Ilyen lehet a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

Renderképek mutatják meg a Samsung júliusban megjelenő új felső kategóriás okosóráját.

Több forrásból is vannak olyan értesülések, melyek szerint három órával készül a Samsung a júliusi Galaxy Unpacked eseményre, ezek közül kettő lesz a Galaxy Watch7 sorozat tagja, egy pedig a Galaxy Watch4 újragondolása FE név alatt. A Watch7 és a Watch7 Ultra lehet a legtöbb egészségügyi- és sportfunkcióval felszerelt kiegészítő a Samsung kínálatában, az ezekhez szükséges számításokat pedig állítólag a 3 nanométeres Exynos W1000-es SiP végzi majd el az Ultrán.

Renderkép arról, hogy nézhet ki a Galaxy Watch7 Ultra fekete színben
Renderkép arról, hogy nézhet ki a Galaxy Watch7 Ultra fekete színben (forrás: Smartprix) [+]

A Watch7 Ultra a Smartprix által közzétett képek és információk alapján érdekes öszvér lesz, mert megtartja a kör alakú kijelzőt, de a tokozás inkább négyzetes lesz 47 x 47,4 x 16,4 milliméteres dimenzióval. A kijelző állítólag ugyanaz az AMOLED panel, mint ami a Watch6 Classicban is megtalálható, és körülötte ugyanúgy adott lesz a tekerhető lünetta a szoftverben történő navigációhoz. Viszont a jobb oldalon a két nyomógomb mellé kerül egy harmadik, tekerhető koronának kinéző is, ez lehet a Galaxy Watch7 Ultra akciógombja, melyre a felhasználó állíthat be parancsokat.

A szíjak színével játszhat majd a vásárló, a tokozás egységesen fekete lehet
A szíjak színével játszhat majd a vásárló, a tokozás egységesen fekete lehet (forrás: Smartprix) [+]

Az óratest változásával jár az is, hogy változik az egészségügyi adatokat gyűjtő szenzorok elrendezésének módja is, viszont ugyanúgy optikai pulzus- és véroxigén-mérőt találni, valamint bőrhőmérséklet-szenzort csupán, a renderképek nem utalnak vércukorszint-mérőre. Az óratest bal oldalán jelentősen nagyobb hangszórórácsot is látni, valamint a képek új, egyedi kapcsolódási típust használó szíjakat is mutatnak.

Július 10-én lesz Franciaországban, a párizsi olimpia előtt a második 2024-es Unpacked, úgyhogy már nem kell sokat várni a hivatalos leleplezésre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés