- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
Ákos97
aktív tag
Ez a W3000ANV valami eszméletlenül jó fejes.
Eredetileg az AD900 -és 1000-esért mentem el az AUDMAX-ba, de ezt a szeánszot megfejeltük a fentebb említett csodával, úgymond hab volt a tortán.
Amikor felvettem a fejemre az AD1000-es után, az első reakcióm az volt: "Mit hallgattam én idáig?"
Eszméletlen szellős a hangja, esküszöm, az AD900-as közelébe nem ér ilyen szempontból.
A mélyek neutrálisak, feszesek, gyorsak, baromi természetesek és mennyiségileg az AD1000-eshez vannak közel, kicsit alulmaradva attól.
De minőségben felülmúlja azt. Legjobban egy drága hangfalas rendszer mélyéhez tudnám hasonlítani.
A közepek lágyak és dúsak, de ennek ellenére egyáltalán nem mosottak, ilyen tisztaságot még nem hallottam egy fejhallgatóból közepek terén.
A tere széles egy zárthoz képes, talán az eddigi legnagyobb, amit zártból hallottam.
A magasakról a fejhallgató újsága lévén nem tudok érdemlegesen nyilatkozni, mert nagyon lehetett hallani, hogy az első 2 óráját járja a fejes, még mondta is az eladó, hogy nem rég bontották ki, és eddig rajtam kívül két ember hallgatta meg.
A W5000-esnél sokkal jobb, szellősebb, még hangfalasabb. A 1000(X)-nek ehhez képest nagyon loudnessesek a mélyei, már-már sok van neki, és közel sem ilyen szellős.
Dave: Ne hallgasd meg, ha teheted!
Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest