Hirdetés

Aktív témák

• Ákos97

aktív tag

Ez a W3000ANV valami eszméletlenül jó fejes.
    Eredetileg az AD900 -és 1000-esért mentem el az AUDMAX-ba, de ezt a szeánszot megfejeltük a fentebb említett csodával, úgymond hab volt a tortán.
    Amikor felvettem a fejemre az AD1000-es után, az első reakcióm az volt: "Mit hallgattam én idáig?" :DD
    Eszméletlen szellős a hangja, esküszöm, az AD900-as közelébe nem ér ilyen szempontból.
    A mélyek neutrálisak, feszesek, gyorsak, baromi természetesek és mennyiségileg az AD1000-eshez vannak közel, kicsit alulmaradva attól.
    De minőségben felülmúlja azt. Legjobban egy drága hangfalas rendszer mélyéhez tudnám hasonlítani.
    A közepek lágyak és dúsak, de ennek ellenére egyáltalán nem mosottak, ilyen tisztaságot még nem hallottam egy fejhallgatóból közepek terén.
    A tere széles egy zárthoz képes, talán az eddigi legnagyobb, amit zártból hallottam.
    A magasakról a fejhallgató újsága lévén nem tudok érdemlegesen nyilatkozni, mert nagyon lehetett hallani, hogy az első 2 óráját járja a fejes, még mondta is az eladó, hogy nem rég bontották ki, és eddig rajtam kívül két ember hallgatta meg.
    A W5000-esnél sokkal jobb, szellősebb, még hangfalasabb. A 1000(X)-nek ehhez képest nagyon loudnessesek a mélyei, már-már sok van neki, és közel sem ilyen szellős.
    Dave: Ne hallgasd meg, ha teheted! :D

Aktív témák