Közönségkedvenc Galaxy vált One UI 6.1-re

Ezen a héten sem tétlenkedett a Samsung szoftverfejlesztő csapata.

Úgy tűnik, nem nagyon marad olyan Samsung telefon, amelyik a nyár elejéig ne kapná meg a One UI 6.1 frissítést, már azon készülékek közül, amelyek szoftvertámogatása még kitart. Az Android 14-en alapuló kód remek ütemben futott be a korábbi generációkra, és ezen a héten a Galaxy A15 5G, az A14 5G és a Galaxy A52 5G-re is elindult a többlépcsős közzététel.


Sok olvasónk használja még ma is a Galaxy A52 5G-t [+]

Ez utóbbi egyébként a két roppant népszerű A52-es modell egyike volt a 4G-s változattal megegyező specifikációval, csak a Snapdragon 720G helyett a Snapdragon 750G chipet kínálva picit drágábban, de még mindig remek ár/érték arányon. Megvolt a 6,5"-es FHD AMOLED panel, a 64 megapixeles főkamera, a 12 megapixeles ultraszéles, a két 5 megapixeles segéd és persze a Samsung felület 3.1-es verziószámon, Android 11-es alapokon. Jó látni, hogy az 5G-s változat most már ugyanazt a gyártói kódot futtatja, mint az idei Samsungok, persze a Galaxy AI funkciócsomag az újabb és drágább telefonok privilégiuma maradt.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés