- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Blackhole13 #49756 üzenetére
Ennyiért majdnem újonnan van idehaza.mire vám,szállitás...
valamint nem azt mondtam,h venni akarok,csak szivesen birtokolnám. azért a hd600 sztem jobb füles -
válasz
Blackhole13 #47179 üzenetére
Szabványos minijack, de van rajta egy plusz bajonett, hogy fixen rögzítse a helyén. Ha mezei dugót dugsz bele, akkor könnyebben kicsúszik.
Ha a csavart kábel zavar, akkor lehet kapni hozzá egyenes kábelt is.
-
hm74
aktív tag
válasz
Blackhole13 #47157 üzenetére
2,5mm jack, egyedi Shure gyártmány, mással nem helyettesíthető
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Blackhole13 #46845 üzenetére
K501 szerintem elég messze van az SE215-től.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Blackhole13 #39465 üzenetére
Nyomja a füled?
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #39296 üzenetére
Elküldik postán 250-ért
-
szakibá...
senior tag
válasz
Blackhole13 #39293 üzenetére
Milyen Sennheisernek van spirál kábele?
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #39293 üzenetére
3500 igazán nem nagy ár egy eredeti HD650 kábelért újonnan.
-
szakibá...
senior tag
válasz
Blackhole13 #39290 üzenetére
Igen, egy műbőr párnásba beleivódott az ürge pacsuli arcszesze, hiába mostam, még fél év után is érezni. A legújabb szerzeményem pedig a zsíros, mocskos, izzadt haj szagától volt büdös. A párnát gyönyörűen ki tudtam mosni, de a DT811 párna alatti része fehér papírból van, azzal nem tudok mit kezdeni, talán egyszer elmúlik. Mindennek ellenére nagyon jó vétel volt.
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #39290 üzenetére
Nekem a K601 volt naftalin szagú. Kimostam a párnát azt cső, nem foglalkoztam vele.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Blackhole13 #38789 üzenetére
A HD25 az bizony ilyen.
-
válasz
Blackhole13 #37644 üzenetére
A párnák döglöttek, a kábelek kontaktosak. Figyelési listámra felkerült
-
krichd1
addikt
válasz
Blackhole13 #37526 üzenetére
Audio-Technica ATH-M50 is megfelel a követelményeidnek szerintem.
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #37526 üzenetére
Sima HD25 win.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Blackhole13 #37360 üzenetére
Az audiopartnernél jó eséllyel lesz hozzá alkatrész, ők a hivatalos hazai forgalmazó, és foglalkoznak alkatrészekkel is. Rosszat találni nem túl egyszerű, olyat ami neked kellene pláne.
Inkább gondolod vagy esetleg meg is kérdezed tőlük?
Ha nem éri meg nyilván nem veszel, de legalább tudni fogod a választ biztosan. Olyan rosszat találni, ami mechanikailag oké, csak a driverek nem és ezért olcsó... nem fogadnék rá, hogy belátható időn belül sikerülne.
-
dudika10
veterán
válasz
Blackhole13 #24639 üzenetére
Már most unom igazából. 1-2 éve még sokkal jobban viseltem a fejhallgatókat, de egyre rosszabbul tűröm meg a fejemen őket. A hangfalak sokkal jobbak számomra, szar szobaakusztika ide vagy oda.
Most sikerült egy olyan pozíciót találni a hangfalaknak ,hogyha odafordulok az egyik monitorhoz akkor fordul a színpad is rendesen (bár természetesen ugrik a tökéletesség), egyre jobb a hangszórós rendszer és még egy rendes kábel is jön hozzá.Nem volt az olyan erős azért, hogy versenyezhessen egy mstage-el.
-
Shufny
őstag
válasz
Blackhole13 #24639 üzenetére
Mivel azért hasonlít a leszármazottakra, azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy nem fog.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Blackhole13 #23266 üzenetére
Tényleg egész kellemes, lehet ez lesz a következő projektem a K601 után, nagyon jókat írnak róla részletesség tekintetében, ami imponáló
-
p_adam
addikt
válasz
Blackhole13 #23266 üzenetére
Eddig is ugyanennyit adtak el csak a kereslet csökkent drasztikusan ill. emberek rájöttek hogy feleseges annyi fejhallgató ha feleannyit sem használ tartósan.
Egyébként van egy másik is USA-ból némileg többért de sokkal szebb állapotban. -
Dave™
nagyúr
válasz
Blackhole13 #22900 üzenetére
Nem is akarlak rábeszélni, semmi szükségem rá, csak akkor venném meg, ha jó áron lenne
-
Dave™
nagyúr
válasz
Blackhole13 #22895 üzenetére
Csak a kíváncsiság hajtana, most vettem egy K601-et az AD700 mellé, szóval így is eggyel több fejhallgatóm lesz, mint amennyi fejem
Amúgy ez dupla annyi, mint amennyiért már volt itt egy nagyon jó állapotú 540 reference, szóval ne becsüld le az ajánlatom
-
Dave™
nagyúr
válasz
Blackhole13 #22893 üzenetére
10-et adok érte
Persze csak ha jó állapotban van
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Blackhole13 #22473 üzenetére
lehet ám,h az a hiány a többi dúshangúhoz képest hiány.
előbb meghallgatom,pláne,h gyári állapotúnak irták.gyári párnát ledobni vétek lenne... -
válasz
Blackhole13 #22462 üzenetére
Az 500 és az 501 bizony különbözik. Az 501-nek számottevően több mélye van. Minden másban hasonló a két füles.
-
baluka26
veterán
válasz
K500-nak kell bőven kakaó.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
és te milyen erositovel probaltad?
-
contaxg
veterán
válasz
Hol van az az eladó K500? Hátha gyorsabban csapok le rá..
-
ntomka
nagyúr
válasz
Blackhole13 #21079 üzenetére
Hiába a cserélhető kábel, ha a fejhallgatón belül megy tönkre elsőnek.
Ha egy kicsit visszaolvasol, láthatod, hogy pont a hétvégén küzdöttem meg emiatt a K601-emmel.
(#21080) Assdak: Ha nem is kereskedelmi mennyiségről beszélünk, de ha az itteni törzs tagokat ki tudnád szolgálni, az azért nem lenne nagy tétel mennyiségben. Szerintem egy kis plusz felárat ilyen remek árak mellett mindenki felvállalna, és akkor te is és mindenki más is jól járna.
-
SOAD19
addikt
válasz
Blackhole13 #20887 üzenetére
Na, még egy hűtlen K242Hd-s tulaj!
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #20887 üzenetére
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #20884 üzenetére
Miért?
Nem hinném, hogy egyszerre K501 eladó az országban -
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #19962 üzenetére
LP? Az milyen fejhallgató?
-
Slownz
senior tag
válasz
Blackhole13 #19962 üzenetére
ez igaz
Nekem örök emlék marad, amikor avxen felrakta valaki a K240 Monitorját 20K-ért, ha jól emlékszem le is vitte 18k-ra akkora volt az "érdeklődés". Erre jött egy pali és benyögte, hogy vinné 25-ért
-
p_adam
addikt
válasz
Blackhole13 #19361 üzenetére
Világos, fényes hang, kissé talán a HD540-hez hasonlít de nem ugyanaz. A HD250II szerintem sokkal kiegyensúlyozottabbban szól, az eredeti HD250 a kettő között van valahol hangképben.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Blackhole13 #18248 üzenetére
Megha beleferne is:
"Will Ship: ConUS" (mint altalaban sajnos) -
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #16677 üzenetére
DAC-od mid van előtte?
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #16675 üzenetére
Melyik LD-ben gondolkodsz?
-
p_adam
addikt
válasz
Blackhole13 #16673 üzenetére
Így van, adapternél előfordulhat hogy a használt erősítő mindkettőt tudja hajtani (dinamikust a fejhallgató kimenetről, sztatikust a hangfalkimenetről az adapterrel).
Ilyen áron rettentő ritkán fordul elő mint amit linkeltél, a hozzászólások sokaságából arra következtetek hogy lehet hogy kamu volt a hirdetés..
-
p_adam
addikt
válasz
Blackhole13 #16668 üzenetére
Annyira, hogy mással nem is tudod őket használni :-) Igen, meg lehet hallgatni a forgalmazónál, a legújabbak a legjobbak, az SR303 szerintem nem annyira jó, mármint a kínálaton belül de van akinek nagyon bejön a hangja.
Vagy van a korábban említett adapter megoldás de ez csak akkor működik ha van egy szép hangú tranzisztoros (esetleg csöves de ezek design-ból adódóan erre a célra nem olyan jók) hangfal erősítőd (végfokod) és ha olyanra van szükséged ami az újabb Pro szabványt is támogatja azokat nem olyan könnyű találni (SRD-7 Pro vagy SRD-7 Mk2 ezek tudják)
Saját erősítővel együtt valószínűleg a legjobb az éppen kifutóban lévő SRS-2050 szett (SR-202 + SRM-252) használtan, vagy régebbiekből szerintem az SR-Lambda az egyik legjobb de nehéz találni (ez normál fesz szóval működik a régebbi SRD-7-el is).
-
Shufny
őstag
válasz
Megoszlanak róla a vélemények, de nem egyszerű olcsóbb és elég jó megoldást találni az erősítésükre. Tudtommal ezen a fórumon p_adam -nak volt egyedül Stax rendszere, ő azt mondta, hogy az adapteres megoldás szerinte alulértékelt. Mi a találkozón csak így hallottuk a Sigmáját, és mindenkit meggyőzött úgy is. Mondjuk kérdéses, hogy újonnan mennyire éri meg. Ha jár erre biztosan segít, hogy hogyan érdemes. Korábban linkelt is pár eladó darabot.
-
baluka26
veterán
válasz
Őőő, p_adam válaszát várd meg, neki vannak tapasztalai Staxokkal, de mintha úgy emlékeznék, hogy azt írta, hogy a diy erősítők és végfokok is jók hozzá.
-
brekkhun
tag
válasz
Blackhole13 #15055 üzenetére
http://www.elimex.hu/tipuskategoriak/640/y_-_es_inzert_kabel
-
mzsolti
csendes tag
válasz
Blackhole13 #14099 üzenetére
Igen, azt gondoltam és írták is több helyen, hogy kell neki valami normális forrás.
Lesz ami lesz megrendeltem a HD380-t.
legfejjebb futok még egy kört erősítőkkel is, majd valamikor.
Bár szakértő nem vagyok de az első benyomásokat majd megosztom veletek.
-
válasz
Blackhole13 #14099 üzenetére
Mindegyik ebben a kategoriaban, ugyhogy azt mindig erdemes belekelkulalni
De teljesen jogos az eszreveteled, mert erre mindenki utolag dobben csak ra.
Szoval ha nincs jo hangkartyad, erositod, akkor inkabb oszd fel az osszeget, vegyel belole ed Audiotrak HD2-t, meg mondjuk eh Superlux HD668B-t (ha vegre megerkezik Thomannhoz). A ketto egyutt lesz kb 25 penz, es marad egy 10esed fagyira. Es jobban fog szolni, mint a HD380 alaplapirol. Ha viszont be van tervezva, hogy a HD380-hoz is veszel hamarosan mondjuk egy HD2-t, "addig meg kibirod", akkor miert ne.
-
Shufny
őstag
válasz
Blackhole13 #13191 üzenetére
Nem is ajánljuk más termékét
Ebben a kategóriában ez a legjobb (bár személyesen még mindig nem hallottam... szeretném már összehasonlítani végre a K81 -el). Ha mindenképpen AKG kell ott van a K518. Jobban szigetel, de jóval kényelmetlenebb, és hangminőségben is alulmarad valamivel a papírforma szerint. Esetleg Sennheiser PX 200-II.
Hűha: Sennheiser HD 428 . Kicsit elsiklottunk az "új, olcsóbb" sennek felett úgy érzem.
A többi felett mondjuk nem véletlenül, de a 428 nem tűnik rossznak. Ha valakit nem zavar a kevéske basszus, annak akár jó választás is lehet.
Egyébként a Denon is "csak cimkéz". Mindkettőben Foster driver van.
-
válasz
Blackhole13 #13191 üzenetére
Vannak azok is, de ebben a kategóriában nem övék a legjobb ár/érték arány, különben azt mondtam volna.
Az Aurvana Live-ot nem a Creative gyártja, csak címkézi, az eredeti gyártó a Denon, és a füles az AH-D1001 azonos membránnal, de kicsit olcsóbb anyagokból összerakott változata. -
válasz
Blackhole13 #13189 üzenetére
Creative Aurvana Live!
Bár zárt, a szigetelése nem tökéletes.Esetleg Superlux HD660, bár ezt még nem ismerjük igazán
-
hunnylander
őstag
válasz
Blackhole13 #4041 üzenetére
Probald ki wave-vel, flac-kel vagy 320 kbps MP3-mal. A bitrata vagy a hangfelvetel miatt is lehet am az a zaj.
Itt tudsz hallgatni csucsminosegu hangfelveteleket @320kbps, es le is tolthetoek, ha tetszik.
A HD szeria nagyon szep (az MK II-nel szebb szvsz), ha elszakadna a kabele, egy ugyes szaki meg tudna csinalni (a potkabel se olcsobb a Studiohoz es nehez is beszerezni), de valo igaz, hogy a lekapcsolhato kabel ad valami lelki nyugalmat,
de ne gondold am, hogy a HD vezeteke olyan konnyen el tud szakadni, mint a kommersz olcso fuleseke.
-
hunnylander
őstag
válasz
Blackhole13 #4039 üzenetére
Az is ugyanaz, mint a Studio vagy az MK II, csak nem lehet lekapcsolni a kabelet. Audiofil piacra szant fules, mig a konzervativabb dizajnu Studio/MK II inkabb a studio/pro piacra van pozicionalva.
-
hunnylander
őstag
válasz
Blackhole13 #4028 üzenetére
Ahogy majd erzed, es a penztarcad engedi.
Elobb adj egy eselyt az Audigynek is. Mar azzal is be tud mutatkozni egy AKG. Eszre fogod venni a minosegi javulast az eddigi fulesedhez kepest.
De egy Infrasonic Quartet (PCI) vagy egy E-MU hangkartya jo parositas lenne hozza, mert ezeken csucsminosegu fejhallgato-erositok vannak. (Kiveve E-MU 0404 PCI es 1212m PCI, mert ezeken nincs fejhallgato kimenet.)
-
hunnylander
őstag
válasz
Blackhole13 #4026 üzenetére
Nem, az MK II a K 240 Studio kozvetlen utodja. Csak optikai tuning/rancfelvarras, technikailag ugyanaz a ket termek.
Vegyed megfele!
Nem fogsz benne csalodni, nekem K 240 Studiom van.
-
Pubszon
veterán
válasz
Blackhole13 #3780 üzenetére
Ok, mert nem akarok világosat.
Amugy a basszust hogy bírja?
Milyen hangosan szól(hat) az integrált hangkártyával? -
válasz
Blackhole13 #3768 üzenetére
de
azért szeressük
-
válasz
Blackhole13 #3766 üzenetére
Árban van, amit kinéztél az 15-25 itthon, 240S meg 20-30 között szóródik.
Ha normálisan bedobozolják, és normális dobozként adják fel, az tartalmazza a névre szóló díjat is, így nagyobb biztonságban van a dobozod. Futárszolgálatnál pedig tök mindegy, ott nem nagyon tűnhet el csomag. -
válasz
Blackhole13 #3758 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz
Blackhole13 #3311 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz
Blackhole13 #3015 üzenetére
Nekem az AKG-tól MP3 lejátszók mellé a K 518 DJ, a Mini széria és a K 324 P tűnik a legmegfelelőbbnek.
-
ponti_ak
addikt
válasz
Blackhole13 #3015 üzenetére
Ööö, ennek az AKG-nek 6méteres kábele van. Kell az neked?
Egyébként igen, érdemes jó fülest venni iPod-hoz is. Ha jól értem, zárt kell.. Sennheiser-ből nem nagyon tudok hordozható zárt típust ajánlani (max a p(m)x200-at, de az inkább csak fél-nyitott), a nyitottak közül viszont a p(m)x100-ast bármikor. 10-12k, ennyi az ára. Vagy Koss Porta Pro, esetleg valami AKG (azokról kérdezd hunnylander-t
)
Vagy van IEM is, az agybadugós fajta FÜLhallgató, pl. a Sennh. cx300, kb 9essze Ft. Megéri. Jó. A füllbe dughatós sz@rok-nál 10szer jobb. Van drágábban is, de azok 20k-nál kezdődnek...
üdv
Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest