- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #53375 üzenetére
Semmi köze az LG topikhoz főleg nem a TV-hez, de ha LAN-LAN-ba kötöd a T-s cuccot meg a második routert, és kikapcsolod az új routeren a DHCP-t, akkor switchként fog működni, ha a 2 router jelszava és felhasználója ugyanaz, akkor még a 2 wifi között automatikusan tudnak váltani a készülékek.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
cidalain #53299 üzenetére
Én is viszonteladónál vettem, de van aki nem teheti meg. Ez van. Most írtam pont neked, telefonok esetén az az eljárás, hogy ha van róla Magyarországi számlád, ami bizonyítja, hogy nem loptad cuccot, akkor itthon javítja a központi LG szerviz a telefonodat [igen jól érted nem kell LG garlevél], na most, mivel LG-LG gondolom ezt TV-k esetén is alkalmazzák, de kérdezzétek meg az ügyfélszolgálatot, ott elmondták a telefonos dolgot is, ezért tudtam mondani hónapot, hogy mióta alkalmazzák ezt a gyakorlatot. Ergo, veszel egy TV-t kismiska Kft-től, kapsz róla számlát, amin kismiska Kft, mint eladó, te mint vevő szerepelsz a saját adataiddal, akkor azt javítják, de mondom erről az ÜFSZ teljesen biztos állást foglal, ha megkérdezi valaki, én csak a telefonokból indultam ki.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #53127 üzenetére
Nem megoldható, hogy a BOX HDMI kábelét fogod és mondjuk egy laptopba, vagy az oda cibált gépbe bedugod, így leteszteled, hogy lehet-e a kábel a hibás?!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
monroe8609 #53045 üzenetére
Ott valami probléma van, átvált a hang is elvileg. Sőt nálam működik is minden mióta a Hbb-t kikapcsoltam. Csinálj egy alaphelyzetbe állítást, hátha megoldja.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #53030 üzenetére
Igen. Főleg ha virágboltból szerzed be akkor még nagyobb rá a lehetőség.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #53028 üzenetére
Akkor még véletlenül sem a film hibája, ha csak egy filmnél van hiba ugye? Jaaj.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
LiteCross91 #53009 üzenetére
Majd itt segítenek a srácok! Bár ezt így nagyon feleslegesnek érzem, hogy, ha akarod használni a TV-vel a hangrendszert, akkor a gépnek is mennie kell, de ez a magán véleményem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
LiteCross91 #53000 üzenetére
Elvileg ha a kék "csatornára" dugod a kábelt akkor mennie kellene. Ja, remélem átraktad a TV-t digitális hang kimenetre és nem csak rá dugtad?!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Shingen #52970 üzenetére
Azért kérdezem, hogy ha külön van a vevő, akkor nem kompatibilis-e, de ezek szerint nem. Kérdés szintjén merült fel, hogy ha így is úgyis külsős a vevő, akkor akár működhetne is. Érted mire gondolok? És nem tanácsot akartam neki adni, csak fejtegetni, hátha kiderül valami turpisság a dologból.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #52920 üzenetére
Azt hiszem erre mondják, hogy egy szőrszál sem férne oda, szép passzentos. Sok örömöt hozzá!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
LiteCross91 #52899 üzenetére
Egy pontos(!!) hangkártya típust írj be ide, amit eddig beírtál az egy csoport nem egy konkrét típus.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
LiteCross91 #52832 üzenetére
Fogalmam sincs LA szériás TV-m van, ott úgy van, beállítások -> hálózat -> soft ap, csak az előzőből kimaradt egy nyíl
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
LiteCross91 #52821 üzenetére
Szerintem a PC-d csak adó HDMI-vel rendelkezik, és nem megoldható. De javítson ki valaki, ha tévedek.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
szaszalino #52706 üzenetére
Azért van bekapcsolva MM-ban az összes TV és az LG-k mellé még a Magic Remote is kirakva, hogy ne tudd kipróbálni, sőőőőt, pozitív tapasztalatom, hogy kértem egy billentyűzetet a pécsi MM-ben és hozott a srác egy vezeték nélküli billentyűzetet bedugta vevőt és mondta, hogy használjam, majd otthagyott, azt mondta ha kipróbáltam amit akarok szóljak neki elteszi. És igen, ha megkéred, hogy hagyjon békén békén fognak hagyni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mentolka #52696 üzenetére
SCART -> RCA átalakító, out-ra állítod és már van is hangod.
~200 forintos tétel.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
cidalain #52439 üzenetére
Parancsolj. Ez egy USB3.0-ás mini csatlakozó. Nem egyedi. Ez is szabvány.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Nunder #52366 üzenetére
Nálam úgy működik, ha be van dugva, hogy ha bekapcsolom a TV-t akármilyen bemeneten, kábel, HDMI2 (HDMI1 a laptop), akkor elveszi a laptop hangját és a monitorként is beveszi a sorba, ha kikapcsolom, visszaveszi a hangot és a kép is visszaáll, egyéb megoldás, ha kell a TV és közben a laptop, gép, hogy ki kell húzni a HDMI kábelt, sajnos ez van. Igen, ez így működik GTX 670MX-szel, mielőtt bárki is megkérdőjelezi, mert így használom. (W7)
Ui.: Hang, ha alapértelmezettre rakom a TV-t, de nem érzékeli, hogy be van kapcsolva, vagy ki van húzva, akkor alapból visszavált a beépített hangszórókra.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Egy LG G Pad 8.3, alap app-pal és a legújabbal (tableten) próbáltam, de egyikkel sem, 25 képkockát feketézik a kép aztán megy tovább a kábelen jövő adás. Az erősítő meg nem téma, filmekhez szoktam csak használni, ahhoz meg beállítom fix hangra meg bekapcsolom, ezt még túl élném, de ez a YT probléma másnál is előjött, csak neki meg a Bemeneti listából fixen indul, nekem onnan se fix.
Próbáltam már úgy is, hogy az app-ban először hozzáadtam a TV-t a kód alapján, de akkor is ezt csinálja.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
farkas-j #52217 üzenetére
Pana házimozim rá van kötve optikával, "gyári" FW-vel rájöttem, hogy ha soundbarként adom hozzá, akkor lekezeli optikán ki-be tudom kapcsolni stb, frissítés után elszállt, reset után adnám hozzá, egyikkel sem működik. Ez a kisebbik baj. Nagyon sokszor tabon YT app, videó elindít, és az app tudja a megosztást, abban a pillanatban elindult a "gyári" FW-n a YT app és ment a videó, most villan a kép, azt annyi. Néha megy a smart menüből, néha megy a bemenetváltásból, de hektikus, és előtte tölt 2 percet, míg belép a YT apphoz, és nem, nem a YT app hibája, ugyanis a legújabb YT app volt a régi rendszeren is. És akkor ez csak 2 olyan funkció, amit én használnék, de nem megy rendesen.
Sajnos nem tudok visszaállni, pedig megtenném.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
ikriszti1986 #52133 üzenetére
Az a helyzet, hogy azt elviekben neked nem adhatná ki a szerviz... Ugyanis a bolt/cég nevén volt ott, aminek mindenét lefoglalta a NAV, esetleg próbálj meg érdeklődni a NAV-nál, hátha tudnak mondani valamit.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
darál0w #52108 üzenetére
Kevésbé mobil, magyar. Esetleg egy alternatíva.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
darál0w #52103 üzenetére
Nem is azzal van a baj, hanem, ha két kézzel fogod nem érsz be a középső gombokig, ha egy kézzel és a másikkal nyomkodod, akkor az pedig kényelmetlen. Próbáld ki mondjuk, hogy egy MM, Euronics, hasonló boltban megpróbálsz megfogni egyet. (A kirakott TV-kből némelyiken szokott lenni valamilyen vezeték nélküli billentyűzet)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huncutka1029 #52025 üzenetére
Tessék További link a hírben.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Jelentem ez a leírás sajnos nem megy nálam, lehet az a problémája, hogy a HTTP.bat elindul és nem marad fent az ablak... Mindig "NINCS" feliratot dob vissza rá a TV, ha frissíteni szeretnék.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Diamond500 #51647 üzenetére
Köszöntem! Este kipróbálom!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Diamond500 #51645 üzenetére
Saját hibájából tanul az ember, le fogom fordíttatni a downgrade leírást szerintem valakivel... Hátha.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Stevenstyle #51643 üzenetére
Volt visszaállítás. A YT app nem lehet a ludas, mert ez képes valahogy magától frissülni, ugyanezt az app-ot használta a TV már a régi szoftverrel is (nem tudom, hogy csinálta). [A modernizált kinézetű] Annyi bajom van vele, hogy nem engedi a downgrade-t, a telefonjaival annyira elnéző, hogy főverziót is tudok váltani stb 3 kattintásból itt meg nem tudok csak nagy hackeléssel.
Szoke1982
Közben már én is teszteltem még dühömben a hozzászólás megírása után fél órát elvoltam vele, 3 készülékkel néztem és teszteltem 2 4.4-es és 1 4.2-es készülékkel. Nálam az van, amire én rájöttem, hogy a Smart Menüben kell bent lennem és akkor felcsatlakozik betölt és tolja a képet. Érdekes. Este kipróbálom amit te is írtál, bár az 1 kattintással több, szóval maradt a Smart sajnos... Bezzeg a régi szoftverrel akárhol nyomtam egy "tv share"-t és már ment is, az új soft sokkal többet is tölt sajnos. -
DJ. Ru$y
nagyúr
LA660S
Igaza volt annak aki irta, hogy ne frissits, amig minden mukodik, felrakta a legujabb frissitest, azota a.YT csatlakozas elfosta magat, amelyik keszulek tudott ra csatlakozni, az most mar nem tud, felvillan feketen egy pillanatra a kep, azt irja a tablet/telefon, hogy csatlakozva, de semmi egy rakas.... Downgradelni pedig felejtsd el, mert az LG nem engedi. Az angolom pedig nem tokeletes, igy a kulfoldi forumokkal sem vagyok beljebb. Ha valaki tud egy magyar leirast downgrade-re az ne tartsa magaban. Koszonom.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
ujhelyiferi #51608 üzenetére
Lenémítód, vissza váltasz. Ez kettő... Hol a 3.? Ez csak gyors megnyomásra jön elő amúgy is...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
ujhelyiferi #51606 üzenetére
A némító gombos buli, az nem hiba, hanem feature. A többire elsőre javasolnék egy gyári visszaállítást, ha nem segít, akkor szerviz.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Én csak segíteni próbálok, hogy ne egy moderátor szóljon, esetleg szankcionáljon. Minden hátsószándék nélkül.
Optikán még nekem sem sikerült összehozni sajnosEgy Panasonic házimozit küldd meg az LG, de sajnos az optikát soha nem ajánlja fel lehetőségnek, csak a HDMI-ket.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
monroe8609 #51551 üzenetére
Beállítottad, hogy a HDMI legyen a bemenet?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huncutka1029 #51532 üzenetére
LG-ben mennyire egyszerű belépni a service menübe? Ott tudnék downgrade-t csinálni?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
brendonka23 #51519 üzenetére
Akkor nem tudsz Miracasttal képernyőt tükrözni, az NFC-nek ahhoz semmi köze.
Köszi direwolf ismét! (Arra nem tudsz esetleg valamit mondani, hogy miért szürkült el a virtuális táv egy csomó gombja, van pár fehér, és szembántó?!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest