Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Családilag mi is beálltunk az Lg táborába egy 55uf850v-vel, eddig nagyon tetszik
Egy kérdésem merült fel eddig, hogy a rákötött merevlemeznél hogyan lehetne megoldani, hogy a törölt képeket ne listázza? Mert nagyon becsületesen kirak minden képet, ami a merevlemezen van, mégha azt én korábban töröltem is
(tudom, random adattal lehetne felül írni számítógéppel, de ez azért macerás)
-
malnabokor
senior tag
-
malnabokor
senior tag
válasz
Shingen #69731 üzenetére
Tudom, viszont az a furcsa helyzet van nagyszüleimnél, hogy a nagymama youtube videókat csak a TV-n tud nézni, a nagypapám gépét nem használja, mert nem akar véletlenül sem elállítani semmit. Eddig is a TV-n nézett meg mindent, csak hát a távirányítóval lépkedni nem egy álom, ezt szeretnénk segíteni
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnénk venni egy billentyűzetet a nagyszüleink tv-hez (és itt a bökkenő, most hirtelen nem tudom megmondani, 2011 v. 2012-es Netcastos modell, Magic remote kompatibilis, de ehez a modellhez nem járt, ezért is lenne a billentyűzet és egér).
Legtöbbet, 90%-ban a youtube alkalmazásban lenne használva, viszont most nem tudom, hogy itt, vagy valahol máshol, mintha olvastam volna, hogy nem mindenhol működnek a külső eszközök, ahol szövegbeviteli mező van?Köszönöm szépen a válaszokat
-
malnabokor
senior tag
válasz
muranyig #69509 üzenetére
Szia, MAC esetén nem tudok nyilatkozni teljes értékben, de iPad-ről igen.
Saját magában nem tud kapcsolódni, mivel csak az AirPlay-t támogatja, így vagy egy Apple TV-t veszel, vagy pedig van egy EZCast rendszer ([link].
Ez támogatja a korábbi Windows-ok, Mac, iOS (7.0-tól felfele), Android képrnyőmegosztást, szóval nagyjából mindent. Az EZCast-os HDMI Stick-ek általában $19-ért rendelhetőek keletebbről, itthon 5-6000 körül vannak garanciával.
(Ha pedig csak képeket és videót szeretnél megosztani, és nem kell a képernyőtükrözés, akkor vannak DLNA alkalmazások (pl iMediaShare)).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest