- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #49906 üzenetére
A Retro DJ-nek nem tudom mekkora a párnán belüli átmérője, de a Wildba max. egy újszülött kisbaba fülecskéje fér bele, az is necces (2,5-3cm talán...). A szorítóereje és a párnában található hideghab keménysége együttesen elég komoly fájdalmakat tud okozni nem is túl hosszú idő után. Ezen úgy enyhítettem, hogy széttágítottam, így a szorítóerő már optimális, de a párna attól még kemény maradt, tehát nincs megoldás. Gondolom az egyértelmű, hogy új párnát én biztos nem veszek egy 6k-s fülesre. Drágább lenne a leves, mint a hús.
A kényelem szubjektív, de a Wild el nem tudom képzelni, hogy valakinek akár fél óránál tovább is teljesen kényelmes maradjon, órákról már ne is beszéljünk. Én nagyon szeretem a Wild hangját, élvezem a zenéim minden egyes másodpercét vele, de a kényelmetlenséget akkor is ki kell emelnem.A Retro DJ tudomásom szerint kisebb szorítóerővel rendelkezik, tehát valamilyen szinten kényelmesebb kell legyen, de a párna akkor is kérdéses marad.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #49897 üzenetére
A két Maxell nem öleli körbe a fület, hanem rajta ülnek, és a Wild saját tapasztalatból kifejezetten kényelmetlen, és fél óra használat után fájdalmat okoz, 2 óra után már elviselhetetlen, és le kell venni legalább 10-15percre.
(#49898) yxcv: A dobozában van hozzá hosszabbító is, sőt még 3,5-->6,3-as fordító is.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #49670 üzenetére
Én nem értek hozzá, csak a tesztből tudok kiindulni. Itt a ph-n panasz volt a K512MKII mély erejére, és bíztak az 514-esben. A teszt alapján ugyanúgy gyenge. Csak erre próbáltam kilyukadni a két linkkel.
Amúgy a leírtak alapján szerintem inkább Beyer DT235-öt válassz. Feltéve, ha nem számít annyira a kényelem. -
vzsryl
nagyúr
Az egyik állításom félreértelmezted, a másikat félremagyarázod.
1. Egyértelmű, hogy nem fog minden zene hasonlóan dübörögni, ezt nem is tudom, hogy lehetett így félreértelmezni. Abszolút nem erre akartam kilyukadni, és érthetően meg is magyaráztam. Azért példálóztam az olcsóbb fülessel. Tehát amelyik zenében gyengébb a basszus, ott olyan szinten gyengén szerepel a Wild is, hogy egy olcsóbb füles is hozza a szintjét, pedig a Wild-nak akkor is kicsit jobban kellene emelnie a dolgot. Természetesen nem olyan mélyet várok el tőle, mint ha egy bass testet hallgatnék, de azért emelhetne az ilyen zenék mélyein is valamelyest. Lehet, hogy emel is, de az olyan elenyésző, hogy alig veszem észre.
Magyarul nem minden tekintetben emeli ki erősen a basszust, csak akkor ha tényleg megkínálom valami kemény cuccal. Ez azoknak biztos bejön, akik a lágyabb hangzást szeretik, de nekem nem. Szerintem itt azzal lehet a gond, hogy túlzottan a dinamikára megy rá és nem a szétterítésre. Én kifejezetten kedvelem, ha mindent eláraszt a háttérben a mély hang, sőt annyira nem is kell a háttérben legyen.2. Széttágítás előtt is ez volt a helyzet. Csak tegnap este tágítottam így szét. Előtte próbáltam a fejemnél vastagabb gépházon órákig tartva tágítani, de konkrétan semmit nem használt, semmit.
Szerk.: V karaktert kedvelem, V alakra van állítva az EQ. Telefonon nincs EQ, tehát értelemszerűen ott alapon hallgattam, de természetesen csak kíváncsiságból, mivel ezt a számítógéphez vettem.
Más: Kíváncsi vagyok, hogy a szakik mit éreznek most, hogy az Audio Wild-ból keveslem a mélyet, amikor ők nagyrészt ki nem állhatják a mélykiemelést.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
TheZukker #49640 üzenetére
Nekem ez tetszik legjobban, de maga a fejes formája utcára kifejezetten nem ajánlott.
(#49641) r3dsnake: Fogalmam sincs, de Nokia Lumia 610-el is ugyanígy hallom. Az Iphone valami nagyon profi hanggép vagy mi fene? Távol áll tőlem minden Apple cucc, és nem is akarom közel engedni őket.
(#49643) TheZukker: Amúgy én lassan teljesen fehér párnát varázsolok belőle, mert mállik a fekete plüss, mint habos sütemény. Úgy jobban fog mutatni, de a formája még mindig rettenetes, bumfordi, gagyi összhatást keltő. A Retro DJ fényévekkel jobban néz ki.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
r3dsnake #49638 üzenetére
Sima alaplapi Realtek hangkártyáról hallgatom. A mélyhangokra kihegyezett zenékben tényleg jó, ezt írtam is. Kihoz olyan hangokat is, amiket én sem hallottam előtte, még a Philips SHP-8000-essel sem, de sajnos a gyengébb basszussal rendelkező számokban ez is nagyon gyenge, mintha kb. egy olcsóbb fülessel hallgatnám.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
r3dsnake #49632 üzenetére
Kb. fél óra után erős fájdalmat tud kifejteni a füleden, mert hatalmas a szorító ereje. Mindenképp tágítani kell. Szerencsére nagyon erős műanyagokból van, amik jól bírják a hajlítást. A fejpántot majdnem teljesen egyenesre hajlítottam, és simán kibírta, ráadásul így vagy 2-3cm-el több hely marad a párnák között, tehát sokkal elviselhetőbb az egész.
Amúgy én sokszor keveslem belőle a mélyet. Sajnos ez még mindig nem az igazi. Buszon jó lenne, de rettentően csúnya, meg kényelmetlen is. Viszont itthonra kellene valami, ami tényleg mindennél odacsap mélyben, nem csak a direkt mély hangra kihegyezett zenékben (azokban tényleg egész jó, de gy visszafogottabb trance vagy downtempo zenében kevés). Valahogy nekem nem létezik olyan, hogy erős basszus, csak olyan, hogy megfelelő, jó. Kipróbálnám ezt a Denon AH-D1100-at, vagy ha hozza a szintjét mélyben, akkor a Sony MDR XB-500-at. Mondjuk egyelőre csak publikusra akarok fejest venni füles helyett, de jövőre valószínűleg megy a levesebe az Audio Wild.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Kialakult bennem egy kép, hogy 20k alatt milyen fejhallgatót érdemes venni. Sokat segítettek - amit köszönök minden segítőkész embernek - és nagyon sokat olvasgattam a dolgok után (tesztek, fórumok, itt ph-n is ugyebár stb...).
Nagyjából 3 résztvevősre zsugorodott a lehetséges fejhallgatók listája:
-Audio-Technica ATH-30 M
+jó mélyek
+kényelmes
-+külsőre még éppen elmegy
-Marshall Major
+gyönyörű fejes, igazi publikusan használható fajta
+hangminősége biztosan megfelelő 18k-ért, tehát ez nem lehet probléma
-kényelmetlen, amit több teszt is kiemel negatívumként
-Philips SHP-8000
+2hónapig használtam, és tetszett a hangja
+nem hiszem, hogy létezik kényelmesebb fejes, esetleg pont ennyire kényelmes igen
-valószínűleg elmarad a hangja az előbbi kettőtőlEsélyesek voltak, de kiestek:
-Beyerdinamic DT235 (buszozáshoz valami normálisabb küllemű fejes kell)
-Shure SRH-240 (mély hiány miatt azonnal kiesett)
-Creative Aurvana Live! (nem lehet kapni egy megbízható webshopban sem)Illetve van még egy esélyes, de fogalmam sincs, hogy amelyik webshopban megtalálható, azzal mi van. Leírom miért. A fejes Philips UPTOWN SHL-5905 . Ha rákattintotok a linkre, akkor az árukeresős találatokat láthatjátok. Ahol 19900Ft, azok a webshopok mind ugyanolyanok, még a termékleírásban is, és beszerzésben is, de mindegyiknek más a neve és a címe. Szóval nem értem az egészet.
Mindenesetre küllemre ez a fejes tetszik legjobban. Hangminőségben gondolom simán hozza az SHP-8000-et, és a fülpárnái is szintén memóriahabosak, tehát biztosan nagyon kényelmes. Továbbá szintén gubancmentes kábele van, és lehet használni mobilhoz headsetként, ami néha jól jöhet, de abszolút nem szempont. -
vzsryl
nagyúr
válasz
#71562240 #49339 üzenetére
A Shure SRH240 egész jónak tűnik kinézetre, tehát kényelmesnek látszik, meg tesztek alapján tényleg nincs vele probléma, továbbá simán elmenne buszon is a külseje, nem túlzottan elálló a fejtől a pántja, vagy a hangszórós része. De sajnos van egy komoly gond vele, mindenhol keveslik belőle a mélyet. A Beyer DT235 sem tűnik rossznak, bár a pántja eléggé magasan ível át a fej felett, így bugyuta külsőt eredményez neki. A Creative-ot csak egy noname webshopban találtam meg.
AKG K512 kiesett. A K518-at meg muszáj lesz kipróbálnom minél hamarabb.Nem ismerek olyan fogalmat, hogy "túl olcsó". Túl drága létezik, de az ellenkezője szerintem nem.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #49329 üzenetére
Másképp csinálom. Egy régebbi gépházra raktam rá, ami szélesebb a fejemnél. Most is épp rajta van órák óta, és semmit nem ér. Itt komoly problémát okoz az is, hogy valami kegyetlen rossz a varrása a műbőrnek, ráadásul alatta egy igen kemény hideghab réteg van. Anno pl. a Philips SHP-8000-es memóriahabos fülpárnái miatt elképesztően kényelmes volt.
Egyébként az SHP-8000-esnél is gyengébb lehet vajon a mélye az AKG K512-nek vagy azonos kategóriájú Sennheisereknek? Mert még az a szint is elmegy. Nem egy Wild, de legalább szép tisztán szól a mélye, ha már annyira nem is erőteljes és dinamikus.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#71562240 #49311 üzenetére
Párszor végignyálaztam, igen.
(#49314) DBAtti: Abszolút nem muszáj AKG-t javasolni. Vagy csak ezek lehetnek megfelelők szerinted?
K518 szokott lenni az MM-ben? Mert akkor ki is tudnám próbálni, és kiderülne, mennyire kényelmetlen. A Wild-ot is ahogy feltettem, azonnal éreztem, hogy "jaj, ez túl szoros". Sajnos kipróbálni nem tudtam vásárlás előtt.(#49315) Findzs: Valóban nem tűnik rossznak.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#71562240 #49303 üzenetére
Értem.
És esetleg tudnál jobb alternatívát 20k-ig? A lényegesebb kritériumok még egyszer:
-kényelem
-zárt, buszozáshoz
-ne legyen túl batár, mert nem akarok ufonauta fejet publikusan (pl. AKG K518 megfelelne, de mindenhol azt írják, hogy kényelmetlen)(#49308) Findzs: Kösz a tippet! Megbízható az üzlet? Mert én pl. Extreme Digitalra gondoltam első körben. (pick-pack pont is igénybe vehető)
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#71562240 #49292 üzenetére
Itt a topicban erről még kb. szó nem esett, csak kérdés.
Itt eléggé dicsérik: [link]
Legjobban a kényelem van kiemelve, ami nagyon fontos. Azt írták még, hogy kicsit kiengedi a hangokat, de remélem nem túlzottan, mert buszon jobb lenne, ha csak egy kis pöc-pöc menne ki, tehát ne zavarja a körülöttem lévőket. Az Audio Wild pl. nagyon jól zár, de emiatt ugyebár rendkívül kényelmetlen is.
A mélyéről mi a véleményed? Gondolom nem egy Wild, de azért odateszi magát elektronikus zenénél? (Főleg keményebb stílusúakat hallgatok: Hard Trance, Acid Trance, Hardstyle és ezeknek a keverékei...kb. 10évvel ezelőtti időkben ragadtam... Nagyon ritkán becsúszik néhány Downtempo és Deep House is, esetleg komolyabb mélyekkel rendelkező Progressive Trance.)(#49297) Bodz: Nem utca, hanem busz. Gyaloglás közben nem hallgatok zenét.
-
vzsryl
nagyúr
Nem rossz.
Az AKG K512MKII-ről nincs semmi infód? Külsőre jól néz ki, és tudomásom szerint egész jól adja a mély hangot, továbbá az alap verzió állítólag nagyon kényelmes is.
Azért szemezek ezzel, mert pick-pack pontra is tudnám rendelni, ami nagyon jól jönne, mert van egy a munkahelyemtől 100m-re, és olcsóbb is, mint házhoz szállítással. Továbbá 2év garanciával tudnám megvásárolni.
Egyébként az alap verziót itt ph-n is dicsérték páran. -
vzsryl
nagyúr
válasz
fattyu #49246 üzenetére
Lehet kompromisszumos a dolog. Nem baj ha nem szigetel tökéletesen, csak annyi kell, hogy lehetőleg ne hallgassa a fél busz azt, amit én.
Kényelemben pedig egyszerű az elvárás. Ölelje körül valami puha párna a fülemet, és ne feszüljön rá valami kemény hideghab, mint a Wild esetében, ennyi.(#49247) Bodz: Köszönöm a tippet, de sajnos ez 27k.
(#49249) dudika10: Azt használok publikusan kb. 15éve. Eddig mindegyiket utáltam, és kényelmetlenek voltak. Alig várom már, hogy a legújabb agybadugósomat lecseréljem valami kényelmes fejesre, ami ráadásul nem egyből a dobhártyámra pumpálja a hangerőt.
(#49253) DBAtti: +1.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Megvan az Audio Wild másfél hete, és bebizonyosodott, hogy ez nekem nagyon kényelmetlen. Előfordulhat, hogy itthon még próbálgatom egy ideig, de publikusan nem viselném, ahhoz túl "különleges" a külleme... Viszont buszozáshoz is szükségem lenne egy fejesre.
20k-ig kellene hasonló hangzással megáldott fejes. Kitételek:
1. minél kényelmesebb!
2. minimum ilyen erejű mély (nekem teljesen megfelel a wild hangminősége, és szükségem van a basszusára, csak elektronikus zenét hallgatok, pop, hip-hop és egyéb divat zenék is kizárva)
3. visszafogottabb külső, utcára is alkalmas
4. természetesen zárt (buszozáshoz)
5. viszonylag masszív legyen, jó anyagminőséggel, mivel könnyen érhetik sérülések az utazás során... cserélhető kábel jó lenne, ha belefér a keretbe ilyesmi
6. az első kitétel miatt gondolom fület körbeölelő típus a szerencsés választásEddig az AKG K512 MKII és a Sennheiser HD 419 tűnik megfelelőnek, de ebben abszolút nem vagyok biztos. Még egyszer hangsúlyozom, hogy a kényelem a legfontosabb!
Gondolkoztam az XB-500-ason, de beláttam, hogy a mérete miatt majd csak itthonra fog kelleni (nagyobb fejem lenne vele, mint E.T-nek, buszon fel nem venném), ha az Audio Wild tényleg nem válik be -
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #49015 üzenetére
A 8000-es nagyon kényelmes, több óra elteltével is. Ha jól emlékszem, akkor memória habos a párnája (a párna valószínűleg jobban emlékszik, mint én
). A kábele biztosan csomózódásmentes, de szerintem ez igaz lehet a 6000-esre is. Hangban fogalmam sincs mi a különbség, de a 8000-es szépen szól.
-
vzsryl
nagyúr
Saját tapasztalatból a MAW tuc-tuc-ra való. Szerencsére én pont az egyik "legtuctucosabb" műfajt kedvelem (Hard Trance), emiatt nekem nagyon tetszik, főleg ennyi pénzért, de ha más az elvárás, akkor pl. Bodz észrevételét tudom javasolni. Szerinte a Philips SHP-5401-es jobb választás. Továbbá én ismerem a nagytesóját, az SHP-8000-est, ami szintén közép orientáltnak tűnt, és magasban is szépen szól.
-
vzsryl
nagyúr
Jól gondolom, hogy hordozhatóságban jobb a Retro DJ az Audio Wild-nál? Azértkérdezem, mert az utóbbi nagyon tetszik, és szeretnék venni még egyet munkába jövet-menet is, viszont akkor már egy valamivel csinosabb, kisebb, kényelmesebb, de hangzásban hasonló fejes kellene.
-
vzsryl
nagyúr
Megvan a kicsike. Racers lett, mert elfogyott az Ice Blue, a 3. Meg nem jött be a zöld szìn használata miatt. Eddig nem sokat hallgattam, de haveromnál összemértem az SHP-8000-essel. Asus Xonar DX hangkártya adta a kraftot. Hát elképedtem. Hangzásban jobban bejön az Audio Wild, mert erőteljesebb a basszusa, viszont az SHP egy hangyányit tisztább minden tartományban. Az erősen észrevehető mély különbség miatt nekem jobban tetszik a Maxell, számomra ez nagyon fontos, mert basszusból sosem elég. Nagy Hard Trances vagyok, szóval szeretem ha üt a cucc.
Egyébként mit javasolsz, hogy járassam be? -
vzsryl
nagyúr
Mivel nem vagyok vájt fülű, ezért integrálttal. Ha komolyabban venném a dolgot, akkor nem 6k-s fejest vennék, hanem mondjuk egy 0-t hozzátennék. Nekem megfelel még a telefonomhoz kapott alap Nokia "agybadugós" füles is, de az már tényleg elképesztően kényelmetlen hosszútávon, ráadásul egészségtelenebbnek is tartom... Viszont hangminőségben jobb, mint eddig bármilyen füles, amit hallgattam, és fejesek között is csak az SHP-8000-es überelte...
Egyébként véleményezni fogom majd itt a topicban. Valamikor a hét közepe felé remélhetőleg nálam lesz már. -
vzsryl
nagyúr
Na, megrendeltem. PCX-től lesz, és Ice Blue. Nekem ez tetszik legjobban. A zöld színt csak a természetben viselem el, ezért a Sound Bars nem jön be túlzottan, bár valóban elég vagány. Mondjuk nekem aztán mindegy, mert nem tervezem a mutogatását, max. ha elmegyek LAN-ra, akkor láthatja sok ember, de nekem teljesen mindegy, mit szólnak hozzá...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
DBAtti #48293 üzenetére
Persze, nagy a különbség, de az 1900-as is megéri az árát, ami a tizede a 8000-esnek. Ezt azért nem árt figyelembe venni.
Én már egyébként eldöntöttem, hogy a mélyek miatt Maxell lesz, de a kényelem miatt még kérdéses, hogy melyik. A mély nagyon fontos, de az is, hogy ha EQ-val állítgatom, akkor normálisan be tudjam lőni játékhoz is, legalábbis hallhatóra, ne csak bumm-bumm legyen az egész zajtartomány. Az SHP-8000-es nagyon jó volt anno COD4-hez, pedig nem casual gamer vagyok, hanem egy-egy fps-re ráállok évekig esport szinten.Az Audio Wild sound bars a 6800-as árával és 2év garanciával nagyon csábító. Ha nem túl kényelmetlen, és elég tiszta a középtartománya jól beállítva, akkor mindenképp amellett döntök, de senki nem ír róla ilyesmit.
-
vzsryl
nagyúr
Akkor Audio Wild. A kényelmükkel megpróbálok megbarátkozni, nincs más választásom. Az Audio Wild nem nagyobb egy picit, és ennek köszönhetően talán kényelmesebb is?
Egyébként ha játék közben visszaveszem a mélyet, akkor ugye elég tiszta a hangzása? Annyira van csak szükségem, hogy halljam, melyik oldalra kell néznem. (CS:GO, fps, esport szinten, 5.1-re nincs szükségem...) Eddig ilyen kis gagyi 1-2k-s headset-ekkel toltam, de azokban a mély nem zavart be játéknál, viszont ezeknél a combosabb fejeseknél probléma lehet. A Phillips SHP-8000-es a mély hang csökkentésével nagyon korrekt volt játékra is, mert tisztán hallatszott minden. Természetesen filmre és zenére visszaállítanám a mélyet.Szerk.: Mi a különbség a 2 között a küllemén kívül? racers, sound bars
-
vzsryl
nagyúr
válasz
vzsryl #48271 üzenetére
Meggondoltam magam. Retro DJ vagy Audio Wild lesz ebből, mert nagyon jó véleményeket olvastam róluk (tőletek is) és elérhető pl az iponból is (pick pack pont kompatibilis
).
Melyiknek jobb a hangzása? (A mély fontos, a magas gyenge legyen.) Melyik kényelmesebb? (Ha ugyanolyanok, akkor a hangzás dönt.) -
vzsryl
nagyúr
válasz
dudika10 #48269 üzenetére
Nem nézek 5+ éve TV-t.
(#48270) mcs: Pedig már kezdtem beleélni magam.
Akkor ebből szerintem SHP-6000-es lesz. Esetleg webshopokról tudtok valamit nyilatkozni? Mert ahogy elnézem, ahol kapni lehet, az mind noname. Talán-talán az ebolt... De 1 év garancia egy 10k feletti fejesre szerintem kevés. Most vettem 8k-ért Logitech G400-as egeret, és 3év garancia van rá...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #48265 üzenetére
Nincs időm próbálgatni, sőt átvenni se a csomagot. A munkahelyemhez közel viszont van egy pick-pack pont, ahol át tudom venni ebédszünetben. Vidéki vagyok egyébként.
Szóval csak mások tapasztalatából tudok kiindulni.
Egyébként bevállalnám még az SHP-8000-et is, nem csak a 6000-est, de olyan webshopokban kapható, ahol 0-1 év garanciát adnak rá. A 0-s szerintem elírás, de jót röhögtem rajta. -
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #48263 üzenetére
Igazság szerint az SHP-2700-as érhető el az általam ismert, és megbízhatónak tartott webshopokban, ahol még van lehetőségem pick-pack igénybevételére is. Ennél már csak olcsóbb SHP-k vannak. A leírása alapján a 2700-as, sőt még a mindössze 3-4k-s SHP-2500 is nagyon jónak tűnik. Van valami tapasztalatod velük?
-
vzsryl
nagyúr
Szóval akkor vannak 10k körül is normális fejesek. Akkor leírom mi lenne az elvárás:
-a szobámban használnám
-játékra (de abszolút nincs szükségem gamer fülesre, mert csak CS:GO-zok), filmnézésre, zenehallgatásra
-nagyon-nagyon max. 15k-t szánnék rá
-mindenképp vezetékes legyen, és minél hosszabb kábel kellene (2m már jó)
-ha lehet, akkor inkább circumaural kellene, mert amikor ráérek használni, akkor órákig viselem
-zárt, nyitott kérdés számomra irreleváns
-mikrofon jó lenne, de ha nincs, akkor legfeljebb veszek egyet külön, de akkor értelemszerűen valamivel kevesebbet is szánok a fejesre
-hangzásból a minél erőteljesebb mély az elvárás, és minél gyengébb magas (a már normálisnak mondható, tiszta magastól is megfájdulhat a fejem, ha kicsit feljebb hangosítom a kelleténél, tehát rosszul viselem... a mély és a közép is jöhet töménytelenül)
-csak és kizárólag magyar webshop-ból vásárolnék (természetesen újan), lehetőleg valami népszerűbb termék érdekelne, amit hamar beszerezhetek, és örülnék ha 2-3 év garancia is járna ráEgy kérdés: Phillips-ekről mi a vélemény? Használtam kb. 2 hónapig egy SHP-8000-est, és az elképesztően tetszett. Tudom, hogy nem ez a kategória, és ilyen áron csak sufni webshopokból lehet beszerezni (talán), de ha van hasonló, olcsóbban, amit sok helyen el lehet érni, akkor nyugodtan bombázzatok az ajánlatokkal.
Próbáltam az SHP-1900-ast is (elvileg az volt), és az sem rossz, de nem ártana, ha kicsit jobb cuccot tudnék vásárolni, mivel az csak 2-3k környékén mozog, én meg a sokszorosát szánnám rá...
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Azt látom, hogy elég komolyan veszitek a hangzást, és emiatt egész csinos árú fejhallgatókról mennek a diskurzusok. Van vajon értelme a kb. 10k-s kategóriáról kérdeznem? Vagy azok mind egy kaptafa gagyik? Sajnos nem igazán szeretnék többet rászánni.
Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest