Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Harkovz #111072 üzenetére
Hali!
Szerintem nem a net sebességgel lesz a gond, mert bár a tévékben csak 100-as hálókártya van, az elég erre a célra. Vissza nézéskor sem nagyobb az adatforgalom, mint élőben.
Legegyszerűbb ellenőrzésre, hogy kinél van a hiba, ha egy 100-as hálókártyás pc-vel, laptoppal bejelentkezel a DirectONE felületre, s ott is megnézed a visszanézést. Ha ekkor is szaggat, akkor a DirectONE-nál van a gond, ha nem szaggat, akkor az LG app nincs jól megírva.
Minél több eszközön próbálod ki, annaál nagyobb az esély, hogy ki tud szűrni, kinél van a gond.
De biztosan nem a 100-as hálókártya sebessége a kevés erre a célra. -
zsiz
őstag
válasz
Harkovz #110943 üzenetére
Napi szinten használom. Jelenleg azoknál a csatornáknál, ami nálam menni szokott, nem tapasztalok problémát (70UN7400). Pár hete a foci vb alatt, rendszeresen akadt nálam is, és a Direct One topikból többeknek is. Akkor az volt a jelenség, hogy megállt a kép, ekkor kellett nyomni egy csatornaváltást oda-vissza és ment tovább utána, amíg meg nem állt újra. Ez központi hiba volt, de meg is szűnt.
-
válasz
Harkovz #105317 üzenetére
Nem feltétlen a visszaélésen van nálam a hangsúly. A hegyibeszédemben arra akartam rámutatni hogy a webáruházak és a visszaküldés joga, meg minden egyéb szabályozás "csak" azért van, hogy minél több vásárlásra tudjanak minket rávenni. Sajnos az elmúlt 70 év alapján nagyon úgy tűnik, mi fogyasztók ezt örömmel és ész nélkül habzsoljuk.
És még egy valami. Szerintem műszaki cikket kellő körültekintéssel, közel 100%-ban lehet megfelelőt venni online. Nem biztos, hogy az áruház felületén kell tájékozódni (hanem mondjuk inkább a gyártóén), illetve itt a fórumban is lehet kérdezni, szinte mindenre (is) létezik topik.
Magam részéről lezártam a témát. -
válasz
Harkovz #105313 üzenetére
"A honlapon írják,hogy ha már szállítás alatt van a termék és el akarok állni,ne vegyem át."
Bizonyára így van, ők el akarnak neked adni, nem fognak lecseszni ilyesmiért. Egyébként abban igazad van, hogy ha nem bontod ki az még mindig a jobbik verzió.
Hegyi beszéd ON
Én évek óta küzdök azért (nyilván csak a véleményemmel és példamutatással tudok), hogy sokkal tudatosabban vásároljunk. Az egész elv természetesen az őrült fogyasztói társadalom irtózatos természetromboló hatásában eredeztetik. Nagyon tudatosan át kellene gondolnunk, hogy valamilyen újabb világmegváltó termékre, vagy új feature-el rendelkező termékre valóban szükségünk van-e azonnal. Továbbá azt is minden részletében át kell gondolni előre, hogy az pontosan milyen legyen.
Szerintem ebből a történetből neked is ezt a tanulságot kellene levonni.
Hegyi beszéd OFF
A konkrét történésekkel kapcsolatban még annyi, nem értem emiatt miért kaptál 1 hét pihit. Mert bár én is elítéltem a cselekedetedet, de fórum szabályzatba emiatt nem ütköztél.
Egyébként tulajdonképpen emiatt az eset miatt lettem ide topikgazdiként kinevezve. -
AssAssynn
addikt
válasz
Harkovz #105128 üzenetére
Egyébként teljesen elégedett vagyok. Egy helyen van egy észrevehető bevilágítás, de nem tudom, hogy ez elfogadható-e, vagy csak pont kifogtam egy rossz példányt. Én végül azért nem küldtem vissza, mert elég jó akcióba vettem, és azóta se tudtam volna ugyanennyiért megvenni. Ha ez az egy hiba nem lenne, akkor részemről egy rossz szót sem szólnék.
-
Harkovz
aktív tag
válasz
Harkovz #79578 üzenetére
Így is megkérdezem hátha valaki tud valamit róla. A mostani LB szoftver verzió lehet nem kompatibilis a Chan Sorttal?Úgy rémlik, hogy volt már ilyen gond és frissítés után javult. A Chan Sort 2016 /8 elvileg, a tv szoftvere a legfrissebb hivatalos. Megnézné esetleg valaki aki használ ilyet?
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Beni2360
félisten
válasz
Harkovz #72095 üzenetére
Hát ha mellette van nem kérdés össze kell dugni. nekem is mellette van és azonnal össze dugtam és hetekkel később próbáltam csak ki kíváncsiságból, hogy egyáltalán működik e.Nekem a laptopról szó nélkül leadta a filmeket. Gondolom mind kettő wifiről ment ez már sok volt.
-
OldMike
őstag
válasz
Harkovz #64950 üzenetére
és TRob1
Sajnos szerintem ez már meddő vita, hiszen a Netcast már csak az egészen belépőszintű tévékbe került ebben az évben, jövőre meg talán azokba sem. Nyilván az LG beleszeretett a tévén működtethető multitaskingba, ami valószínűleg csak az új rendszerrel volt megvalósítható. A konkurensek és az Androidos tévé fenyegetés is ebbe az irányba lökte.
Az én tévém még Netcast-os, ezért csak lineárisan használható, azaz bármilyen alkalmazásba belépek, azt el kell indítani, egy másik miatt abból ki kell lépni, és az újat elindítani. Visszalépni az előzőbe nem lehet, csak újra elindítani.
Ahogy olvastam a WebOS már nem ilyen, csak vagy a szoftver, vagy a hardver, vagy mindkettő még nem igazán optimális felépítésű ehhez. Szerintem bőven fognak még a WebOS-en csiszolni, hacsak nem akar az LG is átállni az Androidra. Bár ahogy a Sony Androidos tévéjének PH-s tesztjében olvastam a mobilokra és tabletekre írt - elképesztő mennyiségű - appok nem igazán tévére valók. Persze ha sok ilyen tévé lesz, akkor írnak majd azokra is (bár a WebOS mellett is ez volt az egyik nyomós érv).Nem csak nektek szól:
A tévém smart részében jött az LG-től egy angol nyelvű értesítés, hogy megszűnik a 3D World. Nem állítom hogy egetrengető ügy, bár jópofák voltak azok a nem túl hosszú videók. Mindenesetre ez is jelzi - meg a 2015-ös LG tévés kínálat is - a 3D lassú kimúlását. A mozikban még biztosan tovább tart.
-
olasz69
senior tag
válasz
Harkovz #61404 üzenetére
Nincs,legalább is senki nem szólt
de lehet valaminél javít valamin nem?Az LB széria frissítése: [2502-05.10.02.]
Az UB széria frissítése:[2302-05.10.02.]
-
törölt tag
válasz
Harkovz #52714 üzenetére
Tedd fel a Serviioo-t, ha nem bírja a rendszered, akkor egy olcsó Lan kábel a megoldás, ráadásul stabilabb, és jobban használható, mint a wifi. Online tartalmakat Serviio-val is csak korlátozottan lehet elérni, olvass utána a topicjában, és itt a telepítést, beállításokat is megtalálod: [link] A saját PC-n vagy Laptop-on lévő tartalmak elérésére biztos jó lesz, de az online filmekre, és online csatornákra inkább a farkas-j által javasolt EZ-cast lenne a legjobb.
campers A tavalyi tévék fokozatosan lettek bevezetve(55", áprilistól májusig), és nagyon magas árakon, és az előző évi modellek végig tartották az árukat, most is rá lehet keresni a 2013-as árakra, hát elég magasak még mindig. Azt hogy idén mikor lesz a bevezetés, azt még senki nem tudja. -
cidalain
veterán
válasz
Harkovz #52714 üzenetére
a router bírná, azzal nem lenne baj szerintem.
igen a serviio jó lehet, de segíteni nem tudok benne, én nem használom.
a tévé böngészője egy rakás szar adblock nélkül (no meg amúgy sem egy nagy eresztés), külföldi fórumokon is ugyanabba a problémába ütköznek mint te. böngészésre ugyan lehet használni, de ilyen online filmezésre nem oké (egyébként más gyártó tv-i sem kedvelik a böngészőből filmezést).
olvastam olyat egy fórumban hogy minthogyha lehet hogy lesz majd webos-ra firefox. de ezt máshol nem láttam megerősítve.megoldás lehet ha nincs miracast képes eszközöd, egy egyszerűbb androidos TV okosító is.
igen, elég gázul hangzik, hogy az okos tévéhez tv okosító kell hogy normálisan online filmezhess... -
cidalain
veterán
válasz
Harkovz #52702 üzenetére
A Youtube oldalán néznél filmet?
Vagy ilyen couchtuner vagy hasonló oldalon? Mert az ilyesmik tele vannak reklámmal, és persze hogy kiakasztják a tévét. Múltkor a tabletemen is 4 percig nyomkodtam ki a hirdetéseket, mert csak úgy ugráltak fel mintha muszáj lenne nekik.
Ha van egy jobb telód/tabod, akkor ilyen online filmezésnél jobban jársz ha azon nyitod meg, és átlövöd TV-re.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Harkovz #50948 üzenetére
Inkább az a baj, hogy , ritkán kapcsolod be a tv-t, vagy nem abban az időben, amikor a szolgáltató frissítést küld.
Mindenképpen jelezd, ha ilyen van, majd küldenek frissítő jelet,
Ha bekapcsoláskor jelentkezik a probléma, akkor kapcsold egy a szolgáltató által is kódolatlan csatornára, és várj 1-2 percet, elvileg ilyenkor automatikusan frissítő jelet kér a modul. -
chryss82
csendes tag
válasz
Harkovz #49965 üzenetére
És te a tv feketéjével mag vagy elégedve?
Lehet, hogy a plazma átka - mármint, hogy az volt csak eddig - de én falnak megyek attól, hogy nincs rendes fekete. Szürkés-kékes... mikor milyen... Ha nem full középről nézem, már látszik, hogy nem túl fényes a betekintési szög sem...Megpróbálok akkor frissíteni, bár a tv azt írja, hogy ez a legfrissebb.
Még meg kell találjam, hogy miként kell ezt a frissítést levezényelni.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Harkovz #49355 üzenetére
lehet hogy a 24 p miatt szaggat.
nem mindegy milyen a film 23FPS, vagy 60 FPS nem fog menni
olyat keress ami 2,9 FPS (24P real cinema) máskülönben darabos lesz, ez nem feltételenül servio hiba.
Próbáld meg egy pendriveról közvetlenül is lejátszani, ha ott jó, akkor a servio beállítását nézd át,
ha nem jó akkor keress másik forrásból filmet -
törölt tag
válasz
Harkovz #48932 üzenetére
A modul és a kártya, mert minden alkalommal ellenőrzi a jogosultságot. A lassúságért cserébe egy beltérivel, és távirányítóval kevesebb van, és szebb képet kapsz. Ez egyébként minden tévénél így van. Akinek a gyorsaság a fontosabb, az használjon beltérit. Valamit valamiért.
-
olasz69
senior tag
válasz
Harkovz #48762 üzenetére
Tudom nem tőlem kérdezted,de pendrive-ra nem rögzít csak merevlemezre! Tudásom szerint!
hosszug
angol lg-n 04.32.20
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest