- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
pockhome #49951 üzenetére
Lehet vele már zenét hallgatni.
A kényelme nem a legjobb, a mélye is kevésnek bizonyulhat. Bár ezek pont szubjektív dolgok. Milyen hangra vágy egyébként?
A Wild inkább a populáris zenékhez és a basszus rajongóinak való.(#49952) Suseon: Jó választás.
Szerintem nem állja meg a helyét a DT 770 Pro és M változataival szemben, de azok lényegesen drágábbak általában (míg be nem döglött a Bluesound honlapja, addig megint 31000 volt az M) és erősebben színezett a hangjuk.
-
Bodz
nagyúr
válasz
pockhome #49948 üzenetére
Hallgatott zenétől függően inkább a Philips SHP5401.
-
törölt tag
válasz
pockhome #49946 üzenetére
A Wild-ot mint (az egyik) legkevésbé alkalmatlant ajánlottam. Én még nem hallgattam, de akik hallgatták, ennyiért best buy-nak értékelték, vagyis ebben az árkategóriában most az a sláger itt a topikban. Vagy 5ezertől kezdőden a Maxell Retro DJ. Vagy 6ezertől már van Pioneer M-290. Ezek sokal jobbak, mint amiket linkeltél.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest