- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Integra
titán
maga ilyen negyed órás üldözés, persze, hogy nem minden nap, de nem érzem, hogy ennek akkora jelentősége lenne. itt most az a lényeg, hogy negyed óra, sl amg és szopónyuszi. mindenki megy ilyen gyorsan néha, csak nem meszelik le ha meg igen, akkor azonnal megáll. ezért sem kell annyit foglalkozni szerintem ezzel.
-
Integra
titán
sokat vezetek németországban 240-250 kornyékén, látványosan kevesebbet figyelsz a tükörbe, ez tény. üvöltő zene esetén el is hiszem, főleg ha egy olyan nő csinálja ezt, aki a büdös életben nem "dolgozott" meg ilyen autóért és nem is érti, így felelősség sincsen benne. ráadásul ilyen autóban az utazó sebesség lazán 200 felett van, nem érzed, megalszik a tej a szádban. nem védem természetesen, csak azt mondom, hogy ez előfordulhat.
-
D.Orion
veterán
S60-hoz még nem volt szerencsém. S40 és S80-at már volt alkalmam párszor vezetni városban és azon kívűl is. S80 nekem nagy, S40 "kicsi" hátul, így esélyes, hogy az S60 jó lesz, de eddig eszembe se jutott. Köszönöm, egy tippnek jó lesz.
Más: Elfelejtettem írni, hogy automata váltós nem érdekel. Csak most eszembe jutott.
-
-
Qru
MODERÁTOR
Az alsó sorhoz nehezebb hozzáférni (hanger tetjében 4 a henger aljában a másik 4), és úgy is vissza kell vigyem olajcserére, mert a műszaki mellé nem fért be annak a költsége is akkor. Szóval ha itt a fizu megy vissza a Jazz a szerelőhöz. Nem vágta, hogy az I-DSi dupla gyertyás konstrukció.
-
Qru
MODERÁTOR
Azt fogja mondani, hogy ő sem tudott róla. Megtekintett állapotban vette át, sztem ez veszett fejsze nyele.
Azt meg nehéz és legfőképpen költséges lenne bizonyítani, hogy volt benne adalék pl... ami még mindig nem bizonyít szinte semmit.
Használt autó orosz rulett, ez így volt és mindig is így lesz.mod:
audi100td: Honda Legend? Gázosítva nem eszi le a gatyád. Haver is elgázosította a 3,2-es V6-osát.
-
-
-
-
probizz
tag
Ha sokan állnak már fent, akkor érdemesebb lent megállva megvárni, amíg kitisztul a helyzet, mert a múltkor is majdnem rámgurultak az emelkedőn és mögöttem is álltak, ezért csak keveset tudtam csorogni. Egyébként ha ilyen van, akkor inkább állj meg, kézi be és indulsz újra 1-esben.
-
-
Balupapa
senior tag
sose késő elkezdeni gyúrni
-
dzsííz, de rossz látni ezeket a költségeket, így összességében, és akkor még nem is tankolt az ember... asszem jobban meg kell becsülni, hogy eddig összesen csak 1k-t kellett autóra költenünk
el is vette a kedvem attól, hogy legyen saját, pedig munkába járni jó lenne, de nagy pénztemető, így marad az ami még most van az asszonynál
de szerintem 5-6 év múlva azért veszek egy 5-6 éves mazda 6-ot, mert az rettenetesen tetszik.
-
Melack
veterán
Igen, én is ezzel számoltam. De ezek után ehhez is tartom magam.
Ép ésszel értem is, hogy miért tartotok vissza a kocsivásárlástól, mert nagyon sok pénzt emészt fel. Sőt... De a másik oldal, hogy jó lenne végre belepattanni és csak úgy felmenni Sástóra, bobozni egyet, aztán irány tovább valamerre. Ezt tömegközlekedéssel kicsit nehéz megvalósítani
(#41092) DeFranco: albi igen, de jó áron van. Rokonokhoz jó lenne menni, mert olcsóbb, de akkor meg saját életünk nincs
(Csepel nem is lenne rossz). Saját lakás nem lesz - szerintem sose. Keresettel számoltam, vállalható. Doki költésgei azok, amikkel egyelőre nem tudok számolni.
-
hdman
őstag
Nekem van, a sparban vettem kb 500 ft volt. Jelentem eddig sikeresen elriasztotta a vadakat az autópályáról.
Ha másra nem is jó, legalább nyugodtabban autózom. Mondjuk éjjelente fél szemem mindig a szántóföldet nézi, lassan olyan leszek mint Matolcsy
Tuti sokat vezetett iccaka
-
-
DeFranco
nagyúr
Volt segítségem
Remélem nem is jön elő semmi. A szervóolaj szivárgott, ezt tudtuk, most volt tömítéscsere, amikor a vezérlést meg a folyadékokat-szűrőket cseréltettem, ha szerencsém van megáll a szivárgás, ha nem, akkor az lesz extra költség. Motor, kuplung, váltó, futómű, kasztni rendben, egy percenés van a lökösön, egyéb baja nincs.
A szerelő szerint 95% hogy a tömítéscsere megoldja (1300 Ft). A következő körtúra után kiderül.
Átnézték előtte, átnézték most is a szervizelés alatt, ment is vele a szerelősrác, dicsérte. Tényleg megkímélt darab, vigyáztak rá.
-
DeFranco
nagyúr
2004-es évjárat, fresh felszereltség (klíma, abs, két légzsák, elektromos ablak elöl, elektromos tükör, ködlámpa, távirányítós központi, rádió, más nem jut eszembe, ami nem széria az alapban is, ilyenek persze vannak, hogy állítható szervókormány, meg állítható ülés, meg osztottan dönthető hátsó, stb. de ezek gondolom alap) 1,6-os benzines, jövő augusztusig műszaki, kb. egymillió volt.
-
Kornel
veterán
már van, 280 körül van most, ahol én tankoltam annak idején, de gázból fokozottan nem mindegy, hogy mit tankol az ember, ami igazán jó, az a shell.
még egy lépcső lesz a jövedéki adó emelésben, ami által 300 Ft körülire fog beállni az ára.
annak továbbra is meg fogja érni, aki külföldön, vagy valamelyik határ közelében lakik, 210 Ft körül van szlovákiában egy liter, ahogy előttem is írták. -
-v-
addikt
Jaja, nekem az elmúlt pár hétben volt kettő is, mindkettő "előzés" akart lenni a másik fél részéről, bár igazából elképzelésem sincs, hogy gondolták... mindkétszer papszi volt a sofőr, nem boyracer
Ez amikor már a manőver elkezdésénél látod, hogy "naeznemleszmeg", satufék, jobbra lehúzodok, reflektor rá.. az egyik az érdi emelkedőn volt, egy buszt szeretett volna előzni, ami kettővel előrébb volt. Ha nem nyomok azonnal satut 1 autót nem tud megelőzni, nem hogy 2-t meg egy buszt.. érdekes mód azért végigelőzte becsülettel a sort, fel se merült benne tán mégse kéne.. gondolom pont fingja se volt a bácsikának, mégis mit gyorsul a verda, vagy hogy lehet olyat is, hogy előznék de jajnemleszmeg inkább visszasorolok.. vagy az első megelőzött autó után gyorsan visszamegy.. helyzetfelismerés, reakció 0. Ülj le egyes. Másik az talán a Börzsönyben volt Kemencénél, ott messziről kezdte az előzést, de gázt elfelejtett adni, szóval úgy jött szembe egymás mellett két autó sokáig, és csak jött és jött és még mindig egymásmellett
Ott is csak nyomtam a féket csak nyomtam, le a padkára stb... elképzelésem sincs hogy gondolta, hogy +2-vel gyorsabban menve meg tudja előzni és be fog ott férni. Egyik esetben sem gyorshajtottam
Elképzelem mi lett volna, ha hasonló képességű driver jön velük szemben, vagy ha vki boyracer aki nem tiszteli a sebességhatárt
-
dni
őstag
Volt egy Megane II kombink jól felszerelt 2.0, de nem rajongtam érte. Volt vele jó pár problémánk, megvédte az életemet egy karambolban, van jó szerelőm is hozzá de több Renault nem szeretnék. (Volt még más Renaultunk is 96-2012-ig is: Laguna I 2.0 8V 5 évig, Laguna II 2.0 ide 4 évig, Laguna II V6 6 évig)
-
-
DeFranco
nagyúr
Van ott azért pár más tényező is... pöccre szakad a gép 80%-a, több méter salak mielőtt bármi megfogná, és aztán még ott van a szétrepülő gumifal, ez mind olyan dolog, amivel az úton csak esetlegesen találkozol. Ha igen, szerencséd volt, de a villanyoszlopra egész más érzés ráharapni (soha ne kelljen)
Karambolos gép kisebb eséllyel marad az úton, mint egy kereszteződésben, nincs padka nincs korlát, kicsúszik a francba, kisebb eséllyel futnak bele, sárga zászló, egyebek, meg amúgy is a világ legképzettebb pilótái kerülik el a belédszaladást (ha tudják) nem a clio-s Ica a hatodikról.
meg be is vagy szépen gyógyítva egy csinos kapszulába, nem megy a fogad közé a motorblokk és egy oldalirányú tüközésnél kisebb eséllyel szakad le a gerinced, mert a gépbe vagy szorulva.
-
tresh
veterán
Nem azt mondtam hogy ezt vegye ..csak mondtam hogy ilyen motorral én elfogadnám
Az más kérdés hogy ebbe a legjobb választás a diesel 1.9 tdi szerintem csak abból a jók 6-700k nál kezdődnek
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest