- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Remélem nem bánjátok, hogy idepofátlanokdok kezdőként a topikba, gondoltam itt biztosan tudnak nekem segíteni.
Most ismerkedek a MILC kategóriás gépekkel, eddig a nagy álmom egy tükörreflexes gép volt szép nagy objektívvel, amit ide-oda lehet csavargatni és hosszú tanulás után értékelhető képeket készíteni. Mára ellustultam, és rájöttem, hogy egy-egy kirándulás, túrázás során nem szívesen cipelném magammal a teljes fotóapparátust inkább legyen egy kicsi, de profi gépem, amit ugyanolyan (vagy majdnem ugyanolyan) szabadon használhatok.Most összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy vehessek magamnak a régi ultrazoom-os gépem helyett egy használt m4/3-as gépet.Ez a kicsike egy Pana Lumix G3-as lenne, 14-42 es obival. Szerintetek ez mennyire jó vétel? Tesztek alapján nagyon tetszik, de olyan véleményét is szeretném olvasni, aki már hosszabb ideje él együtt ezzel a masinával.
Mennyire kezes a jószág? Mennyire használható az objektív?
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Metal topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most ismerkedek a MILC kategóriás gépekkel, eddig a nagy álmom egy tükörreflexes gép volt szép nagy objektívvel, amit ide-oda lehet csavargatni és hosszú tanulás után értékelhető képeket készíteni. Mára ellustultam, és rájöttem, hogy egy-egy kirándulás, túrázás során nem szívesen cipelném magammal a teljes fotóapparátust inkább legyen egy kicsi, de profi gépem, amit ugyanolyan (vagy majdnem ugyanolyan) szabadon használhatok.Most összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy vehessek magamnak a régi ultrazoom-os gépem helyett egy használt m4/3-as gépet.Ez a kicsike egy Pana Lumix G3-as lenne, 14-42 es obival. Szerintetek ez mennyire jó vétel? Tesztek alapján nagyon tetszik, de olyan véleményét is szeretném olvasni, aki már hosszabb ideje él együtt ezzel a masinával.