- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Ne nyugodj bele szerintem. Add el és próbálj ki valami mást! Philips SHP5401, Superlux HD681 pl.
(#48935) kbalazsa: Ezek közül a Beyer a legkényelmesebb. A HD330/HD660 pároshoz erősítő nem árt, a DTX910 is meghálálja, de nem létszükséglet.Könnyen befogadható hangja van, a két Superluxnál a magas problémás lehet.
-
vzsryl
nagyúr
Saját tapasztalatból a MAW tuc-tuc-ra való. Szerencsére én pont az egyik "legtuctucosabb" műfajt kedvelem (Hard Trance), emiatt nekem nagyon tetszik, főleg ennyi pénzért, de ha más az elvárás, akkor pl. Bodz észrevételét tudom javasolni. Szerinte a Philips SHP-5401-es jobb választás. Továbbá én ismerem a nagytesóját, az SHP-8000-est, ami szintén közép orientáltnak tűnt, és magasban is szépen szól.
-
törölt tag
Az M-290 és a Wild közötti választás valószínűleg nem elsősorban minőségkülönbség-függő, hanem inkább ízléskülönbség-függő, tehát ezügyben szerintem csak te tudnál tanácsot adni saját magadnak, meghallgatás alapján. És úgy tűnik, a közelben levők közül eddig csak mcs kolléga hallgatta már mindkettőt, őneki pedig a Wild tetszik jobban.
-
DBAtti
aktív tag
"Ennyiért tényleg jó vétel, azonban az picit túlzás hogy 10000 Ft-ig mindent ver."
Mindig örülök, amikor valakiben reális értékelés fogalmazódik meg. Bár én még nem hallottam a MAW (Maxell Audio Wild)-ot, biztosra veszem, hogy nem képes csodákra. Mégis, ahogy anno a Retro DJ-vel kapcsolatban is, egyre csak jönnek a dicshimnuszok, és árad, hogy mennyire jó, meg ez a 10000-es kategóriához felér dolog
-> NOT
Se a Retro DJ, se ez nem ér fel addig, ahogyan a DT231-em sem lesz egy szinten 20k-s fejesekkel, de a maga nemében egy jó vétel.
Csak azért írom ezt a pár sort, mert meg kell valljam, zavar, ami lejön a fórumról.Még ha oda is tesszük, hogy ár/értékben nagyon jó... akkor is van szerintem bőven vetélytársa a piacon. El tudom képzelni, hogy egy 5-6k-s Sony, Philips, vagy Panasonic nyújtja ugyanazt a szintet, vagy jobbat, de senki nem próbálgatja végig őket ugye.
Így meg valaki vesz egyet, eldönti, hogy nagyon jó ennyiért, más is vesz, ő is ezt gondolja, aztán ott ragadunk, hogy csak ezt, mert jó, a többi ugyanis nem lesz tesztelve. Tulajdonképp az SHP 5401-el is ez van, én magam is jónak tartom, szóval képmutatás ez a szövegelés, de ettől még nem tetszik ami van.Tudom, hogy épp a nagy hangminőségbeli szórás miatt nekünk kellene ajánlani valami elfogadhatót/ jót ebben az ár tartományban a tanácstalan topiclátogatóknak, és csak akkor mondunk egy típust, ha az bizonyított, de NAGYON jót tenne, ha össze tudnánk szedni a vételre érdemes budget megoldások bővebb listáját (8-10k alatt).
-
mcs
veterán
A Pionak valóban gyenge az anyagminősége a pánt és sugárzó összekötési pontjánál. Anyám sikeresen eltörte, és néztem is ki a fejemből, hogy mennyire vékony, pár miliméternyi vastagságú műanyag tartotta össze.
Hangzásban se mérhető össze az Audio Wildal. Ég és föld a különbség a Wild javára. -
krichd1
addikt
Igen. Philips SHP5401, Maxell Retro DJ. Mindkettőt érdemes kipróbálnod. Retro DJ nem mindenkinek kényelmes.
(#48350) akela91: Fischer Audio FA-003, Brainwavz HM5, Lindy Premium Hi-Fi Headfone, Digitech Pro Monitor Headphone néven keresd. Itthon nem lehet kapni, csak külföldről rendelve.
-
TheZukker
tag
Superlux HD660. 11450 volt.
Hát. Még igazából nincs viszonyítási alapom, mint fentebb írtam, így hangkártya nélkül talán a HD201 jobb ( tényleg iszonyatosan sziszeg). Nekem a legnagyobb problémám vele az volt, hogy amikor ütni kellet volna, nem ütött.
A Philipsedről sajnos nem tudok nyilatkozni sajnos. Menj el egy MM-be, próbáld ki. -
DBAtti
aktív tag
Én a Philips 5401-est mondanám ismét. Csak most néztem, hogy nem szerepel az első HSZ-ben, de többen gondoljuk úgy, hogy ajánlott az áráért (5000 HUF, nem több!).
Nem írtad, hogy nyitottat, vagy zártat szeretnél, ez ugyanis félig nyitott, tehát a környezeted számára zavaró lehet. További hátrány, hogy mélyszegény, de amije van, azt szépen adja elő. Biztosra veszem, hogy a hp 200-ast elveri hangminőségben.szerk: az emlegetett Sennhesier 201-nél jobbnak tartom. Abban nagyon nincs mély egyébként. Úgy fél éve lehetett kapni 3500-4000-ért, annyit akár meg is ér... de ettől még az 5401 jobb
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest