- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
olivera88 #36399 üzenetére
Akkor ahhoz a karihoz csak nyílt driver van, mondjuk felteheted a mesa-vdpau csomagot, de csak mpeg2-őt fog gyorsítani, Adblock plust meg gyorsan cseréld le azon a gépen ublockra (ezzel jelentős erőforrásokat megtakarítva (sok ramot és procierőt)), amivel még nyerhetsz teljesítményt az egy 64 bites xfce-es disztró, pl ha már Mint van rajta, akkor esetleg kipróbálhatsz live módban egy Mint 17.1 Xfce-t.
-
Fenyő
őstag
válasz
olivera88 #36390 üzenetére
A Chrome alapból leszedi magának, de Chromiumhoz/Operához pl neked kell kézzel telepíteni a pepperflash csomagot, amúgy milyen vga van a gépben (ez a korábban említett 3800+ X2-es lenne)?
Szerk; chrome://plugins/ alatt tudod a leggyorsabban kideríteni,hogy fent van-e. -
Fenyő
őstag
válasz
olivera88 #36386 üzenetére
Igen, egyrészt amit már írtak, hogy az adobe flash meglehetősen régi Linux alatt, tehát használj pepperflasht Chromiummal pl, ill. alapból nincs hardveres videógyorsítás telepítve, amihez a kártyától függően megfelelő csomagok kellenek, másrészt ha gyengébb a gép, akkor pl. Adblock plus is nagyon meg tudja fogni, javasolt pl. ublock helyette...
erhas01: Xfce alatt whisker menut elég jól lehet konfigolni, de hogy pont úgy nézzen ki mint a mates menu olyan biztos nincs, kicsit konkrétabb/pontosabb kérdés, hogy pontosan mit szeretnél könnyebb lenne megválaszolni. -
olivera88
veterán
Létezhet hogy a facebokos játékok lassabban mennek LMDE-n mint Win 7 en? A kolléga már eszi fejem mert asszony panaszkodik h lassúak játékok. Vagy esetleg telepíteni kellene valamit?
Vagy nem elég nagyra lett csinálva SWAP? 1.5 Gb RAM meg 1.5 Gb SWAP is ha jól emlékszem. -
spammer
veterán
válasz
zolka95 #36381 üzenetére
"Több millió ember egy időben fejleszti"
"Egyetlen kattintással eldönthetjük, hogy milyen kinézetet szeretnénk adni desktopunknak"
"Biztosra vehetjük, hogy aki Linuxot használ, az soha nem idegesíti fel annyira magát, mintha egy hagyományos operációs rendszerrel dolgozna."
-
Lathronos
őstag
válasz
zolka95 #36381 üzenetére
Hát 1999 se tegnap volt. Akkoriban még épp hogy csak fel tudtam telepíteni a Windows98-at és NT 4.0-t, azt se tudtam mi az a linux.
Csak akkor volt szerencsém a Pentium I 166 Mhz-es csodamasinámon játszadozni, mikor hétvégén hazaengedtek a laktanyából.
A mai fiatalok meg már előbb sajátítják el a PC és telefon használatát minthogy megtanulnának járni vagy beszélni.
"Linux alatt ahelyett, hogy nekiállnánk törni, zúzni..." Ezek sem láttak még engem mikor lefagy pl. a Firefox vagy elszáll az épp aktuálisan használt ablakkezelőm.
Utóbbi szerencsére igen ritkán fordul elő, de a Firefox az mostanság egy nagy rakás...
-
Lathronos
őstag
válasz
erhas01 #36378 üzenetére
2
Mint Mate startmenü és felületet más belsővel használni, pl. Mint XFCE re rátenni?Erre a kérdésre megpróbálok valaszolni aszerint ahogy én értelmezem. Ha jól gondolom XFCE rendszerre akarsz MATE külsőt varázsolni? Van az XFCE-nek egy whisker menüje ami hasonló külsőleg a Mint MATE menühöz.
-
zolka95
őstag
Ezt be kéne rakni az összefoglalóba
-
djboris
csendes tag
Sziasztok,
Amikor valamelyik Samba serveremhez akarok csatlakozni kliensként mindig az alábbi üzenet jelenik meg:
WARNING: The "idmap gid" option is deprecated
WARNING: The "idmap uid" option is deprecatedEzután medig mindig azon a gépen futó szerverre csatlakozok amelyikröl a klienst szeretném futtatni. Hiába írok be másik hostnevet.
Nem vagyok egy Samba guru, már több howto-t is végigolvastam de még mindig szenvedek. Valakinek van ötelte ezek az üzenetek mit jelentenek?
-
erhas01
tag
Linux Mint a KDE 17.1 Hu: 64-bit AM1, 5350, 8GB.
Kérdéseim a linux telepítési próbák előtt:
1
Létezik olyan kész KDE felület, ahol lehető legkevesebb, vagy semmi a kék szín?
KDE = > ZDE Zöld legyen! Ikon, menü, stb, minden.
Hol, hogyan kellene ezt majd beállítanom, merre keressem?
2
Mint Mate startmenü és felületet más belsővel használni, pl. Mint XFCE re rátenni?Kezdőként esélytelen, ne is gondoljak rá, felesleges időpocsékolás, értelmetlen.
Köszönettel. -
Fenyő
őstag
Hát már egy szimpla gyorsabb ablakmozgatástól is tearingel, eléggé zavaró (de itt van egy teszt amit pl használni szoktam, mondjuk ezesetben nem volt rá szükség annyira nyilvánvaló volt), flash az csak hab a tortán (nézz meg pl vmit az indavideón) a szürke horizontális becsíkozásaival (ami régebbi/lassabb gépeken jellemző adobe flashhel, aminek erőssége/gyakorisága függ a de erőforrásigényétől a vas erejétől és a vga drivertől is, pepperflashel elkerülhető a dolog, de jelen esetben Athlon Xp-vel az SSE2 hiánya végett csak az adobe flash megy, abból is max a 11.2.202.235 -ös verzió, tehát itt egy lájtos de-vel, újabb driverrel (kurrensebb disztróval) jobb a helyzet, legalábbis Ati fronton (8500-tól fölfele) régebbi Nv-al legacy zárt driverrel pl. a 12.04-es Lubuntuval is jól ment, míg Atival nem, az csak 14.04 LTS-től lett jó kb., ahogy a többi disztrónál is, hogy ez most pontosan melyik (kernel, mesa, xorg stb) csomagokkal érkezett azt passzolom).
-
spammer
veterán
tearing test @29.97 fps (1080p)
szerk: de ha nincs vagy rossz a kompozitor, akkor még videó sem kell, sima weboldalak lassú görgetésénél is töredezik a kép.
-
Fenyő
őstag
Hiába újabb a xorg ha nagyon régi 2.6-os kernel van benne, egyrészt baromira tearingel (az egész ablakkezelés sokkal darabosabb), másrészt a flash meg egyéb videók is sokkal rosszabbul mennek rajta (be-becsíkoznak), amik frissebb disztrókon meg sem kottyan ennek a vasnak, szervernek biztos jó (magának a rendszer egyéb teljesítményének nem volt jelentős különbsége a frissebb disztrókhoz képest) de asztalira biztos nem tenném, max a 7-est, de abból meg nincs 32bites verzió...
-
Vladi
nagyúr
Nekem t60-as laposon van, igaz abban intel a gpu. Nagyon jól megy. Viszont fedora alapú 32 bites rendszered nem lesz ezen kívül belátható időn belül.
Persze az xfce régi benne. Viszont megnéztem az xorg ati driver 2014 májusi benne. Annak jól kéne kezelni a 9600-at. De még a 4-5xxx-es sorozatot is!
A retro gépemben pl. 9200-as ati van, centos 5.11 is lekezeli jól.
Azt hogy érted, hogy lassan kezelte? Ezen a gépen nekem még gnome 2 van. Alig tapasztaltam sebességkülönbséget xfce-vel szemben! -
Fenyő
őstag
Hát Centos 6 asztalira nem biztos, hogy nagyon jó ötlet, a 6.6-ot próbáltam nem olyan régen Xfce-vel Epel repóbol, de vmi nagyon ősi volt benne (talán 4.6-os), ill. a vga karit (Athlon XP, 1GB, 9600Proval) is baromi lassan kezelte a meglehetősen régi csomagok okán, bármilyen kurrens xfce-es disztró sokkal jobban ment még ilyen régi vason is...
-
Fenyő
őstag
válasz
agy73p #36366 üzenetére
32bitnek mint mainstreamnek lassan annyi, Fedora/Korora/Centos (Redhat alapúak) mellett az Ubuntunál sem lesz már újabb a 32bites verzió (mondjuk a 14.04 LTS alapúak még sokáig támogatottak), de Debainnal még biztos marad egy ideig, tehát pl egy Mint 17.x Xfce-vel (vagy bármilyen xfce-es 14.04 alapúval) vagy Debian 8 alapúval el leszel egy darabig, Arch/Manjaronál nem tudom mik a tervek ezügyben.
supreme7: Milyen vas? Hardveres videógyorsítás pl nem része a live rendszereknek alapból, de pl Ubuntu alapúakat ki lehet úgy írni live-ként, hogy lehessen rajta változtatásokat eszközölni (persistent). -
agy73p
senior tag
-
szekzol
tag
válasz
SUPREME7 #36364 üzenetére
Szia, ha csak filmnézésre kell akkor pl. egy Linux Mint Xfce is megteszi live-ként futtatva pendrive-ról. A VLC azt hiszem alapból benne van. Pl. Unetbootin-nal rá tudod írni pen-re. Viszont nem biztos, hogy minden videókártyával működik ez az eset, de ezt a legegyszerűbb kipróbálni...
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, nem sok közöm van a linuxhoz, viszont most felmerült mint alternatíva. Az lenne a cél, hogy pendrive-ról bootolható legyen, és alapból tartalmazzon VLC-t, vagy valami mindenféle kódolású anyagot kezelő médialejátszót. Semmi másra nem kell igazából, csak filmnézésre. Nem ismerem a különböző disztrókat, mit ajánlotok a célra?
-
Fenyő
őstag
válasz
agy73p #36362 üzenetére
Csak arra figyelj, hogy a Fedora/Korora-ból a 22-es lesz az utolsó 32 bites verzió (ami e hónapban fog kijönni vmikor), tehát max egy évig lesz rá támogatásod, ha hosszabb távban gondolkodsz, érdemes ezt is számításba venni, ill ha nem akarsz screen tearinget Korora/Fedora 21 Xfce-hez szükséged lesz a compiz-xfce-re (és a compizconfig-ra) és az emeraldra (ill az emerald-themes-re keress rájuk a yumexben), ui. az xfce 4.12 majd csak a 22-es verziókba kerül bele, amiben alapból van rá opció, comptont meg nem találtam 21-es Fedora alá, ugyanakkor a Fedorás betűsimítási nyűg Korora alatt alapból meg oldva, azzal legalább nem kell foglalkozni.
-
agy73p
senior tag
válasz
CPT.Pirk #36359 üzenetére
Na, csak egy rövid visszajelzés (csak az utolsó hsz-ra reagálok, értve ezalatt mindenkit, aki hozzászólt és köszönve részéről a törődést!): Korora Mate (ez volt letöltve, így kapásból feltettem) már elégségesen fut, de hosszútávon nehezen elviselhető, úgyhogy már töltöm a Korora Xfce-t, de az majd csak a hétvégén települ...
-
Melack
veterán
Hálózati meghajtót hogyan csatolok Linux alatt?
-
Lathronos
őstag
válasz
agy73p #36357 üzenetére
UBUNTU MATE is elfuthat rajta. Én tennék vele egy próbát.
-
agy73p
senior tag
-
Fenyő
őstag
válasz
agy73p #36355 üzenetére
Unity a legerőforrásigényesebb DE, ne várd, hogy egy cca 11-13 éves vason jól fusson, komolyabb DE-khez (KDE4-5, Cinnamon, Gnome3, Unity) kell legalább egy combosabb Core2 2Gb rammal és egy értelmesebb vga-val, hogy gördülékenyen fusson, inkább keress vmi Xfce -es disztrót (pl Mint, Korora, Manjaro, Xubuntu, OpenSuse stb is elérhető Xfce-vel) az való kb arra gépre, maximum a Mate-val is tehetsz még próbát, de az már határeset lesz, ezesetben pl. LMDE2 Mate vagy Korora Mate jó választás lehet...
-
agy73p
senior tag
Persze, hogy nem, pláne kopizni. ;-)
Ugyebár abszolút kezdőként naivan azt gondoltam, hogy esetleg van egy kicsi multiplatformos kattintgatós akármi.... sorry.Fenyő:
Köszönöm, akkor lehet, hogy nem is kell nekem semmi, egyszerűen ennyire gyenge lenne az a gép? Próbálok vmi kevesebb erőforrást igénylő disztrót, majd visszaolvasok. -
Tonyk
veterán
válasz
agy73p #36352 üzenetére
Szerintem nem olyan nehéz begépelni még egy kezdőnek sem, hogy pl,
dd if=/dev/zero of=/.../valami.dat bs=10M count=512
vagy igen?És mennyivel lesz egyszerűbb a kezdőnek kikeresni és feltenni a megfelelő csomagot?
Vagy akkor írd azt, hogy kattingatósat szeretnél mindenképp.
-
Fenyő
őstag
válasz
agy73p #36350 üzenetére
Ubuntu az nem csak, ill. nem elsődlegesen vinyó miatt szaggat, Unityhez az a gép nagyon karcsú, elsődlegesen Xubuntuban esetleg Lubuntuban gondolkodnék (ill. max a Mate-t még elbírja talán), bár megpróbálhatod átírni fstab-ban relatime-ot noatime-ra ami javít a vinyó sebességen, márha alapból relatime-on vagy opció nélkül lenne.
Gugli amúgy a hdparm-ot dobta ki elsőnek mint Linuxos hdd bench, Win-re meg kismillió van (pl Aida-ban, Hdsentinel-ben is van ilyen opció ha jól rémlik). -
agy73p
senior tag
Ubuntun, Kororán és Windowson szeretném megmérni a merevlemez írás/olvasás sebességét különböző gépeken. Mit ajánlanátok?
Egy régebbi Intel alaplapos P4-es, 7200-as Pata vinyós, külön videókártyás gépre tettem fel az Ubuntu 14-et, de annyira lassú és annyira szaggat, hogy nem lehet használni, persze közben merevlemez tevékenység észlelhető. -
beloadjoker
őstag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
-
spammer
veterán
válasz
beloadjoker #36344 üzenetére
(#36340) beloadjoker:
cat > file1.txt
foo
bar
baz
$PATH
Ctrl+d-t nyomsz.eredmény:
foo
bar
baz
$PATH---
cat > file2.txt << EOF
heredoc> foo
heredoc> bar
heredoc> baz
heredoc> $PATH
heredoc> EOFeredmény:
foo
bar
baz
/home/felhasznaloneved/bin:usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games:/usr/local/gamesGondolom látod a különbséget a kimeneti fájl utolsó sorában.
-
Tonyk
veterán
válasz
beloadjoker #36344 üzenetére
Márpedig a > -el létrehoz fájlt. Szerintem csak nem voltál szimpi.
cat > filenév
vagy
cat /dev/null > fájlnév -
Tonyk
veterán
válasz
beloadjoker #36340 üzenetére
Nah, most cat vagy nem cat? Ha nem cat, akkor touch filenév.
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy mi a különbség a kettő között?
Tehát cat paranccsal kel filet létrehozni:
Ahogy én csináltam és ami nem jó /nem kaptam rá pontot/:cat > fileneve.kiterjesztés beírom a tartalmat majd ctrl+c
És ahogy kellett volna:
cat > fileneve.kiterjesztés <<VÉGE
tartalmat beír
VÉGEEzt a választ kaptam:
A cat filenev csak kilistaz, az igaz, hogy be lehetne iranyitani egy
masik file-be, de itt most letrehozasrol volt szo.De sajnos még mindig nem egészen világos, el tudná valaki mesélni ezt egy hangyányit bővebben?
-
Sonja
nagyúr
Megosztom már a tapasztalatom, és egyúttal a megoldást is, a promlémámra. Majd egy órámba telt, míg megoldottam, de azért is megoldottam!
Felemelő érzés volt a végén.
Adva volt ez a Lenovo billentyűzet, ami a szokásos 105 gombos. Semmi sallang, ahogy kell. Viszont én az eddigi billentyűzeteimen aktívan használtam a multimédiás billentyűkből a hangerő +/-, és a mute gombokat. Arra gondoltam, hogy biztos meg lehet oldani, hogy tetszőleges billentyűre tegyem a 3 vezérlést. Itt kezdődtek a gondok, mert nehezen akart XFCE alatt összejönni, hogy ne csak vezéreljem, de a visszajelzés is legyen, de xfce-notifyd alatt! Ez utóbbi a pulseaudio-t nézi Ubuntu Studio-ban. A megoldás:
Beállítások -> Billentyűzet -> Alkalmazás-gyorsbillentyűk. Itt adjuk hozzá a megfelelő billentyűket, ami nálam a Super+numerikus+ a hangerő növelés, a Super+numerikus- a hangerő csökkentés, míg a némítás a Super+numerikus* lett. Parancsnak pedig ezt a hármat adjuk meg:
Hangerő némítás: amixer -D pulse set Master toggle
Hangerő fel: amixer -D pulse set Master playback 5%+
Hangerő le: amixer -D pulse set Master playback 5%-Gondoltam leírom, hogy hátha másnak is hasznos lesz.
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88 #36284 üzenetére
Na feltelepítettem ma erre a harmat gyenge gépre a Mint Debian 2-öt, Mate asztali környezettel. Egész szépen fut a gép, össze se lehet hasonlítani Win 7el, simán ment úgy hogy Chromeban 7-8 fül meg volt nyitva és még frissítés telepités is ment mellette a CPU meg majd 100 % on pörgött, még így se értem futottunk ki a RAM-ból. Először Debiant Jessiet raktunk fel Mate asztali környezettel, de nagyon nem nyerte el tetszésem a Mate. Érdekes de mintha Jessie gyorsabb lett volna mint az LMDE 2, gyorsabban bootolt,
Lev 258 Nem lett cserélve a particios tábla. Van elég hely, csak 1 gb adatról van szó.
-
Sonja
nagyúr
Kis érdekesség.
Vettem egy Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint (KUF0452) billentyűzetet, amin van egy újjlenyomat olvasó. Linux alatt ezt haszálni is lehet, méghozzá a Fingerprint GUI programmal. Nagyon tetszik, hogy pl. sudo apt-get install parancsnál is elég megadni az újjamat, nem kötelező gépelni (azt is lehet továbbra is
).
-
-
lev258
veterán
válasz
Lathronos #36327 üzenetére
A legacy tipikusan régebbi kártyák támogatása (Nvidia-nál egész hosszú elétű a támogatás), a másik értelemszerűen újabbaké. Ami zárt (closed), az a gyári driver, a xorg-os pedig a nyílt. Nvidia esetén, nagyon régieket leszámítva, a zárt erősen ajánlott. A nyíltban az energia-, teljesítményszabályzás is alacsony szinten áll jelenleg. Dióhéjban.
-
-
isukim
csendes tag
Manjro-t használom, van egy nagy problémám:
Van egy user, amit a rendszergazda törölt, majd létrehozta ugyanazon néven. Ebben az esetben minden adat törlódik z előző userrel együtt? Ha igen, visszaállitható valahogy?
Megköszönném a válaszokat.
-
lev258
veterán
Nem kizárt, hogy beletettek valami firmware frissítő cuccot, bár még nem találkoztam vele.
[link]
Na ez az, de nem sokat jelent.
"It's basically just making sure the right CPU microcode packages are installed rather than having them not installed or having all of them in place."
Lathronos: én Intel-t írtam. -
lev258
veterán
Olyan nincs, hogy zárt Intel driver. Csak frissebb nyílt. Folyamatosan fejlesztik az energiagazdálkodást, a te esetedben még lehet szó sok mindenről. Egyrészt nem tudni, vannak-e különböző energiaprofiljaid Windows alatt. Másrészt a merevlemez is ide tartozik, annak fogyasztását (használatát) is lehet szabályozni.
olivera88: a partíciós tábla is lett cserélve vagy csak a partíció formázva? Van elég helyed másik partíción az NTFS dolgaihoz? A hibaüzenet akkor is lehet, ha nem tudja hova tenni a cuccokat. -
Exom
tag
válasz
spammer #36313 üzenetére
Windows alatt 25W, Linux alatt 33W a fogyasztás.
Debiánt inkább hanyagolnám, mert másik gépen is Linuxmintezek, amit szintén tanulok, és nem akarom keverni a kettőt.
Azt tapasztaltam, hogy az ablakkezelő fajtája semennyire sem befolyásolja az idle fogyasztást. Cinnamonnal és Mate -val is pont annyit fogyaszt, mint XFCE -vel.
Talán - talán az Xubuntu 15.04 zárt Intel driverrel fogyaszt egy paraszthajszállal kevesebbet. (0,5 W) -
spammer
veterán
Mennyi az a jelentős különbség? Talán driver vagy kernel dolog lesz ilyen esetben.
Nincs windowsos összehasonlítási alapom, de a Powertopot használom, valamennyit segít, persze csodát nem kell várni.
Ubuntu helyett inkább Debian.
Xfce helyett pedig Lxde (vagy simán Openbox), ha úgyis csak htpc, akkor szerintem nem szükséges a "fancy" gui.
-
Exom
tag
Szeretném megkérdezni a nagyérdeműt, hogy mennyire tekinthető általánosnak az, hogy Linux alatt a számítógép több energiát fogyaszt, mint Windows alatt?
Ez a gép most aktuálisan egy HTPC, ahol ez bizony komoly probléma.
Linuxmint -et tennék rá XFCE -vel, de próbáltam Ubuntu LTS -el és Ubuntu 15.04 -el is.
A gép egy Core i3 540 -es proci, alaplapi videó-kártyával + paneltáp + 2.5" vinyó és semmi más.
A tlp -ét használom, de még így is jelentős a fogyasztásbeli különbség.
Nincs esetleg ötletetek, mivel lehetne még csökkenteni a gép idle fogyasztását? -
olivera88
veterán
Milyen fájlvisszaállió progmramok léteznek Linuxra? LMDE 2 re kellene. Leformázott rendszerröl kellene adatot visszahozni ami NTFS partíció volt előzőleg.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Létezik a Zello (PTT Walkie-Talkie) alkalmazás Linuxra, csak nem találom? -
Melack
veterán
Van olyan alkalmazás, ami az asztalon tudja megjeleníteni nekem az Outlook és a GMail naptáraimat?
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Aki kíváncs a legújabb bohóckodásomra, itt tekintheti meg:
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest