Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Ezekre mennyi garancia van?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Deadzone41 #49695 üzenetére
15 már nekem sok, 10 ezerért meg úgyse adná oda, illetve pofám sem lenne megkérdezni...
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet akkor megrendelem ezt a Superlux HD-662-est a muziker.hu-ról, nem akar valaki rendelni velem onnan valamit hogy a posta költséget megússzuk? Mivel 10 ezer felett ingyenes, bár 1500 Ft alatta, ami nem vág hasra, de ha esetleg más is szeretne rendelni neki is megérné....
Deadzone41: Hogy van ez az állítólag tűrhető Superlux HD-662 a feléért újonnan akkor már lehet ezt veszem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #49682 üzenetére
+ a Superlux HD-662-esből látom van B, és F kivitelben is, ezek csak minimálisan színben térnek el, vagy van köztük más különbség is?Közbe megtaláltam: A HD662F a neutrális frekvenciaválaszokkal hódít, míg a HD662B keményen megdolgoztatja a dobhártyákat a karakteres hangzásvilágával és az erőteljes basszusaival.
akela91: Köszi az infót...
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DBAtti #49667 üzenetére
"A baj az, hogy ha mégsem lennél elégedett, akkor az én lelkemen szárad a dolog."
Na ebben kivételes eset leszek, mivel összehasonlítási alapom nincs, ezért ez tuti jó lesz, sőt ha egy sz@rt ajánlanál akkor is. Ha értenék hozzá picit talán nem így lenne, de hogy nem mozgok otthonosan ebben, így ez a veszély nem fog fenyegetni...
Zenékben teljesen vegyes, mindent meghallgatok. A lényeg ha olyan dolgot hallgatok ahol sok a mély, szeretem ha ez érezhetően szól. Amúgy ilyen nagy elvárásaim nincsenek, egy átlagos felhasználónak mondanám magam hangügyileg. + persze a vásárlása se életben vágóan fontos, hogy akár holnap már meglegyen. Szóval tudok is keresgélni 2-3 hét alatt meg csak találok valami normálisat használtan.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DBAtti #49664 üzenetére
Köszönöm a részletes korrekt leírást.
Nekem akkor mindenképpen zárt kell, amúgy 2-3ig minden nap notival az agyból netezek/dogozom, csajom mellettem és természetesen nem preferálja ezt...Jelenleg egy nokia fülhallgatóval tolom, ez meg ugye nem egy nagy durranás, és kéne egy normálisabb már, meg nem fül hanem fejhallgató inkább.
Ez az AKG K514MK jól is néz ki, most nem fogok bemenni boltokba és ahol kilehet próbálni megnézni mert annyira nem érdekel, inkább rátok hagyatkozom.
Ha esetleg még szóba jönne (eszedbe jutna) más alternatíva is szívesen meghallgatom.
-
B-L-A-C-K
titán
Sose veszek új elektronikai cuccokat, mivel pl egy 15-20 ezrest használtan 10 ért megvehetek...
De ha ilyen téren ez hülye felfogás világosíts fel...
Nyitott vagy zárt? A magas kiemelés mennyire zavar?
Nyitott, és zárt hogy néz ki?, Magas kiemelés az mi? Bocs de tényleg nem értek hozzá...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék venni, de ebben a témában 0 vagyok, egyáltalán nem értek hozzá. Otthon szeretném használni, legfőképpen zenehallgatásra, és filmnézésre. Vezetékes érdekelne, legyen benne jó basszus, és tiszta hangzása.
Jó állapotú használtat keresnék, és maximum 10 ezret szánnék rá. Most nem azt várom hogy apróról linkelgessetek, hanem azt hogy milyen típusokat keresek. Szóval ha lehet ne új bolti típusokat mondjatok ami 10 ezer körül van, hanem amit használtan lehet venni ennyiért...Válaszaitokat előre is köszönöm...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest