Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Köszi!
Amúgy nekem van egy Canon FD 24mm f2.8-as üvegem, amin az egyik lencsetagon iszonyatosan sok karc van, nincs egy kis felület sem ahol ép lenne az üveg, ráadásul a széle kicsit gombás is.
Előtte nem használtam, de így is bitang éles, egyedül a nagyon világos dolgok, pl egy lámpa, vagy sima kiégés érdekesek rajta. Ez pl vele készült, F2.8 vagy 3.5-ön. -
MrChris
nagyúr
látom mást is foglalkoztat

-
MrChris
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
ja, ezek a szövegek nálam mindig kivágják a biztosítékot: ...képalkotást nem befolyásolják
basszer az lehet, csak épp elkezdhetünk egy használt autóról is ezt azt levenni, szélvédőt karcolgatni, kipattintgatni, motortetőt behorpasztani, ami persze a sebességet, lóerőt, 4-5 személy szállítást... nem befolyásol. De akkor a gyárban miért vigyáznak ezekre a dolgokra, hogy ne legyen rajta ilyen. Biztos keletkezik, jó pár karcos lencse, kipattant gombostűfejnyi üveg, vagy apró buborékos... Vicces lenne ha ezeket is dobozolnák és a szerencse dolga lenne kinek mi jut, mert rá lenne írva mindegyik csomagolásra: A lencséken található karc, buborék a képalkotást nem befolyásolja!
Akinek ilyen lett bezony már nem csak a használt árcsökkenést, hanem az amortizációt is bele kell számolni, persze ez az ő dolga, lehet talál madarat rá...az elképzelés szintjén foglalkoztat, gondolkodtatott el, tudnám e használni. Videóra biztosan, fotón mennyit ront?
-
-
jjeahh
nagyúr
nemrég ezt is kitárgyaltuk, van akinek bejön, van akinek nem, szal nem lehet csak úgy rossz-nak titulálni, én pl. már el sem tudom képzelni az életemet nélküle
(már, ha ugyanúgy működik mint az olympus-okon)
gombokat nyomogatni fel-le idegtépő, lassú, a canon 60d-70d szerencsekerekét meg nem lehet benyomni és baromira csúszik...szal számomra egyelőre az oly tekerentyű a legjobb megoldás a menüben bóklászásra, gyorsbeállításokra -
arn
félisten
Jah mar volt korabban is hir. Ha a meret a lenyeg, akkor gm1 a nyero. En siman megvennem.
-
|AP|
veterán
Azt csiripelik, hogy a low-end OMD-vel jön egy Oly 25/1.8 is, kicsit vastagabb kivitelben, mint a 20/1.7.
Alakul tovább a rendszer

(Ha valami csoda folytán az új OMD inkább RF-like váz lenne, akkor lehet megondolnám magam a GM1-et illetően. De valószínűbbnek tartom, hogy inkább a Stylus 1-re fog hasonlítani)
-
jmakk
őstag
Megint betévedt a Zindex sűrűjébe valaki, akinek nagyon kell a pénz. 14/2.5 60e, 45/1.8 85e.
Siessetek, mert hamar elkapodják!
Most látom, hogy a link az ez! Bocsi,de ez tényleg jó!
-
arn
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
En is csak azert vettem, hogy legyen mit feltekerni, ha sok a 25os ;-) tul sok elvarasom nincs vele szemben a 12es utan.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Freddy76
üzenetére
imdb szerint 4 centivel kisebb a csaj
ha a magasságomhoz hozzáadjuk amennyivel öregebb vagyok nála simán kihozom a végén, hogy töpszli 
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
30/2.8? ( csak az a baj, hogy ugyanúgy nem kell a 14-es se
) -
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Cseréld tizenhármasra

-
arn
félisten
gyakran van ilyen - tulkinalat, aztan utana meg semmi
most vegyetek, amig van. en is inkabb megrendeltem a 14est a fixsorhoz, es megtartom a zoomot is. -
hegyimorc
senior tag
-
stargazer
senior tag
sziasztok,
sztetek érdemes lenne beruháznom egy ilyenbe?
ha jól tudom ez nem stabis, de ez gond?esetleg más alternatíva?
köszi!
-
arn
félisten
meg az ossz danny macaskill video (nekem o a kedvenc)
[link] -
Studi
veterán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Itt van a dolog nyitja: 68-70 a kínálat, 60-62 a kereslet, az üzlet minden bizonnyal valahol a 62-68 között lesz, ami szerintem teljesen reális. Én az első 45-ösömet 68-ért vettem, mert nagyon akartam venni. Aztán még kettőt vettem szégyenletes áron, mindkét esetben csatolt áruként, mert az eladók gyorsan akartak szabadulni több cucctól. Villámgyorsan ment el mindkettő hatvanért, és gyakorlatilag még kerestem is rajtuk. Mindig vannak anomáliák a piacon, meg lehet őket találni, ha valakinek van rá energiája.
A 65 +/-10% pedig szerintem teljesen reális piaci ár. -
Lassú Víz
addikt
válasz
ezisjo
üzenetére
Jót poénkodtunk itt, de volt akinek megérte eladni annyiért vagy tudott mondani egy annyival drágább árat amit a kereső még elfogadott.
-
arn
félisten
szvsz valamivel az omd ara felett elmenne
az egyik 800 eur, a masik 920 az eu szerencsesebb felen. -
MLaca
őstag
na, valaki gh3-at 250-é? (csüt. estére - péntekre lenne 100%-os az ügy)
-
jmakk
őstag
válasz
hegyimorc
üzenetére
B+, ez rosszabb, mint a devizahitel!

Lassú víz: nem vennék D610-t, nincs serpám.
A szenzor képminőségét viszont elfogadnám!Madgie: mit csinálnál vele? Beletennéd az akkufoglalatába az LX7-t?

Studi: na várjál, az egész utánvéttel kell neki, plusz napellenzőt is akar, ami ugye nem gyári tartozék. Küldenék neki egy hajtogatott papírcsákót!

-
törölt tag
Tud valaki működésképtelen 45/1.8 at pirosra fényezni nekem?
van rá vevőm az indexen. -
MLaca
őstag
venne valaki pana gh3-at tőlem? nincs 1 éves, magyar beszerzés. nem akarok megszabadulni tőle, csak kérdem. 250e környékén (de inkább fölötte környékén
) -
sphe
senior tag
Valakinek svájci, német vagy osztrák ismerőse van? (ebay)
(Ha igen, akkor írj pü-t) -
kenguru99
senior tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Itt voltam. Az év képeim nem lettek jók mert nagyon ködös volt az idő. Meg a 20/1.7 helyett valami nagylátó kellett volna.
-
MrChris
nagyúr
válasz
rbalint88
üzenetére
Jelentem én vótam
gh1 111eur -
Mercutio_
félisten
Ahányszor meglátom az avatarod Nagy Ervin ugrik be valamelyik bunkóbb szerepében

-
HollyBoni
veterán
Használtan 50-ért milyen gépek szoktak menni kitobival?
-
törölt tag

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jöhet! 
Most amúgy visznek mindent, mint a cukrot, két hét alatt elment két vázam, négy obim, táskám, telefonom, okosórám... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)