- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
Fura kérdésem lenne. Valaki próbálta már az E-M1 és az E-M5 stabilizátorát CSAK függőleges irányban? Tudom, hülye kérdés, de elmagyarázom. van nekem évek óta egy Oly 520-om, pár objektívvel. Eddig szinte ideális utazós gép volt, egy hátizsák alján annyit nyomott és akkora helyet foglalt el, mint egy rendesebb Canon L-es közepes tele, de most kezdek belefutni a korlátokba és váltani kéne.
Kéne nekem nagyobb érzékenység, ez rendben van, megfogható váz, ez majd kiderül, az 520-on is amióta megvan rajta maradt a pótakkus markolat, jobb élességállítás, nagyobb sorozat, ez is stimmel, meg az, hogy viszonylag vacak fényviszonyok között is tudjak lőni ilyen képeket:
Ez speciel egy Canonnal volt, amit ilyesmi fotózásokhoz tudtam kunyerálni, de most megszűnt ez a lehetőség. A lényeg az, hogy az ember együtt fordul a kocsival, tehát vízszintes stabi nem kell, de függőleges jól jöhet, ha működik, de működik? Ilyen szituban nem mindig lehet nagyon szabadon bánni a rekesszel, az idővel meg semennyire és néha miden fényre szükség van, szóval az a nem blendenyitással elért plusz is jól jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest