Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Mikor múlt héten nálam volt a 32lk6100, 3x keresettem csatornákat és alig talált. Kínomban elindítottam a régi 42lf652v-n is, hogy kizárjam a tv-hibát és dettó, eltűnt vagy 100 csatorna. Újrakerestettem, akkor meglett mind. Megint az új tv-n, megint kevés. Újra, akkor meglett mind azon is.
Upc hálózat, sokfelé osztva, de a jelszint jó. Szóval érdemes többször nekifutni.
-
Black Dragon
addikt
Ha jól emlékszem olvastam erről a tv-ről egy cikket, az alap funkciókat simán betölti, csodát nem kell várni tőle, és arra amire a hétköznapi ember használni szeretné, arra tudja is. Tény, hogy manapság nehéz jó ár/érték arányú tv-t választani, de szerintem ezzel a tv-vel nem foghatsz nagyon mellé, de ha szeretnél kicsit jobban utána járni a témának, vagyis a kínálatnak, akkor tudom ajánlani az árukeresőt, ott megadod az értékhatárt, a méretet és egyéb tulajdonságokat, és biztos lesz olyan tv, amit több felhasználó is értékelt már jóra vagy rosszabbra.
De egy próbát bizros megérne, max negyed óra megy rá az életedből.
-
Black Dragon
addikt
Ha nincsenek nagy igényeid, gondolok itt az alap filmek lejátszására külső vinyóról, abból is csak max Dolby hangokig, illetve a wifi és lan bemenet hiányára, tehát dlna és egyéb huncutságok nélkülözésére, és csak tv-re vagy netán konzolozásra szeretnéd hazsnálni, akkor nincs vele különösebb gond.
-
huncutka1029
addikt
úgy tudod hozzárendelni, hogy a menüben bekapcsolod advr funciót, amikor elindítod, akkor a tv szólni fog, hogy az első használat előtt a HDD-t "inicializálni kell akarod e?"
ha leformázza, akkor utána használható timeshiftre.
A felvételeket a bemeneti listában eléred közvetlenül, egy REc feliratú kis filmtekercs a jele.
A home gomb smart kezdőoldalán is be lehet tallózni, jobbra vidd a kurzort, Kis tv kép-->prémiumtartalmak listája--> felvételi lista -
-
Lebowski
tag
2 éve használok a 42LA660S tv-vel egy 1TB WD My Passpot-ot. Igaz, csak filmnézésre, nem felvételre. NTFS-re van formázva, lévén a HD filmek nagy méretűek. Ez USB3 csatolófelületű, a hozzá adott rövid kábellel van az USB1/HDD feliratú csatiba dugva. Fontos, hogy még így is alacsony fogyasztású HDD legyen, mivel a TV azért nem ad korlátlanul nagy áramot ki az USB-re.
Az LA sorozat kizárólagosan használja a HDD-t felvételre/TimeMachine szolgáltatásra, a felvett anyag sehol máshol nem nézhető/szerkeszthető. Linux alatt látszik, de ott sem lehet mit kezdeni vele. Az LB sorozat (WebOS) már elfogadta a particionált HDD-t is ilyen célokra. A lényeg, hogy a rögzített anyag jogvédelmi okokból még másik ugyanolyan tv-n sem nézhető vissza.
A TV által formázott HDD windows alatt a Lemezkezelőben formázható újra, ezután már látszik az intézőben is
A 35000 ... 40000 közötti hozzászólásokban gyakran előkerült a HDD használat, PVR, TimeMachine, ott érdemes még keresgélni. Ugyan régi dolog, de még ez is érdekes lehet PVRgeeks.hu: LA sorozat - "USB-s meghajtó csatlakoztatása után lehetőség van arra, hogy a digitális tuneren keresztül érkező tévéadást rögzítsünk és/vagy az élőadást megállítsuk. A rögzítéshez használt meghajtót teljesen a tévéhez kell rendelni, azaz nem lehet rajta más, és a felvételeket sajnos nem fogjuk tudni PC-n lejátszani, mert az adást kódolva rögzíti a tévé. Figyelembe kell venni továbbá, hogy a csatlakoztatott adattároló sebessége meghatározza az elérhető szolgáltatásokat is; egy lassú USB stickkel például nem működik a timeshift. Felvételi időzítőt használhatunk, az LG nem épített viszont dupla tunert a készülékbe, így felvételkészítés közben nincs lehetőség másik csatornára kapcsolni."
-
nrbi001
senior tag
-
Beni2360
félisten
particionáld két fele és adjál neveket a particionak, az első részt válaszd az időeltolás és felvételre, a 2. része meg a te filmjeid lejátszására marad. nekem 750 gb-os vinyóm van és így csináltam. Könnyebb kezelni a TV-neked és neked is.
1: TV
2: Filmek
Hátha segít.
------------------------
Igaz én külön vettem a vinyót amihez megjegyzésben volt, hogy külsőre ajánlott, + a ház.
Én már megjártam egy egybeépített vinyóval aminél a vinyó szerkezete és a ház közvetítő elektronikája egybe volt építve és a mickró usb érintkező elszállt, odalett az egész meg a filmek. -
Lacielvtárs
nagyúr
a helyzet az hogy azon a házimozin nincsen sajnos optikai aljzat
link
így az RCA megoldás marad, elvileg...
link
ilyen kábellel elvileg össze lehet kötni és a tévéden választod hogy a hangrendszer a hang kimenet...
a házi mozidra sajnos csak sztereó hangot tud majd felvinni, így a digitális hangok ugrottakdjnyakesz: magán a tévén nem tudom hogy lenne külön olyan kijelző mint egy adott telefonon is akár, vagy a pc-n.
viszont a jelenség számomra erre utal...
max ha van egy okos telcsid amire leszedet a spedtest.net alkalmazást és a tévéd közelében rámérsz a a telcsivel a wi-fire, akkor kábéra meg tudod állapítani a tévéd jelerejét, szerintem
jah, és a fal mi? vasbeton vagy tégla vagy vályog esetleg? nálunk vályog fal van és felére esik le a wi-fi térerő...
ha a roueren amit a szolgáltató ad, és nincs rajta antenna - nem szokott lenni - akkor lehet első körben érdemes beüzemelni egy router, nekem is ilyen van
nekem egy szobában van a router swich modeban és így a tévén tökéletes a film lejátszás.
azért nem szabad elfelejteni hogy egy full HD filmnél van adat mennyiség, amit egy gyengébb adat kapcsolat, az általad tapasztalt jelenséget okozhatja
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest