki a telet, neki bevált a gyengébb típus is)
40 km lóf*sz, nekem 77 km-ről is kijöttek volna ingyen és bérmentve, ez volt a legtávolabbi cég, akiket hívtam.
Ne siesd el, érdeklődj körbe, ne az első ajánlatot fogadd el, aki beesik az ajtón.Mióta ez az otthonfelújítási támogatás beindult, a klímatelepítésben brutálisan jelen van a nyerészkedés, ezt a drágulást ami az utóbbi 1 évben van nem lehet az inflációra meg a forintárfolyamra fogni. Az AUX-on 300ezerért is nagyon szép haszna van, de a 390 már az arcpirító kategória, ahogy felettem írták, ennyiért sok helyen már japót is raknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest