Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
válasz
body007 #98446 üzenetére
Mi megoldottuk, sem a tévébe sem a falba nincs bedugva a set-top box. Amikor gyerekeim nagyszülőknél nagyritkán tévéadást látnak teljesen le vannak nyűgözve a reklámoktól (Youtube-os "5 másodperc után skip" fajtán kívül nem látnak ilyet), meg, hogy nem kell HBO-n / Netflixen / Plexen kiválasztani mit akarnak nézni, csak "jön" magától. Volt pár értetlenkedés, hogy mi az, hogy nem lehet a következő epizódot betenni, mert más műsor jön.
-
OldMike
őstag
válasz
body007 #97200 üzenetére
Az optikán valóban állandó szintű jel jön ki, amit a tévén nem lehet szabályozni. Ebben a topicban a Zaskar nevű hozzászóló talált egy olyan átalakítót, amin a kimenő jel távirányítóval szabályozhatónak látszik.
[link]
Nem tudom, hogy megvette-e, illetve próbálta-e, és valóban működik-e? Jó esetben ez számodra is megfelelő lehetne, bár látatlanban nekem vannak kétségeim a képességeit illetően. -
OldMike
őstag
válasz
body007 #97198 üzenetére
Sajnos az LG évek óta nem tesz analóg kimenetet, csak a legmagasabb szintű tévéire, és az is csak fejhallgató kimenet. Az analóg RCA-nak látszó aljzat csak bemenet, a videojel hangbemenete. Analóg eszközhöz csatlakozáshoz egy digitális-analóg konverterre van szükséged, ami egyik oldalon optikai kábellel csatlakozik a tévé optikai kimenetére, a másik oldalon pedig egy RCA és/vagy Jack kimenet van az analóg eszköz felé. Keresheted DAC vagy D/A converter néven is.
-
8nemesis8
veterán
válasz
body007 #77914 üzenetére
Igaz!
Áldom is a segítőket, amikor az LH630V irányába tereltek, beszéltem egy LG-s arccal és segített, össze sikerült hasonlítani ugyanolyan forrásról a 6207 és a fentebb említett TV képét és azt kell mondanom sokkal rosszabb az UHD, bár nem tudom beállítással orvosolható-e, de fényerőben mindenben jócskán elmarad ez a belépő kategória. Ebből kiindulva vásároltunk egy LF652V-t, szülőknek tökéletes, ámultak, milyen szép a képe, hoztam haza pendriveon 1080p filmeket, nagyon bejött nekik -
TRob1
veterán
válasz
body007 #77921 üzenetére
Idén? Már vagy 2014-ben, 2015-re tartalmakat ígértek és megjelentek a lejátszók is, és most meg 2016 végén járunk!
Sztem már Pc-ből is bikább kell hogy egy 70-100GB-os filmet jól vigyen akadások, röccenések nélkül.
Amúgy meg amilyen nehezen jön, olyan hamar fog eltűnni - ahogy a 3D is (hisz már a sima blu-ray sem ütött akkorát, és nem is megy úgy mint anno pl. a dvd) Ráadásul már itt a 8k, főleg kinek kell majd a szar 4k!Félő hogy ebben az életben már sosem lesz olyan hogy minden klappoljon (elérhető legyen minden jó árban, legyen rá tartalom is bőséggel több csatornán), és még elégedett is legyen az ember (ne akarja már rögtön az újat mikor még ki sem élvezte azt ami van).
-
törölt tag
válasz
body007 #77853 üzenetére
A 6-os széria funkciókban, kép és hangminőségben is kisebb tudású a 7-esnél. De érdemes megnézni, hogy 55"-tól pl. a 661V is már más jellegű panelt kap, és magasabb a PMI száma, ami a képminőségi index. De nézd át magad itt: 2016 Line Up.
Indiant Hát, 1-2 menedzsert nem ártana onnan kivágni. -
ricsip
addikt
válasz
body007 #70106 üzenetére
Nem aggódj, majd meggyőz itt pár LG alkalmazott, h. igenis gyors a webos2 a belépő kategórián is (az ne zavarjon h. a közben lemondott topikgazda által karbantartott első hozzászólás szerint a 6xxx széria igazából már középkategóriának mondott, ahol még inkább gáz ez a szaggató oprendszer szoftver).
-
törölt tag
válasz
body007 #69954 üzenetére
Ezek az 55"-os FHD-k elérhetőek, és úgy látom vannak is 1-2 webshop-ban raktáron 225k-ért: LG 55LF630V + LG 55LF632V
w333: Van itt olcsóbb 55UF7-es is. Innen az 55UF778V gyári jótállással. A "V" végződésű többet is tud a 7-es végűnél.
-
huncutka1029
addikt
válasz
body007 #59656 üzenetére
Nagyon szép és tiszta hangja van, a basszus szintet maximumra állítottam, így már alacsonyabb hangerőn is kristálytiszta, de széles hangterjedelemmel dolgozik a rendszer.
A mélynyomó egyébként szintén vezeték nélküli, így szabadon elpakolhatod bárhová.
Az alap "tejfölösbögre" hangszóróknál klasszisokkal jobb, és van benne 3D surround processor, ami egy jó 5.1 3D forrással egy jó akkusztikájú szobában kifogástalan térhangzást ad.Én nem voltam /vagyok soundbar"fan"
DE ezzel teljesen elégedett vagyok.
Azt javaslom, menj el egy üzletbe, ahol van kiállítva ilyen vagy hasonló, és telóval BT-n próbáld ki.
Én egy mediamarktban tettem ezt, csak nem figyeltem a hangerőre,kb 30-ason volt, és ráküldtem Halottpénzt, háát, ilyen gyorsan eladó még nem jött elő üzletben
Az biztos, hogy nem versenyez egy profi házimozi erőlködővel, de egy panelba, vagy átlag méretű lakásba bőven sok ez is.
Nagy hangerőn sem torzít! Erősen ajánlott annak, aki ilyesmit szeretne venni.
sajna kifutó termék, tényleg nehéz beszerezni. -
zotyi8
tag
válasz
body007 #59544 üzenetére
[Én a helyedben ezen is elgondolkodnék!]
187k UHD minden benne van kivéve 3D.
-
huncutka1029
addikt
válasz
body007 #59551 üzenetére
mivel mindkettőnél megtaláltad, hogy direct led, és egyik sem felső, vagy prémium kategória, nem fogsz érdemi különbséget látni a két kép között.
Max az op rendszer előnyei /hátrányai lehetnek tényezők.
erre legjobb, ha elmégy egy boltba, és kipróbálsz két hasonló készüléket. -
aram01
nagyúr
válasz
body007 #58452 üzenetére
hát én nem bánom hogy 3d-s, ritkán nézzük de akkor faszákat. A másik: én már 55 coll alá nem adnám. Tescoban vagy valahol ha meglátok egy 32-est, sírok a röhögéstől hogy ilyet néztem évekig. A 40" is valahogy kicsinek látszódott, mondjuk akkoriban 28-as monitorom volt lehet azért tűnt olyan kicsinek.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
body007 #58450 üzenetére
Az összefoglaló szerintem beszédes ilyen szempontból, kategóriákba rendezve, a legfontosabb különbségek pedig kiemelve.
A 15-ös modelleknél azért nincs feltüntetve még, mert amikor írtam még nem volt elérhető, hogy melyik milyen. Amint lesz egy kis időm rá frissítve lesz az is. Ennél részletesebbre ha valaki vállalkozik rá beteszem.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
body007 #57512 üzenetére
& Sárpac:
no köszönöm én magam a tippet...
és ezek garantált védelmet tudnak nyújtani?
vagyis átfogalmazom a kérdést...
mennyire tudnak garantált védelmet nyújtani egy olyan villámkár esetén amikor nem a 230 V-ból jön a túláram hanem mondjuk mint a kolléga esetén a net hálózatból? -
Stevenstyle
senior tag
válasz
body007 #57267 üzenetére
Csatlakozom Shingen kolléga véleményéhez!
Sajnos sokan, sokszor félre értelmezik a dolgot és úgy tekintenek rá vásárláskor, hogy nekik nem kell 3D és ők nem akarnak azért fizetni, holott a valóság inkább úgy néz ki, hogy a jobb panel és a fejlettebb vezérlő elektronikát fizeted meg és ennek a velejárója adott esetben a 3D is. Persze ezzel így elég nehéz lenne eladásokat növelni, így marketing szempontból a gyártók a 3D meglétét hangsúlyozzák / hangsúlyozták.
-
törölt tag
válasz
body007 #57241 üzenetére
Olcsó? Hát már ez is baj? Én vásárláskor azon bosszankodom inkább, hogy drága a kiszemelt készülék.
Eladási statisztikákban az egyik legkelendőbb tévé. Pont a jó ára és a tudása miatt.direwolf
"Azt mondták régen, hogy ha plazma akkor csak Pana, szóval lehet."
Kik mondták régen, a nem okos emberek? Mert ez így egyáltalán nem igaz, egy pana alja plazma sehol nincs egy jobbfajta samuhoz, csak hogy egy példát mondjak. De ne offoljunk itt inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest