Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz rumos14 #78323 üzenetére

    "vagy E-M1II helyett lehet venni Pana G80-at..." Kicsit teve vs szamár így, inkább e-m1 mkI-et a mkII helyett. Én legalábbis a PDAF miatt vennék m1-et, ha vennék.

    De 100%-ban egyetértünk, ha az ember gondolkodásra is használja azt a pár agysejtet, ami a péntek éjszakai parti után életben maradt, felteszi a kérdést, hogy az effektív kiadott (új megvesz, használt elad) párszáze.Ft mit ad hozzá a fotói-videói minőségéhez végeredményben.

    8-10éve tiszta volt a képlet, ~500EUR leszurkolásával kaptál +1FÉ-t, csiga->gyors AF-et, no videó->hd/fhd felvételt, 5évre rá no IBIS->5tg.IBIS-t. Mára kifogytunk a forradalmakból, a meglévőket csiszolgatják, majd talán pár év múlva a fuji-pana csodaszenzor (Global Shutter, +1-2FÉ) nagyot fog szólni.

    Az oly videóhoz való hozzáállását pedig az egyik nyilatkozó fejes eléggé elárulja: csak azért tették bele a 4k-t, merthogy a vásárlóknál igény. Nem az, hogy a profiknak eszközt szeretnénk nyújtani, hanem Pistike ne szégyellje el magát a nyakába akasztott m1II-vel, hogy "az még 4k-t se tud, pedig a Marika iPhone-ja igen".

    #78327: Ill hátha az alsóbb kategóriákba is leszivárognak az m1 paraméterei (PDAF legfőképpen).

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák