- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #74157 üzenetére
"Maradjon meg az azoknak, akik pálcikaWM-et használnak, aki full DE-t használ, az használjon fullos torrentklienset."
Hát én ugye mint tudod már 4 éve openboxos vagyok és a Transmission köszöni szépen jól van és teszi a dolgát Arch+WM alatt legalább is. Nekem nincs gondom vele, gufw-ot használok tűzfalként és megy a feltöltés ha engedélyezem Transmission-ön a bejövő és kimenő adatforgalmat. Tesztképp el is indítottam pár dolgot, hogy lehessen látni, működik ahogy kell.
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
Közben kiderült, hogy bugos a polybar. Teljesképernyős alkalmazás esetén látszik a system tray. A magyar neve most nem jut eszembe. Rakom is vissza a tint2-t.
-
Lathronos
őstag
válasz
growler #74018 üzenetére
Találkoztam vele mikor keresgéltem mi is lehetne az ubuntu utódja és használtam is tegnap estig. Az Arco linux-szal az a baj, hogyha a fejlesztője megszünteti a disztribúciót, a csomagok sem fognak frissülni többé, mivel saját tárolókat használ.
Leszámítva az AUR-t. Ezért is raktam fel inkább egy tiszta Arch-ot. Bár az is igaz, hogy módosítható a sources.list, hogy az Arch tárolókat használja.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Lecseréltem az openboxomon a tint2-t polybar-ra, viszont itt belefutottam egy problémába. Nem tudom beállítani, hogy a tálcán megjelenjenek a futó szoftverek(lehetőség szerint az ikonjuk is látszódjon). Kerestem már mindenfelé a neten instrukciót, de nem találtam. Tud valaki megoldást erre? -
Lathronos
őstag
Ami alternatívákat mutattam, a vidókban konkrét példákkal mutatja be Zoli, hogyan tudod paraméterezni a WINE-t, playonlinuxot, lutris-t, a játékok igényeinek megfelelően. És a discord is telepíthető íly módon.
Én magam is játszok Linuxon ezekkel a megoldásokkal, pl. GTAV, ETS2, Pinball Arcade, Command&Conquer játékok, StarCraft 2, Resident Evil 0-1-2-3 remastered -
Lathronos
őstag
válasz
#63718632 #73961 üzenetére
"Nagyon kellene egy olyan Arch telepítő, ami a grafikus felületig egyszerűen elviszi a felhasználót. Van több telepítést segítő script és élő kis disztró, ami segít. De egy olyan kellene, ami nem ad hozzá semmi plussz repót a vanilla Arch-oz, csak segít felhúzni egy Xorg+Gui rendszert. Innestől meg a user dolga, hogy mit kalapál össze."
A már fentebb említett Magyarch és Calam Arch installer ilyenek. Szín tiszta Arch, semmi több. Ezekben benne van az összes népszerű WM és DE, ki tudod választani, melyikkel szeretnéd használni. Magyar nyelvű Videókat róluk itt találsz: Magyar Linux Videók
-
Lathronos
őstag
válasz
#63718632 #73959 üzenetére
Próbálkoztam minden évben 3-4 alkalommal az ubuntu-ból készíteni párat. De sajnos már olyan irányba tart a fejlesztés ami nekem nagyon nem tetszik. teljesen figyelmen kívül hagyják a felhasználók igényeit. Ezért is váltottam Arch-ra, na meg azért, mert a wi-fi stickemet normálisan kezeli. nem szakad meg a netkapcsolat 5 percenként. Még csak ismerkedek az Arch-al. De ha megbarátkozunk, valószínűleg ebből is készítek néhány kezdőknek szánt kedvcsinálót. Sajnos itt kevesebb a GUI-s bállítási lehetőség, sokminden csak terminálból oldható meg. De ahogy mondani szokás: mindennek ára van.
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
válasz
Babetta-X #73947 üzenetére
Hát éppen van, egy véleményem szerint kezdők számára is könnyen telepíthető disztribúció. Ez pedig az Arcolinux.
Tudom, hogy az Arch sokak szerint nem kezdőknek való, de mára már sokat szelídült és ezzel a változatával egy kezdő is elboldogul. Ráadásul Openbox ablakkezelővel is fel van vértezve, ami a legkevesebbet fogyasztó WM. Ha gondolod a konfigurálásban és telepítésben tudok segíteni. Amúgy én is ezt használom egy ideje. Magyar nyelvű útmutatót, tanácsokat YouTube-on is találsz, valamint ITT cikkekbe foglalt tananyagot is a témához. És szerintem kinézetre se csúnya. -
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani olyan USB Wi-Fi adaptert, ami rögtön mindenféle varázslat nélkül működik linuxon? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Lathronos
őstag
válasz
Slownz #58824 üzenetére
Én ArchLabs-ot használok egy ideje, és minden működik azóta hibátlanul. Igaz, ez nem kezdőknek szánt rendszer, de könnyen bele lehet jönni a használatába. ha meg tudsz angolul, rengeteg fórum foglakozik az Arch disztribúcióval, ahol minden létező kérdésre találsz választ. Na meg persze az Arch wiki is rendkívül informatív. Szerintem egy próbát megér. Aztán ha megtetszik és használnád, lefordítottam az openbox menüt is magyarra(polybar alapból magyar), szívesen megosztom veled.
-
Lathronos
őstag
válasz
CPT.Pirk #58687 üzenetére
Ezzel csak az a baj, ha esetleg WPS vagy LibreOffice dokumentumot/táblázatot/prezentációt készít amit aztán MS Office-ban kéne később használni cumi van, mert nagy eséllyel széthullik az egész és a végeredmény egy kaotikus borzadály lesz. Egy meeting-en/konferencián pedig az ilyesmi elég kínos szituációkhoz vezethet.
-
Lathronos
őstag
válasz
lev258 #58547 üzenetére
Persze van ubuntu-ra patch a wi-fi vezérlőkhöz, viszont Arch alatt legtöbb esetben ilyesmire nincs szükség, működnek rögtön mindenféle hókusz-pókusz nélkül. Jó az én RTL8192CU-m pont kivétel, mert Arch alatt az se működött a dkms telepítése nélkül.
De azóta hiba nélkül működik. Azért az tényleg vicc, hogy még 5 év után se tudják (vagy nem akarják) korrigálni ezt a kernel hibát.
-
Lathronos
őstag
válasz
agy73p #58542 üzenetére
Én személy szerint azt javasolom, hogy használj kezdők számára is átlátható, könnyen kezelhető Arch alapú disztribúciót(Antergos) és felejtsd el az Ubuntu-t. Csak egyre több bajod lesz vele. Amióta én is Arch-ra váltottam, érdekes módon mindenem működik gond nélkül és villám gyors. Az Antergos telepíthető XFCE, MATE DE-vel is(meg is kérdezi a telepítő, melyiket akarod használni
), vagy akár a személyes kedvencemmel az openbox WM-mel is, így nem fogja agyon terhelni a laptopodat.
-
-
Lathronos
őstag
válasz
Neil Watts #57620 üzenetére
Szia!
Sokan a VeraCrypt-re esküsznek. Itt egy részletes útmutató a telepítéshez és konfiguráláshoz Ubuntu-n. Egy próbát talán megér. Aztán az más kérdés, hogy mennyire biztonságos. Sok encrypt szoftverről kiderült már, hogy annyit ér mint cunami ellen egy esernyő.
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #57580 üzenetére
Valószínű, mert én már ennyiért vettem.
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #57575 üzenetére
Még nagyon hétfő van.
Mit kellene vennem? A Ryzen 5 1600X már 2 hete megvan ha arra gondoltál.
Persze hűtőt azt nem adtak hozzá.
Talán manapság feláras extra?
De hogy ne csak offoljak: nem tudsz véletlenül olyan USB Wi-Fi sticket amihez nem kell patch, hogy normálisan működjön linuxon? Pl. a TP-Link-ek támogatottsága nem a legjobb.
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #57566 üzenetére
Régen minden jobb volt. Én meg most váltottam Intel i5-2500K-ról Ryzen 1600X CPU-ra a játszós PC-mben. Ott szintén se linuxon, se winben nincs teljesítménycsökkenés a meltdown és spectre patch miatt ha erre gondolsz. A te A10-es CPU-d is egész jó teljesítményű még manapság is, azt se szabadna leterhelnie.
(#57567) Sinkapeter
Igen. Nálam ha nem éri terhelés, lecsökken az órajel majdnem 0-ra mint látod.
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #57289 üzenetére
Itt a Bunsenlabs legfrissebb compton.conf-ja. Hátha ez javít rajta. Másold be a /home/neved/.config mappába, felülírva az ott lévőt. YouTube nézésre megy ott van az előtelepített, beállított SMTube. Az nem terheli a CPU-t agyon még 720-as HD lejátszás esetén sem.
-
Lathronos
őstag
válasz
CPT.Pirk #57285 üzenetére
Nem szoktam linuxon játszani, erre használom még mindig az őskövület Windows7-emet. Ha már annak idején voltam olyan hülye és megvettem, legalább valami haszna is legyen.
(#57286) Tarill
Ha a Mint XFCE is leterhelné, itt egy friss ubuntu openbox-szal. 25-30%-kal kevesebbet fogyaszt, jelenleg én is ezt használom és villám gyors.
-
Lathronos
őstag
válasz
Tarill #57283 üzenetére
Itt tudod megnézni, mely játékok futnak és melyek nem. A platinum és gold minősítést(rating) nézd csak, azok jól mennek. Ha a játékok(Category: games) nevére kattintasz, információt is kapsz, melyik WINE verzióval, milyen beállításokkal futnak. Ha jól tudom, ilyenkor ajánlott a PlayOnLinux használata.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Tud valaki egy tearing mentes kompozitort compton helyett openbox-hoz? Nálam a compton iszonyatosan szaggat Radeon-on. Geforce-szal viszont hibátlan. De nekem most radeon-om van.
(#57266) totron
Nocsak, ráuntál az Arch-ra?
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #56288 üzenetére
"Csak nekem nem volt pingvin a jelem az oviban a régi topikosok közül?"
Bizony jól mondod, a mi gyermek korunkban még Windows sem volt, nemhogy linux. Volt kazettás C64 meg ZX81 és Spectrum, a felső tízezernek meg Amiga vagy Atari. Dinoszauruszok vagyunk.
Ettől függetlenül azért többé-kevésbé sikerült felzárkóznunk a 21. század IT trendjeihez. Mégha nem is Tech guru szinten, de azért mi sem vagyunk digitális analfabéták.
-
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
válasz
Lasersailing #56215 üzenetére
Két külön HDD-re/SSD-re kell telepíteni a Windows-t és a linuxot. Ezzel elkerülhetőek az ilyesfajta balesetek.
-
Lathronos
őstag
válasz
jackal79 #55508 üzenetére
Ha tárhely kell aminek van kliense linuxon is, én a MEGA-t javaslom. 50 GB-ot kapsz ingyen, viszont a hátránya, hogy napi 1 GB-ra van korlátozva a letöltés.
Vagy ott van még a másik kedvencem, a pCloud(20 GB ingyen) - Linux kliens. Vagy ott van még a Hubic(25 GB ingyen) - Linux kliens
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Na ezt is megértük, grafikus Arch telepítőkészlet.
Így már egy kezdő linuxos is elboldogul vele.
-
Lathronos
őstag
válasz
teleahocipöm #52191 üzenetére
Szerintem hagyd a 'csába, a 16.04-et, mert nagyon megválogatja mivel működik együtt. Vagy a debian 8.7.1-gyel próbálkozz(ezek a nofree live ISO-k, vagyis minden előtelepítve van ami kell), vagy a már előttem említett Mageia, openSUSE, Fedora(ezek a spin ISO-k, vagyis az XFCE is köztük van) vagy Chakra valamelyikével.
-
Lathronos
őstag
válasz
teleahocipöm #52187 üzenetére
Ezt próbáltad már használni? Eddig még nem érkezett rá panasz, és olyan laptopokra is sikerült felvarázsolnom amin a 16.04 XFCE valamint a Linux 18 XFCE se ment. Na és persze kevesebbet is eszik ezeknél.
-
Lathronos
őstag
válasz
donmackó #51700 üzenetére
Én inkább végső alternatívaként a Chrunchbang++-t vagy az Antix-ot ajánlanám, esetleg WattOS10(ez utóbbi kettő magyar nyelvet is tartalmaz). Egyik sem rolling, így ha fél évente frissül a rendszer, akkor sem lesz geb@sz. Ráadásul debian alapú mindkettő.
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #51124 üzenetére
Na igen. Ha minden telefongyártó a módosítatlan androidot telepítené a készülékeire, ahogy a google is javasolja a kezdetektől, nem lenne semmi gond. De nem, az úgy nem jó. Aztán meg emiatt az új verziók kiadásakor jön a több hónapos késés, és persze többnyire csak a prémium és felső közép kategória kapja meg az új verziókat(ott is leginkább csak Samsung és az LG).
Ilyenkor jön a gyártók jól ismert marketingdumája: "Friss android kell? Vegyél évente új telefont!" Na ezért van nekem még a mai napig is S II-m(ami még 6 év után is tökéletesen működik, az üzemidő persze katasztrófa, maximum 1,5 nap ha egyáltalán nem nyomkodom), és emlegetem sokszor amit ilyenkor szokás.
-
Lathronos
őstag
válasz
Keef_Lee #51023 üzenetére
Azért raktam bele, mert vannak akik igénylik(például te is), meg ugyebár HTPC-hez ez a legideálisabb környezet. A tárolóban a teszt és stabil verzió egyaránt megtalálható, és ha jól tudom nem is lehet beállítani, hogy csak stabil verziókra frissítsen. Amint újat talál, jelez, de nem nézi, hogy az stabil verzió-e. Ezt a felhasználónak kell kiderítenie.
-
Lathronos
őstag
válasz
CPT.Pirk #50905 üzenetére
A Canonical-nél nem sietik el a dolgot, amolyan ráérünk arra még tempóra kapcsoltak. A 16.04 óta a múlté a felhasználók kívánságaira támaszkodó fejlesztés.
"Azt kapsz amit adunk, mert mi jobban tudjuk mi kell neked. Ha nem tetszik, keress mást!" Sajnos a Microsoft példáját egyre többen követik.
-
Lathronos
őstag
válasz
spammer #50879 üzenetére
Végül is igaz. A magyar már amúgy is félholt nyelv, amit 100 év múlva senki sem fog megérteni. Csak azért szomorú, hogy már napjainkban is lenézik azt aki nem tud angolul. Pedig már a mi korosztályunkban is vannak akik annak idején még oroszt tanultak és nem angolt. Az ötven-hatvan közöttiekről már nem is beszélve.
-
Lathronos
őstag
válasz
Black&White #50877 üzenetére
Nem kötekedésképp, de ha már van egy szép anyanyelvünk, talán jó lett volna azon közzétenni a megoldást. Tudom, van egy csodás Google fordító, ami megoldani a probléma ez aki nehéz feladat neki nem tudni angol.
-
Lathronos
őstag
válasz
spammer #50875 üzenetére
"A Gentoo lenne még az, amibe jó lenne egyszer belemerülni, de sajnos se idő, se erőforrás nincs, hogy forrásból daráljak magamnak mindent."
Legalább nyugdíjas napjaidra is tartogatsz valamit, akkor majd napestig babrálhatsz vele és nem unod halálra magadat mint azt a mai nyugdíjasok teszik.
-
Lathronos
őstag
válasz
Black&White #50844 üzenetére
CoverGloobus kell hozzá elméletileg, de deadbeef-fel nem működik.
De ha a deadbeef-ben van ilyen opció, akkor talán ha bejelölöd a Fetch from Albumart.org-ot. Mindjárt meg is nézem.
Hát nálam sehogy sem működik, akármit is állítok be.
-
Lathronos
őstag
válasz
spammer #50808 üzenetére
A NAV mindig is szeretett különcködni.
Amúgy pedig a NAV említésétől felmegy a vérnyomásom.
(#50812) joecontra
Ebből is látszik, hogy nem vagyok nagy WINE szakértő.
Kár, hogy nincs valami script, ami a WINE futtatásakor az adott szoftver prefixeit és egyéb függőségeit telepíti.
-
Lathronos
őstag
válasz
CPT.Pirk #50805 üzenetére
Nekem még a telepítője sem indul el.
Igaz, én WINE 2.0-t használok. Tartom magam azon állásponthoz, hogy Windows szoftvert ne akarjunk linuxon használni. Ez olyan mintha sivatagban akarnánk jegesmedvére vadászni. Na meg aztán chakrában gondolom minden a legfrissebb, ami az Ubuntu-ról nem mondható el.
-
Lathronos
őstag
Ahogy Vladi is említette, Windows-ra írt szoftvert windowson futtassunk. Aki nem elégszik meg a linuxos alternatívákkal, annak nem jó választás ez a platform. Vagy marad a biztos megoldás, feltelepít egy Windows-t és mellé linuxot.
(#50801) Vladi
A nomacs-ről még nem hallottam, a leírások alapján egész jónak tűnik. Mindjárt ki is próbálom
-
Lathronos
őstag
válasz
qwertly #50797 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hány rendszergazda van itt rajtad kívül, de a haladó topic-ban nagyobb eséllyel kapsz választ.
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
válasz
CPT.Pirk #50706 üzenetére
Konkrétan az ő laptopjában egy Packard Bell EasyNote TE-ről van szó, amiben egy E1-2500 1.4GHz CPU van, és kinyírta az Ubuntu MATE 14.04.5 MATE(100% CPU terhelés). Aztán jött a Lubuntu ugyanilyen eredménnyel, végül 32 bites ChrunchBang++. És láss csodát, ha nem is száguld, de akadás nélkül megy rajta minden(alapjáraton 5% CPU terhelés).
-
Lathronos
őstag
válasz
pocokxx #50701 üzenetére
+1 Lubuntu. Ha nem bír el vele, akkor valami 32 bites OpenBox rendszer, pl. ChrunchBang++. Mivel már volt dolgod linux-szal, gondolom nem okoz gondot a telepítésük és a konfigurálás. Ha meg igen, itt vagyunk.
Ez vonatkozik a laptop tulajdonosára is.
Azzal a ATI Radeon Xpress 200M-mel lehet lesznek problémák YXouTube lejátszásnál.
(#50704) CPT.Pirk
Unokanővérem esetéből tanulva úgy tapasztaltam, hogy az ilyen régi AMD CPU-k nem komálják igazán a 64 bitet.
-
Lathronos
őstag
De nehéz 4 felé osztódni. Itt vagyok.
1. Na akkor tehát, conky manager deb csomagja: ITT. Ezt feltelepíted. Eliondítod a conky manager-t majd kilépsz.
2. Letöltöd a témát, innen
3. kicsomagolod a /home/neved/conky-manager/themes mappába.
4. belépsz a conky_light 4core mappába, és telepíted a fontokat(betűtípusokat). Csak simán kattints rájuk 2x, majd telepítés gomb.
5. Töltsd le még ezt is, majd másold be a /home/neved/.conky mappába. Fájlkezelőben CTRL+H kombinációval tudod láthatóvá tenni a rejtett mappákat.
6. Conky Manager-ből futtasd a conky-t.
7. A cinnamon téma neve pedig Baldr. Ezt a /home/neved/.themes mappába csomagold ki.
8. Téma kiválasztása: Jobb egérgomb a tálcán -> Témák -> Alul Asztal -> itt kiválasztod a Baldr témát.
Ennyi. Ha van még kérdés, 22:00-ig itt (is) jelen vagyok.
-
Lathronos
őstag
válasz
lev258 #50631 üzenetére
Basszus, ennyire nem lehetek balfék. Persze, hogy nem megy, ha a DX11-es exe-t futtatom. A DX9-es gond nélkül fut.
Viszont a konfigurációs exe a pbaconfig.exe nem működik.
Anélkül meg nem tudom teljesképernyősre állítani.
Itt a hibaüzenet:
tomi37@tomi37-cinnamon:~$ wine '/home/tomi37/Játékok/Pinball Arcade/DX9/PBAConfig.exe'
fixme:winediag:start_process Wine Staging 2.0 is a testing version containing experimental patches.
fixme:winediag:start_process Please mention your exact version when filing bug reports on winehq.org.
fixme:wincodecs:JpegDecoder_Frame_CopyPalette (0x169554,0x169ca8): stubUnhandled Exception:
System.ArgumentOutOfRangeException: Specified argument was out of the range of valid values.
Parameter name: SelectedIndex
at System.Windows.Forms.ComboBox.SetSelectedIndex (Int32 value, Boolean supressAutoScroll) <0x1c6ffb0 + 0x0017b> in <filename unknown>:0
at System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex (Int32 value) <0x1c6ff80 + 0x0001f> in <filename unknown>:0
at PBAConfig.Form1.GetDisplaySettings () <0x1c81498 + 0x0056f> in <filename unknown>:0
at PBAConfig.Form1..ctor () <0x1beb408 + 0x00533> in <filename unknown>:0
at (wrapper remoting-invoke-with-check) PBAConfig.Form1:.ctor ()
at PBAConfig.Program.Main () <0x1be0fa8 + 0x00033> in <filename unknown>:0
[ERROR] FATAL UNHANDLED EXCEPTION: System.ArgumentOutOfRangeException: Specified argument was out of the range of valid values.
Parameter name: SelectedIndex
at System.Windows.Forms.ComboBox.SetSelectedIndex (Int32 value, Boolean supressAutoScroll) <0x1c6ffb0 + 0x0017b> in <filename unknown>:0
at System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex (Int32 value) <0x1c6ff80 + 0x0001f> in <filename unknown>:0
at PBAConfig.Form1.GetDisplaySettings () <0x1c81498 + 0x0056f> in <filename unknown>:0
at PBAConfig.Form1..ctor () <0x1beb408 + 0x00533> in <filename unknown>:0
at (wrapper remoting-invoke-with-check) PBAConfig.Form1:.ctor ()
at PBAConfig.Program.Main () <0x1be0fa8 + 0x00033> in <filename unknown>:0
tomi37@tomi37-cinnamon:~$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest