- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulajdonképpen igaza van. Ez felelőtlen, nemtörődöm hozzáállás. Előre elég jól fel lehet mérni mennyi a helye van, mekkora pontosan a tv fizikai mérete. Szerintem simán fel lehet hívni az illető figyelmét arra, hogy a viselkedése mennyire nem korrekt. A stílus más kérdés, de azt hiszem az elkövető viselkedése alapján mást nem is nagyon ért meg.
Ráadásul az ilyen típusú viselkedés nem csak az eladóval cseszik ki, hanem konkrétan velünk potenciális vásárlókkal is, mert hosszútávon ezeket a veszteségeket az eladók általában a normális vásárlókon hajtják be. -
AssAssynn
addikt
Nos, én csak jót olvastam róla, meg ugye az UN74 nagytestvére, ami ajánlott típus. Valószínűleg ez csak tényleg abban az 1-2 dologban tér el, amit mi is összeszedtünk. De nem tudom más tévé milyen lehet, eddig csak egy valakitől kaptam visszajelzést erre, aki nem tapasztalt ilyet.
Most már, hogy ennyire a 14 nap végén vagyok, szívem szerint elállnék és rendelnék egy ugyanilyet, csak ahogy írtam, már nem akciós. Úgy volt 150, úgyhogy azért nem 130 ezer, de hát gondolom ez egy kategóriába esik.
Lehet majd hétfőn felhívom az LG-t, de arra tippelek, hogy a hozzá nem értő telefonos hölgy nem tud majd mit mondani, vagy lekoptat majd. -
Fuvaros
senior tag
2 éve megy itt a XE8505 nálunk a nappaliban, semmi gond vele. amire menti a felvételt, a pendriveot, néha leformázom, ennyi. tetszik az egész, bevált, igaz drága volt. Egy csikos LG amit szintén 500ért adtak volna, sehol sem volt minőségben tőle. Az LG túl van értékelve, tele szériahibás képernyőkkel mindenhol, amiket újra el akar adni a forgalmazó. Ez röhej, márkarontás
-
mrmft
senior tag
Gondolom ez az, LG honlapjan a support ful alatt mindig megtalalod.
[03.21.36]
1. Improved no video issue when switching specific HDMI ports
2. Software update contains minor bug fix
Jol megszivatott, ujrainditas utan nem fejezte be a telepitest. Aramtalanitani kellett, majd igy inditva meltoztatott befejezni. -
dunc
nagyúr
Szóval adott egy bluetooth huawei fülhallgató, szépen össze tudom párosítani, de nem szól, lehet nem támogatott? (honnan lehet tudni melyik jó hozzá? )A másik telefont szeretném összepárosítani, de azt írja a telefon, lépjek be a tv alkalmazásokhoz, és úgy próbáljam, a tv n merre van a bluetooth beállítás?
-
mnorbi989
csendes tag
Csak azért kérdeztem, mert az erősítő elég hangos szokott ilyenkor lenni, a tv-n meg amikor átnyomom külső hangra, akkor ott már nem állítható a hangerő, de előtte nem szoktam levenni, normál használati hangerőn szoktam hagyni. Az erősítő HDMI kábellel van rákötve, és mindkét készülék támogatja az ARC funkciót.
-
NORBl
aktív tag
Ebben az árkategóriában jelenleg ez a legjobb vétel Lg-ből ? Mi volt a tavalyi széria száma, vagy ugyan ez a neve, csak tavalyi gyártás, mert akkor néznék használtan, hátha találok kedvezőt. Magic remote, távirányító, amivel tudok "egerezni" tv-n ? YouTube, meg más alkalmazások ?
-
sapics
csendes tag
A timeshift funkció tényleg jól használható, sőtt a webos TV-ken ha visszatekered a műsort és megnyomod a rögzítés gombot a felvételt onnantól le is tudod tárolni.
Az hogy a timeshifthez használt HDD-n más média is lehet, csak papíron igaz. Én filmeket, képeket és zenéket is tettem fel rá, ezek összesen 60GB-ot foglaltak el az ajándékba kapott 500GB-os LG HDD-n.
A timeshift ekkor is használható volt mindaddig amíg el nem érte a visszatekerési lehetőség határát, 90 percet ezután néhány perc elteltével csak látszólag működött a funkció, nem lehetett visszatekerni, semmire sem reagált, sőtt csak a TV csatornaváltás maradt működőképes, sem a smart funkciók de még a beállítások menü sem működött. Mióta töröltem a HDD-ről a különböző médiákat és csak a timeshiftre és a saját felvételeire használja a TV minden működik normálisan. (Mostmár tudom, hogy ez tulajdonság és nem BUG)
Egyébként pár napja olvastam, hogy a timeshift-re használt HDD egy évig bírta csak, nálam a korábbi 2006-os szintén LG TV-ben beépített HDD egész életében bekapcsolt timeshift funkcióval, még most is működik, az őt befoglaló TV sajnos az idén elhalálozott. -
törölt tag
Jobb klikk a filmre> lejátszás a tv-n, és automatikusan megy magától.
rocket : 2014. 02. 19. Ez kicsivel több, mint egy 15 napon belüli visszaküldés.
Amúgy meg szerintem a 15 napon belüli hibátlan tv-ket simán el lehetne adni 10%-os engedménnyel, eladó-vevő is jól járna. Inkább az itt a gond, hogy újként akarnak eladni mindent, még a hibás, javított cuccokat is.petya2012 Hány órát üzemelt a tv-d? Menüből kiolvasható. Nem értem miért görcsölsz előre akármilyen problémára. Fel kéne már fogni, hogy tökéletes tv nem létezik, még akár 3-szor ennyiért sem. Ha lesz is egy kevés bevilágítás a sarkokban az nem zavaró egyáltalán.
-
Shingen
addikt
Hát ez sajnálatos dolog!
De legalább abban kimondtad az igazságot, eddig mindenki az Lg gyári garanciával volt elfoglalva hónapokon keresztül, meg a szürke importos Tv-kel.
De nem jó hír hallani hogy a gyári Lg garira is ilyen hozzáállást gyakorolnak.
Remélem lesz vmi megoldás.
Én ezért nem merem lefrissíteni a Tv-met.
Nekem sem vmi jó a youtube, de mennyire használható a gyári sw-vel. -
Laca0
addikt
Ha harmadjára is ugyanazt az alkatrészt érintő problémád van, kérheted a vételár visszafizetését. Így lett nekünk az LW helyett LM, amivel eddig semmi probléma sem volt. De a barátaim több LW és LM tévét is vettek összesen, egyikkel sem volt semmi baj. Ők nem fórumoznak, nincs rá szükségük. Úgyhogy természetes, hogy itt a fórumon sok hibával találkozunk, miközben esetleg több ezren boldogan tévéznek.
-
Szulita28
senior tag
42LA660S.
Igen, írtad. De annyira dög lassú volt, h úgy gondoltam, sokat nem veszíthetek vele. Most még lassabb lett
De amúgy nem igazán érdekel, én nem fogom nézegetni a jútyubot, max. a kislányom. Viszont bosszantó, h ennyit tud csak. És hátha lehet vmivel gyorsítani.
Más. Nevezett tévéhez milyen külső vinyót ajánlanátok felvételhez? Gondolom, fél tera körül érdemes választani vmi megbízhatót. Miket használtok? -
huncutka1029
addikt
Ez butaság, miért kellene több táp????
Ne vezesd félre.
Az lehet, hogy a HDD 7200-as fordulatú, vagy engedélyezve van rajta az energiatakarékos mód, így idővel leáll, vagy lassabban pörög fel mint amíg a tv kapcsolódni próbál.Ettől függetlenül nem árt egy külső táp.
Alternatívaként egy usb-s telefontöltő + 1 usb Y kábel is megteszi tesztelésre, mielőtt beruház valami más HDD-be -
bulldoser222
csendes tag
Én is ezzel küszködök, nekem LA 660S van kb 5 napja
Második nap frissítettem, azóta szar. Lassabb mint egy régi 386-os PC-n a GTA V
Egy forumtárs és ma az LG costumer service-nél is ezt ajánlották:
LG Electronics Magyarország: A távirányítón a smart gomb
LG Electronics Magyarország: ezen belül a beállítások
LG Electronics Magyarország: itt a támogatás
LG Electronics Magyarország: és alkalmazástár inicializálása.Én ma ezt fogom kipróbálni ha hazaértem. A prémium inicializálást már próbáltam, nem változott semmi.
Sok csodát ettől sem várok, de hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest