Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Aktív témák
-
Ákos97
aktív tag
Ez a W3000ANV valami eszméletlenül jó fejes.
Eredetileg az AD900 -és 1000-esért mentem el az AUDMAX-ba, de ezt a szeánszot megfejeltük a fentebb említett csodával, úgymond hab volt a tortán.
Amikor felvettem a fejemre az AD1000-es után, az első reakcióm az volt: "Mit hallgattam én idáig?"
Eszméletlen szellős a hangja, esküszöm, az AD900-as közelébe nem ér ilyen szempontból.
A mélyek neutrálisak, feszesek, gyorsak, baromi természetesek és mennyiségileg az AD1000-eshez vannak közel, kicsit alulmaradva attól.
De minőségben felülmúlja azt. Legjobban egy drága hangfalas rendszer mélyéhez tudnám hasonlítani.
A közepek lágyak és dúsak, de ennek ellenére egyáltalán nem mosottak, ilyen tisztaságot még nem hallottam egy fejhallgatóból közepek terén.
A tere széles egy zárthoz képes, talán az eddigi legnagyobb, amit zártból hallottam.
A magasakról a fejhallgató újsága lévén nem tudok érdemlegesen nyilatkozni, mert nagyon lehetett hallani, hogy az első 2 óráját járja a fejes, még mondta is az eladó, hogy nem rég bontották ki, és eddig rajtam kívül két ember hallgatta meg.
A W5000-esnél sokkal jobb, szellősebb, még hangfalasabb. A 1000(X)-nek ehhez képest nagyon loudnessesek a mélyei, már-már sok van neki, és közel sem ilyen szellős.
Dave: Ne hallgasd meg, ha teheted!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Politikai mémek
- Elektromos autók - motorok
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Formula-1 humoros
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest