- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Albert.Tamas #102968 üzenetére
#102964-es hozzászólás...
-
Tim82
félisten
válasz
IstvánLászló #102525 üzenetére
Nekem van egy X230i-m (az i csak annyit jelöl, hogy olyan X230, amiben i3 CPU van, nem i5 vagy i7). Linux Mint van rajta. Egyszerűen feltettem a Mint-es szoftverkezelővel a Steam-et és belőttem rajta a Cpt.Pirk által javasolt módon a Steam Play-t. Red Alert 3 mondjuk nekem nincs meg, de a Dawn Of War (ami kb. korabeli, hasonlóan Windows-os játék) jól fut így Steam-ről.
Ha meg más áruházakból (GoG, Epic, Amazon Prime Gaming) szerzett játékokkal szeretnék játszani, akkor a Heroic Launchert használom letöltésre, telepítésre, beállítgatásra. Heroic-ban még azt is be tudom állítani, hogy a Steam-féle Protont használja az általa telepített játék is.
-
Tim82
félisten
válasz
IstvánLászló #102521 üzenetére
Ha ne adj'Isten mégis felmerülne a HDD -> SSD csere és budapesti vagy, akkor nagyon szívesen (és természetesen ingyen) megcsinálom.
-
Tim82
félisten
válasz
Tex Murphy #102398 üzenetére
Nem használok Knullit (Trimui Smart Pro-m van CrossMix OS-szal meg Powkiddy RGB30-am ArkOS-szal), de ha van saját fájlkezelője (felteszem, hogy van), akkor OTG-vel pendrive-ról se tudsz rámásolni?
-
Tim82
félisten
válasz
Tex Murphy #102396 üzenetére
Ha ez a konzollal együtt jött memóriakártya, akkor jó, ha tudod, hogy - fogalmazzunk finoman - hullámzó minőséget adnak; érdemes lenne a rendszert egy normális kártyára újratelepíteni.
A másik, hogy a Knulli oldala szerint nem biztos, hogy a Windows alapból kezeli a kártyát, ha az ext4-re volt formázva.
-
Tim82
félisten
válasz
tordaitibi #99798 üzenetére
Ugye, nem az én problémámról van szó. Tünetek itt.
-
Tim82
félisten
válasz
tordaitibi #99793 üzenetére
Emlékezhetek rosszul is, én régóta szándékosan nem használok egy gépen dual boot-ot, valamint Windowsnál mindig kilövöm a gyorsindítást.
Viszont akkor szerinted mi a feloldás, miért nem tudja csatolni a Win-es rendszerpartíciót (ami, ha jól értem, ugyanazon az SSD-n van, mint a működő Linux, tehát nem az SSD rottyant meg valószínűleg) a Linux?
-
Tim82
félisten
válasz
Remus389 #99788 üzenetére
Az NTFS fájlrendszert kezeli a Linux, de ha be van kapcsolva a Win-es gyorsindítás (fast startup, itt is találsz bőven infót a topikban, akár a magyar, akár az angol kifejezéssel rákeresve), akkor a Windows tulajdonképpen lezárja azt a meghajtót/partíciót, amire telepítve van, a Linux nem fog tudni hozzáférni. Esetleg másik Windows-os gépen le tudod menteni a szükséges állományokat, de Linuxon így tudomásom szerint nem fog menni.
-
Tim82
félisten
válasz
Remus389 #99786 üzenetére
De hogy férek hozzá a régi dolgaimhoz?
A régi dolgaidat tartalmazó meghajtó egyben Windows rendszerlemez? Ha igen, akkor ki lett a Windowsban kapcsolva a gyorsindítás?
Illetve a későbbiekben növelhető-e a Linux partíció mérete, akár újrainstallálással is, ami amúgy nem gond.
Igen. Én mondjuk nem a rendszer alól, hanem pendrive-ról beboot-olt GParted alól szoktam ilyet csinálni, tudtommal nem javasolt a rendszerből magából a rendszer alatti partíció(ka)t macerálni. -
Tim82
félisten
Forrasztott procis és ramos notit nem vennék meg
Nagyjából a mobil Haswell generációval kopott ki a cserélhető proci. Cserélhető RAM-os/háttértáras/wifi kártyás notit azért még kapsz, de figyelni kell rá.
A forrasztott sz*rokkal csak az e-hulladék termelését gyorsítjuk fel.
Én mondjuk tízegynéhány éve roncs notikat pofozok ki saját célra, a legutóbbi bőven használható még a forrasztott RAM és wifi kártya ellenére is... (Thinkpad T14s Gen 2 Intel) -
Tim82
félisten
Pop-ot én nem használtam, többé-kevésbé elégedett Mint-felhasználó vagyok úgy hat éve. De ez (igazi összehasonlítás híján) nem minősül ajánlásnak, mert már rég nem próbálgatok alternatívákat. A T450-nel azonos hardveres L450-emen is remekül futott, amíg nem cseréltem újabb hardverű notira.
-
Tim82
félisten
T450-nek van UEFI-je. Három generációval korábban bevezették a Thinkpad-oknál. Gondolom, a laposban CSM/Legacy mód van beállítva a BIOS-ban (Startup menüpont).
VLC egyikben sem lesz "alapból", de Ubuntu-származékokban benne van a tárolókban, szóval Synapticsból vagy Szoftverkezelőből telepíthető.
-
-
Tim82
félisten
válasz
sh4d0w #98347 üzenetére
A Heroic Launcherben tudsz Wine, illetve Proton verziókkal variálni, mint pl. az itt ajánlott 8.0-5-ös Protont letölteni és beállítani az adott játékhoz, hogy azt használja.
-
Tim82
félisten
válasz
CPT.Pirk #98213 üzenetére
Ez így nem egészen igaz, elég sok játék nem vagy nem teljesen jól működik a Proton Experimental-lal.
Két példát mondok hirtelenjében (nem reprezentatívak, de két olyan játék, amikkel én szeretek játszani):
1. A Grim Dawn pl. kifejezetten a Proton 8-as verziójával (talán 8.0.2, de nem vagyok biztos abban, hogy jól emlékszem a pontos verziószámra) megy, sem korábbival, sem későbbivel még csak elindítani sem sikerült nekem. (Próbáltam notin és Steam Deck-en is.)
2. A Dawn of War első része (+ kiegészítők) ugyan játszhatóak Experimental beállításával is, de valamiért az értesítések, illetve kapcsolódó hangeffektek nagyobb része nem kerül megjelenítésre/lejátszásra. (Azért az kissé kellemetlen tud lenni, ha emiatt elkerüli a figyelmedet, hogy a pálya egyik végén épp építkezel, a másik végen meg épp letarolják közben a bázisodat.)Szóval gyakran kell kísérletezni, a "mindig Experimental" egyáltalán nem univerzális megoldás, de általában ProtonDB-n lesz infó, hogy mi esetleg a jobb helyette.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Ha esetleg erre a problémára van valakinek ötlete, tud segíteni...
-
Tim82
félisten
válasz
tordaitibi #96280 üzenetére
Pedig nem olyan régen egy régebbi notin nekem is hasonló fura hibákat produkált a Linux Mint. Mondjuk ott Memtest azonnal elkezdte dobálni a RAM hibákat, de mindenesetre 6-7 pass legalább ajánlott, még ha nem is két hét (6-7 pass a memóriamérettől függően 8-12 óra alatt azért megvan).
Ha ennyi időd vagy türelmed nincs, régebben Windows alól a Prime95 blend testjének futtatását szokták javasolni, az fél-egy óra alatt már kihozta a hibákat.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
MacBook Pro-ban sose volt négymagos Xeon proci (2009-es MacBook Pro-ban mobil Core 2 Duo van még). Ettől függetlenül tudtommal valóban kábé bármelyik Linux disztró rámehet.
A wifi lehetne problémás, a régi Apple notik hagyományosan Broadcom WLAN modulokat használtak, amelyek sose álltak az élen Linux-támogatásban, de elég régi egy 2009-es gép ahhoz, hogy valószínűleg ez se jelentsen gondot egy modern disztrónak.
-
Tim82
félisten
válasz
sh4d0w #92279 üzenetére
x64-et tudja-e a processzor?
Tudja.CsengődiGeri: a tiednél csak kicsivel jobb gépen (Lenovo Thinkpad X200s: Intel Core 2 Duo SU9400 (1,86 GHz-es órajelű proci), 8 GB DDR3 RAM, SSD) a Linux Mint XFCE pl. egészen jól megy, igaz, a használatot könnyítendő uBlock Origin / h264ify böngészőaddon-okkal.
Ha ragaszkodsz a D630-hoz, azért egy SSD tényleg sokat lendítene rajta, SATA II ide vagy oda. Lehetne 8 GB-ra is bővíteni a RAM-ot, de a 4 GB-os noti DDR2 modulok ritkák és drágák, nem éri meg szerintem már sem az idő, sem a pénz ráfordítás.
-
Tim82
félisten
válasz
#33240320 #92095 üzenetére
Előbb nem néztem meg, de a growler linkelte oldal (legalábbis az első fele) valóban erről szól. Tömören: engedélyezni kell a developer módot, majd abban újraindítva az USB-ről boot-olást, majd csak ezután a Ctrl és U gombok együttes megnyomásával lehet USB-ről (így pendrive-ról) boot-olni.
Ha jól olvasom, a developer mód egy factory resettel is együtt jár, szóval kéne előtte menteni rendszert. Nem a Linuxszal fogod felülírni, hanem a developer módba kapcsolás jár(hat) ezzel.
(Jól agyon van bonyolítva egy "normál" notebook-hoz képest, ahol valóban csak egy gombnyomás lenne.)
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Azt nem próbáltad, hogy pendrive-ra kiírsz egy régebbi verziós Hiren's Boot CD-t, majd a pendrive-ra még felmásolod a BIOS exe-t, bebootolsz a pendrive-ról, elindítod a Mini XP-t és elintézed így a BIOS frissítést? Nekem általában működött.
Szerk.: lassú vagyok.
-
Tim82
félisten
válasz
kenguru99 #89089 üzenetére
Pontosabb választ a DAC ismeretében tudnánk mondani, de általánosságban minden USB-s DAC-nak, ami megfelel az USB Audio Class szabványnak, működnie kellene Linux alatt.
Jó pár külső DAC-om volt/van, mindegyik működik Linux alatt. Az utóbbi időben egy kivétellel találkoztam csak, az pedig nem USB-s, hanem ExpressCard-os hangkártya (Creative X-Fi Notebook), azt nem sikerült működésre bírnom. Minden más plug'n'play módra működik, amivel dolgom volt.
Biztosan nem teljes lista, emlékezetből, amiket próbáltam és biztosan működnek:
- E-MU 0404 USB
- Audioprobe Spartan A
- Steinberg UR12
- AudioGD NFB-11.32
- Covia Zeal Edge
- Apple type C DAC
- Radsone ES100
- Venture Electronics Megatron
- Xduoo XD-05
- Xduoo X3 II (ez egy DAP, ami tud USB DAC üzemmódban is működni)
- Creative Sound Blaster E1
- Creative Sound Blaster E5
- Creative X-Fi HD
- Fiio E10K
- Creative Audigy ZS Notebook (ez nem USB, hanem CardBus csatolós)
- Roland UA Mobile (ezt kb. az utóbbi 3-4 évben támogatja a Linux)
- Grace SDAC -
Tim82
félisten
válasz
tordaitibi #88669 üzenetére
Esetleg innen a második komment alapján lehetséges, hogy a Virtualbox VM beállításaiban kellene nézelődnöd.
-
Tim82
félisten
válasz
tordaitibi #88650 üzenetére
Az OMV topik összefoglalóval - szerintem - az a baj, hogy régebbi OMV verzióhoz találsz ott infókat, mint amit most tudsz letölteni.
Én nemrég egy Fujitsu Esprimo Q1500-at (ez egy tenyérnyi doboz méretű minigép, a belseje meg kb. egy régi Core 2 Duo-s laptop hardvere, képernyő nélkül) hasznosítottam újra OMV NAS-ként. A telepítéshez nekem ez volt az útmutató: [link] (mint látod, nem parancssoros volt a telepítőfelület), a telepítés utáni beállításokhoz ez: [link]
Nem próbáltam Virtualboxban még OMV telepítést, szóval arra nem fogok tudni mit mondani. Mondjuk nekem olyan igényem sincs egyelőre, hogy kívülről, netről érjek el rajta lévő dolgokat, ha ez változik, akkor beleásom magam a Nextcloudba.
-
Tim82
félisten
Amúgy jó dolog, ha a frissítendő vas támogatott, akkor pikkpakk megoldja a firmware frissítéseket. A BIOS/UEFI/Embedded controller rész emlékeim szerint egy alkalommal macerás volt (csak azután ment fel, miután minden más firmware frissítésen túl volt a noti és akkor is elsőre látszólag lekapcsolt, ki kellett nyomni, majd újra bekapcsolni a laptopot - utána viszont lement gond nélkül).
De ez szerintem nem Linux vagy fwupd issue volt, hanem magáé a BIOS update folyamaté. Három notin próbáltam ki eddig, két darab Thinkpad T470-en és egy X270-en, mindegyiken eredményes volt, a fenti, az egyik T470-nél jelentkező anomália ellenére is.
-
Tim82
félisten
Köszönöm, ezt nem tudtam volna megnézni érdemben (ilyen alaplap hiányában nem tudtam, hogy van a BIOS-ban a frissítésre OS nélkül is opció). Ezek szerint feleslegesen bonyolítottam az adott alaplap vonatkozásában a kérdést.
Ezek alapján arcoskönyv itt írt javaslata is alá van támasztva.
-
Tim82
félisten
válasz
Warton #88593 üzenetére
Ha jól olvasom a BIOS verzió alapján, ez a 2.0 verzió lesz a GA-H61M-S1 alaplapból. A gyártói honlap alapján valóban csak Win alól futtatható formában tölthető le a jelenlegi F8-nál újabb BIOS (F9 és F10 béta).
Wine alól én biztosan nem próbálnám meg, de a régi fajta, mini XP-s Hiren's Boot CD alól érdemes lenne megpróbálni (gondolom, Legacy módban boot-ol az alaplap és nem UEFI módban). UEFI mód esetén nem biztos, hogy ez a megoldás működne.
-
Tim82
félisten
De csak mert nem hallottál az fwupdmgr parancsról.
Támogatott hardverek itt: [link]
Ubuntu manpage: [link]
Debian manpage: [link]
ArchWiki: [link]Amúgy én azért biztos nem telepítenék fel Windowst, hogy BIOS-t frissítsek, az eddigi tapasztalataim szerint valamilyen pendrive-ról bebootolható Windows PE verzió (mint pl. a Hiren's Boot CD-s Mini XP) alól is meg lehet csinálni, de nekem főleg laptopokkal vannak tapasztalataim.
-
Tim82
félisten
válasz
arcoskönyv #88587 üzenetére
Kérdeztek tőle páran pár dolgot itt, de valahogy nem jött tőle válasz. Vélhetően a szakadozó netkapcsolat miatt. /s
-
Tim82
félisten
válasz
arcoskönyv #88585 üzenetére
Ez tény, de amíg annyit nem lehet belőle kiimádkozni, hogy legalább leírja, hogy:
- milyen gép (nekem még az sem világos, hogy desktop gép vagy laptop)
- milyen wifi adapter (az Intel AX200 és AX210 pl. tuti, hogy jól működik Linux Mint alatt, a másik eléggé elterjedt AX-es chipset-ben, a Mediatek MT7921-ben nem vagyok biztos, mert nem tudom, hogy az a kernel, amit jelenleg alapértelmezetten használ a Mint, már jól támogatja-e -> elvileg 5.12 kernel felett már támogatott)
- Linux Mintnek pontosan melyik verziója...... addig érdembeli segítséget feltételezem, nem is vár a t. kollega, csak ventilál, hogy szaralinugz.
-
Tim82
félisten
válasz
arcoskönyv #88583 üzenetére
A linkeden konkrétan nem a Wifi 6-ról, hanem a Wifi 6E-ről van szó, valamint arról, hogy pl. korábbi Ubuntu (konkrétan a 20.04 LTS) a 6E-hez szükséges biztonsági követelményeket még nem támogatja. "Resolution: Update Ubuntu to 22.04".
A laptop, amiről most ezt a hozzászólást is pötyögöm, egy Thinkpad T470, up-to-date frissített Linux Minttel és Intel AX210 kártyával (utólagos bővítés, én tettem bele) teljes mértékben támogatja az AX szabványt (OpenWRT-s Xiaomi AX3600 routerrel, Digi gigabites nettel ezt hozza).
-
Tim82
félisten
válasz
ubyegon2 #85283 üzenetére
ezt az ONYA-t meg én ANYK-nak ismertem
Az ONYA fogja kiváltani hosszú távon az ÁNYK-t, aminek igencsak itt lenne az ideje amúgy. Az ÁNYK ugye egy Java-alapú, eléggé elavult alkalmazás, az ONYA meg kb. bármilyen mainstream böngészőből elérhető, bármilyen külön telepítgetés nélkül. De a hosszú távú cél a NAV részéről az, hogy mindent, amit korábban ÁNYK-s nyomtatványok beküldésével lehetett intézni, az ONYA felületén keresztül, simán böngészőben lehessen.
Aztán persze van egy rakat másik hivatal a NAV-on kívül, amelyik szintén ÁNYK-s nyomtatványokat használ, náluk meg egyelőre nem nagyon látszik az akarat/terv az ÁNYK ki- és leváltására.
Az említett átvezetési/visszautalási kérelem ÁNYK-s megfelelője amúgy jelenleg ez: [link] (ha esetleg az ÁNYK-val kényelmesebb beküldened)
-
Tim82
félisten
válasz
ubyegon2 #85280 üzenetére
Van bárki, őszintén, aki valóban szereti a NAV-ot?
Amúgy itt: [link] bejelentkezve, az Adószámla rovatban indíts egy lekérdezést. Ha az a másik számlaszám szintén NAV-os (és hozzá tudta kötni a NAV az adóazonosító jeledhez a korábbi befizetésedet), akkor túlfizetésként egy másik adónemen (amihez a másik számlaszám tartozik) meg kellene jelennie a korábban befizetett/elutalt összegnek.
Az ONYA (= Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás) meg amúgy itt érhető el: [link] ott pedig belépve az "Új nyomtatvány / bejelentés" -> "Kérelmek" -> "Átvezetési és kiutalási kérelem" nevű, a felületen kitölthető és beküldhető űrlappal tudod kérni a más adónemen lévő túlfizetésednek akár a belföldi gépjárműadóra átvezetését, akár visszautalását. Utóbbi esetben számíts arra, hogy 31-35 naptári nap, amíg ténylegesen megtörténik a visszautalás (nem szokta "elsietni" a NAV).
-
Tim82
félisten
válasz
ubyegon2 #85276 üzenetére
Akkor innen: [link]
"A gépjárműadót a 410-es adónemhez tartozó, 10032000-01079160 számú, NAV Belföldi gépjárműadó-bevételi számlára kell megfizetni. Banki átutalásnál az átutalási bizonylat közlemény rovatába az adószámot vagy az adóazonosító jelet kell beírni. Ha ez elmarad, akkor a NAV nem, vagy csak késedelmesen tudja a befizetett összeget a befizetőhöz kapcsolni."
-
Tim82
félisten
válasz
I02S3F #85001 üzenetére
Amúgy ha jól emlékszem, a Mint Cinnamon alapjáraton inkább felülről nyaldossa az 1 GB-ot a RAM használatát tekintve, de nem nagyon szoktam nézegetni, mert nálam van miből gazdálkodnia (saját kattanás az, hogy lehetőleg sok RAM legyen a gépben). Ha a Minttel amúgy elégedett vagy, megnézhetnéd, hogy XFCE-vel mennyire jön be, de a 2560p-be azért kábé semmibe se kerülne belepattintani még egy 4 GB-os modult, a virtualizációnál sem jönne rosszul.
-
Tim82
félisten
válasz
fatpingvin #84992 üzenetére
Ettől függetlenül a szóban forgó feladatot amúgy tök jól meg tudja oldani.
-
Tim82
félisten
válasz
growler #82266 üzenetére
Kifejezetten úgy emlékszem, hogy dd-t ír ki (a GParted elviekben kiírja "menet közben", milyen paranccsal dolgozik), ez alapján írom - de tévedhetek is. Hozzáteszem, az use case nálam mindig az volt, hogy volt elég hely a célmeghajtón és sose változtattam meg a partíció méretét, helyét, mindig utólag, a másolás után adtam hozzá szabad helyet meglévő partícióhoz. Nagyobbról kisebb meghajtóra nem migráltam még, azzal nincsen tapasztalatom, de úgy emlékszem, csináltam én már NTFS rendszermeghajtó (Windows) partícióinak másolását is (nagyobb meghajtóra) GParteddel, sikeresen. Windows esetén nem ezt preferálom azért, ott van a Macrium Reflect Free erre.
-
-
Tim82
félisten
válasz
poirot #78608 üzenetére
Igen, használható, csak sok "tartalék" nincsen már benne.
A memóriát illetően azt hiszem, mehetne bele 3*1 GB DDR1 RAM is, élhetőbb lenne.
Én a helyedben nekiugornék, de nem fűznék nagy elvárásokat a projekthez.
Antix, Bunsen Labs, az említett Puppy Linux (amiből amúgy sok változat van) biztosan szépen fut rajta, a gond nem ezzel, hanem a netezés sebességével, élményével lesz. A Vivaldi beépített adblockere ezen segít valamit (ha nem elég, Ublock Origin addonnal is lehet kísérletezni), plusz az említett böngészőgyorsítás bekapcsolás + h264ify addon.
YouTube-ra amúgy vannak alternatívák, böngésző helyett MiniTube vagy MPV-ben lejátszva a videót pl., azok valószínűleg ezen a gépen is gond nélkül mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged