- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Sicilian #88144 üzenetére
701V lett végül?
A távirányító valóban kicsit érzékeny, ha oldalra borul vagy csak hirtelen felveszed már előhozza az egér mutatóját, a görgő körüli le/fel/jobbra/balra gombok közül ha balra nyomod akkor eltűnik. Hozzá kell szokni valóban, de utána már jó érzés használni -
Sicilian
addikt
válasz
Sicilian #88110 üzenetére
Tegnap megérkezett a TV. Köszi az ajánlásokat, valóban jó darab !
Távirányítót szokni kell, engem egy picit zavar, hogy sima csatorna váltásnál is beugrik az "egér" ikon a képernyőn, ezt nem lehet valahol kikapcsolni, hogy sima irányítóként működjön, ha neteznék, akkor kapcsolnám be ?
-
Müszi
senior tag
válasz
Sicilian #88105 üzenetére
A 670V-ben ugyanaz a kijelző panel van 55"-tól edge ledekkel mint a 701V-ben. Utóbbiban H.K. hangszórók vannak és alapból adnak MRT hozzá ill. jobban néz ki szerintem. A 634-635 kicsit gyengébb eresztés. Design eltérés van csak köztük és direkt ledesek 55"-ban is. Ha van rá keret válaszd a 701V-t egyébként jó választás lehet a 634V is. Azért nézz rájuk múködés közben mondjuk MM-ben, nézd meg a külcsinyt is és utána válassz.
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Sicilian #88098 üzenetére
+1 az 55UJ701V-re. Azzal biztosan nem jársz rosszul. De mindenképp javaslom hogy PL egy MM-ban tekintsd meg, ez most már sajnos muszáj mert nagyon eltérőek lettek az ízlések az emberek közt is és sajnos a készülékekben is olyan szintű eltérés/felhősödés/bevilágítás/pixelesedés van hogy hihetetlen és van akinek pl egy enyhén felhős vagy bevilágításos panel bejön, van akinek semmi nem fér bele. Sajnos a gyártók sz*rnak az olcsó szériára. Mióta létezik lapos TV azóta küzdünk mi kis felhasználók az említett problémákkal és én nem vagyok hajlandó elfogadni azt hogy "ez a technika ennyit tud". Ebben a fejlett világban mindenre van megoldás. Csak akkora drágákat nem tudják eladni.
Alapjában véve azzal a készülékkel rosszul nem fogsz járni, funkcióiban és rendszerben elég jó, négy magos processzor szóval gördülékeny a webOS is, ha jól tudom alapfelszereltség a Magic Remote távirányító is sőt mintha az rémlene hogy Harman Cardonnal szerelt hangrendszere van, bár erről olvasni pozitív és negatív kritikákat is mindenki döntse el magának. -
-
Sicilian
addikt
válasz
Sicilian #50555 üzenetére
Most nagyot csalódtam pozitívan !
Jó nagy piros pont az Lg ügyfélszolgálatnak
Megtudták oldani a problémámat a telefonos tényleg szakértő volt.
Nem hebegett-habogott fejből sorolta a lépéseket, hogy tudom megcsinálni.
Eddig ilyet még nem tapasztaltam ügyfélszolgálatnál, hogy tényleg érdemben tudnak segíteni.
Ezek után bátran ajánlom őket, úgy látszik tényleg tudják a dolgukat.Még1szer jó nagy piros pont nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest