- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DEJVID
őstag
válasz
BlackTiger #27733 üzenetére
Én voltam tegnap, elég jó volt.
-
Shufny
őstag
válasz
BlackTiger #27723 üzenetére
-
dudika10
veterán
válasz
BlackTiger #27723 üzenetére
Apple-nél próbálkozz, én múltkor láttam az Aréna plázában (vagy Alle? fene se emlékszik már).
-
Shufny
őstag
válasz
BlackTiger #27696 üzenetére
szerk: lassú voltam
Egyetlen gond, hogy sok idő még ideér, főleg így előrendelve. Kábel nem garanciális probléma, más gond pedig ritka a (normális) fejhallgatóknál.
Használd a link funkciót. Az egyik az LE a másik a DJ. Kizárólag színben különböznek, illetve a DJ -nek (fekete) hosszabb a kábele (1m vs 2.5m). Valószínűleg árgép vagy valami hasonló alapján árazták be őket.
contaxg: FA-004
-
válasz
A színe.
-
bigmasterg
addikt
válasz
"Mert az az 50 dollár most olcsónak tűnhet, de szállítással együtt nem tudom mennyire jön ki."
De ezt is el kell olvasni kell alatta:
***This item is on preorder and is scheduled to come into stock in the second week of November.***De tényleg $50. Postával együtt, mindennel együtt.
-
Shufny
őstag
válasz
BlackTiger #27694 üzenetére
Az MJ51 -et ne.
Brainwavz HM3 vagy Beyerdynamic DT235 szerintem.
Továbbá nem tudom mikor lesz készlete contaxg -nek meg fi:zi'k -nek, de a Shure SRH240 , Superlux 661 és a hordozható Audio-Technica -k megérhetnek egy meghallgatást.
Egyébként pedig vannak linkek az első hozzászólásban. A K518 szigetelésben és tartósságban nagyon jó. Szerintem a hangja is vállalható, de az említettek verhetik.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest