- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Szia.
Részben a te írásaid alapján választottam volna! a 630-at de sajnos a boltban elfogyott ahova a kedvezményem szólt és egy 6047 lett helyette, ami állításuk szerint ugyanaz.
Hasonló tapasztalataim vannak mint neked, nagyon elégedett vagyok a TV-vel, bár én még csak ott tartok, hogy a kapok látvány, képminőség fasza.
A kérdésem annyi lenne, hogy ha horizontvonalától lefele mozdulsz el, és alulról figyeled a sötét képet egy sötét szobában, a két alsó sarokban te is látsz-e bevilágítást? Nálam a jobb oldalon az erősebb, de amint szemből nézem a képernyőt, ez el is tűnik. Így majd kicsit döntök rajjta inkább.
Köszönöm a válaszod, nem ígérem, hogy válaszolok azonnal mert felújítás közben vagyunk és ezért nem is volt időm sokat nyomkodni még a TV-t. -
Gabesz87
veterán
Köszönöm, kipróbálom majd.
(#82705) Szoszo94:
Igen, valószínű, szerintem is. Lehet, hogy 5 Ghz-el jobb lenne a helyzet, csak amikor vettem a routert, azért még több eszközöm nem tudott 5 Ghz-es wifit. A laptopom pl. most sem. Tudtommal ha meg együtt megy a 2,4 és az 5 Ghz- úgy csökken a teljesítmény. Az a legjobb, ha csak az 5 megy. Kíváncsi volnék azért, az 5 Ghz mennyire menne át a 2-3 téglafalon nálunk. -
tomi5244
őstag
Most utána olvastam amit írtál. Tuti frankó ez a kütyü, biztos jól is működik, csak kicsit bosszantó, hogy megvesz az ember cirka 2-3-4 száz ezres TV-ket, és azok ezeket a funkciókat, csak ritka esetben tudják 100%osan eszközölni.
Nekem van itthon NAS (DS116) elég combos hardver van benne, de állítólag a fullHD-t nem biztos, hogy frankón fogja vinni a plex-el. Nem beszélve a 4K-ról. Bár erre még nem tudok biztosat mondani. Tehát ha veszek egy nagy és drága TV-t, ami mellett ráadásul van PC is, nem nagyon akarok kiadni cirka 30 ezret (a komolyabbak közül) még egy plusz eszközért.
49UH66V-t néztem ki, majd meglátjuk.
T
-
-
Klara_
őstag
Azert ha mar 100as LAN csatlakozot bele tettek, 50/60-at birjon mar el...
DLNA szerver - Serviio nekem ez a legegyszerubb, halozat szerintem jo (AC68U, Keline CAT5e S-FTP kabelezes, Intel gigabit halokartya + SSD a gepben).
Kivancsi lennek az UHD modellek, hogy muzsikalnak ebblo a szempontbol. -
Klara_
őstag
Az a problema, hogy a 630V halozati lejatszasa a mai minosegibb FHD tartalmakkal nem bir el, a halozati resz biztos kehes, mert USB-rol etetve ugyavval az mkv-val, elkinlodik vele. Csak 2-3 alkalommal all meg a 2 oras film. Ha megakad, nyomok egy pause-t es varok kicsit, majd ujra play. Valoszinuleg mar vegigmegy USB-n. LAN/DLNA kapcsolattal remenytelen. Ezt szeretnem kikuszobolni.
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
En most raktam fel, beállítások maradtak, a kép is ugyanolyan mint volt.
Korábban jártam már ugy hogy mintha valtozott volna a kép minősége frissítés után.
Azt hittem valamit elfelejtett.
Az uj fwutan, most egy picit a főmenü talán gyorsabbnak vagyos inkább akadozas mentesebbnek tűnik.
A beállítás menü ugyanolyan mint volt, de a sleep beállítás nálam nem annyira akadozos, mint volt.
Eddig ennyit vettem észre. -
Lacielvtárs
nagyúr
En is erre gondoltam, próbálkozom, most fel telepítettem a tévére a YouTube alkalmazást.
Gyárilag nem volt fenn.
Ott kérte a párosítás es kódot is adott.Szerk. Upsz, ez volt a gond...
Nem volt fenn a tévén a YouTube alkalmazás, igy most már tökéletes működik.
Köszönöm a tippet -
xy2003
tag
Az a baj,hogy csak nagyjából
Ha a háttérfényt leviszem 50körülre akkor elég sokszor nagyon sötét és a fehér se fehér lesz.Azt mitől lehet,hogy az ember feje nem tökéletesen éles(kicsit mosott mint a gyengébb minőségű adóknál) ,de ami előtte meg mögötte van az igen? Tegnap és ma is láttam ilyet az rtl híradójában(ok tudom,ilyen tv-n nem ezt kell nézni
) HD felskálázása miatt?
-
grafur
csendes tag
Ahha, akkor most már mindent értek! Azt hittem, NFS megosztásokat vinni fogja.
Köszönöm a linket és az infót, szétnézek rajta!Infó az MM-os, ajándékutalványos pénzvisszafizetéses akcióhoz: A TV-t ajándékkártya nélkül hozták ki, aztán fel is hívta a MediaMarktot, és kiderült, hogy az ajándékkártyát külön küldik majd, postán. Nem a TV-vel együtt küldik!
-
Pettya53
csendes újonc
Szia! És tényleg, működik, köszönöm a segítséget
Viszont még annyi kérdésem lenne, hogy a mytelenor oldal azért egy picit lassú (igaz gépen is érezni egy kicsit), és nem tudom hogy ennek köszönhető-e, vagy a netnek, de néha akadozik kicsit az adás. A netem 30 megás, lehet érdemes lenne megpróbálni kábelen is? Egyszer a böngésző is lefagyott már közben. Köszi, üdv
-
TA68
őstag
"Egyébként ha csak előnye lenne (vagy ha úgy tetszik, nincs hátránya) ennek a fajta panelnek, akkor a magasabb kategóriában miért nem ugyanúgy ezt alkalmazza az LG, a rendes RGB helyett; ráadásul úgy, hogy ezzel alacsonyabb fogyasztás és magasabb fényerő érhető el? Érdekes, nem?"
Nem mondta senki, hogy csak előnye van. Például számítógép monitorként nem annyira jó, mert az apró betűk nem lesznek túl szépek rajta, de szerintem marha kevés ember akarja monitorként használni. Másban nem rosszabb a kommersz RGB-hez képest.
Az SUHD tévék Quantum Display paneljét meg ne keverjük ide, mert az egy más kategória. Ott a magas fényerőt és az alacsonyabb fogyasztást egy quantum kristály réteg beiktatásával érik el, amit a kijelző alján elhelyezett kék ledek gerjesztenek. Ezzel jóval nagyobb az elérhető színtér is. -
Unlimited
aktív tag
Igen, jobb, de az miatt venni, mert majd az tuti fekete lesz, nem érdemes, mert nem lesz. Éppen TV2 hd adás át nézem. Majka öltönye szürke, a háttér meg fekete. Jól látható a különbség. Ha nagyon vájt szemekkel nézem, akkor látom, hogy nem igazán fekete. Mondom ezt úgy, hogy soha nem akartam lcd tvt venni, mert tudom a korlátait, tudom, hogy nem lesz olyan a képe, amiért azt mondanám, hogy egy egyszerű tvért, ami csak egy használati tárgy, kiadjak ennyi pénzt. De most, hogy még vettem, nem bosszankodom, mert sokkal rosszabbra számítottam. Sokat fejlődött a technika, mióta vissza vittem 1 nap után a tvt, mert nem voltam hajlandó 220.000 forintért azt a képet nézni.
-
törölt tag
Tudom, mert már többször is leírtad ugyanezt, mert olvastál itt-ott valamit róla, de ha magad még nem tapasztaltál semmit vele, azért az nem ugyanaz. Pl. egyesek szerint a föld lapos, és azt is írhatnád nyugodtan a tudományos fórumokra, vagy a Nature magazinnak, hogy az milyen rossz, mert olvastad.
Hogy melyik gyártó mit és miért alkalmaz, azt nem tudjuk meg soha. Ott van samu a 6000-es UHD-ba sokkal gyengébb panelt rak, mint a többibe, mégis megveszik az emberek, és még tetszik is 2-3 tulajnak, hiába mondják a többiek, hogy átverés.
-
huncutka1029
addikt
mondjuk, amit az LG ről látok képeket, inkább úgy tűnik, a 3 alpixel mellé beépül a fehér, és nem tolódik el.
Így maximum "csak a pixelek közti távolság" növekszik minimálisan.
IPS panelnél, egymás mellett vannak az alpixelek, nem egymás felett.Én inkább arra tippelek, hogy az alsóbb kategóriánál, ahol ezt alkalmazzák, nincs blokkonkénti vezérlés ( helyi sötétítés, dinamikus kontraszt) ezért így korrigálják a fényerőt, hogy ne a háttérfényt kelljen feltolni.
Mert akkor ugye ott meg a felhősödés jönne elő... -
törölt tag
Mint mondtam, a tesztoldalak (és a témával foglalkozó mérnökök) sem tudnak hátrányt felhozni e technikai megoldás ellen, de valamiért megemlítik, talán valamilyen sugallatra. Te magad(már ha éppen lenne olyanod) meg sose fogsz észlelni hátrányos dolgot. Szóval akkor nem értem mi lenne a problémád, azonkívűl, amit másoktól látsz, ahol a pixelstruktúráról írnak valahol? Az itteni tv tulajoktól se láttam panaszt a panelre.
-
Pettya53
csendes újonc
Szia!
Köszi a gyors választ. Még új a TV-m (UH 7507), de elsőre nekem nem ment böngészőből (nem akart elindulni az adás) Fel kellett tenned hozzá valamit, vagy van erre valami beállítás? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy Silverlight vagy vmi kellene hozzá, viszont TV-n ugye az meg nem működik. Bocsánat, ha hülyeséget mondtam, még abszolút új nekem ez a smart dolog, bár sokat olvastam a témában
Köszi előre is a segítséget
-
zorozorko
újonc
Hali,Nekem is volt hasonló problémám régebben,de én az összes HDMI kábeleimet kicseréltem high speed hdmi kábel-re (high speed hdmi cable with ethernet) és azóta minden tökéletes PL: az Xboxom néha nem volt képem,vagy a házimozimnál nem működött a z ARC funkció,stb,stb...Én is azt hittem rossz a Házimozim...De mióta kicseréltem tökéletes minden! Ez lesz nálad is szerintem a probléma
. Sok sikert!
Bocsi Rossz helyre írtam! -
pixelmester.
aktív tag
végigolvastam ezta cikket az RGBW-s 4k-s tv-kről, és jééézusom...
szerintem a MM-os eladóknak erről fingjuk sincs...amúgy a 43LH630ban milyen panel van? IPS?
és ha jól tudom direkt led a háttérvilágítás.
itt találtam róla a legrészletesebb leírást.a flatpanelshd.com-os listában nincs is benne a 630-as. de az is 2016-os modell, nem?
-
Krystal_s
addikt
Olyankor is lehet gyorsulás, ha még egy gyári beállítású pár órás tv-t frissítettem?
Egyedül a képi beállításokat állítgattam, ami nem kis munka volt több eszközhöz, azok pont elvesznének.
Törölnék, de nincs mit.Origo, Index, Google Play, Film Box, HBO és Netflix van csak alapból. Ezek mérete nagyon kicsi, ha jól látom. Netflixet, HBO-t töröltem.
Nekem sem volt szempont a Smart, de ha már van ránéztem.Neked is nagyon köszönöm a leírást.
-
Emu
őstag
Tényleg elég gáz ez a leírás, konkrétabban is megfogalmazhatták volna. Ezt találtam Edigital oldalán:
Notebook vételára 89.900 Ft (2 év gyári garanciával)
EXTRA GARANCIA STANDARD 3 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra): 5.484 Ft, mindössze napi 15 Ft.
EXTRA GARANCIA PREMIUM 3 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra, valamint 3 év baleseti biztosítás): 12.505 Ft, mindössze napi 11 Ft.Ez alapján viszont a nekem elmondott verzió az igaz
-
Emu
őstag
Ismét
A hozzászólás elején ezt írtad: "A készüléket az Extreme Digital-ban vásároltuk egy hete, plusz 3 (összesen 5 év) gyári garanciával, és baleseti biztosítással."
Ez biztos így van? Mert én is ezzel az opcióval akartam venni, azonban Edigitalban azt mondták, hogy elég megtévesztő mert ez nem + 3év garancia, hanem műszakira tartalomra 2 év gyári+1év, és törésre összesen 3év. (persze az is előfordulhat, hogy amikor te vetted akkor még máshogy működött a biztosítás
)
@(#78419) huncutka1029: izlések és pofonok, de nekem is 2,5m-re kicsi volt a '43 FHD
-
Emu
őstag
Már nem akad youtube...a menü lassúsága megmaradt, de a lejátszás már nem akad...nem a TV hibája...illetve csak áttétesen
Nekem T-s kábelnetem, illetve kábeltv-m van (még nem IPTV). Modem elé tettem egy elosztót és rátettem az egyik kimenetre a modemet, a másikra jelszűrővel a TV-t. Valószínű, hogy a jelszűrő hibás/erősebb kell, ugyanis ha be van dugva a jel a TV-be, akkor kb. 3-4Mbitet tud a netem, ha kihúzom akkor egyből 30Mbit-re ugrik. Tehát ha ki van húzva az antenna akkor van elég sávszél...
-
[CS]Blade2
addikt
köszöntem.
Egyenlőre nem tudtam beállítani, mert vártam a cuccal 2 órát, hogy átvegye a szobahőt, aztán 10 percem maradt, csak a wi-fi-t meg a youtube-ot tudtam kipróbálni.Gabor901127: Nem az enyém lesz, én nem nézek tv-n csak f1-et. Fater-é lesz főleg. Most az én kanapém mögött van a dobozban. A talpa meg az ágyam alatt. Most ez a feladat, hogy észrevétlenül tengődjek egy 43"-os TV-vel.
Majd a napokban néha előveszem, aztán még próbálgatom.
- Pixelhibára nem néztem át.
- Beállításokat nem néztem meg.
- ki akarom próbálni, hogy jack-en hogy megy ki a hang, hogy vegyek végül optikai convertert, vagy sem. (90-100-as hangerőn azért még engem is zavart a hang. Magas, kicsit recsegős, és alig van benne mély. TV-hez jó lesz (30-50-es hangerőn), de 1080p filmekhez azért jobb lenne rányomni a házimozi hangját.Magához a tv-hez csak azt vettem észre, amit már 1.000.000-an leírtak:
- a webos tetű lassú, meg úgy az egész. Már a nyelv és az ország kiválasztása sem volt zökkenőmentes, tekert a homokóra rendesen. Youtube akad, ha közben keresni akarsz más videót. (fiber power 120-as nettel is, szóval biztos, hogy a sávszél megvolt.)
- a távirányítóval igazi kihívás irányítani a böngészőt/youtubeot is. Ezt nem gondolták komolyan, hogy ezzel valaki el lesz. Aki netezni akar, az mindenképp vegyem olyan magic távirányítót meg billentyűzetet, meg az ap*a f*át, mert ez így max. arra jó, hogy, ha havonta 1x valamiért fel kell menni a netre, de azért van 10 perced.
- 320p video, meg 300Mb-s sorozat nem a legjobb rajta közelről. Konkrétan rosszabb, mint a képcsövesen.Persze nekem ezek az funkciók nem kellenek, elég lett volna a 510V is, csak úgy alakult, hogy 630V lett a DTS miatt.
Lehet, hogy ma kipróbáltam, és innentől sosem lesz többet használva az okos funkció. -
Emu
őstag
Mire beértem a boltba eldöntöttem. LG 49LH630V lett, Sony-nak visszakaptam az árát, hétfőn mehetek az LG-ért.
Igazából a monitoromnak is IPS panele van, csak azt kalibráltattam. Remélem hasonló lesz a képe és akkor nem lesz gondom vele. Sajnos nálunk (Győr) elég kicsi a bolt, ezért ilyen próbákra nincs lehetőség.Van valakinek ilyen fali tartója? [link]
Jó lehet?
-
Klara_
őstag
Nekem ha a hatterfenyt feltolom nappal olyan 50 korulire akkor a kontrasztal es a fenyerovel is minimalisat utana kell menni, a regi TV-m beallitasai kezdesnek ennel is elegge jok voltak.
A truemotiont valoban egesz jol beallitgatja magatol, a kezi beallitas nem hianyzik. -
mike1334
veterán
Hát akkor nagyon ügyes vagy, mert igencsak észre lehet venni
Vagy lehet az újabb széria ilyen fasza megoldásos...
Amúgy közben a comedys dolog is leesett...a comedy sima kábel, a többi digitális, és először csak a digitálisra kerestem rá...mondjuk eddig nem is tudtam, hogy van különbség...a kocka tv-n nem tűnt fel
-
mike1334
veterán
És impact2
Köszi, igaz, számítógépnél mindig alap, hogy várok, csak azt hittem van vmi külön extra pihentetés
Más: ha valakinek ilyen tvje van...a talp és a hátsó tartó csavarjai végig bemennek? Eléggé szorulnak (mondjuk műanyagnál sose lesz olyan a csavar menete...) és max a feléig csavarodnak be, meg elég csálén is állnak...2 szett csavar jár hozzá, de a másik csomagban lévő csavarok sokkal kisebbek, azok tuti nem jök hozzá....
Indiant
Köszi
129e a tv és a tisztító folyadék, és 16e az öt év garancia. Műszaki meghibásodásra és balesetre is, holnaptól él, és nem a 2 évhez adódik, tehát összesen 5 év (5év GOLD a neve). A "sima" 5 év 4e forinttal volt olcsóbb, de tuti, hogy fogunk még addig költözni, szóval nem árt, ha van...meg kicsi a lakás, rosszul fordulunk és megvan a baj..így mindennel együtt volt 145e forint, alapból 140e lett volna akciók nélkül mondju kaz edigitalnál, szóval csak 5e plusz -
-
Hát, ha nem tudsz valahogy 5GHz-es hálózatot generálni, akkor sajnos szerintem nem lehet leellenőrizni, hogy látja-e az 5 GHz-es hálózatokat.
@w333: Köszi, én is így gondolom, de azért gondoltam megkérdezem.
@TRob1: Itthoni tapasztalataim szerint 2.4 GHz-en csak 720p-t lehet átvinni biztonságosan, 1080p-hez már 5 GHz kell. Egyrészről alapból gyorsabb, másrészről nem annyira telített. Természetesen ez függ attól is, hogy ki mennyire zsúfolt környezetben lakik (wifi ügyileg), illetve mennyire van közel a routerhez. Ahol én lakom ott nagyon zsúfolt a 2.4 GHz-es sáv, (a teraszon akár 50-60 wifi routert is látok), ellenben 5 GHz-en csak egyetlen egy konkurens wifi adó van. Szerintem anyósnál hasonló a helyzet, lévén panelban lakik.
Én itthon a hálószobában a laptopon nem tudok folyamatosan 1080p filmet nézni 2.4 GHz-en, igaz, a router a lakás másik felében van. 5 GHz-en nincs ilyen gond.
-
-
herdsman12
őstag
Nem egy főnyeremény az okos oldala ezeknek a TV-knek, nálunk egy Androidos box okosítja. Kb ég és föld a különbség a használhatóságban, élményben.
Közben meginterjúvoltam az LG-t, pár perc alatt válaszoltak. Google (youtube) a hunyó és valószinű így is marad, mert a jelzésük ellenére nem változtattak a billentyűzet kezelésén.
Akár igaz, akár nem, elég nagy gáz mindkét cégnek.
A böngészőben lévő "TV adás" ablak viszont szenzációs, még a csatorna váltás is működik.(#76917) Pumma
Most megnéztem, hát ez a bill kezelés nem a képernyő mérettől függ.
Viszont mostanában egy másik gyártó Androidos készülékét is látom. Kiváncsi vagyok, hogy hosszú távon, hogy működnek azok az alkalmazások. -
herdsman12
őstag
Ezt ragozhatnád még egy kicsit.
49LF630-on a Logitech K220 a böngészőben és a súgóban használható (ékezet nélkül), de a Youtube alkalmazásba csak a képernyő bill-el lehet írni, az meg elég béna. Origo és másokat nem próbáltam, mert frissíteni akarta, én meg nem.
Androidos LG TV Plus is csak a böngészőbe tud írni, a Youtube-al nem bír.
Ezeket a legújabb frissítéssel se javították.
Normál használatnál, média vezérlésre a gyári táv elég jó (még a TV box-on is jól kezeli a funkciókat). -
TRob1
veterán
Maximum így. Persze küldhet rájuk 3-ast is, csak éppen én ilyenről nem hallottam. Ezért kérdeztem hogy mondták hogy jön? Mert eleve úgy lett feltéve a kérdés hogy tudja hogy jön, csak azt nem hogy mikor.
(#76878) Beni2360:
Miért, az 1-esre lett 2-es? Nem. Csak hasonló... 1.4 de nem 2.0
Amúgy nem, nem természetes. De lehetne persze. De nem az.
ÉS megint egy felesleges hsz. Mert itt az volt a lényeg hogy mondták vagy sem hogy jön. Mert a kérdés nem az volt hogy jön-e vagy várható-e 3-as vagy bővített/tuningolt 2-es, hanem az hogy MIKOR jön? Tehát ő tudja hogy jön. Én meg még nem tudtam. Eddig. (Meg most se.)
-
-
Nagyon pöpec kis összefoglalót írtál. Anyósomnak szeretnénk venni egy LG tévét karácsonyra. Ez a modell nagyon megtetszett a Euronics-ban, szerintem baromi jól néz ki a félköríves talp. Sajnálattal olvastam, hogy nem lehet hozzá használni magic remote-t, még utólag vásárolva sem. Ez kissé aggaszt abból a szempontból, hogy a saját tévémből kiindulva (55UF8507), magic remote nélkül nem lehet precízen beletekerni egy-egy filmbe, nem lehet akárhova pozicionálni a filmben. (Okostelefonos alkalmazás nem játszik. Anyósomnak nincs olyan, és nem is lenne egyszerű neki kezelnie.)
Ezt írtad a pörgetésről: "A pörgetés (2x-4x-8x-16x) és a léptetés (chapter-eken kívül kb. 5-6 perceket lehet ugrálni) a hagyományos távirányítón is jól működik" Ezt az ugrálást hogy kell elképzelni? Ha benyomod a jobbra gombot a kurzorgombon, akkor lép 5 percet előre?
Másik kérdésem, hogy honnan tudod, hogy IPS? Az LG oldalán nem találtam erre vonatkozó infót, csak ezt: "Kijelző LED - LCD panel". Lehetséges, hogy ebből is van VA paneles az IPS mellett mint a tavalyi szériáknál? Én mindenképpen IPS panelest szeretnék. Igazából ebben (LG 49LH630V) és a tavalyi
modellben (LG 49LF630V) gondolkodom. A tavalyinál tudom, hogy lehet VA paneles is, szóval ott csak úgy venném meg, hogy meghatározom az eladó boltnak, hogy csak akkor kérem, ha a megfelelő jelölés van a csomagoláson (ami mutatja, hogy IPS paneles). -
törölt tag
Az LH630V-n külső eszközre telepíthető a Kodi, nem tudod?
O-Szabcsi Elvileg csak a külső másabb rajtuk. Talán az idei webos3-as tévék gyorsabbak, de a menü csak az első telepítéskor kell. Úgy tudom lesz valamilyen szintű frissítés a webos2-re is, mint anno a webos1 is frissült majdnem 2-esre. Ha gyorsabb menüs tévét akarsz, akkor a UH8-as szériát nézd meg, vagy smart nélküli alap tévét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest