Prémium külsőt kaphat a Motorola Moto G85 5G

A 300 eurós ár mellé kifejezetten igényes megjelenés társulhat.

Nincs alapvetően gond a Motorola Moto G-szériájának külsejével, de szintlépésre számíthatunk a Motorolától idén, a Moto G85 5G ugyanis az eddigi lapos, négyzetes forma helyett megörökölheti az Edge-széria vékony káváit és keretét, ívelt kijelzőjét és bőrhatású hátlapját. Mindez az eurozónában várható 300 eurós árcédula mellett kifejezetten erős ajánlat lehet, főleg úgy, hogy az információk szerint két 50 megapixeles kamerát is megkapja az Edge-ből a Moto G85 optikai stabilizátorral együtt.

Így nézhet ki elölről a Moto G85 5GÍgy nézhet ki elölről a Moto G85 5GÍgy nézhet ki elölről a Moto G85 5G Így nézhet ki elölről a Moto G85 5G (forrás: ToolJunction) [+]

A Snapdragon 4 Gen 3-as lapka és mellette a 8 GB RAM is korrekt ajánlatnak tűnik a 115 ezer forint körüli áron. A 8 GB-nyi operatív memóriáról a Geekbench árulkodott, de a 300 eurós árat felfedő, azóta törölt viszonteladói termékoldalon 12/256 GB-os kiszerelésben jelent meg a telefon.

(forrás: ToolJunction) [+]

A képeken egyértelműen látszik a Dolby Atmos logó, várhatók a sztereó hangszórók, viszont a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó eltűnik, csak egy USB-C lesz a telefonon. A formából és a képekből egyértelmű az is, hogy az ujjlenyomat-leolvasó nem oldalsó gombba, hanem a kijelző alá kerül. A készüléken Android 14-es rendszer fut majd, ám a Moto G85 az elődjének megjelenési ütemében lehet, hogy csak augusztus végén, szeptember elején kerül majd piacra.

(forrás: ToolJunction) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés